Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 16, 2013

Παραδοχή από ΣΚΑΪ και public issue: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει σταθερά, εσωκομματικά προβλήματα μηδέν!

Άλλη μια δημοσκόπηση με πετσοκομμένα ποσοστά για τη Χρυσή Αυγή. Αυτή τη φορά από τον ΣΚΑΙ και την Public Issue, που δίνει τους εθνικιστές πάλι τρίτο κόμμα με ανοδικές τάσεις. Βέβαια το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι πάνω από 15% και αυτό το ξέρουν οι συστημικοί, γι' αυτό και τους έχει πιάσει πανικός.

Πέρα από τα αστρονομικά ποσοστά για ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και ΔΗΜΑΡ, που βρίσκονται υπό διάλυση, ένα πολύ ενδιαφέρον εύρημα δίνει η τελευταία κάρτα...

ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ – ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ…

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο αγροτικός πληθυσμός είναι ο πυλώνας του έθνους, καθώς τροφοδοτεί τα αστικά κέντρα με τρόφιμα και ανθρώπινο δυναμικό. Γι' αυτό και οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν να τον εξοντώσουν. Ανθέλληνες βάλτε το καλά στο μυαλό σας: ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Ποιος τη χάρη μας! Έρχεται η… ανάπτυξη (στο δρόμο είναι…), όπου να’ ναι η Ελλάδα βγαίνει σεργιάνι στις αγορές (για… κονσομασιόν), έρχεται χρήμα από τον τουρισμό καθώς περιμένουμε 17 εκατομμύρια τουρίστες (που θα τους βάλουμε όλους αυτούς, χωράνε άραγε στα ξενοδοχεία μας;), τέλος τα βάσανα και οι αγωνίες. Ο… λαοπρόβλητος πρωθυπουργός μας τα καταφέρνει μια χαρά. Ε, δεν πρέπει να βάλουμε λίγο πλάτη κι εμείς οι… προνομιούχοι; Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι φωστήρες της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης κι αποφάσισαν να...

ΑΙΣΧΟΣ!! ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ "ΗΡΩΕΣ" ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Με αηδία και θλίψη παρατηρήσαμε στη σελίδα 66 του βιβλίου Ιστορίας Γενικής της Γ' Λυκείου πως στην παράγραφο με θέμα τον Μακεδονικό Αγώνα γίνεται αναφορά σε Βουλγάρους "ήρωες", οι οποίοι είχαν πρωτοστατήσει στην βουλγαρική προσπάθεια για κατάκτηση της Μακεδονίας.

Το βιβλίο αναφέρει τον...

Ο Σαμαράς «ανακάλυψε» σήμερα την Κίνα - O Ψυχάρης τακτικός επισκέπτης από το... 1973 !!


Ο Σαμαράς «ανακάλυψε» σήμερα την Κίνα - O Ψυχάρης τακτικός επισκέπτης από το... 1973

Επίσημη επίσκεψη στην Κίνα πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της τρικομματικής συγκυβέρνησης των υποτακτικών της Τρόικα και της διεθνούς τοκογλυφίας. Ο φον Αντωνάκης συνοδευόμενος από 73 εκλεκτούς του Καθεστώτος επιχειρηματίες, παρουσιάζεται από τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης ωσάν να ανακάλυψε μόλις την πυρίτιδα, αναζητώντας δήθεν επενδύσεις από την ασιατική υπερδύναμη, προκειμένου να συνεχιστεί το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, καθώς επιτάσσουν τα διεθνή γεράκια του τοκογλυφικού συστήματος.
Σε ομιλία του στην.....

Αεναής προπαγάνδα εναντίον των Εθνικιστών...Νέες εφευρέσεις "ρατσιστικών" επιθέσεων από ΜΜΕ-Αστυνομία

Ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το καθεστώς θα επιχειρούσε να προϊδεάσει την πολύπαθη μάζα για να περάσει το νέο "αντιρατσιστικό" νόμο με τις όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις από το λαό μας.

Ο σκοπός θα επιτευχθεί όταν μερίδα της μάζας θα οικειοποιηθεί τις "αντιρατσιστικές" κραυγές των προοδευτικών, για φυλάκιση των ειδεχθών "φασιστών" και την φίμωση του πολιτικού τους φορέα.

Πώς θα γίνει κάτι τέτοιο..;! 
Κάπου εδώ κάνουν την παρουσία τους τα πάντα πρόθυμα ΜΜΕ με τις κίβδηλες και συκοφαντικές τους πληροφορίες.

