Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2016

Ρεσιτάλ Κασιδιάρη και Ζησιμόπουλου στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Η ΕΚΛΟΓΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΝΔ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε αρχηγός της νουδούλας ο γιός του… Δράκουλα των Χανίων και πάσης Ελλάδος, είπαμε πως πράγματι θα κάνει «σκληρή αντιπολίτευση» στους Τσιπροκαμμένους, αλλά υπό την έννοια ότι θα είναι ο μοχλός πίεσης για να εφαρμοστεί ταχύτερα και στην πιο αντιλαϊκή του εκδοχή το νέο αριστερό Μνημόνιο.

Στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού των μεγαλοεργολάβων, μας επιβεβαίωσε και ο καλός γνώστης –εκ των έσω- του πολιτικού παρασκηνίου, ο… Ντερμπεντέρης- Πρετεντέρης. Σχολιάζοντας, λοιπόν, τα παζάρια της συγκυβέρνησης με τους Ευρωπαίους για το ασφαλιστικό, το φερέφωνο αυτό της διαπλοκής είπε με φανερή χαιρεκακία τις εξής αλήθειες:...

Υποψήφιος του Σύριζα συνελήφθη για μίζα: Η «ηθική» της αριστεράς σε νέα επεισόδια

Την «ηθική» της αριστεράς την έχουν όλοι δει στο διάστημα της Μεταπολίτευσης, αφού είτε μιλήσουμε για το ΚΚΕ, είτε μιλήσουμε για τις διάφορες παραφυάδες του, όπως ο Σύριζα, η αριστερά έχει αποδείξει ότι υιοθετεί όλες τις ανήθικες πρακτικές της πασοκονουδούλας όταν της δοθεί η ευκαιρία.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και του Υποδιευθυντή της Εθνικής Τράπεζας και υποψηφίου του Σύριζα στην Αρκαδία, ο οποίος...

Οι Εβραίοι στηρίζουν φανατικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη....και τον αποκαλούν "άνθρωπό τους".


Βρήκαν τον άνθρωπό τους: Οι Εβραίοι της Ελλάδος στηρίζουν φανατικά Κυριάκο Μητσοτάκη!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: «Των Ιουδαίων το προς ημάς μίσος, υπερβαίνει και αυτό το τουρκικό μίσος»
 

Αδαμάντιος Κοραής

Τον τρόπο με τον οποίο υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της Πατρίδος και του Ελληνικού Λαού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον βίωσαν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες κατά τη διάρκεια της υπουργικής του θητείας στην αντεθνική συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Ουδείς λοιπόν δύναται να αμφιβάλλει για τις σκληρά μνημονιακές προθέσεις του, παρά το γεγονός ότι τα μέσα εξαπάτησης -για ευνόητους λόγους- ομιλούν και γράφουν για «την ελπίδα και τις μεγάλες προσδοκίες που γεννιούνται από την ανάδειξή του» στην ηγεσία της ψευτοδεξιάς.
Εκείνοι οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να τρέφουν ελπίδες και μεγάλες προσδοκίες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι οι τοκογλύφοι του Βερολίνου και της Νέας Υόρκης και φυσικά οι Εβραίοι της Ελλάδος, οι οποίοι δημοσίως χαρακτηρίζουν την οικογένεια Μητσοτάκη (και κατ' επέκταση τον Κυριάκο), υπερασπιστή των συμφερόντων του Ισραήλ!

Δίχως σχόλια, παραθέτουμε άρθρο του Αριέλ Λεκαδίτη, μεταπτυχιακού φοιτητή στο Τμήμα Ολοκαυτώματος του Πανεπιστημίου της Χάιφα, το οποίο δημοσιεύτηκε στο καθεστωτικό Βήμα:

«Η εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ σημαντική τη....

ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΙΧΑΝΕ… ΚΑΨΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ 3ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΕ «ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ»!

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com278399prosfygopoula_593_382_s.jpg

Ένα τρίχρονο αγοράκι πλήρωσε τις… κάψες που είχαν… θερμόαιμα «προσφυγάκια» σε κέντρο φιλοξενίας που βρίσκεται στην πόλη Στράβεντζερ της Νορβηγίας!

