Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2016

«Απελάστε τους αμέσως»! Μετανάστες στη Γερμανία είναι πυρ και μανία με τους «πρόσφυγες» και ψηφίζουν Εθνικιστές! (BINTEO)

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει μια σειρά από συνεντεύξεις με μετανάστες στο Βερολίνο οι οποίοι ζουν και εργάζονται στη Γερμανία για δεκαετίες. Το σοκ για τους λίμπεραλ και «αντιρατσιστές» είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί αποδοκιμάζουν πλήρως τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών που εισρέουν στη χώρα υπό το πρόσχημα ότι είναι «πρόσφυγες».

Διαμαρτύρονται ότι το νέο κύμα των παράνομων μεταναστών ανταγωνίζεται όχι μόνο τους Γερμανούς, αλλά δημιουργεί προβλήματα στους μετανάστες σε θέματα στέγασης και απασχόλησης.
Η γυναίκα στην πρώτη συνέντευξη λέει ότι αυτό που γίνεται είναι μια «καταστροφή» και ότι θέλει όλοι οι πρόσφυγες να απελαθούν αμέσως, καθώς ούτε ένας δεν ανήκει στη Γερμανία. Ρωτά γιατί να τους δώσουν επιδόματα πρόνοιας, διαμερίσματα και οφέλη δωρεάν και λέει ότι τώρα είναι ψηφοφόρος...

Μαντόνα: Και... πίπες θα σας κάνουμε αν ψηφίσετε Χίλαρι!

Στην Ελλάδα τα λαμόγια του… συνταγματικού τόξου τάζουν στους ψηφοφόρους διορισμούς, φοροαπαλλαγές και τέτοια πράγματα. Στην Αμέρικα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Έτσι, στον προεκλογικό αγώνα μπήκε και η γνωστή παλιοπατσαβούρα Μαντόνα, η οποία εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου του Amy Schumer και εξέφρασε τη στήριξη της στη Χίλαρι Κλίντον, υποσχόμενη...