Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 19, 2013

Πού είναι το οπλοστάσιο και ο κρυμμένος θησαυρός βρε Δένδια;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ξεφτιλίζονται καθημερινά τσοντοκάναλα και κυβέρνηση. Ο λαός κατάλαβε ότι οι διώξεις είναι παράνομες και η ΝΔ βρίσκεται υπό το φάσμα της πολιτικής συντριβής...

Η ιστορική καθημερινή εφημερίδα "Ακρόπολις" στο σημερινό της φύλλο φιλοξενεί ένα άρθρο καταπέλτης του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου για τους ψευδομάρτυρες, τα οπλοστάσια, τις ανυπόστατες κατηγορίες και τους πρωτεργάτες της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής. 

Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ:...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ – ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

Η σφοδρή, πλην όμως, αναμενόμενη επίθεση του κράτους των προδοτών και των ραγιάδων βρίσκεται σε εξέλιξη. Παρά την αγαστή συνεργασία κρατικών υπηρεσιών του μνημονιακού κράτους, μιας χούφτας δικαστικών υπαλλήλων του ψευτορωμέικου, των MEDIA των πλουτοκρατών, μεγαλοκαρχαριών, και των κομμάτων του ανθελληνισμού, το εθνικιστικό φρόνημα μέσα στον ελληνικό λαό κρατάει γερά. Αυτό είναι και η πρώτη  μεγάλη τους ήττα.

Η αντισυνταγματική, πλήρως πραξικοπηματική τους συνωμοσία ενάντια στο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα όπως το εκφράζει η Χρυσή Αυγή, έχει (ή καλύτερα…”είχε” καθώς ήδη πνέει τα λοίσθια ) 3 σκοπούς:...

ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΡΕΠΟΥΣΗ – ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η προσκυνμένη ιεραρχία της εκκλησίας γλείφει την αριστερά, ξεχνώντας τους χιλιάδες δολοφονημένους ιερείς από τους κομμουνιστές.

Ξαναχτύπησε η γνωστή Ρεπούση (του… συνωστισμού στην Προκυμαία της Σμύρνης), αυτή τη φορά κατά της Εκκλησίας, μέσω Twitter. Έτσι, σχολιάζοντας την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου να ζητήσει από το υπουργείο Παιδείας τη συμμετοχή εκπροσώπου της Εκκλησίας στην Επιτροπή Σύνταξης των σχολικών βιβλίων στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, έγραψε τα εξής:...

Περαστική γυναίκα τάπωσε Υπουργό της ΝΔούλας όταν πήγε να μιλήσει στις κάμερες! - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι φτωχοποιημένοι Έλληνες ολοένα και περισσότερο διαπιστώνουν τα ψέματα των λαμόγιων πολιτικάντηδων... Αναμένεται πολύ μαύρισμα στις εκλογές!

Όπου πηγαίνουν βουλευτές της κυβέρνησης οι πολίτες βρίζουν… Θυμίζουμε την περίπτωση της βουλε-φ-τού της Ν.Δ Μαρίας Αντωνίου, στο Βίτσι που έβγαλε τις γόβες της και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από το βρισίδι και άλλες πολλές περιπτώσεις. Όπου μπορεί ο λαός να αποδοκιμάσει, να διαμαρτυρηθεί στους Μνημονιακούς βουλευτές το κάνει!

Το περιστατικό συνέβη κατά την έξοδο του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση από το υπουργείο Οικονομικών αμέσως μετά την συνάντηση του με την τρόικα. Την ώρα λοιπόν που έβγαινε από το κτίριο ο υπουργός οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν πήγαν όλα καλά με την τρόικα και εκείνος τους απάντησε: “Όλα καλά” χαμογελώντας.

Την ίδια ώρα όμως μια γυναίκα που…

"Βιζιτού" και "Γελωτοποιός" ο Τ(σ)ατσόπουλος για....."σύντροφό" του στο ΣΥΡΙΖΑ...Άγρια ξεκατινιάσματα στην Αριστερά!

Χοντρούς χαρακτηρισμούς για τον γνωστό Τσατσόπουλο («βιζιτού», «γελωτοποιός» κ.α.) χρησιμοποίησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Μουλόπουλος, με άρθρο του στην Αυγή. Σας παραθέτουμε τα πιο σπαρταριστά του σημεία:

«Διαφωνώ με τις κριτικές εναντίον του Π. Τατσόπουλου για τις τοποθετήσεις του για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Λαφαζάνη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου. Τη σάτιρα. Και υποψιάζομαι ότι όλοι αυτοί που του την πέφτουν υποκινούνται από το ποταπό αίσθημα του φθόνου απέναντι σε έναν Άνδρα και σε έναν Πολιτικό (παρακαλώ τη διόρθωση, με Α και Π κεφαλαία), που κατά δήλωσή του έχει “γαμήσει τη μισή Αθήνα”.
Ποιος από όλους αυτούς μπορεί να....

Το καθεστώς απαγορεύει την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας στο κελί του βουλευτή Γ.Λαγού...(Είναι "ρατσισμός" ανάμεσα σε τόσους αλλοδαπούς στις φυλακές μάλλον...;!)


