Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 01, 2015

Μια ΑΠΕΡΑΝΤΗ λαοθάλασσα Εθνικιστών τίμησε τους Ήρωες Γ. Φουντούλη - Μ. Καπελώνη...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ



Με μια λιτή τελετή, όπως αρμόζει σε Εθνικιστές, χιλιάδες Συναγωνιστές από όλη την χώρα, αλλά και από την Ευρώπη, απέτισαν φόρο Τιμής στους νεκρούς Ήρωες του Κινήματος, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Η κατανυκτική τελετή ξεκίνησε με τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των δύο Συναγωνιστών που δολοφονήθηκαν άνανδρα από....

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΑΘΑΝΑΤΟΙ


Σε λίγα λεπτά ξεκινά η μεγάλη πορεία για την μνήμη των δύο εθνικιστών που έπεσαν στον αγώνα για την πατρίδα.

Οι υπόλοιπες ειδήσεις τελειώνουν εδώ για σήμερα.

ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ «ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ» ΣΕ… ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ, ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μέσα στην απελπισία τους –για το άδειασμα του Αντωνάκη τους από τον «άφθαρτο Τζίτζι»- τα διαδικτυακά ορφανά του Σαμαρά υιοθέτησαν τον Μπουμπούκο. Προσέξτε με τι… ευλάβεια γράφουν για τις δραστηριότητες και το… όραμα του νέου «λαγού» τους:

«Άδωνις Γεωργιάδης: Το όραμά μου για τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και την πατρίδα

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε σήμερα, στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, το πρόγραμμά του για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα.

Πλήθος κόσμου, στελέχη, υποστηρικτές και φίλοι του υποψηφίου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στην εκδήλωση για να του ευχηθούν αλλά και να...

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015


«Μία φορά εβαπτίστημεν με το λάδι, βαπτιζόμεθα και μία με το αίμα διά την ελευθερίαν της Πατρίδος» 
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης 

Αυτή την Κυριακή 1η Νοεμβρίου χιλιάδες Έλληνες ενωμένοι, κρατώντας ελληνικές σημαίες και αναμμένους πυρσούς – σύμβολα των ψυχών των Ηρώων – θα υψώσουμε φωνές στεντόρειες, που η ηχώ τους θα φτάσει μέχρι τα ουράνια. Αυτή την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, χωρίς φόβο και πάθος, με μία λιτή τελετή και με μία σιωπηρή πορεία μνήμης, θα τιμήσουμε τους δύο Ήρωες της Χρυσής Αυγής, που σε μία εποχή λήθης και υποταγής, έδωσαν το αιώνιο παράδειγμα της Τιμής και της αυτοθυσίας. 

ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών υπερψήφισαν επί της αρχής –σε μια επίδειξη μνημονιακής αλληλεγγύης- ο ΣΥΡΙΖΑ, η νουδούλα, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, το ελαφροδεξιό μόρφωμα των Καμμένων- προσκυνημένων (τέως… Κούγκηδων) και η Ένωση Φραπέδων. Το καταψήφισαν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. 

Αλλά γιατί δεν το ψήφισε το νομοσχέδιο το… τιμημένο κουκουέ; Μήπως… ντρέπονταν τα συντρόφια να… εκδηλωθούν κατά τέτοιον τρόπο; Και γιατί δεν ντρέπονταν τα κουκούδια όταν έβαζαν...

Τελέστηκε το θρησκευτικό μνημόσυνο για τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μάνο Καπελώνη στο κοιμητήριο του Ν. Ηρακλείου


Παρουσία συγγενών και φίλων τελέστηκε σήμερα το πρωί το Μνημόσυνο για τους Αθάνατους συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, που δολοφονήθηκαν άνανδρα από θρασύδειλους τρομοκράτες την 1 Νοεμβρίου 2013.

Οι εκδηλώσεις Μνήμης θα κορυφωθούν σήμερα το απόγευμα στις 19.00 στο σημείο της δολοφονίας, όπου...

Γιγαντώνεται η αντίσταση των Λαών της Ευρώπης στην ισλαμοποίηση, με συλλήψεις εθνικιστών απαντούν οι «δημοκράτες» - BINTEO

Όσο αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που εισβάλλουν και διαχέονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, τόσο θεριεύει και το κύμα της Εθνικής Αντίστασης των Ευρωπαϊκών Λαών κατά των νοσηρών εκείνων εγκεφάλων που εξουσιάζουν την Ευρώπη και μεθοδεύουν τον εποικισμό της από εκατομμύρια ασιατών και αφρικανών.

Στη γειτονική Ιταλία, οι αστυνομικές αρχές εκτελώντας τις εντολές της μαφίας των Βρυξελλών, συνέλαβαν...

ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ!!! Το “εκτίθουν” και τα “συμπαθή νεκρά παιδιά” του λειτουργικά αναλφάβητου Τσίπρα

«Είναι σε όλους μας συμπαθή τα νεκρά παιδιά και μας προκαλούν θλίψη, αλλά τα άλλα προσφυγόπουλα που ζουν δεν είναι συμπαθή» δήλωσε στη βουλή ο πρωθυπουργός(;!!) που ξεπέρασε ακόμα και τον Σημίτη σε ασχετοσύνη και αδυναμία χρήσης της ελληνικής γλώσσας.

Και αυτό δεν ήταν το μοναδικό μαργαριτάρι της χθεσινής ομιλίας Τσίπρα. Λίγο αργότερα είπε...

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Κυριακή 1 Νοεμβρίου, Λεωφ. Ηρακλείου 420, 19:00


Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς Εθνικιστές στο Νέο Ηράκλειο. Δύο χρόνια μετά, το αντεθνικό Κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης που όπλισαν το χέρι των δολοφόνων θέλουν πάση θυσία να διαγράψουν τα ονόματα των Ηρώων της Εθνικής μας Αντίστασης.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ...