Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 01, 2011

Μπροστάρης στη κίνηση για τη φίμωση των blogs, ο Κίτσος...




Πάνε να βραχυκυκλώσουν τον Καστανίδη...
Ο Κίτσος παρέα με τον Σταύρακα και κάτι άλλους νταβατζήδες των media πιέζουν τον Καστανίδη ώστε να ...

Το (Π)- ΕΘΝΟΣ της 1ης Απριλίου

Από το i-panic.gr

Γιατί δεν κινδυνεύουμε στη Ελλάδα από τσουνάμι?


Γιατί χάρις στο αριστοτεχνικό σύστημα αποχέτευσης, τα νερά ενός παλιρροϊκού κύματος θα επιστρέψουν ταχύτατα στην θάλασσα.π.χ.
Στην αριστερή φωτογραφία βλέπεται ένα δρόμο (Τύμβος  Μαραθώνα) που καταλήγει στην παραλία , μέσου του οποίου τα "όμβρια ύδατα" διοχετεύονται στη θάλασσα. Στη μεσαία φωτογραφία βλέπεται (από την αντίθετη όψη) το σημείο που διασταυρώνεται με τον παραλιακό  δρόμο, του οποίου η δεξιά πλευρά που συνορεύει με την θάλασσα,  έχει "οικοδομηθεί" μόνιμα από προσωρινές ταβέρνες και καφετέριες.  Μεταξύ κάδου και αυτοκινήτου μπορείτε (αν προσπαθήσετε με κιάλια) να διακρίνετε  την...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ:ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Γιατί οι Εβραίοι απέκρυβαν την ύπαρξή τους;
Τι μπορεί να σημαίνει μια τέτοια ανακάλυψη για την Εκκλησία και την Ανθρώπινη Ιστορία;

Η είδηση μαζί με το εύστοχο σχόλιο...

Απόφαση κόλαφος για τον μεγαλοοφειλέτη και τον υπουργό Express Service

 Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ
Η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται! Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφαση – κόλαφο για τον υπουργό Express Service και τον μεγαλοοφειλέτη του Δημοσίου Γιάννη Ραπτόπουλο, απέρριψε το αίτημα του επιχειρηματία για έκδοση προσωρινής διαταγής ασφαλιστικών μέτρων κατά της εφημερίδας “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, της ιστοσελίδας protothema gr. και οκτώ δημοσιογράφων μας, με την οποία είχε ζητηθεί να μην …αναφερόμαστε στον ίδιο και την πολιτεία του.

Από την πρώτη στιγμή...

Αποφασίζομεν και αναθέτομεν και δεν ρωτάμε και κανένα...

Η είδηση δεν είναι πρωταπριλιάτικη και είναι σοβαρή
Κατατέθηκε χθες στην Βουλή σχέδιο νόμου  για την αναμόρφωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) και την αναμόρφωση του πλαισίου λειτουργίας των ΔΕΚΟ.
Το νομοσχέδιο εισάγει και μια  οργανωτική αλλαγή στις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, με την σύσταση Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας.
Δείτε προσεκτικά τι προβλέπει αυτό το σχέδιο νόμου και για τι αναμορφώσεις μιλάμε..
Προσέξτε τι καθήκοντα και αρμοδιότητες έχει, σύμφωνα με το Άρθρο 6 σελ.6, το  Διοικητικό  Συμβούλιο του  ΟΔΔΗΧ:
η) Αναθέτει με σύμβαση έργου ή ανεξαρτήτων υπηρεσιών, εφόσον το κρίνει αναγκαίο και μετά από απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, καθήκοντα χρηματοοικονομικών και νομικών συμβούλων σε ημεδαπά ή αλλοδαπά φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ύστερα από διαγωνισμό ή χωρίς διαγωνισμό.
Τόσο ωραία, τόσο καθαρά και με τέτοια διαφάνεια θα ανατίθενται συμβάσεις έργου από τον ΟΔΔΗΧ...
Το Διοικητικό  Συμβούλιο του  ΟΔΔΗΧ θα υπογράφει συμβάσεις, με ή χωρίς διαγωνισμό, έτσι αέρα πατέρα.
Αποφασίζομεν και αναθέτομεν και δεν ρωτάμε και κανένα...

το τρίγωνο της αδικίας….

Η μία κορυφή του τριγώνου είναι ότι την ηγεσία της Δικαιοσύνης διορίζει η εκάστοτε κυβέρνηση. Την άλλη κορυφή του «τριγώνου της αδικίας» χαρακτηρίζουν οι «χρυσές χειροπέδες».
Και βέβαια την κύρια κορυφή του «τριγώνου της αδικίας» αποτελεί το ερεβώδες χάος της άδικης νομιμότητας....

