Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 30, 2012

Ξεσηκώσου τώρα Ελληνικέ Λαέ και άσε τη καταιγίδα να ξεσπάσει!


” Ορθό το Λάβαρο η Νίκη μας προσμένει, ψηλά το μέτωπο και η καρδιά σκληρή
Στο κόσμο αυτό θα δείξουμε πως μένει, το Θάρρος άπαρτο και φρούριο η Τιμή.
Χτυπάτε αλύπητα, με λύσσα, με φοβέρα, με θάρρος Σύντροφοι τα τείχη των εχθρών,
Με τη....

Ο Αβραμόπουλος αποδεικνύει τίνος υπήκοος είναι..Του Σιωνισμού φυσικά..Δ.Αβραμόπουλου σε Ρωσία: "Να μην επεμβαίνει στα εσωτερικά μας"!!

Σε πρωτοφανή επίθεση κατά της Ρωσία την οποία κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς ότι "Επεμβαίνει στα εσωτερικά της Ελλάδας", προχώρησε πριν λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος σε διαδικτυακή συνέντευξή του. Απαντώντας σε ερώτημα για τις ελληνορωσικές σχέσεις, αρχικά είπε ότι "Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις με την Ρωσία", αλλά συνεχίζοντας και με αφορμή τα ρωσικά παράπονα για μη τήρηση των δεσμεύσεων εκ μέρους της Ελλάδας είπε:

ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!!!

Οι δυο καθηγήτριες παραβρέθηκαν σε ημερίδα που οργάνωσε το πανεπιστήμιο Bilgi της Κωνσταντινούπολης, όπου προβλήθηκε και... ντοκιμαντέρ για τα "καλά" που έχουν προσφέρει ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕ

Τις μεγάλες αλλαγές που...

Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ... ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!!

Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο για να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί. Οι άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους για να βρουν κάτι εναντίον μας γράφουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ εφόσον τόσο ο Ν. Ευαγγελάτος, όσο και ο Κ. Χαρδαβέλας έστειλαν δημοσιογράφους και κάμερες για «ρεπορτάζ» και γνωρίζουν την πάσα αλήθεια.
 
Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών. Ο Ν. Ευαγγελάτος, έχει αναδειχθεί σε....

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ

Έγραφα χθες ότι προσπαθούν να ξαναγράψουν την Ιστορία με την προπαγάνδα τους. Δεν είναι όμως μόνον η Ιστορία που δεν ξέφυγε από την προπαγάνδα των μαρξιστών. ΟΛΕΣ οι Αξίες του Πολιτισμού βρίσκονται στο στόχαστρο! Ολόκληρο το Σύστημα, έχοντας διαβρωθεί από το δηλητήριο των μαρξιστών, αλλά και των καπιταλιστών, έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό η κοινωνίανα θεωρεί το μαύρο ως άσπρο και το άσπρο ως μαύρο! Έχει περάσει στην κοινωνία το μήνυμα της απομάκρυνσης από το φυσικό σύστημα Αξιών.
Έτσι λοιπόν το Σύστημα προωθεί στον λαό την αθεϊα πρώτα-πρώτα, θεοποιώντας την «επιστήμη». Ξεχνούν ότι η πραγματική Επιστήμη φέρνει τον άνθρωπο πιο κοντά στο Θεό! Το Σύστημα καλλιεργεί επίσης τον διεθνισμό, μέσω της παγκοσμιοποίησης, της κατάργησης των συνόρων και του φυλετικού ανακατώματος. Η Φυσική όμως τάξη πραγμάτων στον τομέα των Ιδεώνσυγκλίνει προς τον Εθνικισμό! Έχει ακόμη απομακρύνει τους ανθρώπους από την .....

