Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2011

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ!

η συνέχεια στο hellas-orthodoxy

Ο Νορβηγός τρομοκράτης δεν ήταν ακροδεξιός..Ήταν μέλος της Εβραϊκής αντιμουσουλμανικής κίνησης και Μασόνος..


Τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ παρουσιάζουν τον στυγερό δολοφόνο σαν "ακροδεξιό" και "Χριστιανό" με σκοπό να αμαυρώσουν το κίνημα ενάντια στην πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη που προωθούν οι Εβραίοι Διεθνείς Τραπεζίτες και Παγκοσμιοποιητές και να ανακόψουν την οργή του κόσμου για τα εγκλήματα των αλλοδαπών. Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες η Νορβηγική αστυνομία δημοσίευσε στοιχεία που αποδείκνυαν ότι οι βιασμοί και τα "βαριά" εγκλήματα στην Νορβηγία διαπράττονται ΜΟΝΟ απο αλλοδαπούς.
Επιπλέον προωθούν την σύγκρουση Χριστιανών και Μουσουλμάνων στην Ευρώπη μέσα απο αντιισλαμικές οργανώσης όπως αυτή που ανήκε ο "Νορβηγός" τρομοκράτης!

Η είδηση απο την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ



Αυτός που τα ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν σαν ακροδεξιό τρομοκράτη,ήταν μέλος του Εβραϊκού αντιμουσουλμανικού κινήματος της Ευρώπης και Μασόνος..
Εδώ θα δείτε ποιο ακριβώς ήταν το προφίλ του και όχι τις μπούρδες που γράφουν τα Ελληνικά ΜΜΕ.

“Πιστεύουμε στην Ιδέα του Κράτους μόνο όταν αυτό έχει σκοπό Εθνικό”

“Το Κράτος αποτελεί μια οντότητα δημοσιονομική, αποτελεί με άλλα λόγια ένα σύστημα οργανώσεως στις σχέσεις μεταξύ τους των πολιτών ενός τόπου και επιπλέον στις σχέσεις αυτού με τα υπόλοιπα Κράτη. Είναι η Ιδέα του Κράτους, η Ιδέα εκείνη που γενικά καθορίζει πως θα συμβιούν σαν οργανισμός το σύνολο των κατοίκων ενός τόπου και επιπλέον το πως θα σχετίζονται τα διαφορετικά σύνολα (κράτη) μεταξύ τους. Η Ιδέα του Κράτους είναι...

Τη Ρωμιοσύνη μην την Κλαις.... Αλλά η καρδιά μας χτυπά καρτερικά

Τα µάτια µου δεν είδαν τόπον ενδοξότερον από τούτο το αλωνάκι και πως να ματαδούν όταν σε αυτή την μικρή γωνιά της γής που εμείς πατούμε σήμερα, την Ελλάδα  άνθισε πολιτισμός δυόμιση  χιλιάδων ετών.Κανείς  σοφός η άσοφος δεν μπορεί μέχρι σήμερα να γράψει ούτε μια λέξη, αν δεν αναφερθεί στα έργα που άφησαν οι δημιουργοί αυτού του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.
Κανείς-ακόμα και  πληρωμένος λακές- δεν μπορεί να ισχυριστεί  και να αποδείξει  πως η Ελληνική φυλή έσβησε καθώς διασταυρώθηκε μ' άλλες φυλές και πια  δεν έχουμε τίποτα το κοινό με την αρχαία Ελληνική φυλή
.Πέρασαν πολλές μπόρες, μαύρα χρόνια και δύσκολα και τούτο το  ένδοξο αλωνάκι, το πολιορκημένο από στεριά και θάλασσα συνεχίζει να είναι εδώ σήμερα σε πείσμα πολλών που θέλησαν τον αφανισμό του,σε πείσμα όσων των απεργάστηκαν  και όσων εργάστηκαν άοκνα να το επιτύχουν.

Επίσημη μέρα...

Λεφτά υπάρχουν! 600.000 για αποκατάσταση ...ευστάθειας Μιναρέ!



Το Μουσείο (Μετζητιέ τζαμί) της Χίου είναι  κλειστό πάρα πολύ καιρό, λόγω ΕΡΓΑΣΙΩΝ στο ΜΙΝΑΡΕ , διαβάζουν με απογοήτευση οι μερικές δεκάδες Τούρκοι που επισκέπτονται το νησί. Σε αντίθεση οι δεκάδες χιλιάδες Έλληνες τουρίστες που διαρρέουν από την Χίο προς την Τουρκία, αγανακτούν διαβάζοντας ότι έχουν διατεθεί 600.000 ευρώ  από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, που αντι να ξελασπώσει την οικονομία, διατίθενται-σκορπιούνται   γιά έργα "Διπλωματικής" σκοπιμότητας. Όπως μας πληροφορούν φίλοι αναγνώστες , εκτός από...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ:ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ,ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ!

