Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014

Το χρονικό της δίωξης της Χρυσής Αυγής από την δικαστική παράγκα του Σαμαρά - Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Πίσω από την μεγαλύτερη πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας βρίσκεται ο πιο αδίστακτος κακούργος πολιτικάντης που δυστυχώς παραμένει για λίγο ακόμα στην εξουσία, ο Αντώνης Σαμαράς.

Αυτός ο άθλιος σκευωρός με δικές του ξεκάθαρες εντολές στην παραδικαστική παράγκα της Λέσβου ενορχήστρωσε την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, κρατώντας ακόμα και σήμερα δίχως στοιχεία στην φυλακή τον Αρχηγό και 6 ακόμα Συναγωνιστές βουλευτές.

Δείτε το βίντεο με όλο το χρονικό της σκευωρίας...

ΓΙΑΤΙ Ο… ΠΟΤΑΜΗΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ;

Γράφει ο Αντίοχος

Περιοδεία στην Κρήτη κάνει αυτές τις ημέρες ο… Ποτάμης του κόμματος του Μπόμπολα, το οποίο οι μισές εταίρες δημοσκοπήσεων εμφανίζουν… τρίτο κόμμα, με ποσοστά που αγγίζουν το… 10% και οι άλλες μισές τέταρτο, με υψηλά ποσοστά.

Ο Θεοδωράκης, λοιπόν, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε «λάθος επιλογή» την επίσπευση της προεδρικής εκλογής και πρότεινε αυτή η Βουλή να εκλέξει πρόεδρο και να δεσμευτεί ότι θα έχουμε εκλογές το… 2015, μετά την τουριστική σεζόν.
Κι εδώ προκύπτει αναπόφευκτα το εξής ερώτημα:...

Ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει στα χνάρια του φον Αντωνάκη

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Της… κακομοίρας γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, για το αν θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες ή όχι, αν (και όταν) γίνει κυβέρνηση.

Έτσι, κατά του… σκισίματος του Μνημονίου ετάχθη προ ημερών ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα La Stampa: «Δεν πρόκειται να λάβουμε μονομερείς αποφάσεις».

Την επομένη, ο Λαφαζάνης (αρχηγός της συνιστώσας των… «Λαφαζανίστας» - όπως λέμε «Ζαπατίστας», «Σαντινίστας» κ.λπ.), έλεγε...

Έτσι γίνεται η προπαγάνδα υπέρ Σαμαρά... Στιγμιότυπα από το δελίτο "ειδήσεων" του ΑΝΤ1

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι πριν από τις επαναληπτικές εκλογές του 2012 ο ANT1 ήταν ο σταθμός που είχε προβάλλει μια εβδομάδα πριν το άνοιγμα της κάλπης το προπαγανδιστικό "ντοκιμαντέρ" - "Οι επιπτώσεις στην επιστροφή στη δραχμή" - ποδηγετώντας την ψήφο του ελληνικού λαού.

Δείτε στιγμιότυπα σε φωτογραφίες του χθεσινοβραδινού  δελτίου ειδήσεων του Ant1…

Ο σταθμός του Κυριακού έχει γίνει το βρώμικο γραφείο Tύπου του Μεγάρου Μαξίμου, που πλέον δεν βρίσκει όσους αποστάτες θέλει και βρίζει στα ίσα τους βουλευτές που....

Ο MISTER TSIPRAS, Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο… ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑΣ

samaras-_zoyrlomandyas__article

Ολίγον… παράξενα τα είπε ο Τσίπρας για τον φον Αντωνάκη, στο λόγο του στη Λάρισα.
Στην αρχή, ο Τσίπρας διερωτήθηκε: «Έχετε ξαναδεί πρωθυπουργό να εκπίπτει με τόση επιπολαιότητα, τόση αφροσύνη, τόση εμπάθεια, από το ύψος του αξιώματός του; Να γίνεται προπαγανδιστής της χρεοκοπίας της χώρας του;».
Έπειτα, όλως περιέργως, υπενθύμισε τη γνωστή ρήση του Κων/νου Καραμανλή (του κουφού ψευτοεθνάρχη), ότι «η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο».
Και στη συνέχεια κατηγόρησε τον.....

Χωρίς τσίπ(ρ)α ο Κουβέλης άφησε ελεύθερους τους βουλευτές του να.... ψηφίσουν τη Χούντα Σαμαρά!

Η επιτομή του.... πολιτικού χαμαιλεοντισμού μάλλον προσωποποιείται πια στον.. 1%, κο. Κουβέλη, που με μια δήλωση στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΒΗΜΑ" έδωσε....τη συγκατάθεσή του για να αποστατήσουν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και να ψηφίσουν για "Πρόεδρο της Δημοκρατίας".

Όταν προ ημερών διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι η ΔΗΜΑΡ "δεν ψηφίζει Πρόεδρο", ξεκινώντας παράλληλα την αναζήτηση της μετέπειτα πολιτικής του στέγης μέσω του ΣΥΡΙΖΑ,λίγοι πίστευαν ότι θα έκανε μια τεράστια κωλοτούμπα 5 ημέρες αργότερα και μόλις 2 μετά τη συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ.

Και όμως ο οπορτουνισμός, λέξη - σημείο αναφοράς της πολιτικής ιδεολογίας και ταυτότητας των κομμουνιστών θα κάνει την εμφάνισή του. Σήμερα λοιπόν....

