Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2012

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ποιοί είναι οι "δημοκράτες" και ποιοί οι "ακραίοι"

ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΥΠ;;; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σε πεντάστερα ξενοδοχεία διαμένουν και “εξαφανίζονται” οι Λίβυοι μισθοφόροι!!! 1500 δεν εμφανίστηκαν στις πτήσεις τους!!! Το ΥΠΕΞ δηλώνει άγνοια!!!

Οι εκλεκτοί δολοφόνοι που πιθανότατα τώρα να δραστηριοποιούνται και στην Συρία, απολαμβάνουν απίστευτες χλιδές από τις συμφωνίες ντροπής με Ελληνικά κέντρα υγείας για τα οποία λέγεται ότι μεσολάβησε και μέλος της “πριγκιπικής οικογένειας”, γνωστός και ως “αδελφόθεος”. Το πιο ανησυχητικό όλων είναι ότι γύρω στα 1500 άτομα, μιλάμε για εκπαιδευμένους δολοφόνους, ειδικούς και σε μάχες εντός αστικών κέντρων, δεν εμφανίστηκαν ποτέ για να πάρουν την πτήση που θα τους πήγαινε πίσω στην “απελευθερωμένη” Λιβύη. Συγκεκριμένα αυτή την ώρα βρίσκονται:
Στο ξενοδοχείο Ledra Mariott πιθανότατα πάνω από 150 άτομα. Στο Ξενοδοχείο President (εκεί είναι ο κύριος όγκος, ήδη έχει γραφτεί στο παρελθόν)…150 άτομα κρατηθείτε, στο …Intercontinental!!, ενώ τριψήφιος αριθμός ατόμων βρίσκεται και στο Χανδρής.
Προσέξτε τώρα. Η διαμονή τους γίνεται με.....

Το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων καλεί την Τουρκία να αγοράσει ελληνική γη!!

Σοβαρά ερωτήματα και έντονο σκεπτικισμό προκαλούν οι χειρισμοί και οι δηλώσεις στελεχών του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, του οποίου Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο κ. Κώστας Μητρόπουλος. Μάλιστα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, υπάρχει και ανησυχία μετά το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, με τίτλο «Το ένα τρίτο της Ελληνικής γης προς πώληση», το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η Ελλάδα, υπό την πίεση των πιστωτών, ζητά από τουρκικές εταιρείες να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για πώληση περιουσιακών στοιχείων της αξίας 50 δισ. ευρώ».
Το άρθρο επικαλείται δηλώσεις προς....

Κ.Ι.Σ.: Κράτος εν κράτει στην Ελλάδα ΜΑΣ;;;

«Ναζίστρια», «ψυχοπαθής», ακόμα και... «καριόλα» (!!!) είμαι σύμφωνα με τους Ιεχωβάδες και με τους Αλβανούς, σύμφωνα με χαρακτηρισμούς που μου αποδίδουνε σε σχόλια στο ίντερνετ!...Ενοχλούνται πάρα πολύ όλοι αυτοί οι Εχθροί μας Ανθέλληνες από τα υπέρ της Ελλάδας ΜΑΣ άρθρα μου, για αυτό και με έχουνε σαν «κόκκινο πανί», όπως έχουνε άλλωστε και τον κάθε πραγματικό Ελληνόψυχο που αγωνίζεται για την Πατρίδα του και αρνείται την υποταγή στην Νέα Παγκόσμια Τάξη των σιωνιστών!
Ας γνωρίζουνε όλοι αυτοί οι εβραιόδουλοι υβριστές μου ότι οι παραπάνω βρισιές που εκστομούν με μίσος εναντίον μου αποτελούνε για εμένα Τίτλους Τιμής, αφού προέρχονται από τέτοια τιποτένια, άνανδρα και – φυσικά – ανώνυμα σκουλήκια!...
Σιωνιστική οπότε είναι η εναντίον της Πατρίδας και της Πίστης ΜΑΣ συνωμοσία και εβραιοτραφείς είναι αυτοί που επιβουλεύονται την Ελλάδα... Περιμένουν για φέτος (!) τον....

ΜΕ ΤΟ… ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!


Προσοχή να μη σας πάρουνε τα… σκάγια!
Πέφτουν και ξαναπέφτουν (με… κωλοτούμπες) τα ποσοστά του… πρωτομνημονιακού τηλεπτώματος ΛάΟΣ και ο απελπισμένος τηλε-πρόεδρός του έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και κηνυγάει τους ψηφοφόρους με το… ντουφέκι!
Και που λέτε, το πρωί της Τετάρτης είχε βγει στο…

Συντριπτικό ποσοστό από τους Έλληνες Εθνικιστές σε δημοσκόπηση του "Ταρζάν"...8% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας η οποία εκτιμάται ότι αντανακλά με περισσότερη αξιοπιστία και ψυχραιμία την πραγματική εικόνα που επικρατεί στην κοινωνία, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του σκηνικού, όπως αποτυπώθηκαν από τους πολίτες–ψηφοφόρους που έχουν ενταχθεί στην Data Base της zougla.gr αφορούν κυρίως την στιγμιαία τάση του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» να διεμβολίζει το πολιτικό σκηνικό με ένα ποσοστό της τάξης του 14,8%, στοιχείο που αμέσως μεταφράζεται με μία καθίζηση του ποσοστού της Νέας Δημοκρατίας στο 13,3%.

Στο αφύσικα υψηλό για την σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου 8,1% διαμορφώνεται το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής», η οποία φαίνεται να/...

Ανήκουστο: «Επενδυτική» πρόταση στην Τουρκία για την αγορά του 30% της Ελλάδας!!!

Υπό πώληση τίθεται επίσημα το 30% της ελληνικής επικράτειας! Αυτό ήταν ουσιαστικά το μήνυμα που έδωσε στην Τουρκία και δη στους Τούρκους «επενδυτές» ο εκπρόσωπος του Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Πάνος Πρωτοψάλτης σε επιχειρηματικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε εχθές στην Κωνσταντινούπολη.
 
Μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet ο Π. Πρωτοψάλτης και κρατώντας ουσιαστικά την ταμπέλα «ΠΩΛΕΙΤΑΙ» ανά χείρας δήλωσε πως τώρα είναι η ευκαιρία για όσους θέλουν να πάρουν –μισοτιμής;- όσα εκτάρια ελληνικής γης θέλουν καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το ένα τρίτο της ελληνικής γης είναι προς πώληση»!

Είναι πράγματι θλιβερό να....