Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2012

Ο Ίων Δραγούμης για τους Εβραίους

"Οι Εβραίοι, οι τωρινοί και όχι οι αρχαίοι, με τα σαχλά ιδανικά τους και χωρίς όπλα φονικά, παν να καταχτήσουν την Ευρώπη. Και όμως δεν ξιππάζομαι. Τα ιδανικά τους - ο αντιστρατιωτισμός, ο σοσιαλισμός, η ισότητα, η δικαιοσύνη, η συμπονιά για κάθε αδυναμία ή αρρώστια, το ισοπέδωμα των ανθρώπων με τον αποκεφαλισμό των δυνατών - ιδανικά ανθρώπων απόλεμων, δεν μπορούσαν να μην επικρατήσουν τώρα στην Ευρώπη αφού είναι σαχλά. 
Ένα προτέρημα όμως έχουν οι Εβραίοι, που δεν το έχουν οι Ρωμιοί: ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΩΡΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΣΑΧΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ."


Ίων Δραγούμης, "Σαμοθράκη", 1909

ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Μείζον πολιτικό ζήτημα δημιουργήθηκε προ ημερών με αφορμή την αρχική παραίτηση των δυο οικονομικών εισαγγελέων, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, επιφορτισμένων να διαχειρίζονται το οικονομικό έγκλημα και οι οποίοι δήλωσαν πως: «δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ΄ υπαγόρευση, πολλώ μάλλον δε, δεν δεχόμαστε να αποτελέσουμε άλλοθι και μια θεσμική κολυμπήθρα του Σιλωάμ, για τα πολυποίκιλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλώνυμους εκφραστές τους, που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται στην γκρίζα ζώνη του οικονομικού εγκλήματος».
Μετά την.....

Ο Παπαδιαμάντης και ο αντίχριστος.


Γράφει η Σοφία Τ.


http://www.pkdi.gr/sites/default/files/images/runnung_events/papadiamanths.jpg
Απολαύστε και βάλτε καλά στο νου σας τα λόγια του. Σημειωτέον πέθανε το 1911, αλλά όχι η σαπίλα και η απληστία των πολιτικάντηδων. Η γνώση που σκόπιμα στερούν όλο και περισσότερο από κάθε γενιά θα μας βγάλει από την κρίση τους. Η γνώση είναι χειρότερο όπλο για τους πολιτικάντηδες και τους προστάτες τους από όλα τα γερμανικά «σίδερα» και «μπαρούτια» μαζί! «Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής Αντίχριστος. Αύτη γεννά την αδικίαν, αύτη τρέφει την κακουργίαν, αύτη φθείρει σώματα και ψυχάς. Αύτη παράγει την κοινωνική σηπεδόνα. Αύτη καταστρέφει κοινωνίας νεοπαγείς»… Και ο Παπαδιαμάντειος Παπαδημούλης θεωρεί την δωροδοκίαν «…ως το μικρότερον κακόν είδος εκλογικής διαφθοράς, την υπάγω στο γένος της συναλλαγής. Συναλλαγή είναι η εν πρυτανείω σίτησις, αι εκ του δημοσίου ταμείου παροχαί, τα ρουσφέτια. Συναλλαγή είναι και η εις παρανόμους δίκας προστασία. Συναλλαγή είναι και η....

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τα ψέματα τελείωσαν για όσους αποφάσισαν με ξένες εντολές να μας «σώσουν». Τα νέα μέτρα εξοντώσεως της ελληνικής κοινωνίας ξεσκεπάζουν με τρόπο σαφή και αδιαμφισβήτητο τις προθέσεις ισοπεδώσεως της Πατρίδος μας αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στους πλιατσικολόγους του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Όταν ένα πολιτικό καθεστώς συνομιλεί και συνεργάζεται με τους διεθνείς τοκογλύφους για την οικονομική αφαίμαξη του λαού και την εκπόρνευση της Πατρίδος αντί να πετάξει έξω τους ξένους διαπραγματευτές και να ξεσχίσει τα παλιόχαρτα των βρώμικων συμφωνιών χρέους και μέτρων υπέρ των τραπεζιτών, τότε ο ελληνικός λαός έχει να αντιμετωπίσει ένα καθεστώς παραφροσύνης και ανθελληνισμού. Δεν είναι δυνατόν να ξεπουλούν τα πάντα στον ξένο παράγοντα και να οδηγούν τους Έλληνες στα συσσίτια και τις αυτοκτονίες και να μην έχουν συλληφθεί ακόμη για εσχάτη προδοσία.

Τι μπορείς να πεις φυσικά πλην....

Η ιστορία της Μαφίας που το Hollywood δεν θα σας πεί ποτέ!

Τι κοινό έχουν όλοι οι παρακάτω αρχιμαφιόζοι-δολοφόνοι που έστησαν τη βιομηχανία της μαφίας στις ΗΠΑ...;

Μα φυσικά είναι όλοι περιούσιοι...

Διαβάστε το "αφιέρωμα" στην ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Απειλεί ο Νταβούτογλου με θερμό επεισόδιο στην Κύπρο...Αυτή τη φορά όμως ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ..

Μολών Λαβέ...