Μιλούμε για τους υπουργούς και τους λειτουργούς της, λεγόμενης, . Ενώ στην πραγματικότητα δεν πρόκειται, παρά για τους υπουργούς και λειτουργούς της Νομιμότητας.
Η οποία Νομιμότητα μπορεί, συχνά, να έχει μικρή ή και μηδαμινή σχέση με την αληθινή Δικαιοσύνη. Αν δεν βρίσκεται σε κατάφωρη αντίθεση και δεν έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με αυτήν.
Σχετικά,

Περιφρούρηση της απεργίας στο μαγαζί του Πέτρου και της Τζένης...



Σε περιφρούρηση της σημερινής απεργίας στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, καλούν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, μιλώντας με σκληρή γλώσσα για τον πατέρα της γκλαμουριάς που απολύει τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Συσπείρωσης :

Το καλύτερο πρωταπριλιατικο…

Επειδή βαριέμαι να σκέφτομαι κάποιο ψέμα… πηγαίνετε εδώ και διαλέξτε όποιο ψέμα σας αρέσει…
Από τον ανεπανάληπτο Vasper

Τι γνώμη έχουν οι γυναίκες για τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Facebook;

 Για διαβάστε όλοι εσείς που νομίζετε ότι από το Facebook θα βγάλετε γκόμενα...
Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι οι «φίλες» σας στο Facebook, με τις οποίες καθημερινά ανταλλάσσετε σχόλια αβροφροσύνης, προσκλήσεις για κουίζ και «likes» στα προφίλ σας, στην πραγματικότητα σας βαριούνται αφόρητα, σας βρίσκουν εκνευριστικούς και σας «θάβουν» (από μέσα τους); 
Αν όχι, ίσως πρέπει να ρίξετε μια ματιά στα ευρήματα μιας πρόσφατης έρευνας, που καταδεικνύει την σχέση αγάπης-μίσους που αναπτύσσουν πολλές γυναίκες με το Facebook, η οποία τείνει περισσότερο προς το… μίσος σε ό,τι αφορά τα αισθήματα που τρέφουν για τους ψηφιακούς τους «φίλους».

«Κλαψιάρηδες» και «επιδειξιομανείς»

Το 85% των θηλυκού γένους...

Κύκλοι Καραμανλή: "Κανένα πρόβλημα με τη δήλωση Σαμαρά"

Κύκλοι του Κώστα Καραμανλή, έσπευσαν να διαρρεύσουν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός, κατανόησε πλήρως την έννοια της φράσης του Σαμαρά και του γεγονότος ότι αναφέροταν στον Παπανδρέου.

"Δεν συντρέχει κανένας λόγος να δώσουμε έκταση στο γεγονός"
"Είναι απολύτως κατανοητό τι εννοούσε ο Πρόεδρος της ΝΔ"
Σημείωσαν με νόημα.

Τώρα όμως είναι η σειρά των δημοσιογράφων να μας πουν τι υπονόησε ο Σαμαράς και ποιό είναι το παρασκήνιο της δήλωσης..
Άντε δημοσιοκάφροι.. Τη δουλειά σας... Να δούμε σε πόσα πρωτοσέλιδα, Κυριακάτικα και μη, θα παίξει η είδηση

Κύπρος 1955: Ήταν 1η Απριλίου της ΕΟΚΑ η αρχή

Ο Αγώνας της ΕΟΚΑ ξεκίνησε την 1η Απριλίου 1955 με εκρήξεις βομβών στις κυριότερες πόλεις της Κύπρου και αιφνιδίασε τις Βρετανικές Αρχές αλλά και τον Κυπριακό λαό. 
Οι Τουρκοκύπριοι και η ηγεσία των αριστερών κυπριακών Οργανώσεων καταδίκασαν τον Αγώνα, αλλά ο Ελληνικός Κυπριακός λαός τον υποστήριξε και πρόσφερε κάθε είδους βοήθεια στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ.

Οι νέοι, μαθητές και εργαζόμενοι, έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στον Αγώνα με τα ηρωικά κατορθώματα τους.

Μερικοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπαιδευμένοι στη χρήση των όπλων, διέκοψαν τις σπουδές τους, ήρθαν στην Κύπρο και εντάχθηκαν στην ΕΟΚΑ. Ο Κυβερνήτης Άρμιτεϊτζ, εφαρμόζοντας το νόμο της 15ης Ιουλίου 1955 για προσωποκράτηση ατόμων χωρίς δίκη, έστειλε αρκετούς Κυπρίους στα κρατητήρια. Η ΕΟΚΑ, ενισχυόμενη συνεχώς με νέα μέλη, έπληττε με επιτυχία τις δυνάμεις ασφαλείας.

Ο Εθνάρχης Μακάριος αγωνιζόταν στο...

Φτου και από την αρχή... Ξεκινάει πάλι η 'πληροφόρηση' για τη σχέση Σαμαρά - Καραμανλή

Είπε ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα στη Βουλή, απευθυνόμενος στον ΓΑΠ:
"Βλέπω σε εσάς κύριε Πρωθυπουργέ τον προηγούμενο...Έχετε χάσει επαφή με την πραγματικότητα"

Δεν πρόλαβαναν να περάσουν 10 λεπτά και τα 'κοράκια', σαν έτοιμα από καιρό, ξεκίνησαν πάλι την προπαγάνδα τους...
Νο1 "Ρετσίνας"

Νο.2. press-gr

Ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου είπε πως τα Μάρμαρα του Παρθενώνα υπηρετούν την 'πολυπολιτισμικότητα' στη σημερινή τους θέση...

 Σε συνέντευξή του σε αυστραλιανή εφημερίδα δήλωσε τα ξής:
«Η παρουσίαση εκθεμάτων από διαφορετικές κουλτούρες μαζί -το ένα δίπλα στο άλλο- δίνει την ελπίδα για την προώθηση της κατανόησης και της ανοχής διαφορετικών πολιτισμών»,(Να τα μας... Την πολυπολιτισμικόητα υπηρετούν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στη Βρετανία) δήλωσε και αναφέρθηκε στον αθηναϊκό τρόπο διακυβέρνησης μιας κοινωνίας όπως υπήρχε στην αρχαιότητα ως «αναμφισβήτητα τον καλύτερο», πρόσθεσε όμως «ότι είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι υπήρχαν και άλλοι τρόποι δημιουργίας μιας αρμονικής κοινωνίας, όπως στην Κίνα και την Περσία».(αρμονιά στην Περσία...;Όπως λέμε 'δεν υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα')

«Στην Αθήνα (τα μάρμαρα) μπορούν να θεωρηθούν κομμάτι της ελληνικής ιστορίας και στο Λονδίνο κομμάτι της ιστορίας του κόσμου»,(Σωστά... Αποκτούν την πραγματική τους αξία στη Βρετανία...) δήλωσε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, ενώ ανέφερε ότι «είναι σημαντικό να θυμόμαστε -και ιδιαίτερα εμείς οι Ευρωπαίοι- ότι η ελληνική ιστορία είναι μια ανάμεσα σε πολλές άλλες, οι οποίες δεν είναι καν ευρωπαϊκές. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος νομίζω να θεωρήσουμε ότι η Μεσόγειος είναι το κέντρο του κόσμου, το οποίο δεν είναι»(Πες τα διευθυντά μου... Ποιός πιστεύει τέτοιες βλακείες...Μεσόγειος και αηδίες.. Που γεννήθηκαν τα γράμματα, που άνθισε η φιλοσοφία, που δημιουργήθηκε η μουσική και το θέατρο, που αναπτύχθηκαν οι επιστήμες, που φτιάχτηκε το πρώτο αλφάβητο και η γραφή...)

Νέα σφαλιάρα στο MEGA από το "ΚΑΡΦΙ"


Χρόνια πολλά (λόγω της ημέρας) στον Πρωθυπουργό μας... Να τα χιλιάσεις...τα ψέματα




Οι πολιτικές μάχες κερδίζονται έξω στην κοινωνία. Όποιοι δεν την μπορούν, ας εξαφανιστούν.

Με σύνθημα “πάμε παντού” ο Νικολόπουλος “οργώνει” την Περιφέρεια. Φέρνει το πολιτικό μήνυμα της ΝΔ και παίρνει τη φωνή της Κοινωνίας. Τις ιδέες, την κριτική, τις απόψεις, τη γκρίνια τα παράπονα, την αγωνία για την κρίση, το Μνημόνιο, το μέλλον. Σε διάστημα  μάλιστα μόλις 2 μηνών ο Τομεάρχης εργασίας της ΝΔ πραγματοποίησε την Τρίτη εξόρμηση του Τομέα στα Χανιά.
Κάνει δηλαδή ο Αχαιός Βουλευτής αυτό που πρέπει να κάνει όλη η ΝΔ.
Οι πολιτικές μάχες κερδίζονται έξω στην κοινωνία και όχι στα κλειστά γραφεία.
Ο Σαμαράς,