Στο συγκεκριμένο κέντρο φιλοξενούνται 781 εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι και η νορβηγική αστυνομία ψάχνει μεταξύ αυτών τους ενόχους – που είναι περισσότεροι του ενός!

«Ερευνούμε την υπόθεση σαν....

Μας πήραν στο...ψιλό και οι Βούλγαροι. Πρωτοσέλδιο εφημερίδας ευχαριστεί τους ΣΑΝΕΛ για την...οικονομική εγκατάσταση των Ελληνικών επιχειρήσεων στη Βουλγαρία

Μεγάλο θόρυβο προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα το πρωτοσέλιδο, ειρωνικό ευχαριστήριο δημοσίευμα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία βουλγαρικής εφημερίδας «Sega» με τίτλο «Thanks Greece».
Ένα δημοσίευμα που ευχαριστούσε, όπως έγραφε, 60.000 ελληνικών επιχειρήσεων που έφυγαν λόγω των capital controls ως συνέπεια της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.
Οπως σημείωνε η βουλγαρική εφημερίδα και μεταφέρει το newmoney.gr, καθημερινά κατά μέσο όρο η Βόρεια Ελλάδα «έστελνε» 335 επιχειρήσεις στη Σόφια εξαιτίας του φόβου κατάρρευσης του ντόπιου τραπεζικού συστήματος δημιουργώντας διά της ....

Υπάλληλος - "Αλληλέγγυος" ΜΚΟ....αποδείχθηκε κατάσκοπος (για λογαριασμό ποιού άραγε) στη Μυτιλήνη...!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και αυτά τα "φίδια" τα τρέφουμε και τα...μεγαλώνουμε στην Ελληνική επικράτεια και σύντομα όσο θα...έχουμε "ενοχικά" σύνδρομα, το δηλητηριώδες δάγκωμά τους θα μας οδηγήσει μια για πάντα στην παράλυση και μελλοντικά στον τάφο της χώρας μας.

Ισπανός… εργαζόμενος σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση που δραστηριοποιείται σε ζητήματα υποδοχής και περίθαλψης προσφύγων και λαθρομεταναστών στη Λέσβο είχε στήσει ολόκληρο σύστημα υποκλοπών πάνω στο νησί και παρακολουθούσε της κινήσεις του Λιμενικού Σώματος και το συντονισμό αυτού με τις Ένοπλες Δυνάμεις που βρίσκονται τόσο πάνω στο νησί όσο και στην ευρύτερη περιοχή. 

Πρόκειται για μία ακόμη απόδειξη ότι...

O Ροζέ Μιλά χαρακτηρίζει "μαχαιροβγάλτες" τους λευκούς αλλά επειδή είναι μαύρος....δεν είναι βεβαίως Ρατσισμός!


Ρατσισμός εναντίον λευκών: Ο Ροζέ Μιλά χαρακτηρίζει μαχαιροβγάλτες τους Ευρωπαίους

Η επιβολή της «πολιτικής ορθότητας» εξαπλώνεται σ΄όλους τους τομείς. Πόσο, μάλιστα, στο πλέον δημοφιλές μαζικό άθλημα, το ποδόσφαιρο. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε ακόμη και ο «ρατσισμός» να έχει συγκεκριμένους αποδέκτες ως θύτες και θύματα, χωρίς εξαιρέσεις και αντίθετες διαδρομές. Οι «ρατσιστές» είναι πάντοτε οι Λευκοί, ενώ τα «θύματα» ανήκουν μονίμως στους Μαύρους (κυρίως) και τις άλλες Φυλές. Κάθε διαφορετική χροιά «ρατσισμού» θεωρείται ως μη γενόμενη.
Επαλήθευση των παραπάνω αποτελούν τα όσα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες, με την ανάδειξη του κορυφαίου Αφρικανού ποδοσφαιριστή για το 2015. Η επιλογή του γκαμπονέζου Πιερ – Εμερίκ Ομπαμεγιάγκ, επιθετικού της γερμανικής Ντόρτμουντ, προκάλεσε την οργή του ιβοριανού Γιάγια Τουρέ, μέσου της αγγλικής Μάντσεστερ Σίτυ, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «είναι ντροπή για την Αφρική και για όσους τον ψήφισαν, επειδή αγνοούν όσα σημαντικά γίνονται στα αφρικανικά γήπεδα και σαν… υπόδουλοι συγκινήθηκαν μόνο από όσα συνέβησαν στην Ευρώπη!».
Στις δηλώσεις του Τουρέ έσπευσε να απαντήσει ο παλαίμαχος καμερουνέζος επιθετικός Ροζέ Μιλά, ο οποίος τόνισε ότι: «Περίμενα περισσότερο αλληλοσεβασμό  μεταξύ Αφρικανών… Και βέβαια ο...

