Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 05, 2014

Το Πρώτο Θέμα συνεχίζει να αβαντάρει Σαμαρά, αλλά στα σχόλια γίνεται χαμός!

Αγχωμένα είναι τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του καθεστώτος μετά την ομολογία Μπαλτάκου. Οι αποκαλύψεις φέρνουν τη ΝΔούλα στα πρόθυρα διάλυσης και τα καθεστωτικά ΜΜΕ βρίσκονται σε απελπισία. Ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι βάλανε φυλακή τους πολιτικούς αντιπάλους για να πάρουν τις ψήφους.

Το protothema.gr προσπαθεί με αβανταδόρικο άρθρο του να στηρίξει Σαμαρά, αλλά στα σχόλια γίνεται πανικός! Σύσσωμοι οι αναγνώστες είναι εξοργισμένοι με τον Σαμαρά για τις βρώμικες μεθοδεύσεις και βλέπουν τη ΝΔ να διαλύεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΧΟΛΙΩΝ...

Η Χρυσή Αυγή τίμησε για άλλη μια φορά τους νεκρούς Ήρωες του Έθνους που εθνοπροδότες κομμουνιστες... ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Η Χρυσή Αυγή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τίμησε την μνήμη των ανδρών του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος, οι οποίοι σφαγιάστηκαν από......

Απίστευτη αποθέωση για τη Χρυσή Αυγή στην Κηφισιά στην παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου!


Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Κηφισιά στην παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Καπάτσου. Η αίθουσα είναι κατάμεστη, κάτι που δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή επεκτείνεται ραγδαία, ακόμη και στις παραδοσιακές καθεστωτικές περιοχές. Σε ένα κλίμα απαράμιλλου ενθουσιασμού, αποθεώθηκαν οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Γίνεται πραγματικά το έλα να δεις με καταιγισμό συνθημάτων και χειροκροτημάτων, με τους παρευρισκόμενους όρθιους να αποθεώνουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Δείτε το οπωσδήποτε!

ΔΕΙΤΕ TO BINTEO ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ...

ΤΟ ΚΙΣ ΔΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ

images
Γράφει ο Αντίοχος. 

Όποιος από μας έχει την υπομονή και την καρτερία να παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες τα δελτία ειδήσεων των τσοντοκάναλων των «νταβατζήδων» (εγώ δεν την έχω και μου ανεβάζουν την πίεση, αλλά δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να τα παρακολουθώ…), σίγουρα θα έχει παρατηρήσει ότι οι μεγαλοδημοσιογράφοι προσπαθούν μανιωδώς να προωθήσουν την άποψη ότι «επιβάλλεται κοινή στάση του δημοκρατικού τόξου απέναντι στη Χρυσή Αυγή». Μάλιστα, στο χθεσινοβραδινό δελτίο του mega, ο Πρετεντέρης έφτασε στο σημείο να… παρακαλεί τους παροικούντες την… Ιερουσαλήμ του «συνταγματικού τόξου», να έχουν ενιαία στάση.
Και δεν είναι μόνο τα τσοντοκάναλα, αλλά όλο το.....

Την "Ευχή" του σε υποψήφια της ΝΔ στην Κομοτηνή έδωσε ανθελληνικός "τουρκοσύλλογος" που υπσοτηρίζει την "ανεξαρτησία της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης"


komotini-ypopsifia-dimarxos-tourkopsixoi

Η Φελίνα Καζάκου υποψήφια για τον δήμο Κομοτηνής υποστηριζόμενη από το κόμμα της Ν.Δ., επισκέφτηκε την Πολιτιστική-Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BAKEŞ).
Στην επίσκεψη που έκανε η Φελίνα Καζάκου στις 3 Απριλίου στα γραφεία της BAKEŞ στην Κομοτηνή, την συνόδεψε ο Χασάν Χασάν-μηχανικός και εκ των μειονοτικών υποψηφίων της.
Ο πρόεδρος της BAKEŞ Γκαλίπ Γκαλίπ, η Γ.Γ. Γκιουλάι Μεχμέτ και η Γενική Διευθύντρια Περβίν Χαίρουλλάχ που υποδέχτηκαν την Καζάκου και τον Χασάν, συζήτησαν μαζί τους πιθανά σχέδια του δήμου Κομοτηνής και πιθανές συνεργασίες.
Σύμφωνα με τα tourkikanea ο “πρόεδρος” Γκαλίπ και η ηγεσία της BAKEŞ, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Καζάκου.
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι κομβικός βραχίωνας του Τουρκικού Προξενείου και υποστηρίζει τις θέσεις της Άγκυρας για την "Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη" διοργανώνοντας ακόμη και γεύματα για τους πράκτορες του Προξενείου (εδώ)
Στο καταστατικό του που έχουν το θράσος να το αναρτούν και στο διαδίκτυο περιγράφουν το σκοπό ίδρυσης του συλλόγου:
Οι σκοποί της Π.ΕΚ.Ε.Μ. είναι η .....

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

142065-06_2013-09-16_02.04.25.
Ποιος είναι ο πραγματικός εκλεκτός της ΝΔ στον δήμο Αθηναίων; Ο (χαριτόβρυτος…) Αρούλης που έχει πάρει τυπικά το χρίσμα μιας χαμένης υπόθεσης; Ή ο (επίσης χαριτόβρυτος…) Νικήτας, που κατέβηκε μόνο και μόνο για να παραστήσει τον ανεξάρτητο της δεξιάς, μπας και βαστήξει στο «μαντρί» κανέναν ψηφοφόρο της ΝΔ, απ’ αυτούς που πάνε στον Η. Κασιδιάρη; Ελάτε τώρα, σοβαροί να είμαστε…
Ο πραγματικός υποψήφιος της ΝΔ για την Αθήνα, είναι ο Καμίνης! Κι αν δεν του.....

Συνέντευξη Τριανταφυλλόπουλου - Ματθαιόπουλου με παραδοχή του δημοσιογράφου: "Έχει γίνει συνταγματική εκτροπή από την κυβέρνηση Σαμαρά...Στήθηκε σκευωρία εις βάρος σας"

Δείτε το βίντεο....

Ηλίας Κασιδιάρης - Ηλίας Παναγιώταρος και Ελένη Ζαρούλια παρουσιάζουν σήμερα στις 7 στο "Πεντελικόν" τον υποψήφιο της "Ελληνικής Αυγής για την Κηφισιά"

Παρουσίαση υποψήφιου δημάρχου “Ελληνικής Αυγής με την Κηφισιά” - Σάββατο 5 Απριλίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο “Πεντελικόν”
Ενάντια στη προσπάθεια συνταγματικής εκτροπής που επιδιώκει η μνημονιακή χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή απαντά με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου "Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά".
Το Σάββατο 5 Απριλίου στις 19:00 στο Ξενοδοχείο "Πεντελικόν" θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Κηφισιάς.
ΟμιλητέςΗλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Ελένη Ζαρούλια
Ας καταλάβουν άπαντες που μεταχειρίζονται άθλιους τρόπους για......

"Τελειώνει" τον Σαμαρά το σιωνιστικό λόμπυ γιατί δεν έκανε το.... καθήκον του! - ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!



Άτακτη υποχώρηση σάλπισε ο διεθνής σιωνισμός εις ότι αφορά την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής μετά τον παγκόσμιο σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού, στο οποίο ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης ομολογεί ευθαρσώς και δίχως περιστροφές την ωμή πολιτική παρέμβαση του πρωθυπουργού και υπουργών στο έργο της δικαιοσύνης.
Όπως αναφέρουν διάφορα μέσα ενημέρωσης, έντονη ήταν η δυσαρέσκεια του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ αναφορικά με την διαρροή του επίμαχου βίντεο, το οποίο αποδεικνύει ξεκάθαρα την παρέμβαση Σαμαρά και την εντολή του προς επίορκους δικαστικούς προκειμένου να προφυλακισθούν ο Αρχηγός και βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Αναφέρει επί του θέματος δημοσίευμα, το οποίο είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που έχει διαμορφωθεί μεταξύ των .....

Τρομερή συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στον ALPHA fm..."Θα ρίξουμε τη χούντα Σαμαρά... Το πάρτυ τους τελείωσε"

Δείτε το βίντεο...

Ολόκληρη η εκπομπή - κόλαφος του Τράγκα με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής...

Δείτε το βίντεο..

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ «ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ»

e1bca1-cebaceb1cf84ceb1ceb3cf81ceb1cf86e1bdb4-cf80ceb1cf81ceb1cebdcebfcebcceafceb1cf82-cebaceb1cebacebfcf85cf81ceb3ceb7cebcceb1-e1bc802


Μετά την δημοσίευση του βίντεο της ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ του ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ γ.γ του υπουργικού συμβουλίου κου Μπαλτάκου που αποτελεί το ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ του πρωθυπουργού και προϊστάμενο των ΟΛΩΝ των υπουργών , οι διάφοροι σχηματισμοί και κόμματα (της «αντιπολίτευσης» υποτίθεται)  αντί να σχολιάσουν την ΟΥΣΙΑ των μαρτυριών που ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ την κυβέρνηση και αποδεικνύουν την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της, άρχισαν τα «περί  ανέμων και υδάτων».
Κατ’ αρχήν άρχισαν να χαρακτηρίζουν τον Μπαλτάκο κρυπτοχρυσαυγίτη, ότι....

Χαμός στο Πέραμα στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής - Βούλιαξε το δημαρχείο από κόσμο!


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στο Πέραμα οι Εθνικιστές έδωσαν βροντερό παρόν, όσο και αν η πασιονάρια της Εκάλης ονειρεύονταν ότι "κανένας δεν θα μείνει". Οι Έλληνες στηρίζουν μαζικά τη Χρυσή Αυγή και γυρνούν την πλάτη στο κλεπτοκρατικό τόξο.

Εκατοντάδες Έλληνες κατέκλυσαν το Δημαρχείο Περάματος όπου πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής για την Αττική. Παρόντες στην εκδήλωση...