Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2013

Η Χρυσή Αυγή επελαύνει: 14% σε δημοσκόπηση του κρατικοδίαιτου Κούλογλου!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν ο μπολσεβίκος (κου)Κούλογλου αναγκάζεται να δίνει τη Χρυσή Αυγή στο 14%, σκεφτείτε πόσο είναι τα πραγματικά ποσοστά!!!

Ακόμη μία νέα δημοσκόπηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας που εμφανίζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση με ποσοστό 14%.

Η έρευνα έγινε από την εταιρία Vprc εν μέσω τεχνητής κυβερνητικής κρίσης για λογαριασμό γνωστής αριστερίστικης ιστοσελίδας. Όλως τυχαίως, αναλυτικά τα αποτελέσματα έρευνας τα παρουσίασε ο...

Εμετικές σκηνές στην ΕΡΤ: Βροντοφώναξαν "ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" και κάλεσαν σε νέο εμφύλιο!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι μπολσεβίκοι χάνουν την κρατική φωνή τους. Δεν υπάρχει λόγος στεναχώριας, υπάρχουν τα υπόλοιπα κανάλια των καπιταλιστών μεγαλοεργολάβων για να συνεχίσουν την κομμουνιστική διαπαιδαγώγηση.

Αυτό για όσους "στηρίζουν" τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, την αριστερά και τα σχετικά "συνδικάτα"!

Για να μην νομίζουν οι Έλληνες ότι οι Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες είναι αυτοί που επιθυμούν νέο εμφύλιο! Μόλις τολμήσει κάποιος να αμφισβητήσει την κυριαρχία της αριστεράς στη χώρα οι αριστεροί απειλούν με εμφύλιο!

Βέβαια να μην νομίζει η ηγεσία της Διεθνιστικής και αντεθνικής αριστεράς ότι με απειλές μπορεί να τρομάξει τους Έλληνες πατριώτες. Πέρασαν οι καιροί που τρομοκρατούσατε το κόσμο δίχως να παίρνετε απάντηση!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Κοροϊδία υψηλού επιπέδου η υπόθεση της ΕΡΤ: Τα βαθύτερα αίτια και οι σκοποί

Έχει καταστεί προφανές σε όλους ότι η τριμερής συγκυβέρνηση, όπως και οι προκάτοχοι της, ειδικεύονται στα επικοινωνιακά παίγνια, ενώ αποφεύγουν κάθε μορφή πραγματικής εργασίας ή αλλαγής στα τεκταινόμενα της χώρας. Το είδαμε, άλλωστε, αυτό εμπράκτως με τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικώς με τον πολυδιαφημισμένο «Ξένιο Δία», ο οποίος αποδείχτηκε μία μεγαλοπρεπής «τρύπα στο νερό», αφού οι λαθρομετανάστες συλλαμβάνονται στο κέντρο και αφήνονται ελεύθεροι στην Ανάβυσσο.

Τοιαύτη είναι και η περίπτωση της ΕΡΤ, όπου τα μεγάλα συμφέροντα πρόσταξαν για τον αποπροσανατολισμό του κοσμάκη και η συγκυβέρνηση έσπευσε να συνηγορήσει και να πράξει τα δέοντα. Ας ξεκαθαρίσουμε ευθύς εξαρχής κάποια αδιαμφισβήτητα γεγονότα:...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΚΑΙ Η… ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ

kouloglou1
Καλώς τα… πουλάκια μας. 
Ένα-ένα τα πουλάκια, τσίου-τσίου, της πρώην ΕΡΤ, βγαίνουν αυτές τις μέρες στο σεργιάνι και πουλάνε… πνεύμα. Δε θα μπορούσε να λείψει ο κρατικοδίαιτος Κούλογλου, ο οποίος από το… Νταχάου, όπου βρίσκεται με δαπάνες των Ελλήνων φορολογουμένων, εκφράζει τους… φόβους του ότι η Χρυσή Αυγή θα τον στείλει στη… Μακρόνησο, όταν θα… συγκυβερνήσει (!!!) με την ΝΔ. Ιδού τα κυριότερα σημεία από το παραλήρημά του:

«… Αυτές οι γραμμές γράφονται σε μια καντίνα στο στρατόπεδο του Νταχάου, όπου έχω βρεθεί γυρνώντας ένα ντοκιμαντέρ για την Δημοκρατία της Βαϊμάρης, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ήταν οι παραβιάσεις των δημοκρατικών κανόνων με τις συνεχείς πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, μέχρι ο μειοψηφικός Χίτλερ να καταλάβει την εξουσία. Η ακροδεξιά ομάδα Σαμαρά δεν τρέφει αυταπάτες ότι......

