Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2014

Εκπομπή - κάλεσμα του Ηλία Κασιδιάρη σε νέους Αγώνες και στην Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους νεκρούς Αγωνιστές Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη - ΒΙΝΤΕΟ

Μια ακόμη πολιτική εκπομπή του Εθνικιστικού Κινήματος με τον Ηλία Κασιδιάρη να δίνει ρεσιτάλ Ψυχής και να εμπνέει με το λόγο του για νέους Αγώνες την Ελληνική Νεολαία.

Τέλος το κάλεσμα που απευθύνει στους Έλληνες για παρουσία στο σημείο Ο για τον Εθνικισμό δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Δείτε την εκπομπή...

Γερμανοί και Soros χρηματοδότησαν ακόμη μια..."αντιφασιστική" - "αντιχρυσαυγίτικη" έκθεση, ενός ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ που προλόγησε ένας Νεοδημοκράτης!!!!

Κατά τη χθεσινή ημέρα στην ΕΣΗΕΑ έλαβε χώρα ακόμη μια...."αντιχρυσαυγίτικη" εκδήλωση - έκθεση από τα γνωστά ανθελληνικά φερέφωνα των Σιωνιστών.

Συγκεκριμένα η έκθεση είχε τίτλο "Ρατσισμός και Διακρίσεις στην Ελλάδα" και συγγραφείς του "πονήματος" ήταν 3 "καθηγητές", εξέχοντα μέλη της..."αντιφασιστικής" κοινότητας με "πλούσια δράση" σε εκδηλώσεις αλληλεγγύης μεταναστών και σε φράξιες αναρχοαριστερών στα συνδικαλιστικά όργανα των επαγγελμάτων τους, συνεπικουρούμενοι και από τη..."δεξιά" πολιτεία, μέσω του του Γ.Γ. Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών, Άγγελου Συρίγου που θεωρείται και "πατριώτης - δεξιός"!

Όλοι αυτοί βέβαια εξάντλησαν τις απόψεις τους στο πώς... θα καταπολεμηθεί η...Χρυσή Αυγή και πώς θα τη φιμώσουν! Το πιο εξαιρετικό ακούστηκε μάλιστα από έναν εκ των συγγραφέων που ζήτησε...δημοκρατικά, κανένα ΜΜΕ να μη προβάλλει ούτε το λογότυπο της Χρυσής Αυγής για να την ξεχάσει ο κόσμος!

«Ρατσισμός και διακρίσεις στην Ελλάδα σήμερα» (συγγραφείς: Αντώνης Γαζάκης, Δέσποινα Συρρή, Ανδρέας Τάκης), χτες στην ΕΣΗΕΑ, σε εκδήλωση που οργάνωσε το Ιδρυμα Χάινριχ Μπελ (των Πρασίνων της Γερμανίας) - See more at: http://left.gr/news/aytoi-ftaine-poy-einai-mayroi#sthash.IQkIqViP.FJ54BzG6.dpuf
«Ρατσισμός και διακρίσεις στην Ελλάδα σήμερα» (συγγραφείς: Αντώνης Γαζάκης, Δέσποινα Συρρή, Ανδρέας Τάκης), χτες στην ΕΣΗΕΑ, σε εκδήλωση που οργάνωσε το Ιδρυμα Χάινριχ Μπελ (των Πρασίνων της Γερμανίας) - See more at: http://left.gr/news/aytoi-ftaine-poy-einai-mayroi#sthash.IQkIqViP.FJ54BzG6.dpuf
«Ρατσισμός και διακρίσεις στην Ελλάδα σήμερα» (συγγραφείς: Αντώνης Γαζάκης, Δέσποινα Συρρή, Ανδρέας Τάκης), χτες στην ΕΣΗΕΑ, σε εκδήλωση που οργάνωσε το Ιδρυμα Χάινριχ Μπελ (των Πρασίνων της Γερμανίας) - See more at: http://left.gr/news/aytoi-ftaine-poy-einai-mayroi#sthash.IQkIqViP.FJ54BzG6.dpuf
Αναζητώντας λοιπόν ποιοί είναι οι "λόγιοι" που συνέγραψαν, ή μάλλον να πούμε καλύτερα αντέγραψαν μιας και....

2 μέρες έμειναν από την "Ανάσταση" του Γιώργου και του Μάνου... 2 μέρες από τη μεγαλύτερη Εθνικιστική πορεία!


"Γιώργο και Μάνο, ακούστε εκεί ψηλά... Τα αδέρφια σας κρατάνε τα λάβαρα ψηλά..."

Εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία: Η γραφή στον τάφο της Αμφίπολης αποδεικνύει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας!

Οι πολιτικάντηδες αποδέχονται την παραχώρηση του ονόματος στους Σκοπιανούς

Το ζήτημα της ανασκαφής στην Αμφίπολη έχει γίνει πολυεπιπέδως πεδίο πολιτικής εκμετάλλευσης, σε σημείο αηδίας, από τη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά. Παρότι συνιστά οξύμωρο να θριαμβολογούν οι ραγιάδες του «ΝΑΙ», επί των Μακεδονικών τάφων, οι αποκαλύψεις δεν παύουν να είναι συγκλονιστικές και να μην έχουν ουδεμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά με τον λαμπρό και αρχαίο μας πολιτισμό. Ο Σαμαράς επιλέγει να καπηλευτεί ένα αρχαίο μνημείο, με το οποίο δεν έχει σχέση, προκειμένου να ψηφοθηρήσει, παρά το προφανές γεγονός ότι οι ανασκαφές γίνονται πολύ πριν γίνει αυτός πρωθυπουργός και παρά τις δυσκολίες που έθεσε στην ανασκαφή το αρμόδιο υπουργείο.

