Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 23, 2014

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των κτηνοτρόφων: Παρέμβαση του Α. Ματθαιόπουλου για την καταστροφή του κλάδου - ΒΙΝΤΕΟ

Το μεσημέρι της Τρίτης και κατόπιν πρόσκλησης των κτηνοτρόφων και του προέδρου των νέων αγροτών ο βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, έδωσε το παρόν στη συνδιάσκεψη που έλαβε χώρα στη Νομαρχία της πόλης όπου πραγματοποιήθηκε ανοιχτή διαβούλευση με φορείς και πολιτικά κόμματα με σκοπό την συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος σχετικά με τους βοσκοτόπους και την εξισωτική αποζημίωση.

Η παρουσία του Συναγωνιστή όχι μόνο προκάλεσε αμηχανία στους λοιπούς κομματικούς απεσταλμένους, αλλά έφερε και απόγνωση στους βουλευτές της συγκυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που...

Ξεσπαθώνει πάλι το Antinews κατά της Χρυσής Αυγής σπιλώνοντας τη μνήμη των νεκρών Εθνικιστών... αλλά παραδέχεται ότι η νεολαία έχει επιλέξει τον Εθνικισμό για κοσμοθεωρία!

Βρήκαν ευκαιρία, πατώντας στα πτώματα δύο νεκρών Εθνικιστών, οι διαδικτυακοί κολαούζοι του Σαμαρά για να ξεσπαθώσουν ακόμη μια φορά κατά της Χρυσής Αυγής.

Ως γνήσιοι πρώην κομμουνιστές και νυν... "ψευτοπατριώτες" οι συντάκτες της γνωστής ιστοσελίδας(antinews) προσπαθούν να παρουσιάσουν τη δολοφονία των νεαρών ως.... αποτέλεσμα της κοσμοθεώρησης και της ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής.
Τα γνωστά και χιλιοειπωμένα (αναβολικά - μπράβοι - μηχανές - όπλα - τατουάζ) κτλ είναι το άλλοθι των υβριστών νεκρών για να βγάλουν το μένος τους αλλά με έναν φόβο να υποβόσκει στη σκέψη τους και να τους τρομοκρατεί σχετικά με το μέλλον της ελληνικής νεολαίας.

Αναφέρουν:

Το δράμα για την ελληνική κοινωνία είναι ότι η Χρυσαυγίτικη νοοτροπία .... «διδάχτηκε» στα σχολεία, στα γυμναστήρια, στους....

Ανθελληνικές κραυγές από το ΣΥΡΙΖΑ για την απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου...

Η άτακτη υποχώρηση της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά και του Αθανασίου στο θέμα της ψήφισης του νομικού εκτρώματος που το ονόμασαν "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο" έφερε και τις ανάλογες αντιδράσεις από τις γνωστές "δυνάμεις του διεθνισμού", που θεώρησαν εξόχως προσβλητικό για τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα το Ολοκαύτωμα;! των εβραίων να... αμφισβητείται σε αντίθεση με τους χιλιάδες Έλληνες νεκρούς του Πόντου και της Μικράς Ασίας.

Ο αριστερός εσμός του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις βουλευτών του, του πατέρα του ληστή με τα καλάσνικοφ, Βούτση και της μάρτυρα υπερασπίσεως του Ξηρού και γνωστή κολαούζα της πακιστανικής κοινότητας, Κατριβάνου, φρόντισαν να....

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ – ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΑ… ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!

KKE77
 Το 2006, όταν στην Ευρώπη συζητούσαν για την ανάγκη καταδίκης των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων και την καθιέρωση ημέρας μνήμης των θυμάτων τους, ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ της ψοφοδεξιάς κυβέρνησης, Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος, έστελνε κείμενο στον «Ριζοσπάστη», στο οποίο εκθείαζε τα επιτεύγματα (!!!) των κομμουνιστικών καθεστώτων και την… προσφορά τους στην ανθρωπότητα και αρνείτο ρητά και κατηγορηματικά ότι διέπραξαν εγκλήματα. Και για να μην ξεχνιόμαστε, ιδού οι ξεφτίλες της κομμουνισμένης σαπιοδεξιάς:

«Από τη θέση του απλού δημοκρατικού πολίτη που δεν υπήρξε οπαδός του κομμουνισμού, θεωρώ προφανές το γεγονός ότι......

Ο Κικιλίας, η Μετάθεση του Αττικάρχη και οι.... νταβατζήδες

Γράφει ο Αινείας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα παραπολιτικό - ειδησιογραφικό σχόλιο της ακραιφνούς "σαμαρικής" ιστοσελίδας Antinews.gr σχετικά με την.... μετάθεση του Αττικάρχη, Διαμαντόπουλου, στην Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας που σχετίζεται με τα οικονομικά εγκλήματα.

Ο αρθρογράφος αφήνει να εννοηθεί πως η αλλαγή θέσης, εντός μόλις 3 μηνών από την τελευταία μετάθεση (Από Διευθυντής της Αστυνομίας Πειραιά, προήχθη σε Αττικάρχη τον Απρίλιο με την έλευση του Β. Κικίλια), ενέχει αρκετή... καχυποψία για τους λόγους πραγμάτωσής της, χωρίς ενδεχομένως να έχει και τη σύμπραξη του ίδιοι του Υπουργού!!