Αυτή την ΕΡΤ θέλεις να ανοίξεις Έλληνα...;! Λαθρομετανάστης ζητά από τους "αλληλέγγυους της ΕΡΤ" να πολεμήσουν μαζί για το "καλό του εργάτη"

Πήγαινε λοιπόν "μαζάνθρωπε" στις διαδηλώσεις και βροντοφώναξε το δικαίωμα της "ελευθερίας της έκφρασης"..
Πήγαινε να επιδοτήσεις ακόμη μια φορά τους προστάτες των δολοφόνων, βιαστών, κλεφτών σου.
Εμπρός να βρεθείς αλληλέγγυος στο πλάι των "αριστερών" με τις "δεξιές τσέπες".
Τι περιμένεις; Δώσε άλλοθι στην αντεθνική προπαγάνδα.

Αν η ΕΡΤ είναι άνδρο κηφηνισμού, ανθελληνισμού, και κομματοκρατίας είναι γιατί εσύ συνηγόρησες με τους λακέδες του Έθνους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ με τον λαθρομετανάστη να "ρητορεύει" τη "δύναμη του προλεταριάτου" και την "παγκοσμιοποίηση"

Πήρε το "όπλο" του ο Χρήστος Παππάς: " Η Πατρίδα μας είναι ανοχύρωτη απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΟΝΟΣΙΑ – ΠΟΙΟΙ ΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;

d325806db90ac9f26e0a
Σε γνωστό καθεστωτικό blog διαβάσαμε την παρακάτω είδηση:

«Νωρίς επισκέφθηκε φέτος ο ιός του Δυτικού Νείλου την Αττική, καθώς τα πρώτα μολυσμένα κουνούπια έκαναν την εμφάνισή τους. Όπως όμως προειδοποιούν οι ειδικοί του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), δεν πρόκειται για τη μοναδική ασθένεια των κουνουπιών που απειλεί τη χώρα καθώς αναμένεται να εμφανιστούν και φέτος νέα κρούσματα ελονοσίας. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την ελονοσία, τα σημεία του χάρτη που έχουν «κοκκινίσει» οι ειδικοί είναι 17: εκτός από τους Νομούς Καρδίτσας και Λακωνίας έχουν προστεθεί η....

Τούρκοι Στρατηγοί πραγματοποιούν επίσκεψη στην Ελληνική Θράκη!!! (Το Υπ.Εξ. κοιμάται και εσύ "μαζάνθρωπε" ασχολήσου με την ΕΡΤ)

Περιοδεία στη Θράκη πραγματοποίησε χθες Τρίτη 11/6/2013, ο Διοικητής του 5ου Σώματος Στρατού της Τουρκίας, που εδρεύει στην Τυρολόη (Corlu), Αντιστράτηγος Ναζίμ Αλτίντας.Ο Τούρκος Αξιωματικός επισκέφθηκε στην Κομοτηνή τον Πρόξενο της γείτονος Ιλχάν Σενέρ, ενώ στην Ξάνθη, σε....

Ηλίας Κασιδιάρης: "Σε λίγο καιρό θα είμαστε κυβέρνηση..Πιστέψτε το, Αγωνιστείτε μαζί μας" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με την συγκλονιστική ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη στην Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Αρτέμιδα...

Το "success story" του Σαμαρά...Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα!!!

Μπορεί ο πρόεδρος της τρικομματικής συγκυβέρνησης των υποτακτικών του μνημονίου να επαίρεται οτι οι πολιτικές του έβγαλαν τη χώρα από το αδιέξοδο, μπορεί να αλληλοσυγχαίρεται με τους ευρωπαίους «εταίρους» του, οι οποίοι απαιτούν το αίμα του Ελληνικού Λαού, όμως τα στοιχεία τα οποία ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία, καταδεικνύουν ξεκάθαρα το μέγεθος της απάτης.

Η ανεργία λοιπόν, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, διαμορφώθηκε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013, στο αστρονομικό 27,4%, ποσοστό το οποίο φανερώνει τη βαθιά ύφεση στην οποία έχει βυθιστεί η ελληνική κοινωνία, συνεπεία των....

Συνελήφθη αλλοδαπός να πουλά ναρκωτικά μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να βγουν ανακοινώσεις αμέσως από τους αναρχοαριστερούς για απόπειρα απαγωγής "κακόμοιρου" λαθρομετανάστη και να οριστεί συριζαίος δικηγόρος που θα υπερασπιστεί το αθώο θύματα του κυκλώματος ναρκωτικών!

Ο 31χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης. Τον έπιασαν μέσα στην αυλή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου "Περί Ναρκωτικών". 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 31χρονος προσπάθησε να πουλήσει ποσότητα χασίς στον συγκεκριμένο χώρο αλλά...

Η χθεσινή κοινοβουλευτική δράση της Χρυσής Αυγής

Από τον μεστό και ποιοτικό λόγο του Π. Ηλιόπουλου, στη δυναμική ρητορεία του Η. Παναγιώταρου και τον οδοστρωτήρα Δ. Κουκούτση που όλοι σύγκλιναν στην ανθελληνική επίθεση που δέχεται ο Έλληνας από τους οσφυοκάμπτες του "ελληνόφωνου" καθεστώτος και τη ρυπαρή προπαγάνδα των κομμουνιστομπολσεβίκων των ΜΜΕ...

Απολαύστε τα βίντεο