Ας αφήσουμε, όμως, τα πολιτικά που έτσι και αλλιώς δεν έχουν θέση σε μία συζήτηση περί του αρχαίου κλέους, να δούμε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με φωτογραφίες που δημοσίευσε η αμερικανίδα αρχαιολόγος Dorothy King στο προσωπικό της ιστολόγιο, στην Αμφίπολη έχουν βρεθεί...

Βρήκαμε νέο σωτήρα της Χώρας...Το Λάκη το... γλυκούλη - το Γαβαλά ντε..!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πόσο μπορεί ακόμη να εκφυλιστεί η πολιτική ζωή του τόπου για να καταλάβει ο Έλληνας ότι η μοναδική του ελπίδα είναι η Χρυσή Αυγή;!;!



Lakis_gavalas
Ένας νέος… εθνοσωτήρας ετοιμάζεται να μπει στην πολιτική, για να μας… σώσει! Πρόκειται, για τον γνωστό Λάκη Γαβαλά, ο οποίος ξεδίπλωσε τις πολιτικές του φιλοδοξίες στο περιοδικό “OK!”. Κι όταν λέμε πολιτικές φιλοδοξίες, ο Λαλάκης δεν θέλει απλώς να γίνει βουλευτής, αλλά έχει βάλει πλώρη και για… υπουργός. Έχοντας μάλιστα επιλέξει και τα υπουργεία που θα καταλάβει (είναι σε… δίλημμα μεταξύ δύο…)! Ιδού τι είπε:
«Έχω αρχίσει να.....

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη: "ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΙΝΗ ΑΟΖ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ "

BARBRAROS
Άρθρο του Ηλία Κασιαδιάρη στη εφημερίδα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”
  
Το δόγμα της Χρυσής Αυγής για το Κυπριακό, την ενέργεια και την ισορροπία δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο
Για μία ακόμη φορά απεδείχθη η απόλυτη ένδεια, η ανυπαρξία και η μειοδοτική στάση της καταρρέουσας εξουσίας Σαμαρά – Βενιζέλου. Οι τούρκοι κάνουν βόλτες για μέρες στην ΑΟΖ της Κύπρου και η Ελλάς είναι παντελώς απούσα, ενώ η ηγεσία της αυτο-εξευτελίζεται και ξεπουλά τα δίκαια του Ελληνισμού. Το alter-ego του Σαμαρα, Ανα(ν)στασιάδης, εξαφανίστηκε από......

Ο Θεοδωράκης ζητά να εκλεγεί Πρόεδρος της Βουλής τώρα... Σα να μιλά ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και οι νταβατζήδες...Τυχαίο;!;!


Πλήρης ταύτιση Θεοδωράκη με τους μεγαλοεκδότες: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να βγει από την παρούσα Βουλή»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι να απορεί κανείς με έναν "πολιτικό αρχηγό" που δεν εκπροσωπείται στη βουλή από κανέναν και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις εισέρχεται πανηγυρικά στο Κοινοβούλιο να θέλει να..... παραμείνει ΕΚΤΟΣ... Κάτι δεν πάει καλά..Σωστά;! Ή μήπως απλά ο Θεοδωράκης είναι ο εγγαστρίμυθος των νταβατζήδων, εγχώριων και εξωτερικών;!

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο εκλεκτός των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης Σταύρος Θεοδωράκης στην προσπάθειά του να εξυπηρετήσει με κάθε τρόπο τις επιδιώξεις τους. Ταυτιζόμενος πλήρως με τις επιθυμίες τους τόνισε σε συνέντευξη στο Mega (πού αλλού…) ότι Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να βγει απ΄την παρούσα Βουλή, σημειώνοντας μάλιστα ότι το Ποτάμι κατέθεσε και κάποιες ενδεικτικές προτάσεις. «Πάμε να κάνουμε άλλο ένα λάθος να βγάλουμε έναν μικρό πρόεδρο, έναν κοντό πρόεδρο, γιατί αυτό ουσιαστικά λέμε. Αν ο Πρόεδρος βγει από την επόμενη Βουλή μπορεί να βγει με 120. Θα είναι ένας Πρόεδρος των Ελλήνων; Να βγει από αυτή την Βουλή με 180. Να υπάρξει πολιτική συμφωνία.».
Είτε διαβάζεις τις απόψεις των Σαμαρά-Βενιζέλου είτε του Θεοδωράκη, έχουν ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο. Ότι δηλαδή, πρέπει να.....

Μια φορά προδότες, πάντοτε προδότες - Κατά της ελληνικής βοήθειας στην Κύπρο το αντεθνικό ΚΚΕ

Πιστοί στην αντεθνική τους δράση η οποία εκδηλώνεται διαχρονικά από την ίδρυσή του ΚΚΕ μέχρι σήμερα, οι μπολσεβίκοι τάσσονται αναφανδόν ενάντια στην αποστολή ελληνικής βοήθειας στην Κύπρο, ακόμη κι αν αυτή εκφράζεται αδύναμα, μέσα από τις αποστολές του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ.
Αφορμή για την δήλωση εκ μέρους του ΚΚΕ, αποτέλεσε η απόφαση μια φρεγάτα και ένα υποβρύχιο του Πολεμικού μας Ναυτικού να πλεύσουν στα νερά της ανατολικής Μεσογείου, στα πλαίσια ειρηνευτικής αποστολής της UNIFILτου ΝΑΤΟ. Την συγκεκριμένη κίνηση, παρουσιάζει η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ως συγκεκαλυμμένη απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις.
Παρά λοιπόν το γεγονός πως.....