Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απαγόρευσαν τη συγκέντρωση αστυνομικών στα Εξάρχεια: «Άβατο» και με τη βούλα!

Τελικώς, έγινε το χατίρι στις παρακρατικές «συλλογικότητες» (όπως τις αποκαλούν οι Τσιπροκαμμένοι εντολοδότες τους…) των Εξαρχείων και συνάμα, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά το «άβατο» της περιοχής!

Έτσι, η Αστυνομία απηγόρευσε την συγκέντρωση των αστυνομικών στα Εξάρχεια, που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα. 

Η ντροπιαστική απαγορευτική απόφαση Τσίπρα και Καμμένου, αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» και χρησιμοποιεί ως πρόσχημα...

Γιατί η Χρυσή Αυγή ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κόμματα

Με ένα δηκτικό άρθρο του Ησαΐα Κωνσταντινίδη η εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του "συνταγματικού τόξου" και τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, που υπήρξαν πραγματικά καταιγιστικές, οδηγούν σταδιακά στη διαμόρφωση ενός κοινοβουλίου, εντός του οποίου δεσπόζουν όλο και περισσότερο δύο παρατάξεις με διακριτές και θεμελιώδεις μεταξύ τους διαφορές: η παράταξη του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου" και η παράταξη που βρίσκεται εκτός του "τόξου" αυτού. Στην πρώτη, αυτοτοποθετούνται ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ με τους συμμάχους του, του (απο)κόμματος Καμμένου, όπως και...

Τσίπρας και Καμμένος συνυπέγραψαν την 6μηνη παράταση των οικονομικών κυρώσεων στη Ρωσία

Πριν από δύο εβδομάδες, περίπου, οι κομμουνιστοσυμμορίτες και οι θλιβεροί ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους που κυβερνούν την χώρα, έθεσαν… υπερήφανο βέτο σε μια απλή διαμαρτυρία-καταγγελία της Ε.Ε. για την συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην κομμουνιστική Κίνα. Μάλιστα, κάποιοι ψεκασμένοι ξεπλένηδες, πανηγύριζαν τότε, χαρακτηρίζοντας το βέτο απόδειξη της… εθνικής ανεξαρτησίας του αθλίου μνημονιακού-μπανανιακού προτεκτοράτου Ελλαδιστάν.

Τώρα, τα ίδια κατοχικά ανδρείκελα, δεν έβγαλαν άχνα και υπέγραψαν την νέα 6μηνη παράταση των παράλογων και εκδικητικών οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσσίας, που εκτός των άλλων, οδηγούν...