Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 09, 2010

Που εντοπίζεται το πρόβλημα της ΝΔ στην Πελοπόννησο;

Ο Αντώνης Σαμαράς τελειώνει την περιοδεία του στην Πελοπόννησο και σύμφωνα με το επιτελείο του είναι άκρως επιτυχημένη.

Καλό κλίμα, χαρούμενα και χαμογελαστά πρόσωπα όπου περιόδευε ο Πρόεδρος της ΝΔ, τεράστια δυναμική στις συγκεντρώσεις.

Όμως μια περιοχή της Πελοποννήσου φαίνεται ότι προβληματίζει την ηγεσία της ΝΔ.
Περιέργως, είναι ο νομός Λακωνίας.

Παραδοσιακά ο νομός είναι...

Μηνύματα για την επέτειο του Μακεδονικού αγώνα

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ο Δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος:
«Να είμαστε πάντα σε εγρήγορση για τα δίκαια της Μακεδονίας μας»

Ο Μακεδονικός Αγώνας (1904-1908), δίκαια μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ένας αγώνας ισάξιος με τον αγώνα του 1821.
Ήταν ο ιερός αγώνας που ένωσε τους Έλληνες στο κοινό όραμα για την υπεράσπιση και απελευθέρωση της αγαπημένης Μακεδονικής γης.
Στην πρώτη γραμμή βρέθηκαν απλοί άνθρωποι από ...

Έξω από το "μαντρί" της ΝΔ ο ...λάτρης του μνημονίου και εκλεκτός του Pasok Πέτρος Τατούλης

Πατήστε για μεγέθυνση
Ο Πέτρος Τατούλης δεν κατάφερε να πλαγιοκοπήσει τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο, όπως προσδοκούσε και όπως φαινόταν τον πρώτο καιρό που είχε ανακοινώσει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, κομματικά στελέχη της ΝΔ στους νομούς Κορίνθου και Μεσσηνίας, που αρχικά είχαν υποσχεθεί στους στενούς συνεργάτες του Πέτρου Τατούλη ότι θα τον ακολουθούσαν στο εγχείρημά του, άλλαξαν γνώμη και ...

Ανάχωμα Δημαρά, με φερετζέ Ντόρας

Η αυτοϊκανοποίηση του συστήματος

Η  τακτική του ΠΑΣΟΚ, να δημιουργεί αναχώματα σε προεκλογικές περιόδους δεν είναι τωρινό φαινόμενο.
Η παρουσία του Φώτη Κουβέλη στα Αριστερά και το «υπό ίδρυση» μόρφωμα της Ντόρας Μπακογιάννη στα δεξιά του πολιτικού φάσματος, αποτελούν τα πρώτα φράγματα, προκειμένου να διακοπεί εκατέρωθεν το Αντι-Μνημονιακό ρεύμα. Ήδη έχουν...

Μια απλή παρατήρηση

Θα ήταν άδικο για την κρίση σας να μην το αναφέρουμε...

Η εταιρεία Kapa Research που διηνήργησε τη δημοσκόπηση για "Το ΒΗΜΑ", τα αποτελέσματα της οποίας μπορείτε να βρείτε εδώ , είναι η ίδια που...

Ποιος ήταν ο πρωθυπουργός που κυβερνούσε την διεφθαρμένη Ελλάδα;;

Όπως διαβάζουμε στην on line εφημερίδα  «ΕΘΝΟΣ» ο γνωστός πλέον κ. Γιούνκερ, «….σύμφωνα με κάποια τηλεγραφήματα, αποκάλυψε επίσης ότι κάποια στιγμή προσπάθησε να συζητήσει το θέμα και να αναζητήσει μια λύση με έναν Ελληνα πρωθυπουργό, τον οποίο δεν κατονόμασε, από τον οποίο ωστόσο έλαβε την απάντηση: «Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα»».
Ποιος λοιπόν ήταν αυτός ο Έλληνας πρωθυπουργός που κυβερνούσε μια διεφθαρμένη χώρα; Και πως δεχόταν αυτός ο πρωθυπουργός να ζει μέσα στη διαφθορά και να παριστάνει τον ηγέτη της διαφθοράς;
Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει τώρα αμέσως το όνομά του. Δεν μας ενδιαφέρει όπως και....

Ουγγαρία: «Από Το ΟΧΙ στο ΔΝΤ, στην Οικολογική Καταστροφή. Τυχαίο Άραγε..;»

Αρχές Σεπτεμβρίου 2010: Στις Ελληνικές και Διεθνείς Ιστοσελίδες και μπλογκς, άρχισε να φαίνεται μια ακτίνα Ελπίδας, μια και υπήρχαν κάποιοι που είπαν ένα Όχι σε εκείνους που μονόδρομους μας δείχνουν.. Σ’ εκείνους που προσπαθούν τις Ζωές σε μια γκριζόμαυρη να βάλουν λογική..

Ένα ΟΧΙ, τόσο σημαντικό όσο και κάποιων άλλων, που πρόγονοί μας είναι, όταν στη μαύρη νύχτα του Φασισμού, τότε που το σκοτάδι των Γερμανών πάταγε με τη μπότα όλη σχεδόν την Ευρώπη, είπαν ΟΧΙ στα θεριά..

Κι έδωσαν Ελπίδα, σε όλο τον τότε Ελεύθερο Κόσμο.. Μια και έδειξαν πως...

ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ,ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΩΝ,ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ-ΚΡΙΜΑ!

 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Ασφαλώς όλοι γνωρίζετε τον Δημήτρη Παπαγεωργίου,τον δημοσιογράφο που έμεινε στη φυλακή πολλούς μήνες επειδή συνελήφθη μετά από υπόδειξη αναρχο-ρουφιάνων,σε επεισόδια εναντίον Ελλήνων Πατριωτών.

Όλος ο κόσμος-ανάμεσά τους κι εμείς-του συμπαρασταθήκαμε όπως μπορούσαμε και χαρήκαμε αφάνταστα με την αποφυλάκισή του στο τέλος Ιουλίου.

Ο ίδιος,

Το δώρο του Dr seeng στο Θέμο

19 (δεκαεννέα) μήνες ποινή φυλάκισης στο Θέμο, για την περίφημη ιστορία με Ζαχόπουλο, Τσέκου, dvd κτλ. Είναι τόσο, μα τόσο περιττό να πούμε πως ο «Πρώτος Θέμας» δε θα εκτίσει ούτε μία ώρα πίσω από τα κάγκελα… Βάζω στοίχημα πως θα επικαλεστεί και πρόβλημα υγείας, προκειμένου να μην εφαρμοστεί ντιπ η ποινή, αν δεν το έχει κάνει ήδη.

Σε λίγο καιρό το θέμα θα ξανα-ξεχαστεί και θα συζητάει με το Μάκη Ψωμιάδη τις…

"Σφίξιμο"

Εμείς μόλις το διαβάσαμε μας έπιασε ένας κόμος στο στομάχι...
Εσάς;

Το βίντεο του αγώνα Ελλάδα - Λετονία

Εσείς οι Παπανδρέου….

Πήγε εκεί ως εκπρόσωπος της Ελλάδας.
Ο Νίκος Παπανδρέου παρευρέθη στα εγκαίνια του νοσοκομείου Υγεία, ιδιοκτησίας Ανδρέα Βγενόπουλου, στην Αλβανία. Όλοι αναρωτηθήκαμε για τους λόγους της εκεί παρουσίας του. Μας εξηγεί όμως με επιστολή του ο ίδιος :
“Δηλώνω για μία ακόμη φορά ότι...

ΔΗΛΩΣΗ "ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ" ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ἀκτή Θεμιστοκλέους 190
185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ
Τηλ. Κέντρον +30 210 4514833
Fax +30 210 4518476
Ἐν Πειραιεῖ τῇ 7ῃ Ὀκτωβρίου 2010
Δ Η Λ Ω Σ Ι Σ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ
ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ
ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
τῆς 5ης - 8ης Ὀκτωβρίου 2010

Μακαριώτατε Ἅγιε Πρόεδρε, Σεβασμιώτατοι Ἅγιοι Ἀδελφοί,
Ἐπί τοῦ θέματος τῆς τακτικῆς συγκλήσεως τῆς Ἱ. Συνόδου τῆς Ἱεραρχίας τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος: «Τά αἴτια τῆς συγχρόνου ποικιλομόρφου κρίσης καί ἡ Ἐκκλησία ὡς ἐλπίδα καί ἑνότητα τῆς κοινωνίας καί ὡς νοηματοδότηση τῆς ζωῆς τοῦ ἀνθρώπου» ἐπάγομαι τά κάτωθι, παρακαλῶν διά τήν περίληψιν αὐτῶν εἰς τά Πρακτικά:
1. Ἡ Ἁγιωτάτη ἡμῶν Ἐκκλησία, Σῶμα τοῦ Δομήτορος Αὐτῆς Κυρίου, ἔχει...

Επιχείρηση πόρτα πόρτα από Εφορία

Βαθιά το χέρι στην τσέπη των φορολογουμένων θα βάλει ξανά και ξανά η Εφορία έως το τέλος του έτους, σε έναν αγώνα δρόμου για τη συλλογή εσόδων 16 δισ. ευρώ ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω παρέκκλιση από τον προϋπολογισμό. Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων προετοιμάζει βροχή ειδοποιητηρίων, για την πληρωμή του ΕΤΑΚ 2009 και της έκτακτης εισφοράς, του Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας 2010, για την περαίωση εκκρεμών υποθέσεων και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, τα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων αλλά και τα τελευταία εκκαθαριστικά φορολογίας εισοδήματος.

Ο φορολογαριασμός του τελευταίου τριμήνου μόνο από τις παραπάνω υποθέσεις ξεπερνά τα...

Οι brokers του Λονδίνου και οι χρηματιστηριακές βιάζονται … για το deal μεταξύ Πειραιώς και Marfin...


Σήμερα και από διαφορετικές πηγές brokers στο Λονδίνο και από  ελληνικές χρηματιστηριακές εταιρίες παρουσιάζεται ως δεδομένο το deal μεταξύ της Πειραιώς και της Marfin.
Οι brokers και οι χρηματιστηριακές στο εξωτερικό και στην Ελλάδα θα ήθελαν να επιταχυνθούν οι εξελίξεις αλλά για τους απόλυτα αναμενόμενους λόγους, χρηματιστηριακή κινητικότητα, κερδοσκοπία κ.α.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι...

Λεφτά υπάρχουν αλλά δεν έχουν μπει οι... υπογραφές

Oρατός είναι ο κίνδυνος να μην πληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας τους τελευταίους μήνες του 2010, καθώς ο ΟΑΕΔ μετά βίας διασφαλίζει τις παροχές του Οκτωβρίου, ενώ το ΙΚΑ, που οφείλει σημαντικά ποσά από εισφορές προς τον Οργανισμό, βρίσκεται επίσης σε οικονομικό αδιέξοδο. Ο ΟΑΕΔ χρειάζεται 500 εκατ. ευρώ ως το τέλος του 2010, ώστε να συνεχίσει να καταβάλλει απρόσκοπτα τα επιδόματα ανεργίας και τις υπόλοιπες παροχές (οικογενειακά επιδόματα, κτλ.), ενώ αυτή τη στιγμή «το ταμείο του δεν έχει σάλιο», όπως έλεγε πριν από
λίγους μήνες ο πρώην υπουργός Εργασίας και νυν Υγείας κ. Α. Λοβέρδος . Η αναστολή πληρωμής των επιδομάτων ανεργίας αποτελεί εφιαλτικό για την κυβέρνηση σενάριο, με σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις, σε μια χρονική περίοδο που αναμένεται περαιτέρω έξαρση των απολύσεων. Την ίδια ώρα,

Η Παιδεία και το άλμα του Γιώργου απο τον Μεσαίωνα στα … e-books

Από antinews
Φανταστείτε πώς θα ήταν ο κόσμος αν προτού μπούμε στη βιομηχανική επανάσταση, είχαμε ήδη μπει στην τεχνολογική επανάσταση.
Πώς θα ήταν οι πολιτισμοί αν ο άνθρωπος έμπαινε κατευθείαν στο Βυζάντιο για παράδειγμα προτού περάσει ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός.
Ή για να είμαστε πιο σαφείς,

εγώ, ο ίππος του καλιγούλα

 
Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Είναι ικανός να τον πιάσεις στο κατώι του σπιτιού να σου ρουφάει με το λάστιχο απ' το ντεπόζιτο το πετρέλαιο κι αυτός να σου λέει ότι σου το άφησε μισοάδειο ο Καραμανλής
 
ενώ ο ίδιος προσπαθεί να σ' το αφήσει μισογεμάτο.
Είναι ικανός να σου πει ότι λυπάται που σου κλέβει το πετρέλαιο, αλλά αυτό είναι ένα σκληρό μέτρο που είναι αναγκασμένος να πάρει, για να μη σου κλέψει περισσότερο!
Ο άνθρωπος δεν παίζεται! Είναι....

Αλλάζει ο χάρτης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα

Προ το πυλών μιας παρατεταμένης περιόδου ανακατατάξεων βρίσκονται οι ελληνικές επιχειρήσεις. Η κάμψη της κατανάλωσης και της οικονομικής δραστηριότητας που διαχέεται και επηρεάζει αρνητικά όλους τους κλάδους δημιουργεί νέες συνθήκες στον χώρο των επιχειρήσεων, μικρών και μεγάλων. Οι πιο ευάλωτες και κυρίως οι μικρές εταιρείες δέχονται ισχυρό πλήγμα, με αποτέλεσμα τα λουκέτα να πληθαίνουν- αναμένεται ότι θα φτάσουν τα 175.000 μέχρι το τέλος του 2011. Ακόμη και όσες...

10 δις αγνοούνται στο εξωτερικό

Πολύ μικρή είναι η έως τώρα εισροή καταθέσεων στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, καθώς τα κίνητρα επαναπατρισμού κεφαλαίων που θέσπισε το υπουργείο Οικονομικών δεν φαίνεται να συγκινούν τους Ελληνες που  πάνω στον πανικό της...

Μπλόκ στις πιστωτικές

«Μπλοκάρουν» τις πιστωτικές κάρτες οι τράπεζες, αν ο καταναλωτής καθυστερήσει -έστω και μία μέρα- να πληρώσει τη δόση του, ενώ βάζουν «χέρι» και στους καταθετικούς λογαριασμούς για να εισπράξουν τα χρωστούμενα, με απόφαση δικαστηρίου.Το σκηνικό στις πιστωτικές κάρτες έχει αλλάξει άρδην, αφού στο «κόκκινο» βρίσκονται 1,2 εκατομμύρια κάρτες, δηλαδή το 20% στο σύνολο των πιστωτικών που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Δηλαδή η 1 στις 5 κάρτες δεν πληρώνεται και αυτό σημαίνει ότι...

Οχι στη λευκή επιταγή



TΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ της 7ης Νοεμβρίου, αν και αυτοδιοικητικές, θα δώσει ένα σαφές πολιτικό μήνυμα ως προς τη συμφωνία για το μνημόνιο και τις πρακτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση. Ενα χρόνο μετά την πτώση της Ν.Δ. και τον θρίαμβο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, ο λαός σίγουρα είναι έτοιμος να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα. Ενας χρόνος είναι...

Η Κοινωνική Μηχανική κατασκευάζει πειθήνιους υπηκόους

Του Λεωνίδα Αποσκίτη

« ...Η ελίτ δεν θα δίσταζε να πραγματοποιήσει τους πολιτικούς της σκοπούς, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες σύγχρονες τεχνικές για να επηρεάσει τη συμπεριφορά του κοινού και να κρατήσει την κοινωνία υπό στενή παρακολούθηση».
Ζπμίγκνιου Μπρεζίνσκυ σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει επιστητό ότι,