Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2015

Τεράστια συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Βόλο - Φωτορεπορτάζ


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή με τέτοιες εκδηλώσεις δείχνει ότι γίνεται κόμμα εξουσίας.

Ξεχείλισε η κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου Valis στην Αγριά του Βόλου από εκατοντάδες πολίτες της Μαγνησίας που παρακολούθησαν την πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην πρώτη του κομματική εκδήλωση μετά από έναν περίπου χρόνο παράνομης προφυλάκισης και πολιτικής δίωξης...

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα εφαρμόσουν από κοινού το εθνοκτόνο τρίτο Μνημόνιο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Αρτ και έδωσε συνέντευξη στους δημοσιογράφους Χάρη Καλούδη και Ελευθερία Νταβατζή.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στις τρέχουσες δημοσκοπήσεις, σημειώνοντας πως όπως πάντοτε αποτυγχάνουν να προβλέψουν τα ποσοστά του κόμματος, έτσι και τώρα τα ποσοστά του κόμματος θα είναι ακόμη ψηλότερα και η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη.

Δείτε το βίντεο...

Βαγγέλας: Ψηφίστε ΝΔούλα για να υποχρεώσουμε τον Σύριζα σε μεγάλη συγκυβέρνηση!


Ο Μεϊμαράκης υμνεί τον Άρη Βελουχιώτη.
Πάντα δούλοι των κομμουνιστών οι ψοφοδεξιοί.
σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει ψήφος στον Σύριζα. Ψήφος στον Σύριζα σημαίνει ψήφος στη ΝΔ.


Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο… βαρύμαγκας Βαγγέλας και να εκλιπαρεί –εμμέσως πλην σαφώς- τον mister Tsipra για «μεγάλη συγκυβέρνηση», παρά το γεγονός ότι αυτός -φραστικά- του ρίχνει τη μία… χυλόπιτα μετά την άλλη.

Έτσι, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής στην αντιπεριφέρεια Χανίων και λίγο αργότερα στο Επιμελητήριο της πόλης, μίλησε για την ανάγκη «σταθερότητας» και «συστράτευσης όλων των δυνάμεων του τόπου» (εννοώντας βεβαίως τις «φιλοευρωπαϊκές, στις οποίες πλέον συμπεριλαμβάνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ).

Ο πρόεδρος της νουδούλας, μιλώντας αμέσως μετά τις συναντήσεις του αυτές με δημοσιογράφους, επεσήμανε ότι «απαιτούνται συναινέσεις...

Καθεστωτική γελοιότητα: Μετά τις δύο τα μεσάνυχτα προέβαλλαν τα προεκλογικά μηνύματα της Χρυσής Αυγής - 3 ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εύγε στην αγωνίστρια κα Βελέντζα. Άξια για ηγέτιδα των Ελλήνων γυναικών, όχι μόνο λόγω αγωνιστικότητας, αλλά πάνω από όλα λόγω προσωπικότητας.

Για ακόμη μια φορά οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί αλλά και η δημόσια τηλεόραση προέβαλλαν τα προεκλογικά μηνύματα της Χρυσής Αυγής (καθώς αυτό ορίζει η εκλογική νομοθεσία) μετά τις 2 τα μεσάνυχτα. Μάλιστα ο παρουσιαστής της προεκλογικής εκπομπής του Mega δεν εκφώνησε καν ότι θα προβληθεί το μήνυμα των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής.

Όσο κι αν προσπαθούν όμως να κρύψουν την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής, ο Ελληνικός λαός θα στηρίξει μαζικά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και το βράδυ των εκλογών οι δημοσιογραφίσκοι και οι μεγαλοκαναλάρχες θα τρίβουν τα μάτια τους από τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ακολουθούν τα προεκλογικά μηνύματα των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής

Alpha: Χρήστος Παππάς - Ηλίας Κασιδιάρης...