Απάντηση Αθανασίου σε ερώτηση του Ι. Λαγού: «Απαγορεύεται η Ελληνική Σημαία στα κελιά των βουλευτών»

Με μια κατάπτυστη ανακοίνωση απάντησε το υπουργείο Δικαιοσύνης στην ερώτηση του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ιωάννη Λαγού, σχετικά με την άρνηση των σωφρονιστικών αρχών να επιτραπεί η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στα κελιά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα στα κελιά αλλοδαπών κρατουμένων σε όλες τις φυλακές της χώρας δεσπόζουν εκατοντάδες αλβανικές και άλλες σημαίες, που δεν ενοχλούν την ανθελληνική ηγεσία του υπουργείου δικαιοσύνης.
Η απάντηση του υπουργείου είναι χαρακτηριστική του μίσους της κυβέρνησης προς οτιδήποτε εκφράζει τα Εθνικά μας Ιδεώδη: «η Ελληνική Σημαία βρίσκεται.....

ΟΥΤΕ ΖΩΑ! “ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ” ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΝΥΧΤΕΣ “ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ” ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ

1380295_706127616068028_442504943_n
Νέα κόλπα για τους Σαουδάραβες παιδεραστές… Η διαστροφή και η ανωμαλία στα μιαρά μυαλά τους! Eκμεταλλεύονται τις προσφυγοπούλες, τα πολύ μικρά κορίτσια που επιβίωσαν της φρίκης του πολέμου της Συρίας ώστε να ικανοποιούν τις άρρωστες επιθυμίες τους.   
Αυτό είναι νόμιμο σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο. Την Σαρία, που με βάση αυτήν, πρόσφατα το ΣτΕ, νομιμοποίησε και στην χώρα μας
Πλούσιοι Σαουδάραβες πηγαίνουν στην Ιορδανία για να «παντρευτούν» (προσωρινά γιατί στην ουσία ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ) τις......

"Όχι στην Νέα Τουρκοκρατία....Τζαμί ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ"- ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Μέχρι και ο Χαρδαβέλλας το παραδέχεται: "Δεν υπάρχει οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής...Όλα μια σκευωρία ήταν"

Όταν ο δημοσιογράφος που πανηγύρισε έξαλλα τις πολιτικές διώξεις εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών Παππά και Λαγού, φτάνει σε σημείο να χλευάζει την κυβέρνηση και τις αντισυνταγματικές της μεθοδεύσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την εξαπόλυση της αντιεθνικιστικής εκστρατείας, τότε τα πράγματα διαγράφονται εξόχως δυσοίωνα για τους άλλοτε λαλίστατους πολιτικούς απατεώνες Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου και Βορίδη.
Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει κατ' επανάληψη αποδείξει την εμπάθειά του προς τη Χρυσή Αυγή. Η δε αρθρογραφία του κατά ενός νομίμου πολιτικού Κινήματος, το οποίο ψήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες και σήμερα υποστηρίζουν εκατομμύρια Ελλήνων, υπήρξε σε πολλές περιπτώσεις κατάπτυστη. Εντούτοις, 

Σαμαροφρουροί σε απόγνωση - Αναπόφευκτη η πολιτική ήττα της ΝΔ από την Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος.

Σε πλήρες αδιέξοδο βρίσκεται η μνημονιακή κυβέρνηση του φον Αντωνάκη, με το θέμα των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής. Δεν πρόκειται για δικό μας μόνο συμπέρασμα. Διαβάστε τι λέει η σαμαρική ναυαρχίδα του διαδικτύου: «Η κυβέρνηση έχει μπει σε έναν μονόδρομο ολικής σύγκρουσης με την Χρυσή Αυγή. Έκανε πλήρη, έως και ακραία, χρήση του νομικού οπλοστασίου που είχε στην διάθεσή της για να τα βάλει με την Χ.Α. Παράλληλα, εξαπέλυσε πλήρη επικοινωνιακή επίθεση εναντίον του κόμματος αυτού, με σκοπό να την τοποθετήσει στην θέση του απόλυτου θύτη, μετά την δολοφονία Φύσσα. Έχοντας εγκλωβιστεί η κυβέρνηση σε μια...

Μητέρα ξεφτιλίζει Υπουργείο και αριστερούς καθηγητές για την ανθελληνική προπαγάνδα στο παιδί τους!

Την περασμένη εβδομάδα, οι μαθητές της τρίτης δημοτικού διδάσκονταν από τη δασκάλα τους για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και σαν εργασία για το σπίτι, τους είπε να απαντήσουν στα 4 ερωτήματα του βιβλίου που μπορείτε να διακρίνετε στην παρακάτω φωτογραφία.

Η μητέρα, κα. Φ.Μ., αποφάσισε πως η καλύτερη απάντηση προς τη δασκάλα θα έπρεπε να ήταν...

Απαγόρευσαν στους διαιτητές να κάνουν το σταυρό τους!

Απαγορεύουν στους διαιτητές να κάνουν το σταυρό τους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα γιατί λέει είναι...