Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 10, 2016

Σύνοδος 11 κομμουνιστικών κομμάτων στην Βαρσοβία - Πού είναι το σφυροδρέπανο σύντροφοι;


Σύνοδος 11 κομμουνιστικών κομμάτων στην Βαρσοβία - Πού είναι το σφυροδρέπανο σύντροφοι;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Εκτός από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ, στην Βαρσοβία, έγινε και… αντι-σύνοδος από τους κομμουνιστές της Ευρωπαϊκής Κομμουνιστικής Πρωτοβουλίας. Στην αντι-σύνοδο συμμετείχαν τα εξής κομμουνιστικά κόμματα: ΚΚΕ, Κόμμα Εργατών Ιρλανδίας, ΚΚ Λαών Ισπανίας, ΚΚ Ιταλίας, Κίνημα «Αντίσταση» Μολδαβίας, ΚΚ Νορβηγίας, Εργατικό Κόμμα Ουγγαρίας, ΚΚ Πολωνίας, ΚΚ Σλοβακίας, Σουηδικό ΚΚ και ΚΚ Τουρκίας.
Παρατήρηση 1η: τα ποσοστά όλων των παραπάνω μαζί δε φτάνουν το ποσοστό του… τιμημένου κουκουέ. Τόσο μικρά είναι! Διότι, όλοι οι λαοί –και ιδιαίτερα αυτοί που βίωσαν στο πετσί τους την τυραννία του μπολσεβικισμού- έχουν θέσει στο πολιτικό περιθώριο τους νοσταλγούς του. Εκτός από...

Ένας αστυνομικός με απλά λόγια αποκαλύπτει..."Η βρώμα των λαθρομεταναστών στα Hot Spot είναι απερίγραπτη...Κινδυνεύουν τα παιδιά και οι κάτοικοι με μόνιμες θανατηφόρες αρρώστιες"

HOT-SPOT
Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στο hot spot στο Πυλί.

Δεν με νοιάζει που οι λεγόμενοι «εθελοντές» παίρνουν 1.500 ευρώ το μήνα, σύμφωνα με δήλωση κοπέλας η οποία εργάζεται σε μία τέτοια οργάνωση, ούτε με νοιάζει που αντί να φεύγουν σε 5 μέρες όπως λέγανε στην αρχή κάνουν ένα μήνα μόνο για να πάρουν χαρτιά και να μπορούν να βγαίνουν έξω.
Πέρσι με λιγότερα άτομα στο Α.Τ. Κω ταυτοποιούνταν μέσα  σε μια μέρα 300 και φεύγανε για Αθήνα.
Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν φεύγουν… Είναι πολλά τα λεφτά φίλε.
Ο λόγος που σας γράφω είναι γιατί ο....

Κασιδιάρης για την ένοχη σιωπή των ΜΜΕ και την πλήρη συγκάλυψη των υπολοίπων κομμάτων στην αποκάλυψη ότι ο γιός του Σκουρλέτη είναι ένας αναρχικός-παρακρατικός εγκληματίας.. ΒΙΝΤΕΟ

Να θυμίσουμε απλά ότι οι περισσότεροι υιοί  και κόρες των μεγαλοστελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (Βούτσης, Μηλιός, Κουράκης, κτλ) αποτελούν ηγετικά μέλη παρακρατικών - αναρχικών εγκληματικών/δολοφονικών ομάδων, έχοντας πλήρη ασυλία από το πολιτικό-αστυνομικό καθεστών με μοναδικό σκοπό την ανακοπεί κάθε υγιούς αντισυστημικής λαϊκής δύναμης, με κάθε μέσο. Για αυτό ακόμη και στις περιπτώσεις που συλλαμβάνονται επ' αυτοφόρω για ποινικά αδικήματα "αθωώνονται" ή και ηρωποιούνται από δικαστήρια και ΜΜΕ.

Δείτε τον Κασιδιάρη να σκιαγραφεί τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ - αναρχικών, ή αλλιώς κράτους - παρακράτους...

Πέφτουν οι μάσκες του παρακράτους των Εξαρχείων... Αναρχική ομάδα ανέλαβε την δολοφονία Αιγύπτιου πρεζέμπορα με σαφείς απειλές προς τους νέους "εμπόρους" ότι αυτοί είναι οι "νταβατζήδες" της περιοχής!