Δημοσκοπήσεις κόλαφος για το καθεστώς από GPO & ΜRB


"Ταβάνι" 17% για το ΠΑΣΟΚ και 24% για τη ΝΔ δείχνουν όλες οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που γίνονται, τηλεφωνικές ή με συνέντευξη. Και όταν λέμε "ταβάνι" εννοούμε το ανώτατο ποσοστό που μπορούν να φτάσουν την Κυριακή 6 Μαΐου. Ο μέσος όρος των δημοσκοπήσεων τους δείχνει στο 38,5% και τους δύο με ιδανικές προϋποθέσεις να φτάνουν στο 41%.
Σήμερα ολοκληρώνεται η επεξεργασία δύο δημοσκοπήσεων από τις εταιρείες GPO και MRB. Άσχημα τα....

Όσοι ψηφίσουν Οικολόγους Πράσινους ας έχουν κατά νου τις συνέπειες των πράξεων τους αναφορικά με το Έθνος μας

Διαβάστε το σχετικό άρθρο απο τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ




Η συνέντευξη του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκου στην ΕΡΤ

Τα επίθετα....

Τον τελευταίο καιρό, βλέποντας τα δημοσκοπικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής οι άνθρωποι της προοδευτικής μονοκρατορίας τρέμουν. Ο φόβος φωλιάζει στο κοτοπουλίσιο κεφάλι τους.  Απεγνωσμένα προσπαθούν να διαβάλουν κάθε τι το πατριωτικό. Να συκοφαντήσουν την Χρυσή Αυγή,  την μοναδική αντιπρόταση στην διανοητική τους έρημο.
Στην σημερινή Ελλάδα ο....

Η στάση της κομμουνιστικής Βουλγαρίας στο "Μακεδονικό Ζήτημα" μεταπολεμικά (1945-1990)



Στάλιν - Δημητρώφ
 από ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η στάση που ακολούθησε η κομμουνιστική Βουλγαρία στο Μακεδόνικο Ζήτημα, μετά τη ρήξη του Τίτο με τον Στάλιν, διαμορφώθηκε υπό την επίδραση πολλών και ποικίλων παραγόντων. Καθοριστικοί παράγοντες για τη διαμόρφωση της αναδείχτηκαν το ιδεολογικό σύμπλεγμα που δημιούργησε στα κομμουνιστικά κόμματα η Κομμουνιστική Διεθνής με τη θέση που υιοθέτησε για «μακεδόνικο έθνος» ήδη από το 1934, η ανάγκη να αντιμετωπιστούν δραστικά οι εδαφικές διεκδικήσεις που η Ομόσπονδη Λαϊκή Δημοκρατία της Μακεδονίας ήγειρε με τη συνεπικουρία του Βελιγραδίου επί του βουλγάρικου τμήματος της Μακεδονίας, η αναγνώριση ή η αμφισβήτηση της ύπαρξης «μακεδόνικης μειονότητας» στη Βουλγαρία καθώς και η διακύμανση των διπλωματικών σχέσεων της Σοβιετικής Ένωσης και της Γιουγκοσλαβίας.

Η πολιτική του Βουλγάρικου Κομμουνιστικού Κόμματος μετά το 1948 επικεντρώθηκε σε μία δύσκολη προσπάθεια σύζευξης της ιδεολογικής παρακαταθήκης «του μακεδονισμού» με τα βουλγαρικά εθνικά συμφέροντα: της διατήρησης της εδαφικής ακεραιότητας της Βουλγαρίας, της απονεύρωσης της θέσης για την ύπαρξη «μακεδόνικης μειονότητας» στο βουλγαρικό τμήμα της Μακεδονίας με την επισήμανση των στενών σχέσεων Βουλγάρων και «Μακεδόνων», της άρνησης τελικά της ύπαρξης «μακεδόνικης μειονότητας» στη Βουλγαρία και της αμφισβήτησης της ιστορικότητας του «μακεδόνικου έθνους». Η βουλγαρική στάση στο Μακεδόνικο διήλθε από παλινωδίες και αντιφάσεις, ανάλογα με την πορεία των σοβιετο-γιουγκοσλαβικών σχέσεων, έως ότου αποκρυσταλλωθεί τελικά το 1963.


Το Βουλγαρικό Κομμουνιστικό Κόμμα αναγνώριζε ήδη από το 1934 την ύπαρξη «μακεδόνικου έθνους», αλλά κατά βάση σε θεωρητικό επίπεδο. Στη διάρκεια του ....