Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 26, 2013

Εθνικιστικός Σεισμός στη Νίκαια: Η "κοκκινιά" έχει χρώμα γαλανόλευκο...Φωτογραφίες - Βίντεο

Χιλιάδες Χρυσαυγίτες έδωσαν δυναμικό παρόν στη Νίκαια. Με εθνικιστικά συνθήματα έστειλαν μήνυμα αντίστασης ενάντια στους "αντιρατσιστικούς νόμους" και την άθλια ανθελληνική πολιτική του καθεστώτος.


Από νωρίς το μεσημέρι....

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ’ ΕΝΑΝ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑ

CACHE_620X620_1_1007108
Με μια μακροσκελέστατη επιστολή-κατεβατό, 1.793 λέξεων, ο «πολύς» Στάθης, γνωστός κομμουνιστής γελοιογράφος και… γελοιολόγος (στον «αστικό» τύπο), αλλά και «συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων» (σύμφωνα με το μακαρίτη τον Κακαουνάκη), απευθύνεται με… πατρικό ύφος (θέλοντας προφανώς να γίνει κι αυτός «πατερούλης», σαν το ίνδαλμά του, τον Στάλιν) στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να τους… πείσει ν’ αλλάξουν και να μπουν στο… σωστό δρόμο του σ. Κουτσούμπα. Θα κάνουμε έναν σύντομο σχολιασμό και θα δώσουμε ορισμένες απαντήσεις στον προβατόσχημο αυτόν λύκο, ζηλωτή του σταλινικού τρόμου που το παίζει… Αρσακειάς:

1ον) Η… δημοκρατία της δικτατορίας του προλεταριάτου.
«Η δημοκρατία είναι το πρώτο ζητούμενο. Για την ίδρυσή της, την καθιέρωσή της και.....

Νέα περίπτωση Μυρτώς...Αφγανικό κτήνος πέταξε στο γκρεμό νεαρή φοιτήτρια για να τη ληστέψει!!!!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ζήτω ο πολυφυλετισμός

Δυστυχώς ή άτυχη Μυρτώ στην Πάρο δεν ήταν ούτε το πρώτο, αλλά δυστυχώς ούτε και το τελευταίο θύμα εγκληματικότητας λαθρομεταναστών στην χώρα μας.
 
Ρεπορτάζ του Βασίλη Χήτου: "Αφγανός στην Κέρκυρα ζήλεψε την κτηνωδία  του Πακιστανού στην Πάρο και πέταξε στα βράχια της Κέρκυρας, δίπλα από το παλιό Ενετικό φρούριο από ύψος εφτά μέτρων, 20χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει  στο 2ο έτος του ιστορικό τμήματος στο πανεπιστήμιο του νησιού.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 τα ξημερώματα όταν το κορίτσι με καταγωγή από τα ορεινά Θεοδώριανα της Άρτας, επέστρεφε στο σπίτι. Δίπλα από το σπίτι όπου πέθανε ο Διονύσιος Σολωμός ο Αφγανός όρμηξε στην 20χρονη για να.......

"Είναι πολλά τα λεφτά Θέμο"...Η σκληρή απάντηση της Χρυσής Αυγής στη λάσπη του Πρώτου Θέματος

Ξανακατέβασε τα παντελόνια αλλά για χάρη του...Μαξίμου!
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε την απάντηση του Χρήστου Παππά στον εκδότη και τους δημοσιογράφους του "ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ" που τείνουν να γίνουν περισσότερο γραφικοί και δουλοπρεπείς και από τους κομμουνιστές...
(Βέβαια και ο Θέμος από εκεί ξεκίνησε για να μην ξεχνιόμαστε)

Πανικόβλητοι οι μνημονιακοί καρεκλοκένταυροι του Μαξίμου παίζουν τα ρέστα τους στον βρώμικο  πόλεμο λάσπης εναντίον τού Εθνικιστικού Κινήματος. 
Αφού δεν προχωρούν οι κακoστημένες προβοκάτσιες των ρουφιάνων του Δένδια, στον χορό βάζουν και τους πινόκιο δημοσιογραφίσκους του "ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΑ-ΘΕΜΑΤΟΣ" που τολμούν να βάλουν στο στόμα τους το όνομα του ΑΡΧΗΓΟΥ καί τό δικό μου.(όπως έλεγε και στην παλιά ελληνική ταινία "είναι πολλά τα λεφτά ...Θέμο")

 Τους πονάει που......

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των αλλόφυλων ταραχοποιών της Σουηδίας

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γνωστός ο υποστηρικτικός ρόλος της αριστεράς στο σιωνιστικό σχέδιο επιβολής του πολυφυλετισμού στην Ευρώπη, με σκοπό της διάλυση των φυλετικών και θρησκευτικών συνεκτικών δεσμών, ώστε οι Ευρωπαίοι να καταστούν μια εύκολα διαχειρίσιμη αγέλη.