Οι… κουρδιστοί προβοκάτορες και η Χρυσή Αυγή


Οι… κουρδιστοί προβοκάτορες και η Χρυσή Αυγή

Μια πολύ «περίεργη» ιστοσελίδα, που ειδικεύεται σε παντός τύπου προβοκάτσιες, αναρτώντας συνεχώς και πομπωδώς εντυπωσιακές πληροφορίες πουόμως… δεν επαληθεύονται ποτέ, έγραψε τα παρακάτω προβοκατόρικα παραμύθια, σχολιάζοντας δημοσίευμα του «Βηματοδότη», που έλεγε ότι ο «εισαγγελέας των φυλακών» θα δώσει άδεια στους προφυλακισμένους βουλευτές να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για τον πρόεδρο:
«ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟ" ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ – ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
Προετοιμάζουν ήδη το έδαφος για συμμετοχή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στις ψηφοφορίες για τη.....

Μεγαλειώδης πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής στην Σαλαμίνα - Φωτορεπορτάζ


Η περιφέρεια Πειραιά (Τ.Ο Πειραιά, Τ.Ο Σαλαμίνος, Τ.Ο. Περάματος) πιστή στο αγωνιστικό κάλεσμα του Αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου, πραγματοποίησε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου δυναμική ενημερωτική πολιτική δράση, στην Σαλαμίνα, αφυπνίζοντας τους πολίτες του νησιού.
Δεκάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες μοίρασαν ενημερωτικό υλικό (εφημερίδες και φυλλάδια) στο εμπορικό κέντρο επί της λεωφόρου Σαλαμίνος και των γύρω δρόμων. Οι υπεύθυνοι των τριών τοπικών συνομίλησαν με τους ελεύθερους επαγγελματίες και με αρκετούς περαστικούς. Η αποδοχή των πολιτών...

Ο Σαμαράς καλεί τους Έλληνες να ψηφίσουν με κριτήριο τα Εθνικά Θέματα και φανερώνει ότι είναι το ίδιο ή και περισσότερο ανθέλληνας και προδότης από τον ΣΥΡΙΖΑ..

Την Κυριακή ο καταρρέοντας τύραννος Σαμαράς, έγραψε ένα άρθρο στη Real News που εμμέσως πλην σαφώς καλούσε όλους τους βουλευτές, και κυρίως τους "ανεξάρτητους", να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να μην πέσει η Κυβέρνηση στα χέρια των.... κομμουνιστών και των μπαχαλάκηδων του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ανήγαγε μάλιστα σε εθνικό χρέος όλων των βουλευτών απέναντι στην Πατρίδα, που μπορεί να παραδοθεί στο χάος, αν αναλάβει τη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συμπυκνωμένο το νόημα του άρθρου διαβάζεται στην παρακάτω φράση:

"Οσοι υπερθεμάτιζαν για την "υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων" και την "ασφάλεια του πολίτη", πώς μπορούν σήμερα να συνταχθούν με τις "συνιστώσες" που υπερασπίζονται την προπαγάνδα των Σκοπίων, την "ελεύθερη είσοδο λαθρομεταναστών" στην Ελλάδα και, σε κάθε ευκαιρία, το όργιο των "μπαχαλάκηδων"..."

Ας τα πιάσουμε ένα, ένα...

Τι έκανε η 'πατριωτική' ΝΔ για τα Σκόπια σε αντίθεση με τους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ που υπερασπίζονται τους "Μακεδόνες";!

Δήλωση στην Ολομέλεια της 69ης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών:

"Η Ελλάδα, μέχρι σήμερα, έχει .....

Δημοσκόπηση - βόμβα στην εφημερίδα «Ακρόπολη»: Κλειδώνει την 2η θέση η Χρυσή Αυγή

Τρόμος στο Μαξίμου μετά το ηχητικό ντοκουμέντο που εκτόξευσε τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή δημοσκοπικά.

Νέα δημοσκόπηση - βόμβα δημοσιεύει η «Ακρόπολη της Κυριακής», η οποία τινάζει το σάπιο πολιτικό σύστημα στον αέρα! Πλέον η δεύτερη θέση για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αποτελεί κρυφό ή φανερό στόχο, αλλά ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ, αφού η δεύτερη διαδοχική κρυφή δημοσκόπηση δείχνει τη νέα τροπή που παίρνουν οι πολιτικές ισορροπίες στον τόπο μας.
Η νέα δημοσκόπηση φωτιά προέρχεται από....

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ

Κουλούρη Χριστίνα1
Άρθρο του Κώστα Αλεξανδράκη στην εφημεριδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ«

Είδαμε τις τελευταίες ημέρες τις «νέες εκδόσεις» του υπουργείου εξωτερικών της Μέρκελ. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο βιβλίο του Ψαρρά που εκδόθηκε από την ντόπια Κομμαντατούρ του ιδρύματος Rosa Luxemburg του ΣΥΡΙΖΑ και το αντίστοιχο κωμικό «πόνημα» του πρώην υποψηφίου της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, Κωστή Παπαϊωάννου, που εκδόθηκε από ένα άλλο ελλαδικό παράρτημα γερμανικού ιδρύματος, αμφότερα με σκοπό την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε λόγο για....