Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 23, 2014

Αποκάλυψη Ethnikismos.net... Αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αρχαία Μεσσήνη αποδεικνύει ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν.... "Ναζιστές"!!!

4
Την ίδια ώρα που το ψευδοκράτος και τα κατάπτυστα… αρχαιολογούντα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του σάπιου μνημονιακού συστήματος έχουν κάνει… σήριαλ  τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, για να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό, κρύβουν μια σημαντικότατη ανακάλυψη που έγινε προ ημερών στην Αρχαία Μεσσήνη! Και την κρύβουν, για λόγους καθαρά πολιτικούς και σιγουρότατα «με εντολή Σαμαρά» (εφόσον έγινε στον τόπο του και σίγουρα είναι ενημερωμένος για τα «μη πολιτικώς ορθά» ευρήματα)!
Στις ανασκαφές, λοιπόν, που έγιναν αποκαλύφθηκε ψηφιδωτό δάπεδο που χρονολογείται στο 350 π.Χ., γεμάτο όμως με το ελληνικότατο σύμβολο του αγκυλωτού σταυρού. Και προκειμένου «να......

Ο Σύριζα πάει προς τον «μεγάλο συνασπισμό» με την ευλογία των «νταβατζήδων»

Το γεγονός ότι η επίσημη κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ (η «Αυγή») επιχαίρει για το ότι ο κατά τα άλλα φιλοκυβερνητικός Τύπος είχε γενικά θετική υποδοχή στην συνέντευξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, δείχνει τον ολισθηρό δρόμο συναίνεσης με το σύστημα που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλάμε για εκείνα ακριβώς τα ΜΜΕ τα οποία στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν με κάθε τρόπο την πολιτική του Μνημονίου. Ο Τσίπρας και το επιτελείο του ζητούν αποδοχή από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ακριβώς επειδή ως σκοπό τους έχουν να είναι η ομαλή διάδοχη κατάσταση, η οποία θα διαχειριστεί το μνημόνιο με διάθεση «μερεμετίσματος» και όχι ολοκληρωτικού γκρεμίσματός του. Γι’ αυτό τον λόγο, και πέρα από τις όποιες θεατρινίστικες διαμαρτυρίες προς τους «νταβατζήδες» της ενημέρωσης, φροντίζει να κλείνει το μάτι ότι είναι διαθέσιμος για συμφωνίες μαζί τους.

Οι επικεφαλής των συστημικών ΜΜΕ μόνο αφελείς δεν είναι. Γνωρίζουν ποια είναι η δεδομένη πολιτική τάση εξουσίας, ξέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται να αποκλειστεί από την κυβερνητική εξουσία στις επόμενες εκλογές και απλώς θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στις αναπόφευκτες συνεργασίες που θα κάνει στην προοπτική δημιουργίας ενός νέου «μεγάλου συνασπισμού». Έτσι, λοιπόν, εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την σταδιακή απόλυτη προσαρμογή του ΣΥΡΙΖΑ προς τις επιθυμίες των εκπροσώπων του καθεστώτος.

Να τι γράφει χαρακτηριστικά το «Έθνος» του Μπόμπολα πριν από λίγες ημέρες: «Η κυβέρνηση έχει θέσει στο τραπέζι την έξοδο από το Μνημόνιο, τις φοροελαφρύνσεις, την ανακούφιση των αδύναμων κοινωνικά στρωμάτων και την καταπολέμηση της ανεργίας. Μόνο που έθεσε τα θέματα αυτά πρώιμα, χωρίς να έχει εξασφαλίσει προϋποθέσεις, καθώς ταυτόχρονα είναι δεσμευμένη να υλοποιεί μέτρα αντίθετης λογικής. Στο «γήπεδο» όμως των θεμάτων που άνοιξε η κυβέρνηση, είναι προφανές ότι ευνοείται ο ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς κυβερνητικές δεσμεύσεις, ο κ. Τσίπρας...

Παναγιώταρος και Ματθαιόπουλος μιλούν για την πολιτική επικαιρότητα

Ο Ηλίας Παναγιώταρος με τον δραστήριο βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο σχολιάζουν όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Νέα μαχαιριά από την Ντόρα στον πολιτικά ετοιμοθάνατο Σαμαρά: Φέρνουμε τον κόσμο σε απελπισία!

Λίγο πριν το μεγάλο φιάσκο του Σαμαρά στο Βερολίνο, η Ντόρα βρήκε πάλι την ευκαιρία να εξαπολύσει τα φαρμακερά της βέλη κατά του καταρρέοντα πρωθυπουργού και να δείξει στα μεγάλα αφεντικά ποιος θα κάνει από εδώ και πέρα κουμάντο στην Νέα Δημοκρατία.
Μιλώντας σήμερα το πρωί η Μπακογιάννη στο κανάλι των νταβατζήδων, αφού διαβεβαίωσε πως στηρίζει με... νύχια και με δόντια την κυβέρνηση (όπερ  μεθερμηνευόμενον ξενυχιάζει και ξεδοντιάζει τον Σαμαρά) άρχισε την επίθεση.

Πρώτον, τόνισε πως τα έσοδα που υπολογίζει το υπουργείο Οικονομικών από τον ΕΝΦΙΑ, περί τα 2,65 δισ. ευρώ, δεν πρόκειται να τα εισπράξει, καθώς οι πολίτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν.
Δεύτερον, σημείωσε ότι αντί να φέρνουμε τον κόσμο σε απελπισία, καλύτερα να τον φορολογήσουμε επί της πραγματικής αξίας του ακινήτου.
Και για το τέλος κράτησε το καλύτερο, υπογραμμίζοντας πως...

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!

Αγαπητοί Κύριοι…

Είμαι κάτοικος Μελιγαλά εκ γενετής. Έχω τρία θύματα των ορδών του Άρη Βελουχιώτη στην ηρωϊκή Πηγάδα. Πάω στο μνημόσυνο κάθε χρόνο από μικρό παιδί. Φέτος, ξεκίνησα αμέριμνος μαζί με τη γυναίκα μου και το παιδί μου κι έπεσα σε μπλόκο! Αστυνομικοί ξένοι προς την περιοχή, αφού μας έψαξαν (και το μικρό παιδί!), άρχισαν τις ερωτήσεις: από πού είμαστε, που πάμε, γιατί πάμε, αν έχουμε θύματα στην Πηγάδα, αν έχουμε ξαναπάει άλλη φορά και τέλος αν είμαστε της Χρυσής Αυγής. Η κακοβουλία των οργάνων (σίγουρα όχι της τάξεως!) φάνηκε από το γεγονός ότι την ώρα που με «ανέκρινε» ο επικεφαλής, άλλος αστυνομικός...

Η ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΙΠΙΛΗ ΚΑΙ ΤΑ… ΣΟΥΡΓΕΛΑ

22011
Μετά τις (μακράς διαρκείας, όπως αρμόζει σε κάθε καθωσπρέπει εθνοπατέρα-εθνομητέρα…) καλοκαιρινές της διακοπές, επανέκαμψε δριμύτερη η γραφική βουλευτής της νουδούλας «Σκοτεινή» (όπως την αποκαλούν… χαϊδευτικά οι… άσπονδοι φίλοι και συνυποψήφιοί της στην ΝΔ) Πιπιλή.
Και σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, άστραψε και βρόντηξε:
”Οποτεδήποτε η ΝΔ λαΐκισε ή πασόκισε ή εξώκειλε προς την πολύ δεξιά, καταστράφηκε. Φάνηκε και από τις χθεσινές δημοσκοπήσεις ότι η πορεία της κυρίαρχης ιδεολογικής παράταξης που είναι η ΝΔ στον κοινωνικό φιλελευθερισμό και την κεντροδεξιά πρέπει να......

Η παγκόσμια τρομοκρατία έχει δύο ονόματα: Ισλάμ και αριστερά

Σύμφωνα με αμερικανούς αναλυτές και ειδήμονες από τις 10 πιο επικίνδυνες τρομοκρατικές οργανώσεις παγκοσμίως, οι 7 είναι ισλαμικής ιδεολογίας και κινήτρων και οι 3 αριστερής προέλευσης και πεποιθήσεων.
Θα ξεκινήσουμε την απαρίθμηση αυτών των τρομοκρατικών οργανώσεων από την 10η πλέον επικίνδυνη στην σειρά για να καταλήξουμε στην 1η. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στο παρόν κείμενο δεν θα εξετάσουμε ή θα αναλύσουμε τις σχέσεις αυτών των οργανώσεων με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ή άλλων συμμάχων των.
Ισλαμική Οργάνωση Bangsamoro BIFF (Bangsamoro Islamic Freedom Fighters): Αυτή η οργάνωση δραστηριοποιείται στις.....

