Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 28, 2011

Το θρυλικό greekalert και πάλι στις επάλξεις...

Δείτε το εδώ>> http://www.greekalert.com/

Facebook και Twitter: Η παραδοχή ότι αποτελούν προγράμματα της CIA

Τι συνωμοσίες και παρασκήνιο...
Τα παραδέχονται μόνοι τους... Στην Ελλάδα άραγε γνωρίζετε πότε ουσιαστικά ήρθε, και από ποιούς, το Facebook στην καθημερινότητά μας;
Θα σας το πούμε μια άλλη φορά(με αποδείξεις και οδηγίες...)


Tο Facebook δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ'ότι οι ίδιοι περίμεναν.


Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με την κωδική ονομασία "The Overlord" (Ο Επικυρίαρχος)...

Ο διευθυντής της CIA, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Mark Zuckerberg 

δήλωσε τα εξής στην συνεδρίαση του Κονγκρέσου  για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του πειράματος:

"Μετά από χρόνια δημόσιας παρακολούθησης,
 μείναμε πραγματικά εκπληκτοι με το πόσο πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν την διεύθυνσή τους,
 τις θρησκευτικές και πολιτικές τους πεποιθήσεις, 
αλφαβητική λίστα με όλους τους φίλους τους, προσωπικά e-mail, τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες του εαυτού τους, ακόμα και πληροφορίες για το τί ακριβώς κάνουν από λεπτό σε λεπτό. 


Πραγματικά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τη CIA".





Επίσης υπογράμμισε πόσα λεφτά γλυτώνει η CIA από το Facebook. 



Δυστυχώς, όπως δήλωσε, άλλα προγράμματα όπως το Twitter δεν πηγαίνουν τόσο καλά: "400 δισ tweets και ούτε μια χρήσιμη πληροφορία..."

Υ.γ. Στη φωτογραφία ο τρίτος από αριστερά είναι ο ίδιος ο Μαρκ Zuckerberg




βιντεο....

Χάρρυ Κλυνν: Μόνο ο λαός μπορεί...

Ακούστε τους άρχοντες του ψεύδους, τους πολιτικούς απατεώνες, τους ληστοσυμμορίτες, τους εθνικούς μειοδότες, τους Εφιάλτες, τους προδότες της Πατρίδας, τα πουλημένα τομάρια, τα τσανάκια της παρηκμασμένης και χρεωκοπημένης (κι ας το κρύβουν) Δύσης, με ποιο τρόπο υφάρπαξαν την ψήφο του «πάντα ευκολόπιστου και πάντα προδομένου» Ελληνικού λαού και οδηγούν ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΚΡΥΤΟΙ τη χώρα και τον Ελληνισμό στον αφανισμό!
Ακούστε και θαυμάστε το θράσος, την αναίδεια και την πολιτική αλητεία των «σοσιαλιστών» υπανθρώπων που παραδίδουν την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους, ως πρόβατο επί σφαγή…..

Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ αποκαλεί τα Σκόπια με το όνομα "Μακεδονία"

Από το επίσημο site του Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μπαν κι Μουν
Βέβαια, αργότερα διορθώθηκε το ατόπημα - έκτρωμα...

«Πολυπολιτισμός»:Λαθρομετανάστες για λίγα κέρματα σακάτεψαν ηλικιωμένη που χαροπαλεύει στην εντατική

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ «ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ» ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ:

Έχουν ξεφύγει οι διαφημιστές... Ο Κοτιώνης της Bold έβαλε το προσωπικό να πληρώσει τα «σπασμένα» του Alter

O κ. Κοτιώνης, μεγάλο αφεντικό της διαφημιστικής Bold Ogilvy, συγκέντρωσε το προσωπικό της εταιρείας για να του ανακοινώσει μειώσεις στις αποδοχές του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι μειώσεις φτάνουν στο 5% για τους εργαζόμενους που οι αμοιβές τους φτάνουν μέχρι και 1.500 ευρώ το μήνα, ενώ για όσους αμείβονται με περισσότερα από 1.500 ευρώ οι αντίστοιχες μειώσεις φτάνουν το 10% και το 15% για εκείνους που οι αμοιβές του ξεπερνούν τα 3.000 ευρώ μηνιαίως.
Η εξήγηση που έδωσε είναι ότι...