Οι ένοπλοι αναρχικοί των Εξαρχείων ανέλαβαν την ευθύνη για την δολοφονία του Αιγύπτιου έμπορα ναρκωτικών

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και η ζωή θα....συνεχίζεται στο "κέντρο παραγωγής πολιτισμού" (κατά Τσίπρα) - Εξάρχεια με την ΚΒΟΞ να αφισοκολλεί την ευρύτερη περιοχή με καλέσματα σε "καταλήψεις" - "τσάκισμα του φαισμού" - "υποδοχή όλων των λαθρομεταναστών" προκειμένου να συνεχίζει το θεάρεστο έργο της, χωρίς καμιά ενόχληση από το καθεστώς.

Mε ανακοίνωση τους στην γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ομάδα αναρχικών αναλαμβάνει την ευθύνη για την δολοφονία του έμπορα ναρκωτικών Χαμπίμπι στα Εξάρχεια. Με αυτήν την ανακοίνωση καταρρέουν οι διαδόσεις περί ψεύτικων όπλων και επιβεβαιώνεται πως τα τάγματα εφόδου του παρακράτους των Εξαρχείων είναι ένοπλα και δολοφονούν!
Αξίζει να σταθούμε σε δυο σημεία του εν λόγου κειμένου τα οποία έρχονται κυριολεκτικά να γκρεμίσουν τον δήθεν επαναστατικό χαρακτήρα του αναρχικού χώρου και να καταλάβει μέχρι...

Αντίο “Λένιν”: Ο πολιτιστικός Εθνικισμός είναι εδώ!


Αντίο “Λένιν”: Ο πολιτιστικός Εθνικισμός είναι εδώ!

Ο Αντώνιο Γκράμσι, ο Γκεόργκι Λούκατς, ο Χόρκχαϊμερ, δυτικοθρεμμένοι μαρξιστές αστικών οικογενειών διαμόρφωσαν τον δόγμα του πολιτιστικού μαρξισμού. Σύμφωνα με αυτό αφού οι ευρωπαϊκής προέλευσης λαοί αρνούνταν να αποδεχτούν τον κλασσικό ορθόδοξο μαρξισμό και της πολιτιστικές του συνιστώσες έπρεπε να χτυπηθούν οι πνευματικές ρίζες του ψυχισμού των λαών αυτών.
Τι έφταιγε και ο διεθνισμός, η αθεΐα, ο υλισμός, ο αντιεθνισμός δεν γίνονταν δεκτοί από τα φτωχά λαϊκά στρώματα τι στιγμή που το κλασσικό μαρξιστικό δόγμα ήθελε αυτά πρώτα να είναι οι μπροστάρηδες της....

ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΟΝ ΚΟΥΛΗΣ… ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

image513

Μπορεί ο φον Κούλης, ο… γουρλομάτης, να σκίζει τα ιμάτιά του, ότι δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ (άλλωστε, τα ίδια έλεγε και ο προκάτοχός του φον Αντωνάκης για συγκυβέρνηση με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογές του 2012…), αλλά στην νουδούλα το έχουν πάρει απόφαση ότι θα συγκυβερνήσουν (και θα πουν κι ένα… τραγούδι) και προετοιμάζουν αναλόγως την κοινή γνώμη.
Έτσι, με σημερινή της συνέντευξη στην Real News (που έχει «βιτρίνα» τον Χατζηνικολάου και από πίσω την οικογένεια Βαρδινογιάννη…), η Όλγα Κεφαλογιάννη (εκλεκτή των Βαρδινογιάννηδων και τακτική θαμώνας της αμερικανικής πρεσβείας…) έριξε τον πρώτο… σπόρο της μελλοντικής συγκυβέρνησης. Για να μη γράφουμε πολλά και σας κουράζουμε, σας παραθέτουμε τον τίτλο της συνέντευξης, που τα λέει όλα: «Το “όχι σε όλα” είναι....

ΚΟΥΪΖ (ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ): ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ»;

Ωραίο πράμα ο αμερικανοκομμουνισμός! Σου επιτρέπει να είσαι κομμούνι και να χαριεντίζεσαι ταυτοχρόνως με τον «φονιά των λαών».
Δύο, λοιπόν, είναι τα κομμούνια της παρέας του «πλανητάρχη». Ο πρώην κνίτης mister Tsipras και το πρώην επαγγελματικό στέλεχος του…