Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 03, 2011

Κάποιοι για το ΛΑΟΣ, τον Καρατζαφέρη και την Τζάβελλα τα έγραφαν από το 2009...

Ποιός τους άκουγε είναι το θέμα...
Διαβάστε τι γραφόταν για τους εβραιολάγνους του ΛΑΟΣ...

Μα τι περίεργο.... Ένας "περιούσιος" κάρφωνε στην Αμερικάνικη Πρεσβεία τις ενεργειακές συμφωνίες του Καραμανλή με τον Πούτιν...

Και δεν ήταν όποιος και όποιος....

Απίστευτες αποκαλύψεις από τα wikileaks που θέτει εν αμφιβόλω υπάρχει εθνική κυριαρχία στην Ελλάδα. Μέχρι και τον Στρατηγό Γράψα δεν ήθελαν στο ΓΕΣ και ζητούσαν από τον Καραμανλή να του "¨κόψει" τα πολλά πολλά με τους Ρώσους...


 
 
O Σπέκχαρντ ενημερώνει την Ουάσιγκτον ενόψει της επίσκεψης του Αρχηγού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγού Γράψα στις 15 Σεπτεμβρίου του 2008, και λέει:

Την ίδια στιγμή (που η Ρωσία έχει εισβάλει στη Γεωργία και η Ελλάδα τάσσεται υπέρ της εδαφικής ακεραιότητας της Γεωργίας) η Ελλάδα συνεχίζει κανονικά τις μπίζνες με τη Ρωσία, με συναντήσεις με ρώσους αξιωματούχους της αμυντικής βιομηχανίας και με την έγκριση απ' τη Βουλή της συμφωνίας για τον αγωγό Southstream. Η Πρεσβεία έχει πιέσει σκληρά να ακυρωθούν ή να αναβληθούν αυτές οι "άρρωστες" κινήσεις. Η επίσκεψη του Γράψα, προσφέρει άλλη μία ευκαιρία να...

Αυτός τώρα δηλαδή είναι "εθνικός ηγέτης";

Τι έχουμε πάθει με αυτούς τους Νεοταξίτες....
Ο Jeffrey δεν άντεξε και το είπε ακόμη μια φορά!
ΘΕΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ το "καμάρι" μας... Δεν κρατιέται...

αλλά και τα πρόβατα από κάτω χειροκροτούν!
Ε, μα τόση αποβλάκωση και προπαγάνδα που έχουν υποστεί από MEGA, ΔΟΛ και Μπολσεβίκους τι να κάνουν;
Να κρεμαστούν;

Ελληνικά ευρήματα στη Β. Ήπειρο.... Καταρρέει η προπαγάνδα των Αλβανών και των Ιταλών

Νέα ελληνικά αρχαιολογικά ευρήματα ανακαλύφθηκαν στη Β. Ήπειρο. Κτίσματα στα Σωφράτικα της Κάτω Δρόπολης, μαρτυρούν την ελληνικότητα της Αδριανούπολης, αφήνοντας απογοητευμένους τους Ιταλούς και Αλβανούς αρχαιολόγους που την ήθελαν ρωμαϊκή. Βορειανατολικά του αρχαίου θεάτρου, βρέθηκαν κτίσματα του VI-V π.Χ. αι.
Η αρχιτεκτονική τους δείχνει ότι πρόκειται για μεγαλοπρεπή κτίρια, όμοια με αυτά της Δωδώνης, της Φοινίκης, του Βουθρωτού, της Βυλλίδας, της Απολλωνίας και πολλών άλλων ελληνικών ηπειρωτικών πόλεων της ίδιας περιόδου.
Όπως επισημαίνει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπάρκας...

Η απειλή ενός Έθνους βρίσκεται εκ των έσω...

“Ένα Έθνος μπορεί να επιβιώσει με τους αγαθούς του, ακόμα και με τους φιλόδοξους του. Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει από την εκ των έσω προδοσία. Ο εχθρός έξω από τις πύλες (του Έθνους) μας φοβίζει λιγότερο, γιατί τον βλέπουμε και σηκώνει την σημαία του στ’ ανοιχτά. Αλλά ο Προδότης κινείται μεταξύ των πολιτών εντός των πυλών, ελεύθερα και οι πανούργοι ψίθυροι του θροΐζουν μέσα σ’ όλα τα μονοπάτια και ακούγονται μέχρι στις αίθουσες της ίδιας της Κυβέρνησης. 
Ο Προδότης εμφανίζεται όχι σαν “Προδότης” και μιλάει με....

Beslan 2004: Αυτός είναι ο Ισλαμισμός...

“Βίαζαν και βασάνιζαν παιδιά, μαχαίρωναν βρέφη, βασάνιζαν μέχρι θανάτου άνδρες και γυναίκες, τους ανάγκαζαν να πιούν τα ούρα τους… και γλεντούσαν με τον τρόμο στα πρόσωπα των θυμάτων τους.”
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/09/beslan.jpg?w=400&h=267http://www.gwu.edu/~erpapers/humanrights/timeline/armenian-genocide.jpg
Δεν ξεχνώ το Beslan. Δεν ξεχνώ την Σμύρνη. Δεν ξεχνώ την Κύπρο. Δεν ξεχνώ την Αρμενία. Δεν ξεχνώ τους γενοκτόνους μέχρι να ελευθερωθεί και η τελευταία γωνιά της Γης από την μισανθρωπία και τον σκοταδισμό.

Προκαλούν οι Σκοπιανοί μπασκετμπολίστες...

Εν όψει του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με αυτή των Σκοπιανών για το Ευρωμπάσκετ(ΕΤ1 18:00) κάποιοι Σκοπιανοί προέβησαν σε δηλώσεις, δίνοντας πολιτική χροιά στο παιχνίδι...

Ο Γκετσέφσκι για παράδειγμα, παίκτης του ΠΑΟΚ!!!!, δήλωσε ότι....

Το Faceboook σε ρόλο CIA...


Το καλοκαίρι (αρχές Αυγούστου) το Facebook «αποφάσισε» να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό μου (και φυσικά και της σελίδας του blog εκεί).
Όπως είναι φυσικό, έστειλα ερώτημα στην ομάδα διαχείρισης για να με ενημερώσουν για το λόγο που απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός. Να σημειώσω ότι δεν πρόκειται για απενεργοποίηση που έγινε μετά από αναφορές σε μένα γιατί σε τέτοια περίπτωση το λένε αμέσως και δεν ζητούν άλλα στοιχεία.
Η απάντησή τους με ξάφνιασε, αλλά περισσότερο με προβλημάτισε για να μην πω ότι με εξόργισε.
Δείτε τι μου απάντησαν (το επισυνάπτω από το mail που πήρα και πιο κάτω μεταφρασμένο):

Επερώτηση Βόμβα Αυστριακού ευρωβουλευτή Andreas Mölzer:”Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του”


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , ο Αυστριακός ευρωβουλευτής Andreas Mölzer, έκανε την εξής γραπτή ερώτηση :