Με 226 συστήνεται προανακριτική για τον Τσοχατζόπουλο και τα υποβρύχια


Ακατάλληλη η Ελλάδα για "υλοποίηση των ονείρων"!...













Δυστυχώς οι Διεθνείς Εκθέσεις Τεχνολογίας, δεν είναι του "γούστου" αρμοδίων Υπουργών που ταξιδεύουν με τα λεφτά μας, συχνά για (ψύλλου) πήδημα στο εξωτερικό. Αλλιώς θα συναντούσαν στο NAB του Las Vegas συμπατριώτες σαν τον Γιώργο Πάρθημο που εφηύρε το...

Άρχισαν τα παρατράγουδα για το πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα....

Ένας χρήστης ισχυρίζεται ότι είναι πλαστό το έγγραφο, όπως και το site infowars..
Δείτε το βίντεο...

Πόσους σαν τον Πάνο Καμμένο θα έπρεπε να είχαμε μήπως και βρίσκαμε οδό σωτηρίας;

Ω τι θαύμα.... Ο ψυχρότερος Απρίλης εδώ και 14 χρόνια

 Εξαίρεση θα είναι που επιβεβαιώνει τον κανόνα..
Είναι δυνατόν να μας δουλεύουν με την υπερθέρμανση;

Σε έναν από τους ψυχρότερους Απριλίους των τελευταίων δεκατεσσάρων ετών αναδεικνύεται μέχρι στιγμής ο φετινός, που ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες «κρατάει» ακόμη αναμμένα καλοριφέρ και κάθε είδους θερμαντικά σώματα, εφ’ όσον η θερμοκρασία πέφτει αισθητά. Ωστόσο, η ήπια άνοιξη είναι εξαιρετικά βοηθητική για τα φυτά. Απομένουν οι δύο αυριανές ημέρες για να ολοκληρωθεί....

Συγκλονιστική συνέντευξη του Σταμάτη Σπανουδάκη: "Αμήν και πότε, να ξαναγεννήσει αυτή η γωνιά της γης έναν ηγέτη σαν τον Κωνσταντίνο Δραγάτση Παλαιολόγο"


 Μια ακόμη μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Συνέντευξη στο Τρίτο Μάτι*

Τρίτο Μάτι: Κύριε Σπανουδάκη, είναι κοινή αίσθηση σε πολλούς Έλληνες ότι η τρέχουσα πραγματικότητα μας έχει ήδη προσπεράσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Και, μάλιστα, είναι αδύνατον να την ερμηνεύσει κανείς με οποιουδήποτε είδους ιδεολογία. Αριστερή ή δεξιά. εθνικιστική ή διεθνιστική... όλες οι ιδεολογίες αποδεικνύονται ανεπαρκείς και φτωχές. Η πρόσφατη συνάντηση των ηγετών Ελλάδος και Τουρκίας στο Ερζερούμ και η τουρκική επιλογή να ακουστεί εκεί το κομμάτι σας «Θα ‘ρθεις σαν αστραπή», από το έργο «Μαρμαρωμένος Βασιλιάς», παρουσιάζει τεράστιες δυσκολίες ερμηνείας για τον σύγχρονο Έλληνα πολίτη (και αντίστοιχα για τον μέσο Τούρκο, υποθέτουμε). εσείς πώς ερμηνεύετε αυτό το γεγονός;
Σταμάτης Σπανουδάκης:

Ο Μέγιστος Έλληνας Φιλόσοφος, Αριστοτέλης

Ο μεγάλος φιλόσοφος είχε πατέρα τον Νικόμαχο, με απώτερη καταγωγή από τη Μεσσηνία, γιατρό του Μακεδόνα βασιλιά Αμύντα Β', πατέρα του Φιλίππου. Η μητέρα του, Φαιστίς, είχε γεννηθεί στη Χαλκίδα. Κύρια πηγή για τη ζωή του Αριστοτέλη είναι ο Διογένης Λαέρτιος, ο οποίος τον περιγράφει ως «τραυλό, με αδύναμα πόδια, μικρά μάτια ... ιδιαίτερα καλοντυμένο ... ετοιμόλογο» Η φιλοσοφική εργασία αυτού του ασήμαντου στην εμφάνιση ανθρώπου επηρέασε την ανάπτυξη της επιστήμης για περίπου 2000 χρόνια και κυριαρχεί σε μερικούς τομείς μέχρι σήμερα.
Ο Αριστοτέλης γεννήθηκε στα Στάγειρα (αποικία της 'Ανδρου και της Χαλκίδας) και ήρθε στην Αθήνα το 367 π.Χ., σε ηλικία 18 ετών, για σπουδές στην Ακαδημία του Πλάτωνα. Έμεινε στην Αθήνα περίπου 20 χρόνια, αρχικά ως μαθητής και μετά ως δάσκαλος στην Ακαδημία και όταν,

Εμετός.....

