Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 27, 2015

Ο Χρήστος Παππάς ξεφτυλίζει τους "αριστεροδεξιούς" στη Βουλή, θυμίζοντας τους την Ιστορία: "Είμαστε υπό κατοχή αλλά τα λόγια του Μακρυγιάννη μας εμπνέουν και συνεχίζουμε την Επανάσταση" - ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματικά εκπληκτικός λόγος του Χρήστου Παππά που θυμίζει σε όλους τη ρήση του Στρατηγού Μακρυγιάννη που εμπνέει τους Χρυσαυγίτες και τους Εθνικιστές.

"Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα' νεργήσω κι' ό,τι θέλουν ας μου κάνουν"

Δείτε το βίντεο...

Κασιδιάρης για την λαθρομετανάστευση στη Βουλή: Ειδικές δυνάμεις κατά των δουλεμπόρων - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην βουλή στα πλαίσια επίκαιρης ερώτησής του, για το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Ο εθνικιστής βουλευτής πρότεινε δύο ουσιαστικές λύσεις:

Μονάδες των ειδικών δυνάμεων να παρέμβουν δυναμικά κατά των δουλεμπόρων και να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα για να φύγουν από την Ελλάδα, μία πρόταση που εξήγγειλαν οι συριζαίοι, αλλά μετά από λίγο την απέσυραν.

Δείτε το βίντεο...

ΟΙ… ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της αριστερής προπαγάνδας, είναι η διάψευση της… πραγματικότητας. Ακόμα κι όταν η πραγματικότητα είναι οφθαλμοφανής!

Όλοι, λοιπόν, «θαυμάσαμε» τη βαθιά εξευτελιστική υπόκλιση (τουρκιστί «τεμενά») του… αγιατολλάχ Λαφαζανί στο αφεντικό της ρωσσικής Gazprom, Μίλερ (η οποία πήγε στράφι, γιατί δεν είχε «κοκό», δηλαδή τα… 5 δις που δήθεν θα έδιναν οι Ρώσσοι ως… προκαταβολή για έναν αγωγό, που αν τελικά γίνει, θα ολοκληρωθεί το 2019…). Και μάλιστα, στο ρωσσικό κανάλι Russia Today.
Κι αντί ο… βαθύς τεμενάς Λαφαζανί να κρυφτεί κάπου μέχρι που να ξεχαστεί το πράμα, έβαλε παπαγάλο του να γράψει περί… μονταζιέρας:   

«Χαρακτηριστικό δείγμα της χυδαιότητας αυτών των κύκλων είναι η...

Η Λίστα με τους Έλληνες φοροφυγάδες αποκαλύφθηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση της Χρυσής Αυγής

Κατέθεσε τελικά τη "Λίστα Νικολούδη" ο αρμόδιος Υπουργός Επικρατείας, Νικολούδης, με τα ονόματα των Ελλήνων που προέβησαν σε καταθέσεις στο εξωτερικό άνω των 200.000 ευρώ.
Τα ονόματα που ξεπερνούν τον αριθμό των 85.000 θα έρθουν επιτέλους σε γνώση των βουλευτών και κατ' επέκταση του ελληνικού λάου ύστερα από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Α. Γρέγου.

Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή και οι βουλευτές της, ακόμη και όταν φιμώνονται με τον πιο άθλιο τρόπο (ο Α. Γρέγος έχει περιοριστικό όρο ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ- μια καθαρού σταλινικού/φασιστικού πολιτικού τύπου δίωξη) μπορούν να αναδεικνύουν και να προστατεύουν το λαϊκό δίκαιο.

Όπως και στην περίπτωση των μισθών των βουλευτών που μαθεύτηκαν τα πάντα μετά από.....

Ο Τσίπρας αναλαμβάνει την... σκληρή διαπραγμάτευση, το νέο αιματηρό Μνημόνιο καθαρογράφεται!


Ο Τσίπρας αναλαμβάνει την... σκληρή διαπραγμάτευση, το νέο αιματηρό Μνημόνιο καθαρογράφεται!

