Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19, 2014

Η Χρυσή Αυγή εμπνέει όλη την Ευρώπη.. Αγωνιστικά μηνύματα από τη Φιλανδία


Αγωνιστικό πρότυπο για όλη την Ευρώπη η Χρυσή Αυγή - Τρόφιμα και ευχές και από την Φινλανδία

Μία πολύ συγκινητική προσφορά δεχτήκαμε σήμερα στα κεντρικά μας γραφεία, στην Λ. Μεσογείων, από φινλαδούς Εθνικιστές, οι οποίοι έστειλαν τις ευχές τους προς την Χρυσή Αυγή και τους διωκόμενους Συναγωνιστές, τρόφιμα και παιχνίδια σαν μία συμβολική χειρονομία αγάπης προς τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό και την διωκόμενη Χρυσή Αυγή.
Η Χρυσή Αυγή αποτελεί πλέον αγωνιστικό πρότυπο για ολόκληρη την Ευρώπη και αύριο θα....

Ο MISTER TSIPRAS ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

tsiprasdnt__article
Γράφει ο Αντίοχος

 Επιβεβαίωσε απολύτως ο mister Tsipras τα όσα υποστήριξε προχθές ο Όλι Ρεν, ότι έχει δεσμευθεί στους διεθνείς τοκογλύφους, να κρατήσει την Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ!
Έτσι, σε συνέντευξή του στο διεθνές πρακτορείο Reuters o αρχισυριζαίος δήλωσε πως η μελλοντική κυβέρνησή του θα διαπραγματευτεί με τους «δανειστές» (όπως ενδεικτικά αποκάλεσε τους διεθνείς τοκογλύφους…) τη δυνατότητα ελάφρυνσης του χρέους, χωρίς να προβεί σε μονομερείς ενέργειες και ότι δέσμευσή του είναι να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ.
Είπε, επίσης, ότι τα δάνεια που έχει λάβει η χώρα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) πρέπει να αποπληρωθούν και ότι δεν....

Ξιπασμένη δικαιοσύνη... Το βίντεο Χαϊκάλη "νόμιμο" και ο βουλευτής ηρωποιείται, το βίντεο - ντοκούμεντο Κασιδιάρη "παράνομο" και νέα άσκηση ποινικής δίωξης!!!


Το βίντεο Μπαλτάκου υπήρξε η ατράνταχτη απόδειξη ότι στην Ελλάδα λειτουργεί ένα παραδικαστικό κύκλωμα, που εκτελεί εντολές πολιτικών, προκειμένου να χτυπά πολιτικούς αντιπάλους του κατεστημένου. Ευστόχως είχε απαντήσει ο Μπαλτάκος στην προτροπή του Ηλία Κασιδιάρη να πάει να καταγγείλει τα κακώς κείμενα στην Δικαιοσύνη ότι «να πάω να καταγγείλω την Κουτζαμάνη στον εαυτό της;».


Αποδεικνύοντας την αλήθεια πίσω από τα λεγόμενα Μπαλτάκου, εισαγγελέας αποφάσισε την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του Συναγωνιστή, Ηλία Κασιδιάρη, με τις κατηγορίες της «Παραβίασης του απορρήτου ίδιας προφορικής συνομιλίας» και «Χρήση παράνομης αποτύπωσης ίδιας προφορικής συνομιλίας». Βεβαίως οι κατηγορίες είναι....

Βίντεο απόδειξη της "μαφίας' που διοικει τη Χώρα... Να πέσει τώρα η "χούντα - Σαμαρά"! "700 χιλιάρικα αν ψηφίσεις Πρόεδρο"


Συγκλονιστικό βίντεο Χαϊκάλη: Με το ένα πόδι στη φυλακή ο Σαμαράς

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ αποσπάσματα από το βίντεο δημοσιεύει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ μαζί με το ηχητικό ντοκούμεντο..

Πριν λίγο διανεμήθηκε στα κόμματα το επίμαχο βίντεο απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Χαϊκάλη από τον Γιώργο Αποστολόπουλο
.
Από το καταγεγραμμένο οπτικό και ηχητικό υλικό αποδεικνύεται αδιαμφισβήτητα πως ο Σαμαράς έχει διαπράξει τα κακουργήματα της κατάχρησης εξουσίας, παράβασης καθήκοντος, εσχάτης προδοσίας και σειρά αδικημάτων κατά του Πολιτεύματος.
Στα 8 λεπτά περίπου συνομιλίας ο Γιώργος Αποστολόπουλος σε μια συνάντηση με τον Παύλο Χαϊκάλη σε χρόνο που εντοπίζεται μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας Δήμα και πριν την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ προτείνει στον βουλευτή των ΑΝΕΛ 700.000 ευρώ και διακανονισμό του δανείου του για να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα.
Η απόπειρα δωροδοκίας γίνεται με εντολή Σαμαρά, καθώς....

ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥΣ – ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΜΕΓΑΛΗ»

papachristos
 Ένα γνωστό τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη, αφιέρωσε στους προσφιλείς του Σαμαροβενιζέλους, ο δημοσιογράφος των «Νέων» (διατελέσας επί «χρυσής εποχής» του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, γραφείο Τύπου σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως το Ερρίκος Ντυνάν, η Βιομηχανία Ζάχαρης, οι Μακεδονικές Αερογραμμές, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και σε διάφορα υπουργεία…). Δείτε τι έγραψε στο τουίτερ:
PAPACHRISOTOS
Βέβαια, ο διαπλεκόμενος μεγαλοδημοσιογράφος του ΔΟΛ έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος. Διότι, το συγκεκριμένο «σημαδιακό» τραγούδι είχε αφιερώσει προ ημερών στον Αντωνάκη Σαμαρά, σε ομιλία του στη βουλή, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης.

Προφανώς, μέσα στη ζαλάδα τους για την επικείμενη απώλεια της εξουσίας, οι μέχρι χθες κυβερνητικοί παπαγάλοι ξέμειναν ακόμα κι από… έμπνευση.

Η δωροδοκία του Χαϊκάλη, η πρώην Ραχήλ, η "μωρά παρθένα" - Καμμένος, το μπουρδούκλωμα και τη σήψη της...."δεξιάς" στην Ελλάδα

Γράφει ο Αινείας

Χαμός κυριολεκτικά στη...."δεξιά πολυκατοικία"!
Ο τραπεζίτης πρώην σύμβουλος του Σαμαρά, που έγινε ο εξ' απορρήτων σύμβουλος του σκαφάτου Προέδρου Καμμένου, είναι τελικώς ο άνθρωπος που προσφέρθηκε να "βοηθήσει" τον Χαϊκάλη.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που αποτελούσε μέχρι προσφάτως τον άνθρωπο - κλειδί του Καμμένου για τη σύσταση του οικονομικού προγράμματος των Αν.Ελ., ο άνθρωπος που ήταν κυριολεκτικά και μεταφορικά το "δεξί χέρι" του Καμμένου, και συμμετείχε στις συσκέψεις με τον Τσίπρα και το επιτελείο του, ο άνθρωπος που μύησε τον Καμμένο στα CDS και τις οικονομικές λοβιτούρες του οικονομικού συστήματος, είναι ο άνθρωπος που.... προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Χαϊκάλη!

Και αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται "κουφά", που να ακούσετε και τη Ραχήλ τι θεωρεί για αυτές τις κατηγορίες..

Ραχήλ Μακρή: «Είναι ντροπή να....

Ο Χαϊκάλης, ο Παπαδάκης, ο Λαζόπουλος και η.... "δημοκρατία" του συστήματος!

Γράφει ο Αινείας

Καλύτερη εικόνα δε θα μπορούσα να φανταστώ να συνοδεύει το άρθρο - σχόλιο μου.