"Ευτυχής" συγκυρία πάντως είναι και το γεγονός ότι.....

Από το Μνημόνιο της υποταγής στη δίωξη της Χρυσής Αυγής


Ήταν στα τέλη του 2009 όταν ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ κέρδισαν τις εκλογές με συντριπτική διαφορά από την Ν.Δ., έχοντας σαν κύριο σύνθημά τους το περίφημο “λεφτά υπάρχουν”! Λίγους μόνον μήνες μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, άρχισαν οι συζητήσεις, τα δημοσιεύματα τόσο στα ελληνικά όσο και στα διεθνή ΜΜΕ περί επικείμενης χρεοκοπίας της Ελλάδος.
Στις τηλεοπτικές εκπομπές, στις αναλύσεις των εφημερίδων, παρατίθενται στοιχεία και αριθμοί τα οποία είναι αδύνατον να παρακολουθήσει ο μέσος πολίτης ώστε να αντιληφθεί που είναι η αλήθεια και που το ψέμα. Οι περίπλοκες αυτές όμως αναλύσεις σίγουρα δεν ....

Η κυριαρχία των Εθνικιστών στο διαδίκτυο, τα ποστά της Ε.Ε. και μια έρευνα "ρουφιάνων" για την Ελλάδα

Ως γνωστόν ο μεγαλύτερος εχθρός του Σιωνισμού και της Παγκοσμιοποίησης ακούει στο όνομα "Εθνικισμός". Το έχουν άλλωστε παραδεχθεί οι επικυρίαρχοι και στη Λέσχη τους (Bilderberg) προ ετών, ορίζοντάς τον ως τον κατ' εξοχήν εχθρό, που πρέπει να πολεμήσουν για να επικρατήσει η έκφυλη κοσμοθεωρία τους.

Τα τελευταία χρόνια, με μπροστάρηδες τους "Ηνίοχους κάθε επερχόμενου πολισιτισμού", Έλληνες Εθνικιστές, η ιστορικότερη μορφή βιοθεωρίας των ανθρώπων αναβιώνει ξανά σε όλες τις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου, τρομοκρατώντας το καθεστώς.

Στα πλαίσια αυτά οι δυνάστες των λαών φιμώνουν - "δημοκρατικά" πάντα -, ελέγχοντας όλα τα κατεστημένα ΜΜΕ (Τύπος, Ραδιόφωνο, TV), τη φωνή των Εθνικιστών και φροντίζουν να....

ΓΟΝΟΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΥΓΕΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ – ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΣΓΟΥΡΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

images (1)
Πολλά και αναπάντητα τα ερωτήματα της στυγνής δολοφονίας των δύο εθνικιστών νέων του 25χρονου Γιάννη Κομάτη ΕΠΟΠ και τον 26χρονου γυμναστή Κωνσταντίνο Σγούρο που ανασύρθηκαν το πρωί της Τετάρτης από χαράδρα σε δυσπρόσιτη περιοχή της Μάνης (Γαϊτσές) μεταξύ Καρδαμύλης και Καλαμάτας.
Σύμφωνα με όσα διαρρέει η ΕΛΑΣ και κυβερνητικές πηγές υποτίθεται ότι.....

Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας προς Σαμαρά για το αντιρατσιστικό έκτρωμα: Είσαι στυγνός δικτάτορας... Οι Έλληνες Ορθόδοξοι θα σε συντρίψουν στις επόμενες εκλογές!

Σας μεταφέρουμε αυτούσια, χωρίς κανένα σχόλιο από εμάς, την επιστολή του Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμία, προς το ελληνόφωνο Πρωθυπουργό - υπηρέτη των διεστραμμένων ανθελλήνων της Νέα Τάξης - για το αντιρατσιστικό "τρομονόμο":
 
"Νοιώθω δυνατή τήν ἀνάγκη τῆς ψυχῆς μου, ὡς Ἐπίσκοπος τῆς Ἑλλαδικῆς Ἐκκλησίας, ὡς Πανεπιστημιακός Διδάσκαλος καί ὡς Ἕλληνας πολίτης, τέκνον ἥρωος ἀλβανικῶν ὀρέων, θυσιασθέντος γιά τήν πατρίδα σέ ἡλικία 25 ἐτῶν νά σᾶς γράψω τήν παροῦσα σύντομη ἐπιστολή μου, γιά νά....

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ – ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

davu-samara-mbeni4__article


Μετά τη νίκη του Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές, όλοι ανέμεναν το όνομα του διάδοχού του, αφού προφανώς δεν μπορεί να κατέχει και την προεδρεία και την πρωθυπουργία της τουρκίας. Εν τέλει, αφού ακούστηκαν πολλά και διάφορα σενάρια, άρχισε να διαφαίνεται – ύστερα και από την ανοιχτή εκδήλωση προτίμησης των ΗΠΑ – ότι επόμενος πρωθυπουργός θα γινόταν ο Αχμέτ Νταβούτογλου. Το τελικό χρίσμα ο Νταβούτογλου το έλαβε από τον ίδιο τον Ερντογάν, ο οποίος είπε ανοιχτά ότι θα είναι αυτός που θα αναλάβει την ηγεσία του κόμματος και συνεπώς την πρωθυπουργία.

Αξίζει, όμως, να δούμε εν τάχει ποιον θα......