Όχι μόνο συνεχίζονται οι πρωτοφανείς… πολυπολιτισμικές ταραχές στη χώρα-πρότυπο της «αφομοίωσης των μεταναστών» Σουηδία, αλλά επεκτείνονται κιόλας!

Έτσι, η φωτιά που καίει τα περίχωρα της Στοκχόλμης μεταφέρθηκε και σε δύο ακόμα πόλεις της χώρας, που βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά, το Όρεμπρο και το Λινκόπινγκ. 
Εκεί αναφέρθηκε μια πυρκαγιά σε σχολείο, καθώς και αρκετές καταστροφές οχημάτων. 
Οι συγκρούσεις είναι τόσο σοβαρές, που το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών και η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Στοκχόλμη απηύθυναν οδηγία προς τους υπηκόους τους να αποφεύγουν τα «επικίνδυνα σημεία» στη σουηδική πρωτεύουσα. 
Κι όλα αυτά ενώ εκφράζονται φόβοι για περαιτέρω επέκταση των ταραχών…

Εν τω μεταξύ, οι… συνήθεις «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» του ΣΥΡΙΖΑ, είδαν φωτιές κι άνοιξε...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

CACHE_650X650_1_33633
Νέο καθεστώς στο μείζον θέμα της δωρεάς οργάνων θα ισχύει από την 1η Ιουνίου, με πολλούς πολίτες να εκφράζουν την αντίθεση τους.
Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με το νέο νόμο, που θα τεθεί σε ισχύ σε λίγες μέρες, δότης οργάνων καθίσταται αυτοδίκαια και χωρίς την έγκριση των οικείων του, οποιοσδήποτε ασθενής καταστεί εγκεφαλικά νεκρός για οποιοδήποτε λόγο.
Όσοι πολίτες δεν συναινούν στη συγκεκριμένη διαδικασία μπορούν να.....

Δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ σήμερα στη Νίκαια... την πορεία κατά της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών

Σήμερα, Κυριακή 26 Μαΐου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματικότητα κατά των Ελλήνων στο "Περιβολάκι" στην Νίκαια.

Λέμε όχι στην εγκληματικότητα!


Γιατί ο μόνος "ρατσισμός" που υπάρχει είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων.

 

ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ! “ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΦΕ”… ΝΑΙ “ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΦΕ” ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΡΤ…!!! ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ…


ÓÔÉÃÌÉÏÔÕÐÁ // ÑÁÄÉÏÌÅÃÁÑÏ ÅÑÔ/ÔÇËÅÌÁ×ÉÁ (DEBATE) ÔÙÍ ÄÕÏ ÕÐÏØÇÖÉÙÍ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÙÍ ÊÙÓÔÁ ÊÁÑÁÌÁÍËÇ ÊÁÉ ÃÉÙÑÃÏÕ ÐÁÐÁÍÄÑÅÏÕ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)
«Επίδομα καφέδων» ύψους 300 ευρώ το μήνα απολαμβάνουν τα στελέχη της ΕΡΤ! Οι διευθυντές και οι αναπληρωτές διευθυντές της ΕΡΤ, τον τελευταίο χρόνο, λαμβάνουν κάθε μήνα ένα επίδομα 300 ευρώ, για τους καφέδες που θα κεράσουν στους επισκέπτες στους Ραδιομέγαρο.
Το επίδομα αυτό που αντιστοιχεί σε 3 βδομάδες εργασίας στους κανονικούς εργαζόμενους, σύμφωνα με τα νέα πραγματικά μισθολόγια, επανήλθε το τελευταίο έτος μαζί με το «στρατό» των συμβούλων, των διευθυντών και των αναπληρωτών τους, που έφεραν στην ΕΡΤ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.
Το λαμβάνουν άπαντες ακόμη και οι.....

Έτριβαν τα μάτια τους με τους Έλληνες κομάντος οι αμερικανοί - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Έτριβαν τα μάτια τους με τους Έλληνες κομάντος οι αμερικανοί - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι κορυφαίες Μονάδες των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων έκαναν επίδειξη ισχύος στον αμερικανικό παράγοντα, σε κοινά γυμνάσια στην περιοχή της Αττικής. Αλεξιπτωτιστές και αμφίβιοι καταδρομείς, η δύναμη ταχείας αντίδρασης των Ενόπλων μας Δυνάμεων έστειλαν σαφές μήνυμα σε εχθρούς και "φίλους" πως παρά την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας μας, όποιος επιχειρήσει οποιαδήποτε κίνηση κατά της Ελλάδος θα πέσει στη θάλασσα.

Πιο συγκεκριμένα,