Τα ηνία των διαπραγματεύσεων φαίνεται ότι παίρνει στα χέρια του ο Τσίπρας, εμφανώς «αδειάζοντας» τον Βαρουφάκη, και συνομιλώντας απευθείας με την Μέρκελ και τον Ντάισελμπλουμ.
Όπως φαίνεται, στις τηλεφωνικές συνομιλίες, ο Τσίπρας ανέλαβε δράση ως προς την αποδοχή ορισμένων μέτρων από την συγκυβέρνηση, γεγονός που, άλλωστε, είχε προαναγγείλει ο Δραγασάκης, μιλώντας σε κομματικό κοινό, και λέγοντας ότι η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση θα… αναγκαστεί να πάρει μέτρα.
Ουσιαστικά πρόκειται για έναν τακτικισμό Τσίπρα, έτσι ώστε να «φορτώσει» την ευθύνη για τις παλινωδίες στον υπουργό του. Ήδη από πριν τις εκλογές ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει στην υπογραφή ενός νέου μνημονίου. Όμως, ελέω της προπαγάνδας, θα.....

The TOC(Έλλη Στάη): "Η ΝΔ οδηγείται σε αργό πολιτικό θάνατο και η Χρυσή Αυγή... καραδοκεί"

Γράφει ο Αινείας

Νέο άρθρο - κόλαφος για την ψοφοδεξία του Σαμαρά δημοσιεύει σήμερα η ιστοσελίδα της κα. Έλλης Στάη (The TOC).
Το άρθρο είναι πραγματικό ράπισμα προς την ηγεσία της σημερινής ΝΔ, που αποσβολωμένη παρατηρεί τις εξελίξεις, χωρίς καμιά διάθεση αυτοκριτικής, κλεισμένη σε μια αέναη εσωστρέφεια που την καταδικάζει σε "αργό πολιτικό θάνατο".
Κύριος υπεύθυνος για αυτή την κατάντια της "δεξιάς" είναι φυσικά, κατά τον αρθρογράφο, ο ίδιος ο Σαμαράς, που αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το "θρόνο" του, παρά τις αντιδράσεις των περισσότερων στελεχών, που το ένα μετά το άλλο,σε δημόσιες τοποθετήσεις δηλώνουν ότι είναι ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να "αλλάξει", ξεκινώντας από την... ηγεσία!

Ωστόσο όλα τα παραπάνω δε θα είχαν καμιά αξία αναφοράς, αν δεν παραμόνευε ο... κίνδυνος της Χρυσής Αυγής. Όπως διαφαίνεται από το άρθρο, η Έλλη Στάη διαβλέπει ότι....

Η παραμύθα συνεχίζεται: Οι “έγκυροι” ρεπόρτερ ανακάλυψαν Χρυσαυγίτες σε συμπλοκή μεταξύ αναρχικών στην Πάτρα


Η παραμύθα συνεχίζεται: Οι “έγκυροι” ρεπόρτερ ανακάλυψαν Χρυσαυγίτες σε συμπλοκή μεταξύ αναρχικών στην Πάτρα

Χθες το βράδυ σημειώθηκε συμπλοκή, στην Πάτρα, μεταξύ αναρχικών ομάδων. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στον διαδικτυακό βόθρο των εν Ελλάδι αναρχικών «η επίθεση πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα μπαχαλάκηδων που τους απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις πορείες του στεκιού».
Στην συνέχεια του «ρεπορτάζ», δίνονται περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τους δράστες: «Αυτοί που επιτέθηκαν είναι στην ουσία μια ομάδα από κάγκουρες που ονομάζονται αναρχικοί και κατεβαίνουν στις πορείες φτιαγμένοι και δρουν ανεξέλεγκτα και τώρα που τους κινάνε στην άκρη οι αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι».
Οι δράστες, λοιπόν, της επιθέσεως ήταν αναρχικοί, όπως και οι αντεπιτιθέμενοι, που αρχικώς ήταν θύματα της επιθέσεως. Παρόλα αυτά, οι τοπικοί ειδησεογραφικοί ιστότοποι, από την πρώτη στιγμή μετέδιδαν για.....