  • Ένας βουλευτής της "δημοκρατίας"
  • 2 Δημοσιογράφοι (ο ένας δε φαίνεται αλλά έχει θέση στο πάνελ), ο ένας με εφημερίδα, ο άλλος με σημαντικό στέλεχος της τηλεόρασης
  • και ο "αριστερός" ινστρούχτορας - προαπαγανδιστής - γελωτοποιός "ανδρωμένος" εντός συστήματος και μεσάζων για τις καταγγελίες του βουλευτή.

Από την εικόνα λείπει μονάχα η μορφή του πλουτοκράτη - κεφαλαιοκράτη που καταγγέλλεται ως ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει το βουλευτή.

Η "δημοκρατία" αγαπητοί είναι ακριβώς το παραπάνω σκηνικό.

Οι "βουλευτές" είναι οι μαριονέτες των πλουτοκρατών, που ανάλογα με τις ορέξεις τους ορίζουν και την στάση τους - ενίοτε οι βουλευτές αντιστέκονται - και τα ΜΜΕ προβάλλουν όλα τα....

Γιώργος Αποστολόπουλος, ο μεσάζοντας για την δωροδοκία Χαϊκάλη - Δηλώνει σύμβουλος Σαμαρά, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου

Γιώργος Αποστολόπουλος, ο μεσάζοντας για την δωροδοκία Χαϊκάλη - Δηλώνει σύμβουλος Σαμαρά, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου
Τον Γιώργο Αποστολόπουλο, υπέδειξε ο Παύλος Χαϊκάλης υπέδειξε ως εκείνον που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητας Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με μαρτυρία του ίδιου του κυρίου Καμμένου!
Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι ΑΝΕΛ για την καταγγελία Χαϊκάλη, ο Πάνος Καμμένος έδωσε αναλυτικά στοιχεία για το πρόσωπο του κ. Αποστολόπουλου λέγοντας πως ο ίδιος τον γνώρισε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Τότε ο ίδιος ο Αποστολόπουλος έλεγε ότι ήταν στελεχος της γερμανικής Deutsche Bank.
Ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά πως.....

Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη για την απόπειρα χρηματισμού βουλευτή από το περιβάλλον Σαμαρά - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη Κασιδιάρη μέσα από τα κελιά της Τιμής σε ραδιοφωνικό σταθμό: "Η φυλακή θα είναι ο νέος πολιτικός σταθμός του Σαμαρά και του Βενιζέλου..."

Παρεμβαίνει και η Ε. Ζαρούλια...

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αποπνέει ακόμη και έγκλειστος "αέρα νικητή"...

Ο "Μπάμπης" - Αθανασίου - εμπλέκεται στο σκάνδαλο των σημένων αγώνων! ΠΑΡΑΚΜΗ...


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η σήψη και η παρακμή που κυοφορεί και γεννά αυτό το σύστημα σε όλα τα του τα επίπεδα το μόνο που προξενεί είναι ΑΗΔΙΑ.
 
Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Εμπλέκουν τον Αθανασίου οι υποκλοπές για τα στημένα
 
Οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών δεν δίνουν στοιχεία μόνο για .....

Καθημερινότητα του "συνταγματικού τόξου"..Χαϊκάλης: "Έχω βίντεο με προσπάθεια δωροδοκίας μου για να ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας" - ΒΙΝΤΕΟ

«Το Σύνταγμα θέλησε να δώσει στο έθνος αντιπροσώπους και είπε να υπάρχουν βουλευτές. Επρόκειτο αυτοί οι βουλευτές να αντιπροσωπεύσουν το έθνος. Αλλά η πραγματικότητα τα χάλασε και οι βουλευτές δεν είχαν κανένα συμφέρον να καταγίνουν με το έθνος. Τέτοιοι μια φορά δεν είναι. Για όνομα του Θεού, βρείτε άλλους να αντιπροσωπεύσουν το έθνος».  

