Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2016

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ»

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί ο Σαμαράς να υποστήριξε στις χθεσινές εκλογές έναν Μητσοτάκη, με αντάλλαγμα να τον προτείνει ο… γουρλομάτης για πρωθυπουργό (!!!) σε συγκυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών μνημονιακών δυνάμεων, μόλις η παρούσα συγκυβέρνηση σηκώσει τα χέρια ψηλά, αλλά θα… φάει τα μούτρα του!

Διότι άλλος είναι αυτός που θα προταθεί από τον Μητσοτάκη για πρωθυπουργός σε μια τέτοια κυβέρνηση! Ποιος άλλος; «Αυτός ο άλλος, αυτός ο άλλος, είναι ο ευεργέτης μου ο μεγάλος», που’ λεγε κι ένα παλιό τραγούδι του Νίκου Γούναρη. Και ποιος είναι ο ευεργέτης της οικογένειας Μητσοτάκη; Ο...

Κοσμοσυρροή στην κοπή πίτας στο Βόλο: Εκατοντάδες Εθνικιστές στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Πολύ μικρή απεδείχθη για πολλοστή φορά η αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου στο Βόλο.

Εκατοντάδες Εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν στην καθιερωμένη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η Τ.Ο. Μαγνησίας. Πλημμυρίδα κόσμου από ολόκληρη την Μαγνησία κατέκλυσε την αίθουσα προκειμένου να...

ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ… ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ «ΓΚΕΙ» ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ;

kyriakos-mitsotakis
Γράφει ο Αντίοχος

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πως τα κατάφερε ο Κούλης ο γουρλομάτης και κάλυψε την τεράστια διαφορά του με τον Βαγγέλα και βγήκε αρχηγός της νουδούλας από το… πουθενά. Άλλοι λένε πως δούλεψε υπογείως –με τον τρόπο που ξέρει καλά- ο… πατριάρχης της… αγίας οικογένειας, άλλοι πάλι λένε πως τον έβγαλαν ο Σαμαράς, ο Μπουμπούκος και ο «άφθαρτος» Τζίτζι και άλλες ιστορίες για… αγρίους. Όχι ότι...

Η επίθεση στο Φύλο και στην Οικογένεια: Η κληρονομιά της Σχολής της Φρανκφούρτης


«Η σεξουαλική ηθική - όπως η την ορίζει κοινωνία - μου φαίνεται άξια μεγάλης  περιφρόνησης. Συνηγορώ υπέρ μιας ασύγκριτα πιο ελεύθερης σεξουαλικής ζωής». Sigmund Freud, 1908.
«Θα υπάρξουν και άλλες μορφές εκτός του κλασικού σε εμάς γάμου... Θα βιώσουμε ένα ευρύ φάσμα κοινωνικά αποδεκτών μορφών σεξουαλικής ζωής». Volkmar Sigusch, 2015.
Ο Volkmar Sigusch (1940-) στους περισσότερους δεν είναι πολύ γνωστό όνομα, αλλά και για όσους ανησυχούν για την επίθεση ενάντια στις παραδοσιακές αντιλήψεις για τα φύλα και τη σεξουαλικότητα, θα έπρεπε να είναι. Ίσως έχετε συναντήσει τον όρο cisgender, μια λέξη που δημιούργησε ο Sigusch, και που κερδίζει γρήγορα έδαφος στην ‘καθημερινή’ γλώσσα. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτή την λέξη, αυτή ήρθε να αντικαταστήσει την λέξη «φυσιολογικό» ("νορμάλ") άτομο - που θεωρείται πλέον «τρανοσφοβική» (!) - και ακόμη περισσότερο, τον όρο «ετεροφυλόφιλος». Κατά τα «προοδευτικά» μυαλά, “cisgender” είναι ένα άτομο «που νοιώθει πως είναι το φύλο που γεννήθηκε». Θεωρείστε δηλαδή, ‘cisgender’ εάν το....

Πάνω από 650 οι σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών την Πρωτοχρονιά σε όλη τη Γερμανία/Το δράμα είχε ξεκινήσει από την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ


Πάνω από 650 οι σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών την Πρωτοχρονιά σε όλη τη Γερμανία - ΒΙΝΤΕΟ

Τα στοιχεία από την Κολωνία και άλλες γερμανικές πόλεις, όπως το Αμβούργο, είναι συγκλονιστικά. Οι επιθέσεις κατά γυναικών στην Κολωνία και άλλες γερμανικές πόλεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2016 ξεπέρασαν τις 600, βάσει των στοιχείων της αστυνομίας, που διεξάγει έρευνες για τα περιστατικά.
Οι επιθέσεις που καταγγέλθηκαν από γυναίκες εκείνο το βράδυ αφορούν από κλοπές μέχρι σεξουαλική παρενόχληση, ενώ έχουν καταγραφεί και δύο περιστατικά βιασμού. Το ξαφνικό των επιθέσεων και το γεγονός πως σημειώθηκαν από το Αμβρούργο μέχρι την Φρανκφούρτη, σε όλη τη χώρα σχεδόν δηλαδή.
Σύμφωνα με....

