Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16, 2013

Η "Καθημερίνη" βιάζεται και αποκαλύπτει: "Η πιο συμφέρουσα λύση είναι συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ"

antisyntagmatikotoxon__article
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όπως ο "μέσος άνθρωπος" = ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΣ προ διετίας υποστήριξε ως "λύση" τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για το "καλό της χώρας" έτσι και σύντομα θα κάνει κάτι ανάλογο....αποδεικνύοντας πόσο..."πρόβατο" είναι;
 
Κάθε ένας που ενδιαφέρεται για τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται στη χώρα, πρέπει να παρακολουθεί την αρθρογραφία σημαινόντων προσώπων του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Διαβάσαμε, λοιπόν, μετά προσοχής χθεσινό άρθρο του Θάνου Βερέμη στην «Καθημερινή», με τίτλο «Καιρός για πείραμα ευρείας συνεργασίας» και νιώθουμε να δικαιωνόμαστε στην εκτίμηση ότι έρχεται «μεγάλη» συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού:
«Ουδέποτε η ανάγκη συνεργασίας και συνεννόησης υπήρξε πιο....

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - Νέα άνοδος για τη Χρυσή Αυγή, δράσεις σε όλη την επικράτεια

Απόψε οι βουλευτές Ηλία Κασιδιάρης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος σχολιάζουν τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Συνεχίζεται το διεθνές ενδιαφέρον για την Χρυσή Αυγή: Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στη "Φωνή της Ρωσίας"
  • Χρυσή Αυγή παντού: Δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, εγκαίνια γραφείων και πολιτικές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια
  • Βενιζέλος και Σαμαράς οι πλουσιότεροι πολιτικοί αρχηγοί, 180 χιλιάδες ευρώ κέρδη για τον Τζέφρυ, οι πάμπλουτοι λαϊκοί αγωνιστές του Σύριζα
  • Νέο χαστούκι στο καθεστώς από την Mrb: Άνοδος 2,8% για την Χρυσή Αυγή μέσα σε ένα μήνα
  • Ομολογία σιωνιστικού παράγοντα: Ο Σαμαράς μας έκανε το χατίρια, φυλάκισε την Χρυσή Αυγή και γι΄ αυτό τον βραβεύσαμε!
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Μουσικός των Pink Floyd κατά του Ισραήλ και του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κακώς γίνεται λόγος για εβραϊκό "λόμπι", καθώς οι σιωνιστές δεν ασκούν απλά πίεση, αλλά κρατάνε στα χέρια τους την απόλυτη εξουσία στις ΗΠΑ.

Θύελλα αντιδράσεων από το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ –και όχι μόνον- έχουν προκαλέσει δηλώσεις του δημοφιλούς μουσικού και πρώην μέλους των Pink Floyd, Ρότζερ Γουόερς, κατά της ρατσιστικής-δολοφονικής πολιτικής του σιωνιστικού τρομοκράτους.

Ο Γουόερς, συνέκρινε την συμπεριφορά των...

Από πότε οι πολιτικές απόψεις αποτελούν ποινικό αδίκημα;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι ιδέες δεν διώκονται! Οι πολιτικές διώξεις του Αρχηγού και των στελεχών της Χρυσής Αυγής έχουν ξεβρακώσει την ψευτοδημοκρατία τους.

Άρθρο - ανάλυση του Π. Παναγόπουλου στην εφημερίδα "Εμπρός" για το πρωτοφανές σκεπτικό απόρριψης των αιτήσεων αποφυλάκισης του Αρχηγού και του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.

Αυτά τα πρωτοφανή, δεν γίνονται ούτε στην Βόρεια Κορέα! Ούτε στην Ουγκάντα του Αμίν Νταντά. Να αποφυλακίζονται δηλαδή ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ένοχοι καραμπινάτων κακουργημάτων, και να κρατούνται στην φυλακή Βουλευτές και πολιτικός Αρχηγός Κόμματος, γιατί… απλά…. «δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις»! Είναι ποτέ δυνατόν; Έχετε κάνει το Σύνταγμα και τους νόμους «τιράντες»; Να τους τραβάτε, και να τους φέρνετε στα μέτρα σας όπου και όπως θέλετε εσείς; Διαβάζουμε για ανακριτές που μιλάνε ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ για «εγκληματική οργάνωση» ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ, πριν αποδειχθεί το οτιδήποτε, πριν βγει η τελική απόφαση εάν ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «εγκληματική οργάνωση»!

