Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 09, 2012

Αυτή είναι η πραγματικότητα που "πονάει" τους εγκάθετους και τους γραικύλους...Αποθέωση για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής παντού..

Γιορτάζουν τους βομβαρδισμούς οι Μογγόλοι στην Κύπρο... Και εμείς την ''Ελληνοτουρκική φιλία''...

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος εκατοντάδες Τουρκοκύπριοι μετέβησαν στον θύλακο των Κοκκίνων, μέσω του οδοφράγματος του Λιμνίτη, για να παραστούν στις εκδηλώσεις, που γίνονται κάθε χρόνο, για την επέτειο των βομβαρδισμών της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.

Από το οδόφραγμα του Λιμνίτη μέχρι τον θύλακο των Κοκκίνων πέρασαν συνολικά 74 λεωφορεία, μεταφέροντας 1.607 Τουρκοκύπριους.

Στα λεωφορεία βρισκόταν και ο ....

Χρυσή Αυγή: "Καμια ανοχή....Απελάστε τους όλους"

«Ούτε στην Αθήνα ούτε στην Θράκη, αλλά στις χώρες προέλευσής τους να επιστρέψουν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.
Όπως επισημαίνει,«αν πράγματι στεγάζονται σε αστυνομικές σχολές με αποθήκες οπλισμού, οι αρμόδιοι γι΄αυτήν την απόφαση οφείλουν να παραιτηθούν άμεσα».

Βλέπετε τέτοιες εικόνες και πιστεύετε ακόμη ότι "όλοι είμαστε άνθρωποι"; Και ότι δεν υπάρχει ρατσισμός;

Δείτε και θα καταλάβετε.....

Σιωνισμός και Παγκόσμια κυβέρνηση

Θεωρείται ρατσισμός, η υπενθύμιση ιστορικών γεγονότων που κάνουν λόγο για τις μη αρεστές μεθοδεύσεις συγκεκριμένων ομάδων, οργανώσεων και λαοτήτων που επεδίωκαν ανέκαθεν να διαμορφώσουν καταστάσεις στα μέτρα των εθνικών, θρησκευτικών, οικονομικών και των κάθε είδους στόχων και συμφερόντων τους. Κρίνεται αδύνατον όσα χρόνια και να περάσουν να αποκρυφτούν ή να διαγραφούν δεινά που προκλήθηκαν στην ανθρωπότητα και που επαναλαμβάνονται με ποικίλους τρόπους μέχρι σήμερα, τα οποία δεν επιτρέπουν τον εφησυχασμό και την ειρήνευση του κόσμου σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο κάποιοι «ηγέτες» σκέπτονται «πονηρά» και δρουν μυστικά και ύπουλα, προκαλώντας παντού προβλήματα, χωρίς να υπολογίζουν ακόμα και τις ζωές αθώων ανθρώπων, προκειμένου να επιτύχουν εκβιαστικά τις επιδιώξεις τους.
Το παράδοξο της όλης υποθέσεως είναι ότι....

Και όμως υπάρχει δήμαρχος αυτή την περίοδο που θέλει "μουσουλμάνους τουρίστες"..Και είναι φυσκά..

....ο Μπουτάρης!!
Διαβάστε τις δηλώσεις του, όπου δεν παραλείπει φυσικά να μιλήσει και τους αγαπημένους του...εβραίους!

Η Ρεπούση τόλμησε και έπιασε στο στόμα της τους Έλληνες Εθνικιστές...Θα πάρει όμως τις απαντήσεις της

Μια οφειλόμενη απάντηση στην αυθεντική εκπρόσωπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα
Απτόητη συνεχίζει η γνωστή Ρεπούση (του «συνωστισμού της Σμύρνης»), υπεύθυνη τύπου της συγκυβερνώσας ΔΗΜΑΡ (ή επί το ακριβέστερον ΡΗΜΑΔ, μιας και θέλει να τα κάνει όλα… ρημαδιό) την προσπάθεια αφελληνισμού και αποχριστιανισμού της μαθητιώσας νεολαίας μας, σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα». Και λίαν συντόμως θα φέρει στη βουλή το θέμα της κατάργησης του εκκλησιασμού των μαθητών, καθότι όπως λέγει: «βρίσκεται στις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΔΗΜΑΡ και θα επιχειρήσουμε να το κάνουμε πράξη».

