Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2017

Το ΚΚΕ θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από το πραξικόπημα των μπολσεβίκων αγκαλιά με το “ΚΚ Μακεδονίας”

Γράφει ο Αντίοχος

Πανευρωπαϊκή εκδήλωση των θλιβερών απομειναριών του μπολσεβικισμού για τα 100 χρόνια από το –σιωνιστικό- πραξικόπημα των μπολσεβίκων στην Ρωσσία (περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις – κλάψτε κομμούνια για τον χαμένο σας… παράδεισο!) διοργανώνει το… τιμημένο κουκουέ την προσεχή Δευτέρα, στα… Χειμερινά Ανάκτορα των Βρυξελλών – στο κτίριο του Ευρωκοινοβουλίου.

Μόνο που τα κομμούνια που θα συμμετάσχουν στην φιέστα, δεν θα μπουκάρουν με τα όπλα προτεταμένα, αλλά σαν κύριοι, με τα κοστούμια τους και τις… προσκλήσεις τους ανά χείρας. Κι ως συνήθως, στην κουκουέδικη φιέστα θα συμμετάσχει...

Εθνιικιστική ενημερωτική δράση στην Καλλιθέα - Φωτορεπορτάζ


Μεγάλη εθνικιστική δράση πραγματοποιήθηκε από Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες που διένειμαν έντυπο υλικό σε κεντρικούς δρόμους και γειτονιές της Καλλιθέας.

Οι πολίτες υποδέχτηκαν με...

Πανηγυρική αθώωση του εθνικιστικού NPD παρά τις βρώμικες μεθοδεύσεις του καθεστώτος Μέρκελ

Τελική αθώωση για τους Γερμανούς εθνικιστές του NPD σήμερα από την Γερμανική δικαιοσύνη.
Μετά από ένα χρόνο δικαστικών διαδικασιών, το γερμανικό Εθνικιστικό κόμμα απαλλάχτηκε από τις διάφορες κατηγορίες και έτσι μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα του.

Το σύστημα στην Γερμανία είχε ετοιμάσει ήδη ένα ανάχωμα εδώ και καιρό για να κόψει ψήφους από το εθνικιστικό κόμμα. Αλλά από εδώ και εμπρός, απαλλαγμένο από τις βαρύτατες κατηγορίες που...