Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2017

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ: ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, «ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ» ΚΑΙ «ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ»

Η επέτειος δολοφονίας του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα (9 Οκτωβρίου 1967) έδωσε την αφορμή στα διάφορα απολιθώματα του μαρξιστικού διεθνισμού να χρησιμοποιήσουν το όνομά του. Η αλήθεια είναι ότι ο Τσε Γκεβάρα αποτελεί το αναμφισβήτητο είδωλο κάθε κακομαθημένου και παρηκμασμένου αριστερού (συνήθως πλουσιόπαιδου), το οποίο θέλει να παραστήσει τον «επαναστάτη» κατά την διάρκεια της εφηβείας του πριν αστικοποιηθεί στην συνέχεια της ζωής του. Από το ΚΚΕ και την άκρα αριστερά μέχρι τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο και την Έλλη Στάη (που φοράει μπλουζάκι με το πρόσωπό του), όλοι έχουν να λένε για τον Αργεντινό Επαναστάτη και χρησιμοποιούν διάφορες φράσεις του.

Μόνο που ο πραγματικός Τσε Γκεβάρα είναι πολύ διαφορετικός απ’ αυτόν που παρουσιάζουν οι διάφοροι «θαυμαστές» του. Μολονότι ο Τσε δεν ήταν Εθνικιστής, εν τούτοις ήταν ένας πραγματικός Επαναστάτης, έστω και μέσα στις αντιφάσεις της ιδεολογίας του, που δεν έχει καμιά σχέση με τους νερόβραστους αριστερούς του σήμερα που, συνειδητά ή ασυνείδητα, υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση.

Ο Τσε, μακριά από τα στερεότυπα της σύγχρονης καθεστωτικής αριστεράς, ήταν εναντίον της ομοφυλοφιλίας και μάλιστα τον Απρίλιο του 1960 είχε παρουσιάσει...

Τσίπρας-Καμμένος επαναφέρουν στα μουλωχτά την τροπολογία για τους «τουρκοσυλλόγους» μέσα στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου!

Είναι πολλές (και σε πολλούς – Ερντογάν Πασά, Σόρος, Μέρκελ, Τραμπ και δε συμμαζεύεται…) οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κατοχική συγκυβέρνηση των δωσιλόγων και τρέχει να τις προλάβει όλες!

Έτσι, σήμερα το δίδυμο της εθνικής και κοινωνικής καταστροφής (Τσίπρα – Καμμένου)  επανέφερε την προδοτική τροπολογία για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», «κολλώντας» την στο νομοσχέδιο για την «διόρθωση ταυτότητας φύλου» που ψηφίζεται αύριο από την Ολομέλεια της Βουλής.

Η διάταξη υποχρεώνει τα ελληνικά δικαστήρια να επανεξετάζουν υποθέσεις για τις οποίες έχουν αποφασίσει τελεσίδικα εάν ο ενδιαφερόμενος δικαιωθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Συγκεκριμένα, εάν η τροπολογία ψηφιστεί, στην περίπτωση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» –  την διάλυση της οποίας έχει αποφασίσει τελεσίδικα ο Άρειος Πάγος – τα ελληνικά δικαστήρια...

Γ. Λαγός: Το φύλο του ανθρώπου δεν είναι επιλέξιμο - Αντισυνταγματικό το επαίσχυντο νομοθέτημα ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή τάσσεται υπέρ της απόφασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας, τονίζοντας πως το φύλο του ανθρώπου δεν είναι επιλέξιμο καθώς αποτελεί δώρο Θεού και δεν μπορεί να μεταβάλλεται αλλά πρέπει να αξιοποιείται μόνο.
 
Σχετικά με την αίτηση αντισυνταγματικότητας είπε πως δεν είναι δυνατόν ανήλικοι 15 ετών να παίρνουν τέτοιες σημαντικές αποφάσεις και τόνισε ότι τα άρθρα του νομοσχεδίου έρχονται σε τέλεια αντίθεση με το άρθρο 21 του Συντάγματος που λέει ότι:...