Η Χρυσή Αυγή δίπλα και πρωτοπόρα στους Αγώνες του ελληνικού λαού...Ρόδος: Κάτοικοι και Χρυσή Αυγή ενάντια στην μετεγκατάσαση "ευπαθών" σε...βιομηχανοποιημένη ζώνη!


Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Ρόδου ενάντια στην μετεγκατάσταση των ρομά - Στο πλευρό τους η Χρυσή Αυγή! Φωτογραφίες, Βίντεο

Στο πλευρό των εξαγριωμένων κατοίκων Κοσκινού, Αγίας Βαρβάρας, Τσαΐρι, Παστίδας βρέθηκαν συναγωνιστές από την Τ.Ο. Ρόδου. Η Χρυσή Αυγή ήταν η μοναδική πολιτική παράταξη που προσκλήθηκε από την συντονιστική επιτροπή των κατοίκων στην προσπάθεια που κάνουν για....

Έμαθε ότι... ανανεώνεται η νουδούλα και πλάκωσε και ο Πάγκαλος!


Έμαθε ότι... ανανεώνεται η νουδούλα και πλάκωσε και ο Πάγκαλος!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μετά τον Στέφανο Μάνο και άλλους… αστέρες του «φιλοευρωπαϊκού – εκσυγχρονιστικού» λόμπι, έμαθε ότι… ανανεώνεται η νουδούλα και πλάκωσε κι ο Πάγκαλος! Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο του Βήματος, έπλεξε το εγκώμιο του Κούλη του γουρλομάτη, τον οποίο συνέκρινε με τον… πατριάρχη του «εκσυγχρονισμού» Σημίτη, εκφράζοντας ωστόσο κάποιες αμφιβολίες, αν ο Κούλης θα πράξει αυτά που υποσχέθηκε και αφήνοντας να εννοηθεί, ότι αν τα πράξει, θα… συνεισφέρει και ο ίδιος στον… εκσυγχρονισμό της χώρας.
Να τι είπε: «Δεν ξέρω κατά πόσον ο κ. Μητσοτάκης θα είναι συνεπής στις αρχές του. Γιατί εδώ, έχει πάρει δεσμεύσεις, έχει υιοθετήσει θέσεις και θα ‘λεγα ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας Σημίτης σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, όπως το ζήσαμε την εποχή που...

ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: Η ώρα της Αλήθειας


ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: Η ώρα της Αλήθειας

Άρθρο - ανάλυση του Γ. Ζωγράφου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Μια από τις πιο επικίνδυνες «παρακαταθήκες» της Κυβέρνησης της ΝΔ (όταν κυβερνούσε αυτοδύναμη, ώστε να μην μπορεί να ισχυριστεί ότι το έκανε… «για να σώσει την πατρίδα») ήταν η ψήφιση του Νόμου 3655/2008 που έθεσε για πρώτη φορά τόσο σοβαρά το θέμα της αριθμοποίησης του προσώπου μέσω του ΑΜΚΑ και της αδυναμίας πλέον του πολίτη να συναλλαγεί με οποιονδήποτε τρόπο, αν δεν τον υιοθετούσε.
Η επιβολή της επίμαχης ταυτότητας επιβλήθηκε ερήμην των ατομικών δικαιωμάτων του φορέα τους, σε πλήρη αντίθεση με την θρησκευτική συνείδηση πολλών, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα στον....