Ξέχασες τον Αυτιά κωλοτούμπα...(που θα βρει καλύτερο "πελάτη" τώρα)
Ακούστε τι είπε ο γλύφτης Καρατζαφέρης στον Χατζηνικολάου σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του real fm..
Πάρτε καλού κακού και μια σακούλα μαζί σας γιατί μπορεί να σας έρθει αναγούλα..

Η ιστορική συμφίλιωση Φατάχ - Χαμάς και πως αντέδρασε το Ισραήλ

Το κόμμα της Φατάχ, του Προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, και της Χαμάς, η οποία κυριαρχεί στη Γάζα, πέτυχαν ιστορική συμφιλίωση, την Τετάρτη.

Πλέον, αναμένεται η σύσταση προσωρινής κυβέρνησης και η ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών.

Η "έχθρα" ανάμεσα στα δύο κόμματα συντηρείται εδώκαι τέσσερα χρόνια, με τη Χαμάς να έχει την εξουσία στη Γάζα και τη Φατάχ στη Δυτική Όχθη.

Το Ισραήλ δήλωσε, αμέσως, ότι....

κ.Τσίμα…τσ…τσ…τσ! Ειδήσεις είν’αυτές ή προπαγάνδα;

netakias.wordpress.com
Ο κ.Τσίμας είπε στο Δελτίο του MEGA του ΔΝΤ, ότι η ΝΔ άφησε χρέος 110δις κι ότι είναι ακριβώς όσο θέλαμε από το ΔΝΤ! Με τον με τον κ.Πρετεντέρη να συμπληρώνει ότι αν δεν ήταν η ΝΔ θα ήμασταν ο Παράδεισος (του εργολάβου;;)
Ξέχασαν να πουν που πήγαν αυτά τα 110 δις; Ξέχασαν να πουν ότι όταν ο Καραμανλής ζητούσε ήπια μέτρα, για οικονομική προσαρμογή, ανέβαιναν στα κεραμμύδια; Αλλά ο Καραμανλής πήγε να τους χαλάσει την σούπα με τον βασικό μέτοχο και του κρατάνε…Μούτρα! Τσ…Τσ…Τσ…
Απαντάει λοιπόν η ΝΔ:

Συνέντευξη του Max Keizer στο kontra. "Διώξτε τώρα τον Παπανδρέου"

To υπουργείο Νεοταξικής Παιδείας της κ. Διαμαντοπούλου

Θυμάστε  την πρόταση της επιτρόπου της Ε.Ε. ( 1999-2004 ) κ. Διαμαντοπούλου περί θεσμοθέτησης της Αγγλικής γλώσσας, ως δεύτερης επίσημης γλώσσας στην Ελλάδα; Η πρόταση εκείνη ήταν πολύ πονηρή, γιατί θα σήμαινε πως η διδασκαλία των Αγγλικών ως δεύτερης επίσημης γλώσσας και η καθιέρωση της διδασκαλίας της ως βασικό μάθημα στο σχολείο θα της έδινε προτεραιότητα προκειμένου να καταστεί σε βάθος χρόνου, πρωτεύουσα γλώσσα του κράτους. Έτσι εξυπηρετούσε τα μακροχρόνια νεοταξικά και πολυπολιτισμικά σχέδια των μεντόρων της Νέας Τάξεως πραγμάτων.
Με την κατάθεση της προτάσεως αυτής, που ουδέποτε αποποιήθηκε μέχρι σήμερα, όπως ήταν επακόλουθο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, όχι μόνο από την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και από τα περισσότερα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.( Ευθυμίου, Βενιζέλος κ.α. )
Το Μάιο του 2006 η κ. Διαμαντοπούλου κυκλοφόρησε το βιβλίο της με τίτλο «η Έξυπνη Ελλάδα» που...