Ταυτοχρόνως, η....

Και όμως βρέθηκαν κάποιοι να καταδικάσουν τη Χρυσή Αυγή για το ντου στο πλοίο με το πακιστανικό-κτήνος...Ήταν φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ

Το πιο γελοίο όμως ήταν ότι καταδίκασε το γεγονός γιατί μπορεί να.....χάσουμε τουρίστες!
Τα λένε αυτά οι άνθρωποι που έχουν στήσει τσαντίρια μπροστά στην Εθνική Βιβλιοθήκη στο κέντρο της Αθήνας για τους πακιστανούς - "απεργούς πείνας" και έκαναν κατάληψη του ιστορικού κτιρίου της Νομικής με λαθρο-εποίκους..

Διαβάστε τη δήλωση Δρίτσα... και γελάστε με την ψυχή σας..

Μεγάλο το σοκ στην Τουρκία απο την επίθεση των Κούρδων στη Σμύρνη... Δεν ήξεραν πως να το μεταδώσουν τα τουρκικά ΜΜΕ...!!!

Τρομακτικές είναι οι πραγματικές και οι ψυχολογικές συνέπειες για το τουρκικό κράτος και τον τουρκικό πληθυσμό, αφού οι Κούρδοι διαμηνύουν ότι ο αγώνας τους δεν πρόκειται να περιοριστεί στη Νοτιοανατολική Τουρκία, αλλά αφορά το σύνολο της τουρκικής επικράτειας.
Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, Ανδρέας Ρομπόπουλος,

Τους έχεις βαρέσει στο κεφάλι η ζέστη των θολοκουλτουριάρηδων...Ο (Κου)-Κούλογλου βλέπει ρήγμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις λόγω της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στη Θράκη...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά για τον εγκάθετο προοδευτικό - δημόσιο υπάλληλο (ΕΡΤ) θα ήταν προτιμότερο να ανεξατητοποιηθεί η Θράκη και να περάσει στον έλεγχο του....κυρίαρχου λαού!
Άστο κου-κούλογλου...Η γελοιότητα έχει και όρια. Και μόνο που για το ρεπορτάζ σου επικαλείσαι τους επαγγελματίες γραικύλους - διεθνιστές του "Απελάστε το Ρατσισμό" που στην περιοχή απαριθμούν 10 μέλη εκ των οποίων οι 6 είναι επιδοτούμενοι του προξενείου και οι υπόλοιποι φοιτητές μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, καταλαβαίνει την....αξιοπιστία του!

Γράφει λοιπόν ο ΚΟΥ-κούλογλου..

"Τι είχες Γιάννη..Τι είχα πάντα"..Πακιστανός λαθροέποικος τραυμάτισε με μαχαίρι 50χρονο Έλληνα σε λαϊκή στο Ηράκλειο

Νέο αιματηρό επεισόδιο στα Δειλινά Ηρακλείου, με πρωταγωνιστή πάλι Πακιστανό...Το περιστατικό έγινε σε λαϊκή αγορά όταν ένας Πακιστανός διαπληκτίστηκε αρχικά λεκτικά με έμπορο της αγοράς.

Τα αίματα δεν άργησαν να "ανάψουν" και...

Από τον Μεγάλο Αλέξανδρο στους Ταλιμπάν...!!

Αφγανιστάν για τους περισσότερους σημαίνει κόλαση του πολέμου, Ταλιμπάν, μπούρκα, μεσαιωνικός τρόπος ζωής. Εκεί όμως όπου σήμερα είναι ακόμα νωπός ο θάνατος από τις ακρότητες του εμφυλίου, κάποτε ανθούσαν τα γράμματα και οι τέχνες, οι γυναίκες φορούσαν περίτεχνα κοσμήματα, η καθημερινότητα είχε τις μικρές της πολυτέλειες, όλα συνηγορούσαν στην ποιότητα μιας ζωής που ουδεμία σχέση έχει με το σήμερα.
Πόσοι όμως από τους σημερινούς Αφγανούς έχουν συνείδηση της Ιστορίας τους; Πόσοι ξέρουν ότι ....