Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 12, 2011

ΠΑΡΤΥ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ,ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!


«Άρμα μας είναι ο τουρισμός και φαρέτρα μας ο πολιτισμός, οπότε αν εδώ πάνω επενδύσουμε, τότε η χώρα μας θα βγει συντομότερα από την κρίση» είπε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος συνέχισε τις προτάσεις του, λέγοντας “ναι” και στην οργάνωση ενός “Love Parade” (παρέλαση αγάπης), φτάνει να έχει έσοδα η χώρα, αφήνοντας άφωνο τον υφυπουργό Πολιτισμού Γιώργο Νικητιάδη.

Δημοσιογράφος: «Ακούγοντάς σας να προτείνετε το Love Parade το μυαλό μου πήγε σε άρματα και....

Μήνυμα προς KONTRA TV: Αποφασίστε... Εμείς ή ΑΥΤΗ;

Είστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ή νεοταξίτες υπάλληλοι εκεί πέρα ;

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

και μην αρχίσετε πάλι τις βλακείες περι δημοκρατίας κλπ

Αναγνώστης

Συμφωνούμε απόλυτα με τον αναγνώστη που έγραψε το μήνυμα.
Εμείς οι Έλληνες πατριώτες έχουμε πέσει πολλές φορές θύματα πατριδοκάπηλων και απατεώνων.Για αυτό όποιος....

ΒΟΜΒΑ: Δικαστής κάτοχος BMW Χ5..

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ποιός δικαστής του Αρείου Πάγου πρόσφατα (το πολύ 3 εβδομάδες έχει το γεγονός) αγόρασε μια καινούργια BMW X5, αξίας 130.000 ευρώ και την ασφάλισε για 200.000;

Φοβάται κάτι ή....

Η επίθεση στα blogs θα συνεχιστεί... Οι αφορμές έχουν δοθεί

Η επίθεση στα blog (ειδικά της google) συνεχίζεται..
Αναρτήσεις σε blog εξαφανίζονται με "μαγικό τρόπο",
μαχητικά και επικριτικά blog διαγράφονται και δεν υπάρχουν πια,κάποιοι άλλoι δεν μπορούν να μπουν στο λογαριασμό τους,αν δεν δώσουν τηλεφωνικό αριθμό..για να τους ξαναστείλουν τους κωδικούς.
Απειλές,ύβρεις,δολοφονία (Γκιόλια),μηνύσεις,ρουφιάνοι και χαφιέδες,έχουν στήσει χορό,γύρω από την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και ενημέρωσης.
Και άλλες τέτοιες "ομορφιές",που είναι ένα δείγμα το...

Οι ραδιουργίες των υποκριτών

«Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ» λέει μια Ιταλική παροιμία.
Τον Δεκέμβριο του 2009 , στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής  στις Βρυξέλλες ,ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου δήλωνε ότι «…Δεν έχουμε πετρέλαιο ή έστω όσο έχουμε βρει είναι ελάχιστο».
Ένα χρόνο αργότερα , τον Δεκέμβριο του 2010 η εισηγητική έκθεση του αρμόδιου υπουργείου  της πράσινης Τίνας (Περιβάλλοντος)  στο νομοσχέδιο για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων, διατύπωνε επίσημα ότι....

Μπάχαλο στην ΕΡΤ λόγω... ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

Χωρίς να καταλάβει κανείς τι έχει συμβεί ο διαγωνισμός για τους συμβασιούχους κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα. Αιτία η θέσπιση του πολιτικού κριτηρίου, να μην περιλαμβάνονται στις λίστες των προς επιλογή προσώπων , συγγενικά πρόσωπα εργαζομένων στην ΕΡΤ. Δηλαδή πρόκειται για μια απόπειρα για μείωση της οικογενειοκρατίας, με την προσθήκη ενός όρου που όμως  δεν υπήρχε στο σχετικό διαγωνισμό.
Έτσι ξεκίνησε το “κόψιμο” των περίπου...