Ειδήσεις 1η Απριλίου 2011 σε τίτλους

Πολιτικές Ειδήσεις
- Μετανιωμένος δήλωσε ο πρωθυπουργός κος Γιώργος Παπανδρέου για την απόφασή του να οδηγήσει την χώρα στο ΔΝΤ και να υπογράψει το Μνημόνιο. Ακόμη δήλωσε πως εγκαταλείπει για πάντα το κανώ-καγιάκ και από αύριο θα τρέφεται με πίτσες, και πως θα βγάλει σε διεθνή πλειστηριασμό το μαύρο κολάν που φορούσε την ημέρα που έτρεξε στον Μαραθώνιο για τα 2500 χρόνια από την μάχη του Μαραθώνα.
Ο κος Παπακωνσταντίνου...

Στο 2,9% η διαφορά Πα.Σο.Κ.

Στο 2,9% διαμορφώνεται το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ, στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με έρευνα της Metron Analysis, που δημοσιεύεται στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα,

Κλειστή η λεωφόρος Λαυρίου.


 Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των κατοίκων της Κερατέας για την κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή.

Αδύνατη είναι για μια ακόμα ημέρα η διέλευση οχημάτων στη λεωφόρο Λαυρίου καθώς υπάρχουν μεγάλες πέτρες και οδοφράγματα στο δρόμο. Οι κάτοικοι συνεχίζουν....

Ετοιμάζεται κολοτούμπα για τα 178 εκ ευρώ που δήθεν έχει υπουργός της ΝΔ... δεν θα βγεί άκρη λένε τώρα τα παπαγαλάκια


Έβγαλαν τη βρώμα... τη συντήρησαν επί μερικές μέρες ώστε να ψεκαστούν όλοι οι πολίτες... συνέβαλαν και τα κλασικά νούμερα της ΝΔ δηλ. ο Γιακουμάτος με την αναφορά στην Εισαγγελία και ο Γιαννόπουλος με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή... και τώρα αρχίζουν να λένε ότι δεν θα βρεθεί άκρη γιατί δήθεν ο εισαγγελέας άργησε και ο δήθεν μακρυχέρης υπουργός της ΝΔ έγινε Λούης όπως λέει ο Παπαγιάννης και κάλυψε τα ίχνη του...

Βγήκε και η κυρία της φώτο, Βαλλιάνου, ο θηλυκός Βαλλιανάτος δηλαδή, να μας πει ότι πέρασαν 20 μέρες και μόλις χθες παρενέβη ο εισαγγελέας με αποτέλεσμα να χαθεί σημαντικός χρόνος έρευνας υπονοώντας ότι ο μακρυχέρης υπουργός θα κάλυψε τα ίχνη του... μα ρε ζώα για τόσο μαλάκες μας έχετε; Αφού εσείς οι ίδιοι μας λέτε ότι τα δήθεν στοιχεία προέκυψαν μετά από έρευνα του ΣΔΟΕ!!! Αρα το ΣΔΟΕ ακόμα και να τα έκαψε τα 178 εκ ο υπουργός θα έχει τα στοιχεία και θα τα βγάλει...

Ζώα!! Έ ζώα!!

Πιστεύει σοβαρός άνθρωπος ότι
αν υπήρχε υπουργός της ΝΔ με 178 εκ στην Τράπεζα
,
το ΠΑΣΟΚ και ο Καρχιμάκης θα περίμενε τον εισαγγελέα;...
Αφίσες θα είχε γεμίσει το σύνταγμα με αντίγραφο του λογαριασμού του και τη φάτσα του...

Αλλά η συνταγή είναι γνωστή εφαρμοσμένη και αποτελεσματική στα ζώα της ΝΔ:

Βγάζει μια βρώμα το ΠΑΣΟΚ, την ψεκάζουν τα τσοντοκάναλα... δεν αποδεικνύεται τίποτα... μένει όμως η λάσπη και η φήμη με αποτέλεσμα όποιον Έλληνα και αν ρωτήσεις στο δρόμο να σου πει:

Ο Ρουσόπουλος έβγαλε λεφτά από το Βατοπαίδι...

Ρε πως το ξεχάσαμε αυτό...

Είναι το πιο σημαντικό, πολιτικό, γεγονός του μήνα...

Αρχαία Μακεδονική επιγραφή στην Αίγυπτο (267 π.Χ.)

ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ: