Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 19, 2016

ΜΗΝ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Η κατάσταση στην Ειδομένη αλλά και στα άλλα σημεία όπου έχουν μετατραπεί δήθεν σε προσφυγικούς καταυλισμούς – Ελληνικό, Πειραιάς –  μέρα με τη μέρα οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Η κυβερνητική αναλγησία απ’ τη μία και η έκδηλη αδυναμία των παρακυβερνητικών οργανώσεων και των κατοίκων απ’ την άλλη να αντιμετωπίσουν το λαθρομεταναστευτικό, δείχνουν ότι δεν θα είναι μακριά η μέρα που το καζάνι θα σκάσει. 

Τις προάλλες, σε μεγάλη αθηναϊκή εφημερίδα, παραχώρησε συνέντευξη η κοινοτάρχης της Ειδομένης κα. Ξανθού.  Εκθέτοντας η κοινοτάρχης την γενική κατάσταση της Ειδομένης, σε μία αποστροφή του λόγου της αναρωτήθηκε λέγοντας το εξής: «ποιος μπορούσε να φανταστεί...

ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ… ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Αν νομίζετε ότι το κόλπο του συστήματος με τα αναχώματα στους εθνικιστές είναι ελληνική πατέντα, κάνετε λάθος. «Συμβαίνει και εις Παρισίους» και σ’ ολόκληρη την υπόδουλη –στους διεθνείς τοκογλύφους- Ευρώπη.

«Ένας εκλεκτός της αγοράς ανάχωμα στη Λεπέν – Επιχειρηματίες και τραπεζίτες χαιρέτισαν την ίδρυση του κόμματος Εμπρός!».

Αυτός είναι ο τίτλος του καθεστωτικού «Βήματος», για την ίδρυση του δήθεν «πρωτοποριακού» κόμματος «En Marche!» στην Γαλλία, από τον Εμανουέλ Μακρόν, πρώην διευθυντή της Τράπεζας Ροτσίλντ, εκλεκτό του...

Γιατί δεν υπάρχει "hot spot" στην Κω;

Όταν άρχισαν να κατασκευάζονται τα περιβόητα hot spot, πληροφορηθήκαμε ότι τα πρώτα πέντε θα είναι τα εξής: Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω. Στην μόνη περίπτωση που εξ’ αρχής υπήρξε δυναμική αντίδραση των κατοίκων, ήταν της Κω – και ακολούθησε αργότερα η Χίος.
 
Έκτοτε, δεν ξανακούσαμε για την Κω… Κοιτάζοντας τα –ψευδή, αλλά τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα- στοιχεία που δίνει καθημερινώς το λεγόμενο «Συντονιστικό της συγκυβέρνησης για το «προσφυγικό», παρατηρούμε...

ΕΜΙΡ ΚΟΥΣΤΟΥΡΙΤΣΑ: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ! (VIDEO)

arrest-soros-2-1140x641
Ο Τζορτζ Σόρος βοήθησε να ανάψει η σπίθα της μεταναστευτικής κρίσης της Ευρώπης μέσω της υποστήριξής του στην ελευθερία της κίνησης, ισχυρίζεται ο  Σέρβος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα.
Ο σκηνοθέτης μίλησε στο Euronews στις Βρυξέλλες όπου παρακολούθησε την εναρκτήρια εκδήλωση του Φεστιβάλ Balkan Trafik.
Τα λόγια του αντηχούν αυτά του Ούγγρου πρωθυπουργού Viktor Orban ο οποίος πέρυσι κατηγόρησε τον Σόρος ότι προσπαθεί να υπονομεύσει τα ευρωπαϊκά έθνη μέσω της ενθάρρυνσης της μετανάστευσης.
Στο video ο Κουστουρίτσα λέει ότι....

Θρίαμβος του Άσαντ στις εκλογές: Ψήφος Εμπιστοσύνης από τους πολίτες της Συρίας - Τα δυτικά ΜΜΕ έκρυψαν την είδηση, επειδή δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα!


Θρίαμβος του Άσαντ στις εκλογές: Ψήφος Εμπιστοσύνης από τους πολίτες της Συρίας - Τα δυτικά ΜΜΕ έκρυψαν την είδηση, επειδή δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα!

Εδώ και μία εβδομάδα έχουν διεξαχθεί κοινοβουλευτικές εκλογές στη Συρία. Ωστόσο, τα διεθνή ΜΜΕ φαίνεται πως δεν το πληροφορήθηκαν. Ούτε και όσοι συνήθως ενημερώνονται από αυτά.
Οι κάλπες στήθηκαν ως επί το πλείστον σε περιοχές που ελέγχονται από δυνάμεις του Άσαντ. Το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο ΣΑΝΑΑ μετέδωσε τις εξελίξεις. Οι κάτοικοι της πολύπαθης χώρας κλήθηκαν να προσέλθουν σε 7.000 εκλογικά κέντρα, προκειμένου να επιλέξουν ανάμεσα σε 11.341 υποψηφίους για την Εθνοσυνέλευση των 250 μελών. Τα ονόματα στα ψηφοδέλτια προέρχονταν από τη Δαμασκό, το Χαλέπι, την Ιντλέμπ, τη Χομς, τη Χάμα, τη Λαοδικεία (Λατάκια), την Ταρσό (Ταρτούς) την Ντέιρ Εζέρ, τη Χάσκα, την Εζόρ, τη Χασάκα, τη Ράκκα, την Νταράα, τη Σουέιντα και την Κουνέιτρα (στα υψίπεδα του Γκολάν, στα σύνορα με το Ισραήλ).
Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οφειλόταν κυρίως στις δυσκολίες που υπήρξαν με τη μεταφορά των...

