Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 29, 2017

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, Λεωφ. Ηρακλείου 420, 18:30


Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς Εθνικιστές στο Νέο Ηράκλειο. Τέσσερα χρόνια μετά, το αντεθνικό Κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης που όπλισαν το χέρι των δολοφόνων θέλουν πάση θυσία να διαγράψουν τα ονόματα των Ηρώων της Εθνικής μας Αντίστασης.

Ούτε σε 10, ούτε σε 100, ούτε σε 1000 χρόνια δεν θα επιτρέψουμε να σβήσει η Ιερή Φλόγα της Μνήμης των αγαπημένων μας Συντρόφων!

Τετάρτη 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Ηράκλειο

«Ας γνωρίζουν ότι μετά την 1η Νοεμβρίου του 2013 τίποτε πλέον δεν είναι ίδιο. Για Εμάς ο Αγώνας...

Φιμώνουν τη Χρυσή Αυγή και μετά γράφουν για απουσία της από τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα!

Το πώς μεταχειρίζονται τα ΜΜΕ την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας πέρα από παράνομο και αντισυνταγματικό, είναι εξοργιστικό! Είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια ένα πέπλο συνωμοσίας σιωπής καλύπτει όλες τις δραστηριότητες του Λαϊκού Συνδέσμου εντός και εκτός Βουλής και όλες οι ομιλίες, τα Δελτία Τύπου και οι δράσεις πλήρως αποσιωπούνται.

Στα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, βλέπουμε μόνο ψήγματα δηλώσεων και ενίοτε δυσφημιστικά και συκοφαντικά ρεπορτάζ, δίχως φυσικά την δυνατότητα απάντησης από την Χρυσή Αυγή. Η αρχή της ισονομίας και της ελεύθερης ενημέρωσης...

Διαλύεται η άλλοτε κραταιά Ισπανία! Μόνο οι Εθνικιστές μπορούν να τη σώσουν!

Σε τροχιά διάλυσης βρίσκεται πλέον η άλλοτε κραταιά Ισπανία, μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από τους αποσχιστές.

Έτσι, αρχικά το κοινοβούλιο της Καταλονίας κήρυξε την ανεξαρτησία της επαρχίας από την Ισπανία, ενώ η ισπανική Γερουσία έκρινε την συγκεκριμένη απόφαση ως παράνομη και έδωσε την εξουσία της Καταλονίας στον Ραχόι, ο οποίος με διάγγελμά του...