Θα πετάξεις την ψήφο σου σε ένα πρώην πολιτευτή του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ και της άθλιας ψοφοδεξίας ΝΔ

leventis
Γράφει ο Αντίοχος

Είναι φανερό πλέον, ότι τα ΜΜΕ της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας και οι εταίρες «δημοσκοπήσεων» (χειραγωγήσεως της κοινής γνώμης…) προωθούν λυσσωδώς το πολιτικό ξόανο που ακούει στο όνομα Λεβέντης, για να οδηγήσουν σ’ αυτό το κόμμα-τσίρκο μια μερίδα αγανακτισμένων ψηφοφόρων, προκειμένου να μην πάνε «αλλού» (φαντάζεστε που…).
Όσο γραφική κι αν φαίνεται η περίπτωση Λεβέντη, ο πολιτικάντης αυτός δεν ήρθε στην πολιτική από το πουθενά, δεν είναι πολιτικά «παρθένος», όπως τον παρουσιάζουν. Αλλά από το κόμμα που καταλήστευσε τα δημόσια ταμεία, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, στέλεχος του οποίου ήταν μέχρι το 1985. Αργότερα δε, πήρε… μεταγραφή στον έτερο κατεστημένο πόλο, την ΝΔ, με την οποία ήταν και υποψήφιος βουλευτής!
Διαβάζουμε σχετικά στην ιστοσελίδα του μορφώματός του:
«… Με την ενεργό πολιτική ασχολήθηκε για....

ΑΙΣΧΟΣ! Η τουρκική σημαία κυμάτισε στον Μοριά 200 χρόνια μετά τον Ιμπραήμ - ΒΙΝΤΕΟ


ΑΙΣΧΟΣ! Η τουρκική σημαία κυμάτισε στον Μοριά 200 χρόνια μετά τον Ιμπραήμ

Στις πλατείες των πόλεων που απαρτίζουν το Δήμο Τριφυλίας παρουσιάστηκε το διεθνές φεστιβάλ χορού! Προπαγάνδα με ζεϊμπέκικα στο νέο γύρο «αδελφικότητας των λαών» όπου κάποιοι ψευτοπολιτικάντηδες ψευτοκουλτουριάρηδες αρνούμενοι την αλήθεια και την ιστορία, προσπαθούν να βυθίσουν στην λήθη έναν λαό και του επιβάλλουν να γίνει φίλος με τον φονιά του.
Στην καλοκαιρινή «πολιτιστική» φιέστα, στο κατά τα άλλα φοκλορικό πανηγυράκι που είχε στηθεί, ήρθε η σειρά της Τουρκίας, με κάποιον ηλίθιο τουρκοπροσκυνημένο να έχει προβλέψει την συμμετοχή της Τουρκίας, ανήμερα της σφαγής της Σμύρνης.
Εκτός αν...

Κέρασαν "αυγά" τον Αβραμόπουλο στην ΚΩ οι κάτοικοι και του θύμισαν, μαζί με ύβρεις, ότι έχουν "καραμπίνες"... ΒΙΝΤΕΟ


“Δωσίλογοι έχετε καταστρέψει τη χώρα”: “Θερμή” υποδοχή στην Κω για τον νεοδημοκράτη επίτροπο λαθρομετανάστευσης, Αβραμόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

Ύστερα από τον Πάνο Καμμένο, οι κάτοικοι της Κω επεφύλαξαν θερμή υποδοχή και στον Ευρωπαίο Επίτροπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ο Αβραμόπουλος λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του ότι όποιος αντιδράει στη λαθρομετανάστευση είναι... λαϊκιστής, έσπευσε να μεταβεί στην Κω μαζί με άλλους αξιωματούχους της Ε.Ε. για να επιθεωρήσει την κατάσταση στο νησί.
Ο Αβραμόπουλος έφτασε στο Δημαρχείο με πολυτελείς λιμουζίνες και αστυνομική συνοδεία, γεγονός που εξόργισε τους κατοίκους ακόμα περισσότερο. Έτσι η σύντομη διαδρομή του Αβραμόπουλου έγινε επεισοδιακή και γεμάτη ύβρεις. "Προδότες να φύγετε από εδώ", "δωσίλογοι έχετε καταστρέψει τη χώρα" ήταν μερικά από τα....