Στα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν: Παιχνίδια Ολέθρου

Ποιοι ήταν μαζί με τον Πάγκαλο στο “βασιλικό ρεβεγιόν”;

Ποιοι ήταν μαζί με τον Πάγκαλο στο “βασιλικό ρεβεγιόν”;

Ξέρετε γιατί το ρεβεγιόν του Θόδωρου Πάγκαλου στο King George του Συντάγματος, αντιμετωπίστηκε χαλαρά από την Κυβέρνηση;
Όχι φυσικά γιατί πλήρωσε το δωμάτιο, ούτε γιατί τον φιλοξένησαν ο Νίκος Σηφουνάκης και η Μαρή Δασκαλαντωνάκη. 
Αντιμετωπίστηκε χαλαρά γιατί μαζί με τον Πάγκαλο στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ήταν ο....

Στις ΗΠΑ για μόνιμη εγκατάσταση ετοιμάζονται να μετακομίσουν τουλάχιστο 3 υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης!

Ετοιμάζονται να “την κάνουν…”
Τουλάχιστο 3 υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης  ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα.
Οι δύο απέκτησαν πρόσφατα–μέσω υπεράκτιων-κατοικίες στις ΗΠΑ, ενώ ο τρίτος  είναι χρόνια τώρα ιδιοκτήτης ακινήτου σε περιοχή των ΗΠΑ που φημίζεται για τα Πανεπιστήμιά της.
Αυτό που τους ενδιαφέρει πρώτιστα είναι ο...

Το Κυπριακό «όμηρος» του αερίου

 Του Γιώργου Δελαστίκ
Εξελίξεις στρατηγικής σημασίας κυοφορούνται γύρω από τη διεθνή θέση της Κύπρου μετά την ανακάλυψη αξιόλογων κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) που καθόρισε το Ισραήλ για τον εαυτό του, ερχόμενο σε συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την οριοθέτηση των ΑΟΖ τους, αλλά ερήμην του Λιβάνου, που απορρίπτει ήδη τη συμφωνία αυτή.

Εν πρώτοις η συμπαράταξη της Λευκωσίας με το Τελ Αβίβ στο θέμα αυτό αντικειμενικά φέρνει την Κύπρο αντιμέτωπη με όλα τα αραβικά κράτη, κάτι που ευνοεί την Τουρκία, η οποία έχει ήδη...

κ. Οικονόμου όταν συναντήθηκες με τον Αμερ. Πρέσβη τον ευχαρίστησες για την προσωπική επικοινωνία... την άλλη μέρα τον πήρες τηλέφωνο να τον ξεχέσεις;

Βλέπω στο έγγραφο που δημοσίευσε χθες το wikileaks ότι ο κ. Οικονόμου ευχαρίστησε τον Αμερικάνο Πρέσβη επειδή άνοιξε ένα "κανάλι" άμεσης επικοινωνίας μαζί του, ενώ αντίθετα οι προκάτοχοί του, φαντάζομαι, ήταν δυσαρεστημένοι που δεν τους επισκέπτονταν απευθείας ο αμερικάνος Πρέσβης... Η συνάντηση έγινε στις 21 Ιανουαρίου (κρατήστε την ημερομηνία καθώς έχει σημασία) και μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το εξής:

Αποκάλυψη ΣΟΚ για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Έλλειμμα 3 εκ ευρώ έχει αυτή τη στιγμή το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και αναζητείται τρόπος για το πως θα κλείσει αυτή η τρύπα.

Την έκθεση για τις οικονομικές 'ατασθαλείες' του ιδρύματος, έχει στα....

