Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 09, 2014

Πρώην ψηφοφόρος ΝΔ στην εφημερίδα "Δημοκρατία": «Κατέστρεψαν την Ελλάδα»

Στο αποκαλυπτικό άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Μανώλης Κοττάκης μας μιλά για την συνομιλία που είχε με τον κ. Αποστόλη Φλουτσάκο, 55 ετών, ιδιοκτήτη καφετέριας στον  Νέο Κόσμο.

Όπως ευθαρσώς δηλώνει ο εν λόγω κύριος, προέρχεται ιδεολογικώς από την αριστερά και απηυδισμένος από τον σταλινισμό, έφτασε να περιμένει πέντε ώρες στην Δάφνη προκειμένου να ψηφίσει Σαμαρά στις εσωτερικές εκλογές της ΝΔ. Τώρα, μετά την εμπλοκή της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ψήφισε Χρυσή Αυγή, και θα το κάνει και πάλι, όπως λέει. Σας παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα του άρθρου – κατάθεση ψυχής αυτού του πρώην ψηφοφόρου της Νέας Δημοκρατίας:

«Στενοχωριέμαι γιατί η πατρίδα αφήνει τα καλύτερα μυαλά της να ξενιτεύονται, να ζουν στην προσφυγιά. Στενοχωριέμαι γιατί αυτά τα νούμερα που παριστάνουν τους υπουργούς...

Μοναχός Αρσένιος: Έρχεται η Χρυσαυγίζουσα Νίκη της Ελληνορθοδοξίας μας!


Μοναχός Αρσένιος: Έρχεται η Χρυσαυγίζουσα Νίκη της Ελληνορθοδοξίας μας!

Ο μοναχός Αρσένιος απέστειλε μια συγκλονιστική επιστολή προς τον Αρχηγό και τους φυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, την οποία δημοσίευσε η εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Άγιον Όρος 20-1-2014
Αγαπητέ Αρχηγέ της Χρυσής Αυγής, χαίρε εν Κυρίω πάντοτε, μαζί με τους αξίους σας βουλευτάς σας και συγκρατούμενους σας! Μεγάλη είναι η οδύνη μου για τα δεινά που υφίσταται η Ελλάδα μας, κυρίως από τους προδότες «αδελφούς μας» που ονομάζονται Έλληνες, αναξίως βέβαια. Και δυστυχώς μπήκε πολύ δυναμικά και το ράσο της Εκκλησίας μας, δυστυχώς και πάλι.
Όταν δημιουργήθηκε η πρώτη Ορθόδοξη Εκκλησία μας, στα χρόνια των Αγίων Αποστόλων, μοιράζανε τρόφιμα οι Απόστολοί μας μόνον στους.....

Η Εφημερίδα των Συντακτών ανησυχεί: Η Χρυσή Αυγή προ των πυλών

Οι κομμουνιστές της Εφημερίδας των Συντακτών αγωνιούν με την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής. Σε άρθρο της η καθεστωτική φυλλάδα εκφράζει την απογοήτευσή της που οι διώξεις και οι χαρακτηρισμοί ως "εγκληματική οργάνωση" έχουν αποτύχει οικτρά, ενώ διαπιστώνει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Χρυσή Αυγή να είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές, υπερσκελίζοντας τη ΝΔ. Παράλληλα εκφράζει τον φόβο της πως αν η Χρυσή Αυγή γίνει αντιπολίτευση, τότε τα πράγματα θα είναι... σκούρα. Γράφει η εφημερίδα στο άρθρο της με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Η Χρυσή Αυγή προ των πυλών":

"Το ενδεχόμενο η Χρυσή Αυγή να έρθει δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές...

Στο Sofokleousin.gr γράφουν ότι η Χρυσή Αυγή βάζει... επίδοξους δολοφόνους στα ψηφοδέλτια, αλλά στα σχόλια οι αναγνώστες τους ξεφτιλίζουν!