Ίων Δραγούμης
 
Προ ολίγων λεπτών έγινε μια αρκετά σοβαρή αποκάλυψη από τον Λάκη Λαζόπουλο στον Γιώργο Παπαδάκη και στην εκπομπή του στον ANT1. Η αποκάλυψη αφορούσε την απόπειρα χρηματισμού βουλευτή των Αν.Ελ. και κατά τη διάρκεια της εκπομπής δόθηκε και το όνομα του βουλευτή. Ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος υποστήριξε ότι προτάθηκαν από επιχειρηματία τα εξής για να δώσει θετική ψήφο στην Κυβέρνηση και στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας:

- 700.000 ευρώ σε μετρητά,
- Διακανονισμός του δανείου που έχει για το σπίτι του
- Διαφημιστικά συμβόλαια με υπέρογκα ποσά.

Το βίντεο όπως υποστήριξε ο βουλευτής, με την....

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Η ΚΟΥΒΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ!

obama_kastro
Έλιωσαν χθες και τυπικά οι πάγοι μεταξύ της Αμερικής και της Κούβας, μετά από μισόν αιώνα σκληρής αντιπαράθεσης!
Έτσι, με ταυτόχρονα μηνύματα που μεταδόθηκαν μετά από εκτενή τηλεφωνική επικοινωνία τους, οι Ομπάμα και Κάστρο ανακοίνωσαν την οριστική ομαλοποίηση των σχέσεων των δύο χωρών. Σε ένδειξη καλής θέλησης απελευθερώθηκαν κι από τις δύο πλευρές, κάποιοι κρατούμενοι-κατηγορούμενοι για κατασκοπεία, ήρθη το αμερικανικό εμπάργκο και οι περιορισμοί για τους Κουβανούς αμερικανικής καταγωγής να ταξιδέψουν και να στείλουν εμβάσματα στις οικογένειές τους στην Κούβα, ενώ επιτράπηκε και η τηλεπικοινωνιακή σύνδεση των δύο χωρών, γιατί όπως είπε ο.....

Ένα “κοιλιακό ρεπορτάζ”, ο Ευαγγελάτος και η Χρυσή Αυγή


Ένα “κοιλιακό ρεπορτάζ”, ο Ευαγγελάτος και η Χρυσή Αυγή

 Ως γνωστόν, στα τέλη της Άνοιξης και με τις πρώτες ζέστες, εμφανίζονται στα ΜΜΕ τα λεγόμενα «κοιλιακά ρεπορτάζ», από τις παραλίες της Αττικής.
Βέβαια, τέτοια «ρεπορτάζ» -υπό την ευρεία έννοια- γίνονται συχνά από τα ΜΜΕ, όλο το χρόνο. Εχθές το βράδυ, σε ιστοσελίδα σεσημασμένου παπαγάλου του Σαμαρά, εντοπίσαμε ένα τέτοιο «κοιλιακό ρεπορτάζ» και σας το παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως:
«Ο Μιχαλολιάκος έβαλε «χέρι» στον Κασιδιάρη – ΒΙΝΤΕΟ
Πολλά ήταν τα ευτράπελα κατά τη διάρκεια της κρίσιμης ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τα οποία δεν....

Υπέρ Ιδεών Θυσία


Υπέρ Ιδεών Θυσία

Η ζωή μοιάζει με έναν τροχό που ακατάπαυστα κινείται, μεταβαλλόμενος συνεχώς, καθώς το οδόστρωμα στο οποίο βαίνει φθείρεται και συγχρόνως φθείρει. Φαίνεται σαν ένα ατέλειωτο ευθύγραμμο μονοπάτι, που στολίζει με την μονοτονία του την περιβαλλόμενη σκοτεινή ανυπαρξία. Το μονοπάτι μοιάζει φωτεινό στην αρχή. Ο οδοιπόρος φέρεται να αντικρίζει τόσο νωρίς ακόμη και το τέλος της διαδρομής και περιχαρής ξεχύνεται να το κατακτήσει. Γεμάτος ζωντάνια και όντας υπέρμετρα φιλόδοξος διαβαίνει την....