Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

Ηοgar Social: Το ισπανικό Εθνικιστικό Κίνημα στα βήματα της Χρυσής Αυγής

Αξιοσημείωτο γεγονός συνιστά η σταθερή ανάδυση των Eθνικιστικών κινημάτων σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο, ενώ η κατακόρυφη άνοδός τους αποτελεί την δυναμική απάντηση στην συστηματική αποδόμηση των εθνικών ευρωπαϊκών κρατών, μέσω της ανεξάλειπτης εισροής κυμάτων αλλογενών και της αλλοτριώσεως της πολιτισμικής ευρωπαϊκής υποστάσεως.
Στην υπερήφανη Ισπανική Γη δραστηριοποείται και κλιμακώνει την πολιτική του δράση το Hogar Social, ένα κίνημα αμειγώς εθνικιστικό με αξιόλογη πολυδιάστατη κοινωνική δράση, και ένα οργανωμένο δίκτυο αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Η εκπρόσωπος της οργανώσεως Melisa Ruiz, σε συνέντευξή της καταδεικνύει τον κίνδυνο αλλοιώσεως του κοινωνικού ιστού από την σταδιακή αφομοίωση των διαμενόντων στην Ισπανία, μεταναστών, ενώ καταγγέλλει την προνομιακή τους μεταχείριση εις βάρος του ισπανικού λαού. Βεβαίως η ιστορική κληρονομιά βαραίνει χαρακτηριστικώς τον ισπανικό λαό. Όπως υποστηρίζει η ίδια «το ιστορικό παρασκήνιο της Ισπανίας και ο εμφύλιος πόλεμος, νομιμοποίησαν...

Φιάσκο η συγκέντρωση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Παραιτηθείτε όλοι να ησυχάσουμε! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε στο περιστύλιο της Βουλής για την χθεσινή συγκέντρωση ΝΔ - Πασόκ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την κόκκινη τρομοκρατία των "Πυρήνων της Φωτιάς"

Τι κι αν έγιναν εξουσία – και τρώνε καλά, πολύ καλά, πάρα πολύ καλά!- τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν ξέχασαν τους… ένοπλους συντρόφους τους και βρίσκονται καθημερινώς στην πρώτη γραμμή της «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης», γιατί «πρώτα βγαίνει η ψυχή κι ύστερα το χούι»….

Έτσι, στην «δίκη» (με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα – όλοι οι «κοινωνικοί αγωνιστές» αθώοι, ας τολμήσουν οι δικαστές να κάνουν κι αλλιώς!) των «Πυρήνων» της κόκκινης τρομοκρατίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, εμφανίστηκαν ως μάρτυρες...

Κατέλης του ΣΥΡΙΖΑ (Φίλης): ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!

filis_thriskia

Τελικά, ο άθεος κομμουνιστής, ντρούλης-χοντρούλης Φίλης, το πέταξε από πάνω του το «μπαλάκι» της προσευχής στα σχολεία και των παρελάσεων κατά τις εθνικές επετείους! Σε ακόμα πιο σίγουρα χέρια! Σ’ αυτά των μαρξιστών ινστρουχτόρων που παριστάνουν τους δασκάλους και τους καθηγητές των παιδιών μας!
Έτσι, μετά τις δηλώσεις του σε σχολείο της Κορίνθου, πως δεν είναι δα και αμαρτία να μην γίνεται πρωινή προσευχή στα σχολεία, το γύρισε ελαφρώς μιλώντας στον κομματικό ραδιοσταθμό των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ:
«Θέματα όπως η προσευχή πριν το μάθημα, αλλά και οι...

Ανθελληνική τροπολογία Μουζάλα για να μείνουν όλοι οι λαθρομετανάστες για πάντα στην Ελλάδα: Υπερψηφίστηκε και από την Νέα Δημοκρατία!


Ανθελληνική τροπολογία Μουζάλα για να μείνουν όλοι οι λαθρομετανάστες για πάντα στην Ελλάδα: Υπερψηφίστηκε και από την Νέα Δημοκρατία!

Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ προέβη στην συνταγματική εκτροπή των μεταμεσονύκτιων τροπολογιών, προκειμένου να νομοθετήσουν εν κρυπτώ. Βεβαίως το ζητούμενο και το πραγματικό σκάνδαλο δεν είναι μονάχα αυτό, ούτε κυρίως αυτό, αλλά αυτά που κρύβουν οι μεταμεσονύκτιες τροπολογίες.
Τελευταίο παράδειγμα η τροπολογία Μουζάλα σε σχέση με τις απελάσεις των παράνομων αλλοδαπών. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εν λόγω τροπολογία συστήνονται «Ανεξάρτητες Επιτροπές Προσφυγών» με σκοπό την εξέταση των απορριφθέντων αιτημάτων ασύλου.
Η σημερινή νομοθεσία ορίζει πως...

Ποιό είναι αυτό το....κορίτσι;! Ή μήπως είναι καταπιεσμένο "αγόρι¨";

neo ke fgfg
Μα ποιο είναι αυτό το κορίτσι με την μίνι φούστα και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα; Γιατί κουρεύτηκε γουλί; Πως είπατε; Δεν είναι κορίτσι; 

Είναι ο 24χρονος EJ Τζόνσον, γιός του άσου του ΝΒΑ Μάτζικ Τζόνσον, που πρωταγωνιστεί στο αμερικανικό ριάλιτι σόου «Τα πλουσιόπαιδα του Μπέβερλι Χιλς»; Για κοίτα να δεις, και τον περάσαμε για… κορίτσι! Λες κι όποιο άτομο φοράει μίνι φούστα και ψηλοτάκουνα, είναι απαραιτήτως κορίτσι!

Τόσο… στενόμυαλοι και… καθυστερημένοι είμαστε! Ενδεχομένως δε και ολίγον…

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 71 ΧΡΟΝΙΑ: ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!

aris-velouxiwtis-eglimata-koummounismou
Σαν σήμερα, πριν από 71 χρόνια, ο πιο ειδεχθής εγκληματίας και προδότης που γέννησε η ελληνική γη στους αιώνες, πλήρωσε για τα αναρίθμητα εγκλήματα και τις προδοσίες του. Κυνηγημένος από τις ερινύες, από ειδικό απόσπασμα του δοξασμένου Εθνικού Στρατού, αλλά και από τα ίδια του τα συντρόφια, ο χασάπης του ελληνικού λαού Θανάσης Κλάρας ή Άρης Βελουχιώτης, ψοφάει! Είτε από βόλι των ανδρών του αποσπάσματος, είτε από «συντροφικό» βόλι, είτε από δικό του, άγνωστο πως…  Και εν συνεχεία μεταφέρεται στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων, όπου το κεφάλι του κρέμεται σε τσιγκέλι, για να δουν όλοι ποια είναι η μοίρα των προδοτών και εγκληματιών!
Την ίδια μέρα, αυτοί που...

Νέο φιάσκο της ΝΔ: Σε άδεια αίθουσα η εκδήλωσή της στην Πάτρα

Μετά το φιάσκο της Θεσσαλονίκης ήρθε η σειρά της Αχαΐας, για να δείξει την τραγική εσωκομματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΝΔ.

Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ, με ομιλητή μάλιστα τον πρωτοκλασάτο βουλευτή Νίκο Δένδια, εμφανίστηκαν μόλις 70 άτομα από τα 450 μέλη που συνολικά αριθμεί.
Το γεγονός της άδειας αίθουσας προκάλεσε...