Ο “ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ” ΓΑΜΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ “θηλαστές του μνημονίου” ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ. Τυχαίο;

AKIS-01.jpg
AKIS-17.jpg
Κυριακή 11 Ιουλίου 2004.
Με φόντο το βροχερό Παρίσι

Τι άλλο μένει να ακούσουμε... Ο Βενιζέλος ανακοίνωσε συνεργασία του Υπουργείου Άμυνας με διεθνή σύμβουλο για αξιοποίηση των στρατοπέδων μας...

 Βενιζέλε φρόντισε να είναι "φίλος" Τούρκος...
Όχι τίποτε άλλο, δεν θα χρειάζεται ενημέρωση για τα στρατόπεδά μας...Τα γνωρίζει ήδη, ΟΛΑ..

Σε διεθνή σύμβουλο, που θα οριστεί, εντός των επόμενων ημερών, θα παρέχει τις υπηρεσίες του στους επιτελείς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όσον αφορά τα θέματα αξιοποίησης και διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας -ιδίως των στρατοπέδων- τα οποία είναι ανενεργά.

Αυτό αποκάλυψε ο...

Το πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα...

Δείτε το...

Οι γαμπροί και συμπέθεροι από την Κύπρο, ζητάνε "πανωπροίκι". Δεν τους φτάνουν τα 99 χρόνια!

Έφυγαν(δήθεν), πίεσαν με τον Σόρος και στη συνέχεια επέστρεψαν οι γαμπροί και συμπέθεροι από την Κύπρο, μετά την ανακοίνωση του fuck track της κυβέρνησης.

Ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης [συνεργάτης του Σόρος, μέλος του Σωματείου "ΖΗΤΑ", συμπέθερος της Ντόρας], είναι γαμπρός του Γιώργου Βερνίκου, Εφοπλιστή, Επιχειρηματία, Πρόεδρου Ελληνικού γραφείου GREENPEACE, Αντιπρ.και μέτοχου του Ελλην.Νηογνώμονα, ιδρυτικού μέλους του Σωματείου "ΖΗΤΑ" Πολιτικής Αξιολόγησης υπουργών,κλπ.

=15/03/11 [http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/630960/Article.aspx]
Dolphin Capital:Βάζει μπρος 3 μεγάλες επενδύσεις[στο εξωτερικό]

Γιατι αυτός έιναι ο προδότης, αποστάτης, Μητσοτάκης

Ακούστε τι λέει στο 5:20 του βίντεο ο προδότης Μητσοτάκης....

"την ώρα εκείνη που σου χαρίζει τη ζωή και βγαίνεις έξω... 100 φορές να σηκώσεις το χέρι σε χαιρετισμό (ναζιστικό)"
Δε θα σχολιάσουμε κάτι...

Τώρα για τα υπόλοιπα και το κατά πόσο είχε σχέσεις με τους δοσίλογους των Γερμανών την περίοδο της κατοχής, μπορείτε να διαβάσετε κάποιο από τα βιβλία του Κακαουνάκη...
Και όχι λόγια του αέρα..
Με επιστολές, έγγραφα και άλλα στοιχεία για την "αντιστασιακή" δράση του Μητσοτάκη εκείνη την περίοδο..

Αυτός είναι ο Καμινης....Ένας κήρυκας της αθείας

 
δημοσιεύτηκε στην "Ελεύθερη Ώρα"

εμείς τα έχουμε ξαναγράψει...

Οι αποδείξεις που χρειάζεστε για την εφορία

Ξεκινά από τις 3 Μαΐου η υποβολή φορολογικών δηλώσεων για μισθωτούς και συνταξιούχους. Ποιες αποδείξεις μετράνε για το αφορολόγητο. 
Πόσες πρέπει να έχετε. Δείτε συγκεκριμένα παραδείγματα
 
Από την Τρίτη 3 Μαΐου, μέχρι τις 31 του ίδιου μήνα, θα διαρκέσει η υποβολή φορολογικών δηλώσεων για μισθωτούς και συνταξιούχους.

Ήδη έχουν ξεκινήσει να μετρούν τις αποδείξεις που μάζεψαν το προηγούμενο έτος, με στόχο να "χτίσουν" το αφορολόγητο, αλλά και να πετύχουν έκπτωση από το εισόδημα ή τον φόρο.
Μετρούν όλες οι αποδείξεις, εκτός από τις παρακάτω: