Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 09, 2016

Εύσημα της Μέρκελ της στον δούλο της Τσίπρας «Alexis is master»


Η Μέρκελ υποκλίθηκε στον μετρ της κωλοτούμπας, Τσίπρα: «Alexis is master»!

Ο πρόεδρος του Σύριζα και δυστυχώς πρωθυπουργός της Ελλάδος αποδεικνύεται καθημερινά πως πρόκειται για τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της Μεταπολίτευσης  ''κατ`εικόνα και καθ`ομοίωσιν" του λαοπλάνου και εθνικού ολετήρα, Ανδρέα Παπανδρέου.
Το γεγονός πως είναι βιρτουόζος του ψέματος και της κωλοτούμπας δεν αναγνωρίζεται μόνο στην Πατρίδα μας, αλλά και από τα διεθνή αφεντικά του. Έτσι μετά τους Βαλς και Ντάισελμπλουμ ήρθε η σειρά της Άνγκελα Μέρκελ να υποκλιθεί στον πολιτικό απατεώνα Τσίπρα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ των "Νέων" ο πρωθυπουργός στην επιστροφή του ταξιδιού από την Κίνα κοκορεύονταν στους δημοσιογράφους για....

Η Χρυσή Αυγή (Λαγός - Κασιδιάρης - Καρακώστας) δίπλα στους εργαζομένους της ΒΦΛ και της Καβάλα OIL ΒΙΝΤΕΟ


Επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής στους εργαζομένους της ΒΦΛ και της Καβάλα OIL - Φωτορεπορτάζ, 2 Βίντεο

Στο πλευρό των εργαζομένων στην Βιομηχανία Φοσφωρικών Λιπασμάτων στην Καβάλα βρέθηκε για ακόμα μια φορά η Χρυσή Αυγή.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Ή ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Η ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΒΙΝΤΕΟ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων στην άθλια κατάσταση που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου που αποτελούν εστία μόλυνσης και κινδυνεύει η υγεία των εργαζομένων.

Επεσήμανε ακόμη τις σκανδαλώδεις συμβάσεις του Δήμου με τις οποίες ωφελούνται συγκεκριμένοι εργολάβοι. Υπενθύμισε επίσης πως η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει στην Βουλή σχέδιο νόμου για την πάταξη των κυκλωμάτων κλοπής χαλκού, χάλκινων αντικειμένων, scrap, αγαλμάτων και λοιπών έργων τέχνης.

Τέλος, τόνισε πως από την ημέρα που....

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΗΝ (;) ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ… Ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΣΤΗΝ GOLDMAN SACHS

Γράφει ο Αντίοχος

Λέμε συνεχώς, πως οι Ευρωπαίοι «ηγέτες» δεν είναι τίποτα παραπάνω από υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων. Και να που επαληθευόμαστε!

Έτσι, ο πρώην αριστεριστής (στα νιάτα του) Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, μετέπειτα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κομισιόν για μια δεκαετία και επί διετία πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, προσελήφθη από τον γίγαντα της διεθνούς τοκογλυφίας, Goldman Sachs, ως σύμβουλος και μη εκτελεστικός διευθυντής, για «να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συνεπειών του Brexit».

Και βέβαια, υπάλληλος των διεθνών τοκογλύφων ήταν και προηγουμένως, αλλά… κρυφός. Τώρα πλέον θα είναι φανερός, η δε «αντιμετώπιση των συνεπειών του Brexit είναι μόνο ένα πρόσχημα...

ΣΥΝΟΔΟΣ 11 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΠΟΥ’ ΝΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ (ΟΕΟ); ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ


Εκτός από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ, στην Βαρσοβία, έγινε και… αντι-σύνοδος από τα κομμούνια της Ευρωπαϊκής Κομμουνιστικής Πρωτοβουλίας. Στην αντι-σύνοδο συμμετείχαν τα εξής κομμουνιστικά κόμματα: ΚΚΕ, Κόμμα Εργατών Ιρλανδίας, ΚΚ Λαών Ισπανίας, ΚΚ Ιταλίας, Κίνημα «Αντίσταση» Μολδαβίας, ΚΚ Νορβηγίας, Εργατικό Κόμμα Ουγγαρίας, ΚΚ Πολωνίας, ΚΚ Σλοβακίας, Σουηδικό ΚΚ και ΚΚ Τουρκίας.

Παρατήρηση 1η: τα ποσοστά όλων των παραπάνω μαζί δε φτάνουν το ποσοστό του… τιμημένου κουκουέ. Τόσο μικρά είναι! Διότι, όλοι οι λαοί –και ιδιαίτερα αυτοί που βίωσαν στο πετσί τους την τυραννία του μπολσεβικισμού- έχουν θέσει στο πολιτικό περιθώριο τους νοσταλγούς του. Εκτός από την Ελλάδα, γιατί...

ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΤΑ «ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ», ΤΟ ΤΕΣΤ DNA KAI TO «ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟ» ΙΣΡΑΗΛ!

Οι Εβραίοι προώθησαν τους μετανάστες.Ενώ είναι υπέρ του να γεμίσει η Ευρώπη από μετανάστες αυτοί τους διώχνουν από το Ισραήλ.

Δείτε όλα τα πολιτικά τους παιχνίδια

Οι Εβραίοι απαιτούν «ανοικτά σύνορα» για τους μετανάστες στις ΗΠΑ, αλλά χρησιμοποιούν τεστ DNA για να κρατήσουν το Ισραήλ «φυλετικά καθαρό»

Η συντριπτική πλειοψηφία των Εβραίων στην Αμερική απαιτεί την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και την «μεταρρύθμιση της μεταναστευτική πολιτικής», όμως την ίδια στιγμή υποστηρίζει υποκριτικά το Ισραήλ το οποίο χρησιμοποιεί τώρα τεστ DNA στους μετανάστες, προκειμένου να κρατήσει το εβραϊκό κράτος «φυλετικά καθαρό».

Σχεδόν 1.300 ραβίνοι και ένας αριθμός από ψάλτες από όλα τα ρεύματα του Αμερικανικού Ιουδαϊσμού ενώθηκαν...