Έχασε την ζωή της η Ελληνίδα που έμεινε ανασφάλιστη λόγω Μνημονίου - Λεφτά υπάρχουν ΜΟΝΟ για λαθρομετανάστες


Έχασε την ζωή της η Ελληνίδα που έμεινε ανασφάλιστη λόγω Μνημονίου - Λεφτά υπάρχουν ΜΟΝΟ για λαθρομετανάστες

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

Μια δύστυχη κοπέλα που απευθύνθηκε στα ΚΕΠΑ των κατάπτυστων Λοβέρδου-Κουτρουμάνη που τα συνεχίζει η σημερινή ψευτοκυβέρνηση, έχασε την ζωή της "επειδή δεν πήγε στο ραντεβού για την ανανέωση της ασφάλισης της" γιατί ήταν σε κώμα!
Ακόμη μια ζωή που χάνεται, εν μέσω μιας αισχρής μνημονιακής καταιγίδας, που σαρώνει κάθε έννοια αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς. Και όμως, μέσα σε αυτή την καταιγίδα, ορδές λαθρομεταναστών νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, ενώ όσοι χρειάζονται πραγματικά βοήθεια πεθαίνουν αβοήθητοι και ανασφάλιστοι! Φάτε Έλληνες την προπαγάνδα της τηλεόρασης με την πλούσια Σουδανή που έβγαλε το παιδί της "Γιώργο"...
Η 25χρονη η οποία έπασχε από.....

Γελάει και η μούμια του Λένιν: το λαθρολάγνο ΚΚΕ μιλά για «εργατική πρωτομαγιά»!


Εάν για κάτι πράγματι διακρίνονται οι μπολσεβίκοι, είναι για το απύθμενο θράσος και τα ασύστολα ψεύδη που εξαπολύουν προκειμένου να πείσουν τυχόν αδαείς, πως εργάζονται τάχα για το συμφέρον των εργαζομένων.
Ανακοίνωση για την «εργατική πρωτομαγιά 2015» εξέδωσε η συμμορία του Περισσού, η κεφαλαιοκρατική δηλαδή κλίκα που κατέδειξε το στυγνό αντεργατικό της προσωπείο με τις απολύσεις εργαζομένων της κομματικής εφημερίδας και του....

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των εργαζομένων του ναυπηγείου Νεωρίου Σύρου

Συναγωνιστές από την Σύρο βρέθηκαν στο πλευρό των εργαζόμενων ναυπηγείου Νεωρίου Σύρου, που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια διεκδικώντας μέρος των δεδουλευμένων τους.

Την στήριξη του στους εργαζόμενους εξέφρασε με την παρουσία του και ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με την Ελληνική Αυγή, συναγωνιστής Στράτος Μαύρος, στο δικαστήριο της Σύρου όπου εκδικάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η διοίκηση του Νεωρίου κατά της απεργίας που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι από το πρωί της Δευτέρας, διεκδικώντας μέρος των δεδουλευμένων που τους οφείλονται.

Ο συναγωνιστής συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους θύμισε την περίπτωση της τροπολογίας για.....

5 χρόνια μνημόνιο


5 χρόνια μνημόνιο

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Όταν πριν από πέντε χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, η εικόνα που ήρθε στο μυαλό του Έλληνα πολίτη ήταν αυτή μιας εξαθλιωμένης νοτιοαμερικανικής χώρας, με τους κατοίκους να κάνουν ουρές για τα βασικά είδη διατροφής, τα παιδιά να περπατούν ξυπόλυτα στους δρόμους ζητιανεύοντας, αλλά και τους πλουσίους να απολαμβάνουν την καλή ζωή ανεπηρέαστοι από την ανέχεια των πολλών. Πέντε χρόνια αργότερα, τα παιδιά δεν περπατάνε ξυπόλυτα στο δρόμο και δεν αγοράζουμε γάλα με το δελτίο, αλλά με ποιο κόστος; Με χιλιάδες χαμένες θέσεις εργασίας, με χιλιάδες επιστήμονες ξενιτεμένους, με.....