Η στραταρχική αυθάδη στολή των ανδρεικέλων

Γράφει ο Θὐμιος Παπανικολάου


«Το κράτος είμαι εγώ» είναι σχεδόν μια φιλελεύθερη φόρμουλα σε σύγκριση με το σημερινό ολοκληρωτισμό των «μαφιών» της Νέας Τάξης.
Ο Λουδοβίκος ΙΔ΄ δεν ταυτιζόταν παρά μόνο με το κράτος. Οι πάπες της Ρώμης ταυτίζονταν ταυτόχρονα με το κράτος και την Εκκλησία. Ο νεοταξικός ολοκληρωτισμός πάει πιο πέρα από τον καισαροπαπισμό: Περιλαμβάνει στις...

Παράνομος ο "οικολόγος - ακτιβιστής" Μπουτάρης


Στις 21 Δεκεμβρίου ρωτούσαμε (εδώ) τον ....κ.Παπαγεωργόπουλο, "το προσωπικό σας Ι.Χ., με το οποίο κινείστε εντός Θεσσαλονίκης, με πινακίδες μάλιστα επαρχιακής πόλης είναι πετρελαιοκίνητο; Είστε ο πρώτος δημότης ή ο πρώτος παραβάτης κύριε Δήμαρχε; "
Τελικά ο πρώτος παραβάτης είναι ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, όπως αποκαλύπτει το πάντα καλά πληροφορημένο...

thestival !
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Καμμένος: "Προτιμώ σε μια μοιρασμένη τράπουλα να είμαι μπαλαντέρ"

Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή εξηγεί για ποιό λόγο δεν ανέλαβε έναν τομεάρχης στον ανασχηματισμό της ΝΔ.

Μίλησε για τις άριστες σχέσεις και τις κοινές θέσεις που έχει με τον Αντώνη Σαμαρά και αποκάλυψε ότι του προτάθηκε θέση τομεάρχη αλλά δεν δέχθηκε για 2 λόγους.
Πρώτον γιατί οφείλει στην πατρίδα, στο λαό και τον ίδιο τον εαυτό του να εργαστεί αναπόσπαστος στην εξεταστική στη Siemens ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και δεύτερον γιατί...

Τι γνωρίζει ο τέως διοικητής της ΕΥΠ για τον κ.Χρυσοχοϊδη, το ΠΑΣΟΚ και την τρομοκρατία;

Σε μείζον  θέμα εξελίσσεται όπως έχουμε ήδη επισημάνει οι αποκαλύψεις του Wikileaks για τις βαθιές σχέσεις του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με την αμερικανική πρεσβεία.
Μεταξύ των αντιδράσεων και ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό του τέως διοικητή της ΕΥΠ και βουλευτή σήμερα του ΛΑ.Ο.Σ Ιωάννη Κοραντή στην οποία ρωτά μεταξύ άλλων τον κ. Γ. Παπανδρέου:
“Γνωρίζετε εάν επίλεκτοι συνεργάτες του (του κ. Χρυσοχοϊδη; Ποιούς εννοεί;;;) ανέφεραν με απόρρητες αναφορές τους σε...

Λοβέρδος: ο "Λαγός" κυβέρνησης και ΔΝΤ

«Οι προβλέψεις μου για το 2011 είναι δυσοίωνες. Θεωρώ ότι θα είναι χειρότερο από το 2010, όμως θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε και να μπούμε στο 2012 με αναπτυξιακή προοπτική»

star.gr

Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι Πάγκαλος και Λοβέρδος έχουν επιλεχθεί, για συγκεκριμένους λόγους που θα αναλύσουμε άλλη φορά, ότι λειτουργούν ως λαγοί της κυβέρνησης.

Τώρα πως ξαφνικά πήγαμε από...

Like a rock star... Απόστολος Γκλέτσος



Lamiareport.gr

Απειλείται η Ελλάδα από τον Ισλαμικό Φονταμεταλισμό;

 Για διαβάστε μια αποκαλυπτική αναφορά των ΗΠΑ για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα το 2008 και τους λαθρομετανάστες όπως αποκαλύφθηκε από τον ιστότοπο Wikileaks...

