Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 12, 2015

Το μήνυμα του Κασιδιάρη από τη Βουλή: "Αντισταθείτε στα πολιτικά σκουπίδια" - ΒΙΝΤΕΟ

Μυθική ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη που κάνει τους πάντες να υποκλιθούν στο μεγαλείο του...

Καράτε και... Χρυσή Αυγή: Έχουν πάθει ψύχωση στο ΒΗΜΑ με τους Έλληνες Εθνικιστές!

Η ψύχωση των διαφόρων «αντιφασιστών» σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ακροβατεί ανάμεσα στην ψευδολογία και την γελοιότητα, με τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας να είναι ολοένα και πιο πολύ τραβηγμένα από τα μαλλιά. Στο «BHMagazino» της περασμένης Κυριακής, ένας δημοσιογράφος του ΔΟΛ, κάτω από τον τίτλο «Καράτε και Χρυσή Αυγή» (!), δίνει κι αυτός τα δικά του διαπιστευτήρια για το πώς αντιλαμβάνεται την δράση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Ο αναγνώστης, ο οποίος θα παρασυρθεί από τον τίτλο και θα ξεκινήσει την περιήγησή του στο κείμενο, αρχικά θα παραξενευθεί με το περιεχόμενό του. Ο αρθρογράφος περιγράφει μια σειρά από σκόρπιες και άσχετες μεταξύ τους ειδήσεις, οι οποίες αφορούν τον ξυλοδαρμό δύο ελεγκτών από άτομο που δεν είχε εισιτήριο, τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά του καλαθοσφαιριστή, Βασίλη Σπανούλη, την επίθεση που δέχθηκε ο Βαρουφάκης και η σύζυγός του στα Εξάρχεια, καθώς και το πιο πρόσφατο περιστατικό, το οποίο αφορά την φρικιαστική δολοφονία της 4χρονης Άννι. «Μα καλά», θα αναρωτηθεί ο απορημένος αναγνώστης, «η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κολλάει σ’ όλα αυτά»; Παραθέτουμε την συνέχεια του κειμένου που έγραψε ο υπάλληλος του ΔΟΛ, προκειμένου να αντιληφθεί ο καθένας πού μπορεί να οδηγήσει η παραληρηματική σκέψη:

«Ας το παραδεχθούµε. Έχουμε δίκιο αλλά και άδικο την ίδια στιγμή. Έχουμε και κάποια ψυχολογικά θέματα, νιώθουμε διαρκώς αδικημένοι και, ως γνωστόν, όταν φωνάζεις έχεις ήδη χάσει τη διαπραγματευτική σου αξία. Έχουμε μάθει από την τηλεόραση πως, αν τσιρίζεις, μάλλον κερδίζεις. Και το σημαντικότερο: Τα νεύρα μας δεν είναι καλά. Ίσως όχι άδικα, οι κοινωνίες...

Στείλανε τον Φρούραρχο για να μην αφήσουν τον Ηλία Κασιδιάρη να μιλήσει στη Βουλή για την Παιδεία! - ΒΙΝΤΕΟ

Τίποτα όμως δεν σταματά τον Ηλία Κασιδιάρη. Μίλησε κανονικότατα και είπε τα πράγματα για την Παιδεία στην Ελλάδα όπως έπρεπε να τα πει.

Εκπληκτικός!


Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ...

Το ΕΛΑΜ και η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο του Sébastien Deyzieu

Πάνω από 250 άτομα συγκεντρώθηκαν στην καρδιά της Γαλλικής πρωτεύουσας για να τιμήσουν την μνήμη του Γάλλου συναγωνιστή Sébastien Deyzieu που δολοφονήθηκε το 1994.

Στις 7 Μαϊου του 1994 στο Παρίσι Εθνικιστικές νεολαιίστικες οργανώσεις διοργάνωσαν πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό. Η αστυνομία επιτέθηκε στους διαδηλωτές και διέλυσε την πορεία, και κατά τη διάρκεια κυνηγητού από την αστυνομία του Παρισιού...