Διαβάζουμε τα επιχειρήματα για τα οποία δεν έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισης του Βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά και ΦΡΙΤΤΟΥΜΕ!!!

Επακριβώς αναφέρθη: «Ο Χρήστος Παππάς είναι...

ZOUGLA: "ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

samaras-venizelos-koubelis1
Άρθρο για τις πολιτικές εξελίξεις, τον εφιάλτη των εκλογών (για τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου) και τον διαρκή καλπασμό της Χρυσής Αυγής, έχει η zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, το οποίο βέβαια δε μπορεί κανένας να πει ότι είναι… φιλικό προς την Χρυσή Αυγή. Ας παρακολουθήσουμε τα κυριότερα σημεία του:
«Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί οποιαδήποτε σκέψη για προσφυγή στις κάλπες. Όχι μόνον για τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ της συγκυβέρνησης αλλά και για τον Σύριζα που βλέπει τα ποσοστά του να παραμένουν στάσιμα.
Η ταυτόχρονη άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι ένας.....

Συνέντευξη Ν. Μιχαλολιάκου στη “Φωνή της Ρωσίας”: Με φυλάκισαν οι ψευτοδημοκράτες υπηρέτες της Αμερικής λόγω της ανόδου της Χρυσής Αυγής!


Συνέντευξη Ν. Μιχαλολιάκου στη “Φωνή της Ρωσίας”: Με φυλάκισαν οι ψευτοδημοκράτες υπηρέτες της Αμερικής λόγω της ανόδου της Χρυσής Αυγής!

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού στον Ραδιοφωνικό Σταθμό "Η Φωνή της Ρωσίας", επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Ρωσίας για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ολόκληρη η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου
-Κύριε Μιχαλολιάκο, πώς σας φαίνεται, μειώθηκε ή αυξήθηκε η υποστήριξη του κόμματός σας από το εκλογικό σώμα μετά τη σύλληψη των ηγετών της Χρυσής Αυγής;
Αυξήθηκε και .....

Χαστούκι στο καθεστώς από τη δημοσκόπηση της Mrb: Άνοδος 2,8% για την Χρυσή Αυγή μέσα σε ένα μήνα!!!

Άλλη μία δημοσκόπηση κόλαφος για το καθεστώς είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από την MRB. Στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση γίνεται ερώτηση και για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και ειδική ερώτηση για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Αυτό που αποτυπώνεται με σαφήνεια, προκαλώντας κατήφεια και πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου είναι ο καταποντισμός της ΝΔ, ο οποίος φαίνεται ακόμα και μετά την δημιουργική στατιστική των δημοσκοπικών εταιριών, και η ασυγκράτητη άνοδος της Χρυσής Αυγής. Στα επιπλέον στοιχεία που.....

Πιστή στις Ιδέες της η Χρυσή Αυγή αλληλέγγυα στον ελληνικό λαό δίνοντας τρόφιμα και ρούχα..... Φωτορεπορτάζ από τη διανομή στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα σκυλιάσει ακόμη περισσότερο καθεστώς όταν καταλάβει ότι η κρατική επιχορήγηση δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα υπό-βοήθημα και πώς εκατοντάδες Έλληνες συνεισφέρουν καθημερινά στο κοινωνικό μας έργο.

Χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου κάτω από τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης για να προμηθευτούν με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτες ανάγκης, για αυτές τις γιορτινές ημέρες.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστή στο κοινωνικό της έργο συνεχίζει τις δράσεις Αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, με όσα μέσα διαθέτει. Ακόμη και.....

Εξωφρενικό παραλήρημα από τους "συντρόφους" του ΣΥΡΙΖΑ: Αποφυλακίστε τους δολοφόνους της 17Ν

aristera_tromokratia__article
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι οι ίδιοι που όπλισαν το χέρι του μιαρού δολοφόνου του Γιώργου και του Μάνου...
Και θέλουν την αποφυλάκιση των πατρόνων της τρομοκρατίας για να...συνεχίσουν το "έργο" τους;!
 