ΣΟΚ: Βιασμός ανηλίκου στο “Hot Spot” της Χίου από λαθρομετανάστη


ΣΟΚ: Βιασμός ανηλίκου στο “Hot Spot” της Χίου από λαθρομετανάστη

Για τον βιασμό ενός 13χρονου Αφγανού μέσα στο στο hot spot της ΒΙΑΛ κατηγορείται ένας 29χρονος ομοεθνής του, ο οποίος πλέον κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομία της Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και ο δράστης συνελήφθη έπειτα από καταγγελία του θύματος, ενώ του απαγγέλθηκε κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα.
Πάντως, όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην τοπική ιστοσελίδα Politischios.gr, ο συλληφθείς δεν έχει....

ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ;

kammenos-570-800x426

Για να σας πω την αλήθεια, είδα πολλές φορές τις φωτογραφίες του υπουργοπάνου Καμμένου με την στολή παραλλαγής και κάθε φορά που την έβλεπα καταλάβαινα πως κάτι δεν πάει καλά, χωρίς να μπορέσω να προσδιορίσω αυτό το «κάτι». Μέχρι που «εύρηκα», αυτό που ήτανε μπροστά στα μάτια μου!
Όπως μπορείτε να διακρίνετε, η παραλλαγή του Καμμένου είναι διαφορετική από των άλλων και στον χρωματισμό, αλλά και στο σχέδιο. Κατόπιν, λοιπόν, σύντομης ερεύνης  ανακάλυψα ότι πρόκειται για παραλλαγή… κυνηγού!
Πως ξέπεσε σε ...

Αυτή είναι η ΝΔ...Άδωνις Γεωργιάδης: "Θέλω και άλλα μέτρα....Να βεβαιώσουμε ότι θα συνεχιτεί το Μνημόνιο"


Δεν κρατιέται ο Άδωνις για την επιβολή νέων αντιλαϊκών μέτρων

Μπορεί η νουδούλα να το παίζει… αντίθετη και να δηλώνει πως θα καταψηφίσει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα επιβληθούν από την (τριτομνημονιακή) συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, για να κλείσει η διαβόητη «αξιολόγηση», αλλά υπάρχουν κάποια επιφανέστατα στελέχη της που… δεν κρατιούνται με τίποτα, όσο βλέπουν ότι σημειώνεται καθυστέρηση. Θέλουν νέα αντιλαϊκά μέτρα γρήγορα, εδώ και τώρα, ή ακόμα καλύτερα εδώ και… χθες!
Έτσι, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», ο...

ΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ;

tou-pire-kai-ta-skalp-tou-kuriakou-o-tsipras

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στο «Βήμα» (η οποία πέρασε απαρατήρητη…) έδωσε ο πολύς Δένδιας. Εκείνο που ξεχωρίζει, είναι μια απρόσμενη ερώτηση που δέχθηκε:
«Τι διαφορετικό προτείνει η Ν.Δ. σε αυτή τη συγκυρία, όταν όλα είναι δρομολογημένα από το τρίτο μνημόνιο, το οποίο και εσείς ψηφίσατε;».
Ιδού και η απάντησή του –τρία πουλάκια κάθονταν…:
«Η ΝΔ οφείλει να πείσει ότι ....

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΈΛΛΗΝΕΣ

skitso-empros__article
Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας «Εμπρός«, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη «Εγέρθητι»

Μερικές εβδομάδες πριν, στις 5 Μαρτίου 2016, δημοσιεύθηκε στην «Αυγή», όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, ένα πρωτοσέλιδο το οποίο αφορούσε τους «εθελοντές» και το ζήτημα της ασιατικής εισβολής το οποίο αποκαλεί «προσφυγικό», κατά τις γνωστές αριστερές και φιλελεύθερες πρακτικές. Ως εδώ καμία έκπληξη. Οι συμβουλές που προσφέρει στους «αλληλέγγυους» έχουν ενδιαφέρον.
Πρώτον γιατί προέρχονται από Πανεπιστημιακό (Γιώργος Αγγελόπουλος, ΑΠΘ). Και ως γνωστόν, η μεταπολεμική κοινωνία έχει σε μεγάλη υπόληψη τους γιατρούς, τους δικηγόρους και τους μηχανικούς και, από την Μεταπολίτευση και μετά, και τους Πανεπιστημιακούς, χωρίς να εξετάζει το.....