Οι χρηματάνθρωποι του Sofokleousin.gr, αναμασώντας τα ψέματα της αριστεράς, σε άρθρο τους στην καθεστωτική ιστοσελίδα τους, γράφουν με τρομολαγνικό ύφος τα εξής για τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής:

"Επιλογές που για ακόμη μια φορά προκαλούν την αίσθηση της κοινής γνώμης κάνει ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών η Χρυσή Αυγή, καθώς βάζει επίδοξους δολοφόνους στα ψηφοδέλτια της, με τρεις κατηγορούμενους για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, από τους οποίους ο ένας έχει προφυλακιστεί, να “κατεβαίνουν” στις εκλογές, ζητώντας την ψήφο του κόσμου, θέλοντας να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυσκολίες που περνούν οι πολίτες. Σχεδόν σε κάθε νομό, υπάρχει και ένας υποψήφιος, που είτε έχει συλληφθεί για διάφορες κατηγορίες, είτε έχει κατηγορηθεί για αξιόποινες πράξεις."
 
Αμέσως μετά αναφέρονται οι γνωστές καθεστωτικές κατηγορίες περί "εγκληματικής οργάνωσης" και οι συνεχιζόμενες παράνομες διώξεις ως τεκμήρια... εγκλημάτων. Μεταξύ άλλων οι Χρυσαυγίτες "κατηγορούνται" για τις... απόψεις τους, ενώ άλλοι επειδή... αθωώθηκαν!

Οι Έλληνες όμως δεν τρώνε κουτόχορτο. Έχουν καταλάβει τα ψέματα του κλεπτοκρατικού τόξου και στα σχόλια οι αναγνώστες εξευτελίζουν τον αρθρογράφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΧΟΛΙΩΝ...


Η ΔΗΜΑΡ ζητά να ψηφίζουν οι λαθρομετανάστες στις αυτοδιοικητές μπας και πιάσει το 1,5%!!!

Μια ημέρα έπειτα από την γραπτή δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με την τροπολογία για τον «νόμο Ραγκούση», με την οποία ο καταστροφέας της Ελλάδας και δημιουργός της ισοπεδωτικής ιδέας του μνημονίου θεωρεί τη στέρηση του δικαιώματος «του εκλέγειν και εκλέγεστε» στις αυτοδιοικητικές εκλογές των μεταναστών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, ως πλήγμα κατά του μεταρρυθμιστικού πνεύματος, η ΔΗΜΑΡ εξέδωσε και αυτή ανακοινώση για το ζήτημα συμμετοχής των μεταναστών στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Συγκεκριμένα, η ΔΗΜΑΡ, ζητά την καταψήφιση της τροπολογίας του υπουργείου Εσωτερικών, που αφαιρεί το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις αυτοδιοικητικές εκλογές από ομογενείς και "νόμιμους" μετανάστες (γνωρίζουμε πως όλοι οι "λαθρο" γίνανε νόμιμοι σε αυτή τη χώρα) τονίζοντας ότι......

ΕΠΕΣΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Η βέβαιη πλέον ήττα (ή μήπως συντριβή;) του όποιου υποψηφίου της ΝΔ στον δήμο Αθηναίων, από τον αυριανό δήμαρχο Ηλία Κασιδιάρη, έχει φέρει μεγάλη γκρίνια μεταξύ των καθεστωτικών, που έχουν αρχίσει να μοιράζουν… ευθύνες.
Έτσι, η καθεστωτική ναυαρχίδα «Καθημερινή»,  με άρθρο της υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πώς να χάσεις τον πρώτο Δήμο της χώρας», κατηγορεί τον φον Αντωνάκη ότι καθυστέρησε να επιλέξει υποψήφιο, με αποτέλεσμα να πάρει ο Ηλίας Κασιδιάρης τον αέρα του νικητή και τώρα να μην πιάνεται με τίποτα. Ιδού:

«Στην Αθήνα ο άγνωστος Χ παραμένει...

Σαν σήμερα έφυγε ο Εθνικός μας Ποιητής, Διονύσιος Σολωμός

Αποσπάσματα από το έργο του μεγάλου μας Εθνικού ποιητή:


ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ

Σε γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη
που με βιά μετράει τη γη.

Απ' τα κόκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!


Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΨΑΡΩΝ

Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη,...

Σε πλήρη κατάρρευση η Νέα Δημοκρατία: Στο 13% κινείται το απόκομμα της Συγγρού!

Την απόλυτη απόγνωση βιώνουν τα κομματόσκυλα της Συγγρού, καθώς αντιλαμβάνονται πως το απόκομμα της Νέας Δημοκρατίας πνέει τα λοίσθια, αφού ο Σαμαράς έχει βάλει πλώρη να ρίξει το κόμμα σε επίπεδα "Πολιτικής Άνοιξης", δηλαδή κάτω από 10%.

Αυτό που ομολογούν εδώ και καιρό οι ξένες πρεσβείες, τα ξένα ΜΜΕ και οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, αποκάλυψε με άρθρο του το ενημερωτικό ιστολόγιο periodista.gr.

Παραθέτουμε το σχετικό άρθρο άνευ περαιτέρω σχολίων, καθώς είναι περιττά... "ΣΟΚ στο Μαξίμου: Στο 13% η Νέα Δημοκρατία!

Τρόμος επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την προδιαγραφόμενη εκλογική συντριβή της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Οι κρυφές δημοσκοπήσεις που φθάνουν στα χέρια των συμβούλων του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Προπαγάνδα της κυβέρνησης για να προβάλει «επιτυχημένους μετανάστες», αλλά δεν μπορεί να βρει κανέναν

Ένα από τα μοντέλα της καμπάνιας “Make Berlin Your Job”

Η κυβέρνηση της Γερμανίας αποφάσισε να ξεκινήσει μια εκστρατεία υπέρ της μετανάστευσης με φωτογραφίες και ιστορίες «επιτυχημένων μεταναστών». Όπως αποδεικνύεται, δεν μπορούσε να βρει κανέναν να συμμετάσχει στο πρόγραμμα και αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει μοντέλα επί πληρωμή.


Από την Local:


Μοντέλα χρησιμοποιήθηκαν για να....

Συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου στο ιστολόγιο Politikiperipolos.gr

Δείτε το βίντεο...

Αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς - Κανείς Έλληνας δεν είναι μόνος του!


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καλεί τους φίλους και τους υποστηρικτές του Κινήματος να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης (κουβέρτες, κονσέρβες, λάδι, ζυμαρικά, γάλατα, έτοιμα γεύματα, τροφές μακράς διαρκείας) τα οποία θα σταλούν στην Κεφαλονιά και θα διανεμηθούν από τη Χρυσή Αυγή στους σεισμόπληκτους συμπατριώτες μας.

Η συλλογή θα γίνεται στις τοπικές οργανώσεις και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε όλη τη Ελλάδα.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να ....

ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

CB00C3149F662BDEDB2C53C8B1D27BB0

Τα καρφώματα των εραστών και εκφραστών τής παγκοσμιοποίησης δίδουν το έναυσμα για να λυθούν στόματα και να δοθούν οι αποδείξεις των ενοχών και των προθέσεων σε βάρος τού Ελληνικού Έθνους. Η δε χρονική συγκυρία τής κορύφωσης τής τραγωδίας γίνεται μέσα σ’ ένα πλαίσιο ευρύτατων κοινωνικών αναταραχών και συμμαχικών ανακατατάξεων σε ολάκερη την Ευρώπη. 
Η κάθε τραγωδία αργά ή γρήγορα βρίσκει τη λύση της. Τα σημεία των καιρών είναι σαφή και μάς λέγουν ως Φωνή τού Θεού ότι.....