«Μετανάστες συµµετείχαν στις βίαιες διαδηλώσεις στην Αθήνα ανάµεσα στον Δεκέµβριο του 2008 και τον Μάρτιο του 2009 και µετανάστες καταπατητές ακατοίκητων χώρων έχουν καταλάβει ορισµένες γειτονιές της Αθήνας και έχουν εντείνει τη “φυγή των Ελλήνων” από περιοχές του κέντρου. Χωρίς νοµικό καθεστώς, ελλείψει....

Διοξίνες και σε χοιρινό κρέας... Δηλητηριάζουν την Ευρώπη οι Γερμανοί!!

Σήμερα οι γερμανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ανιχνεύτηκε διοξίνη και σε φάρμες χοίρων στην περιοχή της κάτω Σαξωνίας και μάλιστα το κρέας περιείχε ποσότητες κατά 70% πάνω από το επιτρεπτό όριο… Φυσικά ακολουθούν θανατώσεις ζώων και μεγαλύτερη έλεγχοι τροφίμων στα παράγωγα χοιρινών που προέρχονται από την περιοχή…
Η κατανάλωση διοξινών μπορεί να...

Πόλεμος για την Κυριακή

Κόντρες µεταξύ εµπόρων αλλά και εµπόρων µε εργαζοµένους προκαλούν οι προτάσεις της Εθνικής Συνοµοσπονδίας Ελληνικού Εµπορίου για αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της αγοράς. Σηµείο τριβής για µια ακόµη φορά φαίνεται να είναι τόσο οι αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των εµπορικών καταστηµάτων που εξετάζει να εισηγηθεί η ΕΣΕΕ, όσο και το άνοιγµα των επιχειρήσεων τρεις Κυριακές τονχρόνο αντί για µία που ισχύει σήµερα.

Χθες η Οµοσπονδία ΕµπορικώνΣυλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος και Νήσων δήλωσε ....

Ακόμη δεν βάζουν μυαλό…

H ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ οικονομική πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση το 2010 άφησε ανεξίτηλες πληγές σε εκατομμύρια Ελληνες πολίτες. Η συρρίκνωση εισοδημάτων που υπέστησαν οι οικογένειες των 770.000 υπαλλήλων και λειτουργών του Δημοσίου εξαιτίας του παγώματος των βασικών μισθών, των περικοπών στα επιδόματα και των υπεραυξήσεων στους έμμεσους φόρους ήταν πρωτοφανής, καθώς κυμάνθηκε μεταξύ 19% και 30%.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ υπέστησαν το 2010 και οι εργαζόμενοι στις....

Τούρκος δουλέμπορος: "Με την συνεργασία του Στρατού μας περνάμε τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα"

Η αποκάλυψη του ρόλου του τουρκικού Στρατού στο εμπόριο λαθρομεταναταστών στον Έβρο αναδύεται ανάγλυφα από την εξομολόγηση ενός Τούρκου δουλεμπόρου σε έναν Γερμανό δημοσιογράφο, όπου αποκαλύπτεται η ταρίφα των Τούρκων αξιωματικών και στρατιωτών που στέλνουν κατά χιλιάδες τους λαθρομετανάστες να διαβούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα!
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο Τούρκος διακινητής για να περάσει τους...

Σκάνε οι αποκαλύψεις των Wikileaks για τον πρώην πρέσβη εν Ελλάδι Σπέκχαρντ

Δείτε τα αυθεντικά κείμενα… Λίγη βοήθεια γιατί η ροή πληροφοριών είναι μεγάλη, εάν δείτε κάτι σημαντικό που μας διαφεύγει, ώστε να το μεταφράσουμε.

SUBJECT: Hellenic Police Chief on Security Service Reorganization,
Migration, C/T Cooperation
1. (SBU) SUMMARY: During a meeting on 21 January Hellenic National Police (HNP) Chief Ikonomou told the Ambassador that the reorganization of the Ministry of Citizen Protection was far from complete, but...