Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 22, 2013

"Συνταγματικό τόξο"...Φυλάκιση 20 μηνών σε πρώην βουλευτή της ΝΔ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την είδατε άραγε αυτή την είδηση σε κάποιο ΜΜΕ;!

Για την ίδια υπόθεση ο πρώην βουλευτής είχε καταδικαστεί τον Απρίλιο του 2011, σε δύο χρόνια φυλάκιση με 3ετη αναστολή για απάτη μεγάλης αξίας με ιδιαίτερα μεγάλη ζημία.  

Ο κ. Σαλίκας, ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις του 1989 και 1990 και μία φορά το 1993, είχε υποσχεθεί το 2006 να διορίσει στο Δημόσιο την Παρθένα Τσαφαρίδου, αναφέροντάς της πως είχε προσβάσεις για να την τοποθετήσει σε μία θέση στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.   

Για το σκοπό αυτό η........

Ο Παπούλιας καλωσορίζει λαθρομετανάστες την ώρα που η ελληνική νεολαία ξενιτεύεται και το Έθνος αλλοιώνεται φυλετικά...

Με έναν προκλητικό τρόπο για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της πατρίδα μας η Πολιτεία έδειξε για ακόμη μια φορά την εμμονή της για τους «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες». Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παπούλιας δέχθηκε ομάδα παιδιών (;) από τη Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ακτή Ελεφαντοστού, Σουδάν και άλλες χώρες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Υποδοχής της Μ.Κ.Ο. "Αποστολή".

«Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας υπήρξαμε ξένοι σε άλλες χώρες. Και εσείς παιδιά, είστε από άλλες πατρίδες, από άλλες χώρες, αλλά εκείνο που θα επιδιώξουμε είναι να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας» είπε στα παιδιά ο κ. Παπούλιας. Το πώς ο Παπούλιας θα κάνει τα....

Εκπομπές αναρχοκομμουνιστών από την κατάληψη στην ΕΡΤ...Νέο ξεβράκωμα των αναρχοκομμουνιστών!

Συνέχισε "έλληνα" να αγωνίζεσαι για το "δίκιο των εργαζομένων"!

Για 9η συνεχόμενη ημέρα εκπέμπει ραδιοφωνικά από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, που έχει καταληφθεί από τους αριστερο-κομμουνιστές κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους, εκπομπή των αναρχικών του indymedia και της Βίλλας Αμαλίας.

Το να θεωρηθεί το παραπάνω γεγονός ως ακόμη μια απόδειξη της πλήρους ποδηγέτησης των ΜΜΕ από τους μπολσεβίκους κρίνεται ως ασήμαντο, καθώς αν θυμηθούμε τα εμετικά συνθήματα των "εργαζομένων" για τους ανθέλληνες του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και Βελουχιώτη", αλλά και την επιλεκτική ευαισθησία τους ως προς τους λαθρομετανάστες - μελλοντικούς δολοφόνους μπορεί ο καθένας να κατανοήσει πόσο....

Η Σία Κοσιώνη "δημοκρατικά" δηλώνει: "Έτσι γουστάρω...Δεν θέλω και ούτε θα καλέσω ποτέ Χρυσαυγίτη σε εκπομπή μου..."

 Ακόμη ένα "δημοκρατικό" σχόλιο δημοσιογράφου 'εγνωσμένης αξίας' είχαμε προ ημέρας που αφορούσε τη...Χρυσή Αυγή!

Η τηλεπαρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του  ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Marie Claire" απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου για το λόγο που δεν καλεί στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος στο κεντρικό δελτίο του σταθμού του Φαλήρου...

"Δεν φιλοξένησα, ούτε θέλω να φιλοξενήσω μέλη της Χρυσής Αυγής γιατί θεωρώ ότι κάνουν επιλεκτική χρήση των δομών και των εργαλείων της δημοκρατίας. Για μένα δεν υπάρχουν μισόλογα στα ανθρώπινα δικαιώματα και στη δημοκρατία. Γιατί είμαι υποχρεωμένη να....

Συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στην "ΕΜΠΡΟΣ": "Η Αθήνα θα γίνει η πρώτη Εθνικιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης σε ένα χρόνο"


Ερ: Κύριε Μιχαλολιάκο θα ήθελα να ξεκινήσουμε με τις τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονται με την ΕΡΤ. Ποια στρατηγική πιστεύετε ότι εξυπηρετούν οι κινήσεις Σαμαρά;
Ν.Μ. Μια στρατηγική άνευ στρατηγικής, με δύο λέξεις. Ο άνθρωπος ήθελε να απολύσει κατόπιν επιταγής και εντολής της Τρόικα 2.000 άτομα από τον δημόσιο τομέα, και έτσι πήρε «πακέτο» την ΕΡΤ η οποία έχει πολλές αμαρτίες, για να εξυπηρετήσει την Τρόικα. Από εκεί και πέρα το ότι η ΕΡΤ δεν είναι ούτε δημόσια ούτε εθνική τηλεόραση, δεν γεννάται αμφιβολία. Και αυτό βεβαίως δεν αφορά μόνον τους πολιτικούς αντιπάλους του Σαμαρά, αλλά και τον Σαμαρά τον ίδιο για τον χρόνο που συγκυβερνά, αλλά και για το παρελθόν 2004 - 2009 της Ν.Δ. για να μην πάμε βαθύτερα στον χρόνο. Επομένως όλα αυτά περί golden boys της κρατικής τηλεόρασης, περί διπλοθεσιτών, περί αργόσχολων κλπ., αφορούν το σύνολο του πολιτικού κατεστημένου. Εμείς θέλουμε μια Εθνική, Δημόσια τηλεόραση, αλλά αυτό το πράγμα δεν ήταν η ΕΡΤ. Τώρα για.....