Τρέμει ο Μπόμπολας τη σύμπλευση Εκκλησίας και Χρυσής Αυγής με φόντο το "σύμφωνο συμβίωσης"


Πανικός στο μπομπολικό “Έθνος” για την σύμπλευση Χρυσής Αυγής - Ορθοδόξων Ιεραρχών

Το μόνο μέλημα του πολιτικού συστήματος και των «νταβατζήδων» εντολέων του είναι η Χρυσή Αυγή και η επικείμενη εκρηκτική άνοδος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Όλα τα άλλα επιτρέπονται και δεν τους πειράζουν, διότι πολύ απλά όλοι οι υπόλοιποι είναι ίδιοι, συγκροτώντας το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, που εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό, συνεχίζοντας πάντα την ίδια ακριβώς πολιτική σε όλα τα ζητήματα.
Σε αυτά τα πλαίσια και με φόντο τα γεγονότα πέριξ της υπερψήφισης του «συμφώνου συμβίωσης» από σύσσωμο το «συνταγματικό τόξο», οι ταγοί του....

ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ!

samaras-mitsotakis2
Γράφει ο Αντίοχος

Δείτε κάτι παιχνίδια που μας παίζει η ζωή: σκεφτείτε, λέει, το 1993, όταν την Ελλάδα δονούσε το σύνθημα «αλήτη-προδότη-Σαμαρά», να’ βγαινε κάποιος και να’ λεγε ότι μετά από 23 χρόνια ο Σαμαράς θα υποστήριζε για αρχηγό της νουδούλας έναν Μητσοτάκη και ότι μετά θα διεκδικούσε και μερίδιο από τη νίκη του! Σίγουρα θα τον περνούσαν για… τρελό!
Κι όμως, αυτό συνέβη! Και Μητσοτάκη υποστήριξε ο Σαμαράς και μερίδιο από τη νίκη του διεκδικεί! Το πρώτο πιστοποιείται από τη θέση που πήραν όλα τα σεσημασμένα σαμαρόσκυλα, αλλά και από τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών στο τελευταίο «κάστρο» του σαμαροσκυλισμού, την Μεσσηνία (53,34% ο γουρλομάτης).
Ιδού και η διεκδίκηση μεριδίου της νίκης, από το γνωστό διαδικτυακό όργανο του Σαμαρά:
«Όμως, η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει...

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες της Μάχης της Κόνιτσας


Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες της Μάχης της Κόνιτσας

Τους Ήρωες της Μάχης της Κόνιτσας που πολέμησαν εναντίον των κομμουνιστοσυμμοριτών (Δεκέμβριος 1947-Ιανουάριος 1948) τίμησε χθες η Τ.Ο. Ιωαννίνων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή ως όφειλε...

SIEMENS – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

kyriakos
Επιστροφή στις ρίζες του αμαρτωλού πολιτικού κατεστημένου

Έληξε η εσωκομματική διαδικασία στην Νέα Δημοκρατία και ύστερα από πολλές παλινωδίες, τραγελαφικά περιστατικά και άφθονη καμαρίλα φαίνεται ότι πρόεδρος της ΝΔ θα είναι ακόμη ένας Μητσοτάκης.
Ύστερα από το αμαρτωλό 89’ και την δυναμική είσοδο της Siemens στα ελληνικά πράγματα με την υπογραφή της οικουμενικής κυβέρνησης Μητσοτάκη – Φλωράκη – Παπανδρέου, στο τιμόνι της ψευτοδεξιάς παράταξης τοποθετείται άλλος ένας....

Κάθε πόλη της Ελλάδος και ένα κτίριο για τους λαθρομετανάστες... Όλα αυτά με...λεφτά δικά σας Έλληνες από τους φόρους που πληρώνετε!


Έργο Σύριζα: Κάθε πόλη και ένα γκέτο - Κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών παντού!

Μετά την ανακάλυψη ότι η κατασκευή του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στην Σάμο είναι παράνομη, με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 8 Ιανουαρίου ο λαθροϋπουργός Μουζάλας αποφάσισε και διέταξε την κατασκευή νέων κέντρων υποδοχής σε Σάμο και Χίο.
Όπως προκύπτει από την απόφαση του ΦΕΚ στην Σάμο το πρώην πεδίο βολής του δήμου, εκτάσεως 12.298 τετραγωνικών μέτρων, θα μετατραπεί σε κέντρο κράτησης, ενώ στην Χίο η οριοθετημένη έκταση 6000 τετραγωνικών μέτρων του πρώην εργοστασίου ΒΙΑΛ θα δοθεί και αυτή προς φιλοξενία των λαθρομεταναστών.
Οι κάτοικοι των νήσων εξοργισμένοι ζητούν....

Η στάση του Νίκα

Η αυτοκρατορική θητεία μιας από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του Βυζαντίου, όπως ήταν ο Ιουστινιανός, ξεκίνησε με τη χειρότερη περίοδο βίας και αναρχίας που γνώρισε η Βασιλεύουσα.
Οι δήμοι, αρχικά αθλητικά σωματεία, που από τα μέσα του 5ου αιώνα διέθεταν κάποια επιρροή και πολιτική δύναμη , εξελίσσονταν τον 6ο αιώνα σε ανασχετικό φραγμό της αυτοκρατορικής απολυταρχίας. Οι δήμοι της Κωνσταντινούπολης και κυρίως οι δύο ισχυρότεροι εξ αυτών, οι Βένετοι και οι Πράσινοι, έρχονταν σε αντίθεση με το πολιτικό πρόγραμμα του Ιουστινιανού Α΄ , ο οποίος επιθυμούσε τον περιορισμό της δράσης και της επιρροής τους και την ενίσχυση του συγκεντρωτισμού της αυτοκρατορικής εξουσίας. Η πολιτική αυτή προκάλεσε τη μεγαλύτερη εσωτερική κρίση στο Βυζάντιο τον 6ο αιώνα.
Ο Ιουστινιανός ενώ στην αρχή  εφάρμοζε προς τους....