Επίσημη θέση υπέρ της αποφυλάκισης του κομμουνιστή αρχιτρομοκράτη Σάββα Ξηρού και της χορήγησης αδειών (σε πρώτη φάση και μετά θα έρθει και το αίτημα για αποφυλάκιση…) των Κουφοντίνα  (του «φαρμακοχέρη» του ΠΑΣΟΚ) και Γιωτόπουλου, πήρε ο αμερικανοκομμουνιστικός ΣΥΡΙΖΑ, με δημοσίευμα του επίσημου κομματικού του οργάνου, της «Αυγής», το οποίο υπογράφουν κάποιοι ανώνυμοι «φίλοι και σύντροφοι του Δημήτρη Κουφοντίνα» (και βέβαια και του τρομολαγνικού ΣΥΡΙΖΑ). Σας μεταφέρουμε παρακάτω ολόκληρο το παραλήρημα των φίλων και συντρόφων των τρομοκρατών και του ΣΥΡΙΖΑ, για να δείτε ποιους....

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ......... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ (Για να πάρουν λίγο πιο εύκολα...αποφάσεις)!

newego_LARGE_t_1101_54155349
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ιστορικά πάντα ο "αιώνιος εχθρός" πριν οδηγήσει σε οριστικό και ολοκληρωτικό πόλεμο τους υποτακτικούς (δυνάμεις καταστολής και δικαστικούς) απέναντι στους Εθνικιστές έβρισκε ΠΑΝΤΑ λεφτά...
Τους "χαρτζιλίκωνε" με "30 αργύρια" για να .... μην έχουν τύψεις στις ανήθικες διώξεις που θα επιβάλλουν στους Εθνικιστές.

Ενώ έρχονται τα πιο μαύρα Χριστούγεννα –τουλάχιστον των τελευταίων 40 χρόνων- για τον κοσμάκη, ο υπουργός «δικαιοσύνης» της μνημονιακής κυβέρνησης της δυστυχίας μας τάζει αυξήσεις μισθών στη δεύτερη –μετά από τους βουλευτές- καλύτερα αμειβόμενη κατηγορία Ελλήνων, στους δικαστές!
Μιλώντας, λοιπόν, στη.....

Στη Θράκη η "επιτροπή των πολιτών κατά του φασισμού και της Χρυσής Αυγής" κινητοποίησε....10 άτομα!!!

Πραγματοποιήθηκε προ ημερών η "μεγάλη εκδήλωση", όπως προπαγναδιζόταν από τα τοπικά μέσα, το ΣΥΡΙΖΑ, τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους τουρκοπράκτορες, κατά της Χρυσής Αυγής στη Θράκη...

Σκοπός της ήταν η "δημιουργία ενεργών πολιτών για την αντιμετώπιση του φασισμού"..

Προσκεκλημένοι διάφοροι "κομπάρσοι" του συστήματος.
Ένας γραφικός "αριστερός" συγγραφέας
Ένας πρώην μουσουλμάνος βουλευτής - τουρκοπράκτορας
και φυσικά για να μη λείψει τη γαρνιτούρα που σερβίρεται σε αντίστοιχες εκδηλώσεις:
Ένα μέλος κάποιας επιτροπής  "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"

Συγκεντρώθηκαν όλοι αυτοί και μίλησαν...... σε...

Parapolitika: "Διαλύεται η ΝΔ στη Β' Αθήνας, τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας...Κάτω από 10% το ποσοστό της"

Το γεγονός της εκλογικής καθίζησης της Νέας Δημοκρατίας εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σε όλους γνωστό.
Το ότι όμως είναι πιθανό τα ποσοστά της να πέφτουν ΚΑΤΩ από 10% στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας είναι κάτι που τώρα το μαθαίνουμε και μάλιστα από "σκληρό νεοδημοκρατικό-κυβερνητικό" site.

Στο parapolitika.gr δημοσιεύει άρθρο του ο ...Διευθυντής του που δείχνει τον πανικό και τον τρόμο στο γαλάζιο στρατόπεδο εν όψει των επόμενων εκλογών:

Πατώνει η ΝΔ στην μεγαλύτερη περιφέρεια

Σε πραγματική νευρική κρίση είναι οι γαλάζιοι βουλευτές στην Β' Αθήνας, καθώς....

Μέτωπο Νεολαίας: "Μέχρι την Τελική Νίκη με οδηγούς το Γιώργο και το Μάνο" - ΒΙΝΤΕΟ

Το συγκλονιστικό βίντεο - υπόσχεση για Αγώνα μέχρι Τέλους από το "Μέτωπο Νεολαίας" της Χρυσής Αυγής...

Δείτε το ....