Μήνυμα του Διαχειριστή του blog ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ για τις "επιθέσεις" των αναρχοκομμουνιστών

Συναγωνιστές, φίλοι και αναγνώστες του blog,

Εδώ και περίπου ένα μήνα θα έχετε διαπιστώσει ότι, κατ' εντολή φυσικά, οι κομμουνιστικές - αναρχοκατσαρίδες μολύνουν συστηματικά το blog με τα περιττώματα τους.

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκρισή σας στις εμετικές προκλήσεις των θρασύδειλων σκουπιδιών και να σας ζητήσω την κατανόηση για ορισμένα μηνύματα δικά σας που "κόβονται" λόγω των ύβρεων, καθώς το επίπεδό μας είναι σαφώς ανώτερο και δεν θέλω να πληγεί το κύρος των συζητήσεων/αναρτήσεων.

Μου προτάθηκε να αφαιρέσω τα σχόλια αλλά δεν έχω σκοπό να το κάνω γιατί αποδείχθηκε η ενότητα απέναντι σε κάθε εχθρό.

Κλείνω λέγοντας πως μετά από έρευνα, και ας το πάρουν σαν απειλή τα σκουλήκια του αναρχοκομμουνισμού, βρήκα ότι ο ένας λογαριασμός ταυτίζεται με το blog Skandaloblog και άλλος με το blog "εχθρος του μαλάκα" (Αυτογνωσία...;!).

(Προτείνω να μην τα διαβάσει κανένας και ούτε ασχοληθείτε μαζί τους. Ο λόγος που τα γράφω είναι άλλος και είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι τον κατανοούν.)

Την τρίτη διεύθυνση ip ακόμη δεν την ταύτισα ωστόσο είναι εν γνώσει μου ο.....

Η απαγορευμένη εκπομπή της Χρυσής Αυγής με Κασιδιάρη - Παναγιώταρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όαση πνεύματος και δυναμισμού...

Δείτε τη

Εντυπωσιακό κείμενο: Η αλήθεια για την Γερμανο-σοβιετική σύγκρουση του 1941

Συμπληρώνονται σήμερα 72 χρόνια από την έναρξη της επιχειρήσεως «Μπαρμπαρόσσα», που έκανε τον κόσμο να κρατά την ανάσα του. Η γερμανο-σοβιετική σύγκρουση ήταν αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη μάχη του πολέμου και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ιστορικών και του κοινού μέχρι σήμερα.

Τι συνέβη, όμως, πραγματικά στον γερμανο-σοβιετικό πόλεμο; Πολλοί και διάφοροι μύθοι κυκλοφορούν γύρω απ’ αυτήν την σημαντική πτυχή του Β΄Π.Π., που οι Γερμανοί ονόμασαν «εκστρατεία κατά του μπολσεβικισμού» και οι Σοβιετικοί «μεγάλο πατριωτικό πόλεμο». Ευκαιρία είναι να τους ξεδιαλύνουμε σήμερα…

"Λαοθάλασσα" και πάλι σε ομιλία του Τσίπρα στην Καβάλα....

Δεν χρειάστηκε ούτε μικρόφωνο για αν μιλήσει στον κόσμο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ..

Δείτε τις εικόνες...


Όταν το ΚΚΕ θεωρούσε τον Βελουχιώτη προδότη, τυχοδιώκτη και με ύποπτη δράση…


Υπό άλλες συνθήκες ο Νίκος Μπογιόπουλος του (β) Ριζοσπάστη θα μας προκαλούσε απλώς τον γέλωτα, με την γραφικότητά του και τον ξύλινο λόγο που εκπέμπει, τόσο μέσα από τα γραπτά του όσο και από την συμμετοχή του στις διάφορες στημένες (μεταξύ "δημοκρατών") τηλεοπτικές συζητήσεις.

Ο τύπος, όμως, είναι απίστευτα προκλητικός. Ασελγεί πάνω στην Ιστορική Αλήθεια, αρλουμπολογεί ασύστολα και όλα αυτά, φυσικά, μονολογώντας δίχως τον παραμικρό αντίλογο.
Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τις κατά καιρούς αθλιότητες που εκτοξεύει εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Θα σχολιάσουμε την νεκρολογία του για τον Άρη Βελουχιώτη (το "αγωνιστικό" ψευδώνυμό του Θανάση Κλάρα), ο οποίος στις.....

“TO ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ… ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΑΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΛΗΣΤΗ, Ο ΒΟΥΤΣΗΣ!

ΒΟΥΤΣΗΣ

Την θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι όλο το προσωπικό της ΕΡΤ είναι απαραίτητο και αν χρειαστεί θα αυξηθεί, παρουσίασε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Νίκος Βούτσης από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Σύμφωνα με τον Real Fm, ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι «θα υπάρξουν εξελίξεις στη Βουλή» ενώ ξεκαθάρισε ότι....