Ελεύθερος να συγκλονίζει σε πολιτικές εκδηλώσεις ο Ηλίας Κασιδιάρης... Το καθεστώς τρέμει, ο λαός της Χρυσής Αυγής αυξάνει!

kasidiaris_omilia

Κατόπιν αιτήματος του εκπροσώπου Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου και με απόφαση του αρμοδίου συμβουλίου εφετών, αίρεται από σήμερα ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης συμμετοχής του στις πολιτικές εκδηλώσεις του κόμματος κατά την προεκλογική περίοδο.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα μιλήσει στον Βόλο απόψε στις 9μμ (Ξενοδοχείο Βαλής) και πλέον θα...

Για αυτό στη Μυτιλήνη η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτη δύναμη... Απόπειρα χιλιάδων Αφγανών να καταλάβουν πλοίο στο λιμάνι!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ζούμε χαλεπούς καιρούς που απαιτείται ρώμη και σθένος για να αντιμετωπιστούν οι τραγικές αυτές καταστάσεις... Η Ελλάδα είναι υπό πολιορκία και μόνο μια Εθνική Δύναμη μπορεί να την αναστείλει. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να επιστρέψει την Ελλάδα στους Έλληνες και να αναχαιτίσει το κύμα του εποικισμού της πατρίδος μας από τους λαθρομετανάστες.

Μεταφέρουμε ρεπορτάζ από το newsit

- Δυνάμεις του Λιμενικού προσπάθησαν να τους αποτρέψουν με χειροβομβίδες κρότου λάψης
- Το πλήρωμα έκλεισε τους καταπέλτες την τελευταία στιγμή 
- Εγκλωβίστηκαν οι επιβάτες ανάμεσα στο Blue Star 1 και τους εξεγερμένους μετανάστες που φώναζαν "Αθήνα - Αθήνα"
- Τραγικές οι εικόνες με τους εγκλωβισμένους εδώ και εβδομάδα μετανάστες στο λιμάνι της Μυτιλήνης
- "Δεν θέλω καράβι θέλω στόλο για να μεταφέρω τους μετανάστες!", δηλώνει στο Newsit.gr ο Δήμαρχος Μυτιλήνης

Με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και συνεχείς επεμβάσεις ανδρών του Λιμενικού Σώματος και της αστυνομίας γίνεται προσπάθεια από το πρωί να αντιμετωπιστεί η εξέγερση χιλιάδων μεταναστών, ιδιαίτερα Αφγανών, που βρίσκονται εγκλωβισμένοι εδώ και μέρες στο λιμάνι της Μυτιλήνης. 

Στις 8 το πρωί αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή η...

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ: ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ – ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ!

eklogikoi__article

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους. Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!
Το ύστατο σχέδιο του...

20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

XRYSH_AYGH_SPOT_2
Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, φιλόλογος

Στις δημοσκοπήσεις δεν αξίζει καμία εμπιστοσύνη γιατί έχουν πλέον επανειλημμένα ξευτιλιστεί, καθώς οι προβλέψεις τους εξυπηρετούν σκοπιμότητες των εταιριών που τις διεξάγουν και κατ επέκταση των κομμάτων που εμφανίζονται σε αυτές. Από προσωπική επαφή λοιπόν και ενασχόληση διαπιστώνει κανείς ότι ,περισσότερο από άλλες φορές, μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας δεν έχει αποφασίσει σε ποιό κόμμα θα δώσει την ψήφο του. Είναι οι λεγόμενοι αναποφάσιστοι.
Ισχυρίζονται οι ίδιοι αλλά και οι κάθε είδους αναλυτές ότι το φαινόμενο προκάλεσε ο κατακερματισμός της πολιτικής ζωής του τόπου και το πρόσφατο ξεγύμνωμα της αριστεράς. Ο λαός συνειδητοποίησε με τον δύσκολο τρόπο ότι ΟΛΟΙ, δεξιοί, σοσιαλιστές, αριστεροί ψεύδονται ασυστόλως ως την...