Έρχεται «σφαλιάρα» για τον γονυπετή Σαμαρά


Έρχεται «σφαλιάρα» για τον γονυπετή Σαμαρά

Καμία απολύτως σημασία δεν έχει για την Ελλάδα η σημερινή συνάντηση του Σαμαρά με την Μέρκελ. Ο Σαμαράς θα πάει να ζητήσει χρόνο, θέτοντας ως επιχείρημά του το ρευστό πολιτικό τοπίο και την καταβαράθρωση του κλεπτοκρατικού «κέντρου», ζητώντας χρόνο και άδεια για παροχολογία. Όπως σημειώνει διπλωμάτης στο Βερολίνο, σχετικά με την σημερινή συνάντηση, «ο Σαμαράς έχει κληθεί να κάνει ραπόρτο για την κατάσταση στην ελληνική οικονομία και να εξηγήσει πως και πότε θα υλοποιήσει επιτέλους τις συμφωνηθείσες δομικές μεταρρυθμίσεις στη διοίκηση, στη φορολογία και στις αποκρατικοποιήσεις. Η Μέρκελ θα παίζει το ρόλο κριτή».
Το βέβαιο είναι ότι......

ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΠΕΦΤΕΙ… ΠΟΔΙ-ΠΟΔΙ – ΓΙΟΚ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

karatzaferis_samaras02
Γράφει ο Αντίοχος.

Εκεί που ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήτανε με το ένα πόδι στη νουδούλα (για συνεργασία, μη χάσει κιόλας τα φράγκα της κρατικής επιχορήγησης προς το ΛάΟΣ…), τώρα τα πράγματα άλλαξαν και είναι με τα δύο πόδια… εκτός! Αναφέρει σχετικά το καθεστωτικό «Βήμα»:
«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από το Μέγαρο Μαξίμου υψώνεται «τείχος» στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. «Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής ή συνεργασίας του Καρατζαφέρη με τη ΝΔ» λένε υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη και θεωρούν ότι τα διάφορα σενάρια διακινήθηκαν από συγκεκριμένα στελέχη με γνώμονα την προσωπική τους στρατηγική την επόμενη ημέρα στο κόμμα».
Όπως πληροφορηθήκαμε, δύο ήταν οι λόγοι του… ξεπαρεού:
1ον) Οι βουλευτές της Β΄ Αθηνών (πολλοί εκ των οποίων σε λίγον καιρό θα βλέπουν τη βουλή μόνο με… κιάλια) έθεσαν βέτο στη.....

Α. Ματθαιόπουλος: Η άνοδος της Χρυσής Αυγής και ο νόμιμος πολιτικός μας αγώνας τρομάζει την μνημονιακή συγκυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόσφατα αποφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος στα πλαίσια της περιοδείας του στην Θράκη μίλησε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης για τις τρέχουσες πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις.
Κατήγγειλε την παράνομη παράταση της προφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου, όπως και αυτή του Χρήστου Παππά για άλλους έξι μήνες, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος τους, ενώ αναφέρθηκε στην δυναμική ανόδου...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ

ΣΑΜΑΡΑΣ 6
Έξαλλος ο Σαμαράς κάλεσε στο τηλέφωνο στο συγκρότημα του Φαλήρου, που υποτίθεται πως στηρίζει την συγκυβέρνηση, για να διαμαρτυρηθεί εντόνως για την δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που  παρουσίασε προ ημερών η Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪπου έδινε σαφές προβάδισμα 6 ποσοστιαίων μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ με 24%, έναντι 18% της Νέας Δημοκρατίας.
Μάλιστα στην ίδια δημοσκόπηση εμφανίζεται για πρώτη φορά ο Τσίπρας να υπερέχει του Σαμαρά σε δημοφιλία!
«Μα τι στροφή είναι αυτή; Είναι δυνατόν να......