«Γνωρίζουμε την κρίση που υπήρξε κατά τις έρευνες της Ελληνοκυπριακής πλευράς για φυσικό αέριο στη Μεσόγειο» είπε ο Α. Νταβούτογλου και συνέχισε: «Για πρώτη φορά ο τουρκικός στόλος αναγκάστηκε να κατευθυνθεί νότια της Κύπρου, όπου έκανε αισθητή την παρουσία του και θα συνεχίσει να το κάνει. Αυτό εμπεριέχει πολλούς κινδύνους ασφάλειας. Η περιοχή ήδη είναι ήδη αντιμέτωπη με πολλές κρίσεις. Αυτό που πρέπει να γίνει πρώτα από όλα είναι η καταβολή όλων των προσπαθειών για την εξεύρεση λύσης και σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατό, να διατυπωθεί ξεκάθαρα από όλες τις πλευρές, με ποιο τρόπο θα αλλάξει το υπάρχον στάτους κβο. Κι αυτό, μπορείτε να υποθέσετε ποιο είναι»

Μετά την Κόστα Ρίκα για που λέτε να...σαλπάρει ο ΓΑΠ;

Η απάντηση δίνεται από την παρακάτω φωτογραφία....

1919 – Η εκστρατεία των Ελλήνων κατά του μπολσεβικισμού στην Κριμαία

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η απόφαση Βενιζέλου στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να κινούνταν στη σωστή βάση, ωστόσο η ιστορία τον καταγράφει ως τον άνθρωπο, που στην πιο κρίσιμη συγκυρία, της παντοδυναμίας του Ελληνισμού, κατόρθωσε να.. καταγράψει και τη μεγαλύτερη ήττα της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας

“ΚΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ
ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ - ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ
ΚΙ ΕΙΧΑΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ,
ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ”
Από τις αρχές Ιανουαρίου του 1919 κι έπειτα, πολύ μακριά από τα πάτρια εδάφη, ξεκινάει η πρώτη υπερπόντια μάχη των Ελλήνων κατά των μπολσεβίκων της Ρωσίας, μια μάχη αιματηρή και ιδιαίτερα σκληρή, που κόστισε τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε στρατηγική ισχύ, με την έννοια ότι τα νέα γεωπολιτικά δεδομένα που προέκυψαν μετά την έκβαση της ζημίωσαν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα και τον Eλληνισμό. Ας μη ξεχνάμε ότι την εποχή εκείνη η Ελλάδα επιδίωκε απεγνωσμένα τις εξόδους εκείνες προς άλλα κράτη που θα την καθιστούσαν ισχυρή δύναμη, εξόδους που ήταν διατεθειμένη να αποκτήσει με τα όπλα, παρά με την πολιτική.
Ο Eλληνισμός λοιπόν....

ΚΚΕ... Το αγαπημένο κόμμα των νταβατζήδων και η lifestyle αντίσταση στη Τρόικα!!

Δεν υπάρχει μεγαλονταβατζής της χώρας που να μην ενισχύει το ΚΚΕ η να μην διατηρεί άριστες σχέσεις με την εκ Περισσού Αριστερά.

Πάρτε για παράδειγμα τον Μπόμπολα. Στα μαγαζιά του μεγαλοεργολάβου-μεγαλοεκδότη το ΚΚΕ δεκαετίες τώρα διατηρεί προνομιακή πρόσβαση, ιδιαίτερα στις κατασκευαστικές εταιρείες, οι οποίες παραδοσιακά στελεχώνονται από Κουκουέδες.
Οι εφημερίδες του Ομίλου στηρίζουν δεκαετίες τώρα το ΚΚΕ.


Φιλική προς το ΚΚΕ ήταν....

Να μετατραπεί η Πλ. Ελευθερίας σε πάρκο μνήμης για τους Εβραίους της πόλης πρότεινε ο Γ. Μπουτάρης!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για λύπηση είστε όλοι εσείς που τον ψηφίσατε...
Οργή προκαλεί όχι ο γραικύλος Μπουτάρης και οι εβραιολάγνοι πολιτικοί μας, αλλά εσείς που με την αδιαφορία σας και την ημιμάθειά σας στηρίξατε και στηρίζετε ανθρώπους που είναι υποταγμένοι στους Σιωνιστές...
Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω..15.000 χθες...300.000χιλιάδες στις εκλογές..

Βλέπουμε ότι όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με το ολοκαύτωμα των εβραίων όταν έχουμε την θλιβερή επέτειο των Ιμίων. Οι βουλευτές και οι υπουργοί έτρεχαν δεξιά και αριστερά στις εκδηλώσεις της Ισραηλιτικής κοινότητας και δεν κατέθεσαν ούτε ένα στεφάνι στην μνήμη των τριών ηρώων των Ιμίων. Διαβάστε τώρα τις δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Μπουτάρη και του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη. Θα έλεγα "μα τι πίνουν";


Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης, μιλώντας στην εκδήλωση μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, στην Πλατεία Ελευθερίας, με σύνθημα «ποτέ ξανά». Όπως είπε ο κ. Δόλλης, η Θεσσαλονίκη έχασε στο Ολοκαύτωμα το 96% των μελών της εβραϊκής κοινότητας, καθώς 50.000 άνθρωποι οδηγήθηκαν τότε στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των επιζώντων των Ελλήνων Εβραίων του Ολοκαυτώματος, την....