Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 21, 2017

Εκεί στη ΝΔ βουλώστε το! Όταν ο Σαμαράς υπέγραφε κείμενο πως δεν υπάρχουν εγκλήματα του κομμουνισμού

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η νουδούλα να ποιεί την νήσσα, για την απόφαση Τσίπρα-Καμμένου να είναι η Ελλάς η μόνη χώρα της Ευρώπης που δεν αναγνωρίζει τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων, αλλά τα θρασύτατα σαμαρόσκυλα του διαδικτύου επιχειρούν να καπηλευθούν το θέμα, για λογαριασμό του Αντωνάκη τους, του… υπερπατριώτη.

Και αναρωτιούνται κουτοπόνηρα με άρθρο τους: «Συμφωνεί με τον Κοντονή και την Γιαννακάκη ο Καμμένος;». Πάρτε μια γεύση από το θρασύτατο άρθρο τους:

«Έγιναν εγκλήματα στα κομμουνιστικά κράτη; Τα γκουλάγκ ήταν παιδικές κατασκηνώσεις; Οι φυλακές αντιφρονούντων στη Σιβηρία ήταν απλά… αναμορφωτήρια για εμπέδωση της σοσιαλιστικής συνείδησης;

Ο Στάλιν δεν ήταν δολοφόνος αλλά ο καλός Πατερούλης που αγκάλιασε...

Υπήρξαν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων του "πατερούλη" Στάλιν; Απάντηση στους κομμουνιστές του Σύριζα

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Στα πλαίσια της επιδείξεως σταλινοσύνης από τους κομμουνιστάς και τους «καμμένους» συνοδοιπόρους τους, κάποιο «πράμα» που είναι λέει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ονόματι Κυρίτσης, έγραψε στο Twitterτο εξής μήνυμα: «Έλληνες νεκροί απο Χιτλερ ~ 400.000. Έλληνες νεκροί απο Στάλιν 0».

Δεν υπήρξαν, λοιπόν,Έλληνες μεταξύ των θυμάτων του Στάλιν, συμφώνως με αυτό το «πράμα»! Υπήρξαν; Ασφαλώς και υπήρξαν κι είναι χιλιάδες! Αν, όμως, ρωτήστε έξω τον κόσμο, είναι ζήτημα αν το 1% έχει ακούσει κάτι λίγα περί αυτού του ζητήματος. Η πλήρης άγνοια των συμπατριωτών μας για τους Έλληνες θύματα του Στάλιν, σίγουρα δεν οφείλεται στην αδιαφορία τους. Απλώς, η κόκκινη χούντα που κυβερνά από τη μεταπολίτευση ως σήμερα την πατρίδα μας, έχει επιβάλλει...