Η τρομοκρατία λοιπόν ξεκίνησε στα ΜΜΕ, προμετωπίδα της ανάλγητης και ανθελληνικής προπαγάνδας κατά των Ελλήνων, με ορυμαγδό από ρεπορτάζ για τα "τάγματα εφόδου" που έδρασαν χθες το βράδυ στον Άγιο Παντελεήμονα, διαλύοντας ένα μαγαζί εποίκου από το Καμερούν.

Πρώτος και καλύτερος ο Ευαγγελάτος με.....

Η Έλλη Στάη ετοιμάζεται να πολιτευτεί... Μέχρι τότε παραμένει κρατικοδίαιτη "αντικειμενική" δημοσιογράφος

Η Έλλη και ο Πρόεδρος της "δημοκρατία"
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και τώρα αυτή είναι παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ με σκοπό την αμερόληπτη ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών από τους οποίους και πληρώνεται...

Η Έλλη Στάη σε συνέντευξη που έδωσε στον Λάμπη Ταγματάρχη στη νέα του εκπομπή Λαμπατέρ στο κανάλι novalife, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πολιτευτεί στο μέλλον!

 Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ αποκάλυψε πως έχει δεχθεί προτάσεις από όλους του πολιτικούς χώρους κατά καιρούς, τις οποίες όμως μέχρι σήμερα έχει απορρίψει. Στην ερώτηση όμως αν τώρα το σκέφτεται απάντησε μεν λακωνικά πλην όμως θετικά. «Μπορεί»

Αν έχετε απορίες σε ποιό χώρο κινείται η Έλλη Στάη δεν έχετε παρά να....

Αυτοί είναι οι "δικτάτορες" για τους Σιωνιστές...Έκθεση της CIA παρατηρεί ότι ο Ασάντ στη Συρία αν γίνουν εκλογές θα πάρει 75%


Το πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου, ανέφερε σήμερα ότι σύμφωνα με έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών- CIA, ο Σύρος πρόεδρος, αν προχωρήσει σε εκλογές μέσα στο 2014- υπό τις παρούσες συνθήκες - θα λάβει το 75 τοις εκατό των ψήφων των Σύρων πολιτών.

«Η CIA φέρεται να ....

Νέο εμβατήριο της Χρυσής Αυγής..."Οι Τελευταίοι Πιστοί"

Ακούστε και Δείτε το βίντεο....

Εμετικές δηλώσεις από τον Μπουτάρη: "Η Χρυσή Αυγή είναι ντροπή...Το gay - pride τιμή!!!!!!!"

Συνέντευξή στον  Palmo 96,5 έδωσε ο κωμικοτραγικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μπουτάρης και για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο θλιβερός και εκφυλισμένος είναι τονίζοντας όσο αναφορά τη Χρυσή Αυγή:  

«Εγώ έχω πει επανειλημμένα ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα έπρεπε να είναι στο κοινοβούλιο. Είναι ένα κόμμα ντροπή για την ελληνική κοινωνία. Το να είναι τρίτο το κόμμα αυτό είναι ενδεικτικό της κατάντιας της ελληνικής κοινωνίας.

Η Χρυσή Αυγή ξεπερνάει τις....

ΕΚΤΑΚΤΟ..Κατατέθηκε ο "αντιρατσιστικός" νόμος του Ρουπακιώτη στη Βουλή..Η συζήτησε ξεκινά την επόμενη Τρίτη 21/5

Στην κεντρική νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής διαβιβάστηκε από την γραμματεία της κυβέρνησης το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με πληροφορίες .

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ορίστηκε ότι θα συζητηθεί στην Βουλή κατά τη συνεδρίαση της 21ης Μαΐου 2013.

Σύμφωνα με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αυστηροποιούνται οι ποινές και προβλέπονται....

Ο ΠΡΩΕΔΡΩΣ ΠΑΝΩΣ ΚΑΜΜΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Ι ΟΡΘΩΓΡΑΦΗΑ

42534747
Αν (και όταν) τα καθεστωτικά ΜΜΕ ανακαλύψουν μισό ορθογραφικό λάθος και του πιο ασήμαντου στελέχους της Χρυσής Αυγής, του ορμάνε σα λυσσασμένα σκυλιά. Όμως, για τους πολιτικούς του… συνταγματικού τόξου και τα δικά τους λάθη, δεν περισσεύει δάκρυ για την ορθογραφία τους. Έτσι, πιάστηκε –ξανά!- στη φάκα της… γλωσσικής ιντερνετικής αστυνομίας, ο γραφικός πρόεδρος Πάνος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που....

Παρέμβαση του Χρήστου Παππά στον Ευαγγελάτο: "Είστε σκυλιά του συστήματος"

Το έχουμε επαναλάβουμε πολλές φορές αλλά δεν μας ακούν εκεί στον ΣΚΑΙ...

Ξεφτιλίζεστε κάθε φορά κύριοι όταν βγάζετε βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