Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 22, 2012

324 κιλά χασίς έφερναν από την Αλβανία δύο «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες»


Ούτε μια μέρα δε μπορούμε να παύσουμε να ασχολούμαστε με τα «κατορθώματα» των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών», οι οποίοι δε σταματούν να εγκληματούν!
Το Σάββατο, λοιπόν, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων άλλοι δύο νεαροί «κακόμοιροι κ.τ.λ.», εξ’ Αλβανίας, οι οποίοι επιχείρησαν να μπάσουν στην Ελλάδα την τεράστια ποσότητα των 324 κιλών χασίς!
Η σύλληψη των δύο μεγαλοεισαγωγέων ναρκωτικών ήταν περιπετειώδης. Αρχικά,

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ > Η Turkish Airlines χορηγός του 13ου Κυπέλλου Golf Ελληνοτουρκικής Φιλίας

H ΤΗΥ αποτέλεσε τον χορηγό του 13ου Κυπέλλου Golf Ελληνοτουρκικής Φιλίας, που διοργανώθηκε στο Costa Navarino, στην Μεσσηνία, υποστηρίζοντας την ιδέα του «ευ αγωνίζεσθαι» και ενισχύοντας για ακόμα μία φορά ενέργειες που έχουν ως σκοπό τους, την περαιτέρω σύσφιξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου, με το Κύπελλο Φιλίας να λαμβάνει χώρα στις 22 Ιουνίου, στο γήπεδο «Bay Course» και με τα «Challenge Cup», «Big is not enough» και «Farewell Cup» να πραγματοποιούνται στις 23 Ιουνίου.
Ο....

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!

defencenet.gr._ Προειδοποίηση στην Δύση ότι τυχόν στρατιωτική επέμβαση στην Συρία, όπω αυτή που απεργάζονται οι ΗΠΑ και η Τουρκία θα έχει ίσως καταστρεπτικές συνέπειες για την ίδια την οντότητα του ΟΗΕ, απέστειλε το ρωσικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας σε συνεδρίασή του υπό την προεδρία του Β.Πούτιν.

Σε μια ειδική συνεδρίαση με αντικείμενο τον πόλεμο στην Συρία το ανώτατο ρωσικό όργανο στον τομέα της εθνικής ασφάλειας έθεσε την Δύση προ των ευθυνών της σε ότι αφορά την πιθανή παράκαμψη από μέρους των δυτικών των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στο οποίο μέχρι στιγμής με τις ψήφους της Ρωσίας και της Κίνας μπλοκάρει την στρατιωτικη επέμβαση του ΝΑΤΟ και των αραβικών κρατών συμμάχν του ΝΑΤΟ στην Συρία, κατά το πρότυπο της Λιβύης.

Σε αντίθεση με το 2003 που.....

Ένα φοβερό βίντεο..."Ποιοί ελέγχουν το Υπουργείο Πολιτισμού";

Θυμηθείτε απλά τη φράση του "περιούσιου" Κίσσινγκερ:

"Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας"

Δείτε τώρα το βίντεο:

Έτσι χτίζεται ο.....εκφυλισμός και η ανοχή στη "διαφορετικότητα"..Ρεπορτάζ για τους gay αθλητές..

"Εμπνέει" βέβαια και η πόλη..
Λονδίνο: Βρετανία = Πρωτεύουσα των gay και του "εκφυλισμού"

Διαβάστε λοιπόν ποιοί είναι και....χειροκτοτήστε τους!
Πόσο ακόμα θα βεβηλώσουν οι νεοταξίτες το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων;

Οι 14 πιο γνωστοί είναι οι εξής:

Η "αιώνια" διαπλοκή ΜΜΕ - Πολιτικών...400χιλ ευρώ "μαύρα" έδωσε ο Άκης σε εκδότη

«Βόμβα» για τις σχέσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου με μεγαλοεκδότη, εξαπέλυσε ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας, κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας του.
Ο Ν. Ζήγρας, είπε συγκεκριμένα: «Όσο αφορά το γιο του Τσοχατζόπουλου, Αλέξανδρο, ο οποίος απέκτησε το μερίδιο μιας εταιρείας εστίασης, καφέ- μπαρ στην Πατησίων με την επωνυμία ΣΤΟΑ γνωρίζω ότι ο πατέρας του πλήρωσε…
στον πρώην κάτοχο της εταιρείας, ο οποίος ήταν μεγαλοεκδότης εφημερίδος, το τίμημα του μεριδίου το οποίο ήταν πάνω από 400.000 ευρώ, χρήματα τα οποία δόθηκαν μετρητά και δεν δηλώθηκαν πουθενά…».
Τα ερωτήματα που προκύπτουν εύλογα, είναι πολλά και σημαντικά:

Τον έχει πειράξει η ζέστη τον κομμουνιστομπολσεβίκο Χριστόφια: "Φταίει ο εθνικισμός και η ΕΟΚΑ για τα δεινά της Κύπρου"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσο και να προσπαθείς ρυπαρέ γραικύλε, απόγονε σταλινοφρουρών ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ στην μεγαλόνησο θα επιστρέψει...και Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ 
Η Κύπρος υπέφερε από τη μάστιγα του εθνικισμού, που εκφράζεται ακόμη και σήμερα μέσα από την φαινομενικά πατριωτική ρητορική πολιτικών, αλλά και εκκλησιαστικών κύκλων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

Εκφωνώντας τον επιμνημόσυνο λόγο, στο ετήσιο μνημόσυνο του Παύλου Ηρακλέους στο Μέσα Χωριό της Πάφου, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι η μονιμοποίηση της διχοτόμησης θα συνιστούσε νίκη του σοβινισμού, του εθνικισμού και των προαγωγών τους.

Είπε επίσης ότι.....

Έτσι καταρρίφθηκε το τουρκικό F-16D από το ελληνικό Mirage 2000EGM - Όλη η αερομαχία!!!

Η 8η Οκτωβρίου 1996, ήταν μια ηλιόλουστη μέρα στο Αιγαίο, όταν ένα σχηματισμός τουρκικών μαχητικών F-16C/D από την 192 Filo του Μπαλίκεσιρ σηκώθηκε και πήρε την συνήθη κατεύθυνση προς τα δυτικά.
 
Στα readiness της Τανάγρας ήχησε ο συναγερμός και ελάχιστα λεπτά αργότερα δύο Mirage 2000EGM βρέθηκαν στον αέρα. Οι ημέρες ήταν "ύποπτες" καθώς η ελληνική κυβέρνηση μόλις είχε αναλάβει την εξουσία (κάτι ανάλογο με ότι είχε γίνει στα Ίμια μόλις 9 μήνες πριν) μετά την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου και τα νεύρα στις Μοίρες ήταν τεντωμένα. Ειδικά στις Μοίρες των Mirage που θρηνούσαν ήδη από το 1992 τον Ν.Σιαλμά.
Στο χειριστήριο του ενός Mirage 2000ΕGM βρισκόταν ο.....

Οι νεοέλληνες έτρεξαν να πάρουν αποκωδικοποιητές μην χάσουν τα τούρκικα σίριαλ και οι Έλληνες της Συρίας σηκώνουν Βυζαντινά λάβαρα ενώ απειλούνται με σφαγή...!! Βίντεο!!