Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 06, 2013

Ο ορκισμένος αντιχρυσαυγίτης «Στάθης» θεωρεί τους Τούρκους «αδέρφια» του


Ο ορκισμένος αντιχρυσαυγίτης «Στάθης» θεωρεί τους Τούρκους «αδέρφια» του

 Γνωστό το ύφος και το ήθος του Στάθη Σταυρόπουλου, γνωστότερου με το ψευδώνυμο “Στάθης”. Ένας μπολσεβίκος παλαιάς κοπής, ο οποίος  με απύθμενο θράσος θέλει να παραδίδει μαθήματα πατριωτισμού. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο γραφικός αυτός κύριος επιτίθεται στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μ΄ένα «μάγκικο» υφάκι, το οποίο δεν του πηγαίνει καθόλου. Στο τελευταίο του πόνημα, πριν πάει για τα μπάνια του, ασχολείται και πάλι με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, με το λεξιλόγιό του να βρίθει απαξιωτικών χαρακτηρισμών: «αμόρφωτοι άνθρωποι», «κουφιοκεφαλάκηδες», «βλάκες», «αδαείς», «αγραμματοσύνη  των ανελλήνιστων Ελληναράδων», «μπούρδες της προπαγάνδας», «εμπρηστές», «αυτοί που μουγκανίζουν», «οι μπράβοι της νύχτας», «μισάνθρωπα νεοναζιστικά κνώδαλα».
Αν αυτούς τους......

Ο (ΦΟΝ) ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Πετάει-πετάει ο (φον) Αντωνάκης για την Αμέρικα ετούτη την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, για να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του: να συναντηθεί ως πρωθυπουργός της χώρας (έστω και κατοχικός…) με τον...

Πρώτη δύναμη η Χρυσή Αυγή στην Ηλεία!

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα ιντερνετικής δημοσκόπησης, που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα amaliadanews.gr. Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε με το δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου για να αναδείξει όσο το δυνατόν, πιο ακριβές δείγμα πρόθεσης ψήφου για το νομό Ηλείας. Με συμμετοχή πάνω από 3.600 χρηστών του διαδικτύου ο Λαϊκός Σύνδεσμός Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής αυτής της δημοσκόπησης με ποσοστό...

Η ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “MISTER ALEXIS”! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΑΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ…ΧΑΛΙΑ!

Μερικά πράγματα μένουν ανεξήγητα σε αυτή τη ζωή και άλλα έχουν μια εξήγηση… Έτσι, σε ένα “προφητικό βίντεο” 20ετίας σχεδόν, σε τηλεοπτική σειρά, η μεγαλοκοπέλα και βο(υ)λευτής του (Τ)Σύριζα, Μ. Κανελλοπούλου, τραγουδούσε για τον μελλοντικό Αρχηγό της που τότε ακόμη σπούδαζε… Mr Alexis… ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ! Πες της να σωπάσει!… Και έχει μια φωνή… Σαν τις ιδέες της…ΧΑΛΙΑ! ΓΙΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ… (Τ)ΣΥΡΙΖΑ…

Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά στους υβριστές, μαθαίνοντας τους ιστορία και "ναζιστές" της αρχαιότητας!!!


Μείζον πολιτικό θέμα προέκυψε για ένα σύμβολο που έχω χαραγμένο εδώ και μία και πλέον δεκαετία στον αριστερό μου ώμο. Κάποιοι ανόητοι και ανθέλληνες αμφισβήτησαν την ελληνικότητα αυτού του συμβόλου. Επειδή τα λόγια συνθλίβονται από την Αλήθεια που εμπεριέχουν οι εικόνες, θα παραθέσω ως απάντηση μία σειρά έργων της αρχαίας ελληνικής τέχνης. Έτσι απλά, για να καταρρεύσει η γελοία προπαγάνδα δεκαετιών, που μοναδικό σκοπό έχει να αμαυρώσει τη μοναδική Ιδέα που οδηγεί τα έργα, τις πράξεις και τις ζωές μας. Η Ιδέα αυτή είναι η Ελλάδα.
Η χρυσελεφάντινη ασπίδα του Φιλίππου Β’
Αγγεία των γεωμετρικών χρόνων (8ος π.Χ. αιώνας)

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ επίθεση Κ-ΑΦΡΟΥ λαθρομετανάστη σε 16χρονη Λευκή...Τα "καλά" του πολυφυλετισμού!

Δείτε το βίντεο και συγκρατείστε την οργή σας...

Η Νέμεσις θα έρθει....

Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ…) ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

assets_LARGE_t_420_54068583 (1)
Συνέντευξη στο σούπερ-καθεστωτικό (και κάργα μνημονιακό…) «Βήμα της Κυριακής» έδωσε ο μικρός της Στάλιν της Ελλάδος, Ι. Δραγασάκης («φέρτε μας τον φρούραρχο»). Μάλιστα, η συνέντευξη δεν δημοσιεύτηκε στην σελίδα «τάδε», αλλά ήταν το κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδο της φυλλάδας. Όσο για τον τίτλο και τους υποτίτλους, αυτοί ήταν ενδεικτικότατοι: 

Ο Ι. Δραγασάκης αναγγέλλει τη ............

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των παρακρατικών που είχαν καταλάβει δημόσια κτίρια στην Πάτρα

Όπως αναμέναμε ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για την εκκένωση των αναρχοκαταλήψεων - κέντρων εγκληματικότητας και παρανομίας στην Πάτρα και φυσικά στήριξε τους... "επαναστάτες"!!!, ενώ τόνισε ότι οι καταλήψεις είναι 'κέντρα δημοκρατικού διαλόγου';!;! που γίνονται 'δώρο' στη Χρυσή Αυγή...(τελικά τα ναρκωτικά των καταλήψεων τα...κατάσχεσαν οι σύντροφοι μάλλον)

Διαβάστε χωρίς πολλά σχόλια από εμάς..

«Η κυβέρνηση και ο Δήμος μετά από πολύμηνο σχεδιασμό αποφάσισαν να κάνουν δώρο στην ακροδεξιά και τη «Χρυσή Αυγή» τρεις χώρους καταλήψεων στην Πάτρα. Με.....

Δείτε τι είπε ο Τούρκος υπουργός υγείας, μέσα σε Ελληνικό έδαφος!!! (Αφού τον ανέχεται και τον στηρίζει το ελλαδικό κράτος...)


Συνεχίζει να προβαίνει σε ανθελληνικές δηλώσεις που αμφισβητούν την κυριότητα της χώρας μας ο τούρκος υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου.

Συγκεκριμένα ....

ΑΝΑΛΥΣΗ: Προ των πυλών του Δήμου Αθηναίων η Χρυσή Αυγή


ΑΝΑΛΥΣΗ: Προ των πυλών του Δήμου Αθηναίων η Χρυσή Αυγή

Η εφημερίδα "Παρόν της Κυριακής" αναλύει τα νέα δεδομένα που δημιουργεί στην πολιτική ζωή της χώρας, η διεκδίκηση μεγάλων Δήμων από την Χρυσή Αυγή. Προηγείται ένα δικό μας σχόλιο και ακολουθεί αυτούσιο το επίμαχο άρθρο.
Έχουμε δει πολλές στημένες δημοσκοπήσεις να παρουσιάζουν παραποιημένα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Αυτό γίνεται στα πλαίσια καλλιέργειας κλίματος πολιτικού διπολισμού με σκοπό να ευνοηθεί η νέα συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ που ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα, όμως θα επισημοποιήσει την.....

Ισραήλ: 15ετή φυλάκιση σε όσους δίνουν στέγη σε λάθρομεταναστες


Το Ισραήλ πέρασε ένα νέο μεγάλο αντι-μεταναστευτικό νόμο. Οι παράνομοι αλλοδαποί θα φυλακίζονται έως τρία έτη. Εκείνοι που βοηθούν τους παράνομους μετανάστες ή τους παρέχουν στέγη μπορεί να φυλακιστούν για έως και 15 χρόνια. Οι μετανάστες εργάζονται στο Ισραήλ θα αντιμετωπίζουν αυστηρές ποινές ακόμα και για μικρής σημασίας εγκλήματα, όπως το να κλέψουν ένα ποδήλατο ή να γράψουν γκράφιτι.

Από την Haaretz …