Έξω από το "ναό της Δημοκρατίας" ο Ν. Μιχαλολιάκος ζητά την ετυμηγορία του λαού...:"Όχι στα Μνημόνια και τη φοροεπιδρομή του ΣΥΡΙΖΑ.. Να μιλήσει ο λαός" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

H Χρυσή Αυγή τιμά και θυμάται τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου... Πλατεία Ακριτών Πόντου, 19:30


Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου - 19 Μαΐου, Πλατεία Ακριτών Πόντου, 19:30

Το 1919, στις 19 Μαΐου, οι διωγμοί, η τρομοκρατία, οι εξορίες, η κρεμάλα, οι πυρπολήσεις των χωριών και οι δολοφονίες των Ελλήνων του Πόντου από τους τούρκους του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ανάγκασαν τους  Έλληνες να ξεριζωθούν γράφοντας με το αίμα χιλιάδων μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας. Από τότε, 353.000 ψυχές Ελλήνων ζητούν δικαίωση!
19 Μαΐου, Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ! ΤΙΜΑ και......

Η ΚΡΥΦΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ AΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ

Άρθρο στην εφημερίδα «Εμπρός»

Ο Άρης Βελουχιώχης «κατά κόσμον Θανάσης Κλά­ρας» γεννήθηκε στη Λαμία το 1905 από ευκατάστα­τη οικογένεια «Ο πατέρας του Δημήτριος Κλάρας ήταν δικηγόρος, χρημάτισε μάλιστα και πρόεδρος του Δι­κηγορικού Συλλόγου Λαμίας και η μητέρα του, το γένος Ζέρβα ανήκε επίσης σε οικογένεια συμβολαιογράφου».
Η πατρική περιουσία περιελάμβανε κτήματα, ελαιοτρι­βείο και σαπωνοποιείο στην περιοχή της Στυλίδας.
Παρά την επαφή του με τα γράμματα, εξ αιτίας και της μεγάλης βιβλιοθήκης του πατέρα του, ο νεαρός Θανάσης ΔΕΝ τελείωσε το Γυμνάσιο.
Το 1919, σε ηλικία 14 ετών, εγγράφεται στην Αβερώφειο Μέση Πρακτική Σχολή στη Λάρισα, που κτίστηκε με χρήμα­τα του Μετσοβίτη εθνικού ευεργέτη Γεωργίου Αβέρωφ.
Από τη Σχολή απεφοίτησε μετά τριετία ως....

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TELEGRAPH: ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ “ΣΘΕΝΟΣ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Εμμέσως παραδέχονται οι άθλιοι προπαγανδιστές ότι οι μόνοι υποστηρικτές που μπορούν να εκφράσουν το μεγαλείο, τη δύναμη και το σθένος του ελληνικού λαού είναι οι Χρυσαυγίτες. Και πιστέψτε μας αχρείοι. Δεν αργεί η ημέρα που θα οι φωτογραφίες αυτές θα αποτυπώνουν τη θέληση του κυβερνώντος κόμματος και των Ελλήνων Εθνικιστών.

Το πόσο γελοία και της… πλάκας είναι τα ΜΜΕ (εγχώρια και διεθνή) το έχουμε καταλάβει.
Τα λάθη τους όμως δεν είναι αθώα, αλλά σκοπεύουν στην προώθηση μιας συγκεκριμένης προπαγάνδας και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής στην λασπολόγηση και την συκοφάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών.

Το «λάθος» που έκανε χθες η βρετανική ιστοσελίδα Telegraph είναι ενδεικτικό. Σε θέμα για τον Σύριζα και πόσο… σθεναρά κρατά τις κόκκινες γραμμές ο δικτυογράφος τοποθέτησε μια φωτογραφία από συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.
Θέλοντας να δείξει ένα αποφασισμένο και ελληνικό πλήθος, μην έχοντας σχετική φωτογραφία από πολιτική ομιλία του Σύριζα – αφού εκεί είναι όλοι αποχαυνωμένοι – , χρησιμοποίησε μια φωτογραφία από την Χρυσή Αυγή.

Όχι τόσο τυχαίο και «αθώο» το λάθος, γιατί ο....

ΤΡΕΜΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡCIA ΟΙ ΤΡΑΝΣ, ΛΕΣΒΙΕΣ, ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η είδηση που θα διαβάσετε να έρχεται με καθυστέρηση ολίγων –τεσσάρων- ημερών, αλλά έχει τη σημασία της. Και να δώσετε σ’ αυτήν μεγάλη βάση… φασίστες και… ρατσιστές αναγνώστες, γιατί κινδυνεύετε με… τσάκισμα!
Εκδήλωση… «αντιτρανσοφοβική», λοιπόν, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου, από την ομάδα… τρίτου φύλου της ΑΝΤΑΡCIA, με κύριο σύνθημα «Το φύλο το διαλέγουμε, γι’ αυτό μην το παιδεύουμε: Άμεση....

Η απάτη των «πρωτογενών πλεονασμάτων» από τον Σαμαρά στον Τσίπρα

Οι τελευταίες δύο μνημονιακές κυβερνήσεις, δηλαδή η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά και η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, επιχειρούν να παρουσιάσουν «πρωτογενή πλεονάσματα» στις ειδήσεις, προκειμένου να πείσουν τους χαχόλους ότι δήθεν η Ελληνική Οικονομία «ανακάμπτει» υπό τους χειρισμούς τους. Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι η Ελληνική Οικονομία υποφέρει κάτω από τη μέγγενη του μνημονίου και η οικονομία καταστρέφεται μέσα από τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζουν οι κυβερνώντες.
Έχει αξία να δούμε, όμως, το πώς ακριβώς συντελείται η κοροϊδία εις βάρος του Ελληνικού Λαού και πως παραποιούνται τα στοιχεία από τις φυλλάδες της διαπλοκής, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κυβερνώντες. Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι την ίδια ώρα που τόσο η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, όσο και η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου διαφημίζουν «πρωτογενή πλεονάσματα», μικρότερα ή....

Εκπρόσωπος του ΔΝΤ ο Σ. Θεοδωράκης: "Ούτε να διανοηθείτε να μην πληρώσετε τις δόσεις!"


Εκπρόσωπος του ΔΝΤ ο Σ. Θεοδωράκης: Ούτε να διανοηθείτε να μην πληρώσετε τις δόσεις!

«Αν δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ η χώρα είναι σαν να λέει στις αγορές ότι δεν μπορεί πια να εξυπηρετήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της», δήλωσε με κομπασμό ο ποταμίσιος Στ. Θεοδωράκης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το ρόλο που ο ίδιος και το κομματικό του μόρφωμα έχουν αναλάβει στην πολιτική ζωή της χώρας.
Ο εκπρόσωπος της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου δηλαδή, αφού έλαβε τα εύσημα του Μάρτιν Σουλτς (ο οποίος υπέδειξε την ανάγκη να ενταχθεί το Ποτάμι στην κυβέρνηση) αναζητά πλέον και τα εύσημα της Ουάσιγκτον, εμφανιζόμενος ως βασιλικότερος του βασιλέως στο ζήτημα της πληρωμής της δόσης προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Με τους Έλληνες να πεινούν και να εξαθλιώνονται σε ολοένα και αυξανόμενο βαθμό, η έγνοια του Στ. Θεοδωράκη είναι το αν θα ....

ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ !

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Μία ιδιάζουσα θεατρική παράσταση θα ανέβει στο θέατρο Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, σε λίγες μέρες στην Αθήνα. Ο τίτλος της θεατρικής παράστασης ονομάζεται: «hate radio», και το έργο αφορά τη μαύρη περίοδο της δεκαετίας του ’90 όταν έγινε η γενοκτονία στη Ρουάντα, με κόστος πάνω από ένα εκατομμύριο αθώα θύματα. Η θεατρική παράσταση, σύμφωνα με τις κριτικές, δείχνει τον απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο η δημοσιογράφος Βαλερί Μπεμερίκι, του ραδιοφωνικού σταθμού RTLM, της Ρουάντα, προέτρεπε τους μαχητές της φυλής Χούτου, να σφάζουν τους αντιπάλους της φυλής Τούτσι, με λόγια όπως: «μη σκοτώνετε αυτές τις ανθρωπόμορφες κατσαρίδες με μία σφαίρα. Κόψτε τις κομματάκια με τη ματσέτα». Όταν ο εμφύλιος κάποια στιγμή τερματίστηκε, κάποιοι οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης για εγκλήματα ηθικής αυτουργίας που είχαν έμμεση σχέση με τις δολοφονίες κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Μεταξύ αυτών ήταν ο....