"Κάποτε , είχα πάει στον Γέροντα με ένα φίλο μου και εκεί συναντήσαμε μια παρέα από πέντε παιδιά . Τότε ρώτησα τον Γέροντα ποιες προέβλεπε να είναι οι εξελίξεις σχετικά με την Τουρκία .

Γέροντα , του λέω , απ΄την Αλεξανδρούπολη είμαστε . Μήπως μας πιάσει η μπόρα κατά κει ; 

Μου απαντά :

Κοίταξε να δεις . Οι Τούρκοι δεν θα μπούν στην Αλεξανδρούπολη . Θα κάνουν μόνο μια πρόκληση στην Ελλάδα , που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη . Και εμάς θα μας πιάσει πείνα . Θα πεινάσει η Ελλάδα . Και επειδή θα κρατήσει αυτή μπόρα κάποιο διάστημα , μήνες θα είναι , «θα πούμε το ψωμί ψωμάκι » .

Μετά ρωτάω : Γέροντα , πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο ;  Όταν , λέει , θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια , για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης ) από 6 σε 12 μίλια , τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος ."


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ Jeffrey ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ "ΤΟ ΒΗΜΑ"

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ποιοί ελέγχουν πλέον την Τράπεζα της Ελλάδος.

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ.
Από τον Πόρτα – Πόρτα
Ποιοι είναι οι ιδιώτες που σε καθεστώς… ανωνυμίας ελέγχουν την κεντρική τράπεζα της χώρας;
ΚΡΙΝΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
 Δικαίωμα ψήφου στις γενικές συνελεύσεις των μετόχων της Τράπεζας της Ελλάδος αποκτούν και ξένοι μέτοχοι της κεντρικής τράπεζας της χώρας, με μια τροποποίηση του καταστατικού που εγκρίθηκε (ΑΡΘΡΟ  14, στοιχείο α’ ) κατά τη γενική συνέλευση της 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 .
4. Άρθρο 14 στοιχ. α΄
ΙΣΧΥΟΝ :
(μη δικαιούμενοι να ασκήσουν τα δικαιώματα μετόχων στη Γενική Συνέλευση)
α΄) Οι μη έχοντες την ελληνικήν υπηκοότητα.
ΠΡΟΤEΙΝΟΜΕΝΟΝ :

Νορβηγία: Τα ΜΜΕ “είδαν” πάλι… νεοναζί! Φιλοσιωνιστής ο δολοφόνος



Το διπλό χτύπημα στη Νορβηγία και η «ταυτότητα» του δράστη: Στην φωτογραφία ο δήθεν… «ακροδεξιός» τρομοκράτης με μασονική ενδυμασία (και φιλοσιωνιστικές απόψεις) που ΔΕΝ δείχνουν στις «ενημερωτικές» ιστοσελίδες!
Με αφορμή την μεγάλη τραγωδία της Νορβηγίας και το διπλό κτύπημα που έχει κοστίσει την ζωή σε περίπου 100 ανθρώπους, ξεσπάθωσαν τα ελλαδικά Μέσα «ενημέρωσης» για την ταυτότητα του δράστη που βεβαίως εφόσον αποδειχθεί η ενοχή του πρόκειται περί παράφρονα που σκότωσε αδιακρίτως συμπατριώτες του. Τις πρώτες ώρες και ενώ όλα έδειχναν πως επρόκειτο για ισλαμική τρομοκρατική ενέργεια, οι λαλίστατες –σήμερα- ενημερωτικές σελίδες, δεν τολμούσαν ούτε καν να γράψουν για το ενδεχόμενο αυτό, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα ήταν πολιτικώς ορθόν… Σήμερα, η εικόνα άλλαξε άρδην και στους πρώτους τίτλους των δημοσιευμάτων διαβάζουμε για τον «ακροδεξιό», πιθανώς «νεοναζί» (δείτε την φωτογραφία…!) και πέφτει γενικώς ένα «ξεσκόνισμα» στο παρελθόν του 32χρονου εύπορου Νορβηγού Anders Behring Breivik.
Αφορμή κάποια σχόλιά του σε...

Στηρίξτε τις ελληνικές τράπεζες, στηρίξτε την Τρέμη!


Οι ευρωπαίοι δίνουν λεφτά για να στηρίξουν τις ελληνικές τράπεζες και αυτές τα διαθέτουν σε  «δάνεια» για υπερτιμολογημένα οικόπεδα !!!
Πληρώνετε Έλληνες με τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους !
Μάθαμε από το fimotro για το καινούργιο "οικοπεδάκι" της Όλγας Τρέμη. Με δάνειο...