Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2014

Επική γελοιογραφία και ΒΙΝΤΕΟ για τη σχιζοφρένεια του Σαμαρά μετά την αποκάλυψη Κασιδιάρη - ΒΙΝΤΕΟ


Αποτρελάθηκε ο Σαμαράς με την αποκάλυψη της σκευωρίας - Δείτε το βίντεο!

Και οι γελοιογράφοι αντιλήφθηκαν την νευρική κρίση Σαμαρά

Μετά το βίντεο Μπαλτάκου και την ομολογία της σκευωρίας, το τελευταίο συγκλονιστικό ντοκουμέντο -που συνεχίζουν να αγνοούν τα τσοντοκάναλα της διαφθοράς - ήταν η χαριστική βολή για τον Σαμαρά, αφού αποδεικνύεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως έδινε εντολές στον επίορκο Ντογιάκο για την παράνομη και δίχως κανένα στοιχείο προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.

Δείτε και το εκπληκτικό βίντεο που δημιούργησε ομάδα τεχνικών της Χρυσής Αυγής....

Καψής και Λυκούδης το ομολογούν: "Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα... Κάτι πρέπει να κάνουμε" - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Προ ημερών οι ΜΕΤΑρρυθμιστές - με το πιο γελοίο σήμα που θα μπορούσε να φανταστεί ανθρώπινος εγκέφαλος (μια σαΐτα) - είχαν μια συνάντηση για να... συζητήσουν.

- Ανοίγω μια παρένθεση εδώ γιατί είμαι βέβαιος ότι κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι αυτοί οι..."μεταρρυθμιστές". Είναι οι.... πασοκοφιλελεύθεροι-αριστεροί, δηλαδή οι "εκσυγχρονιστές του Σημίτη", που έχουν ξεμείνει από τα κόμματα τύπου ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ κτλ, με μπροστάρη τον πάντα 'πρόθυμο' να στηρίξει την Κυβέρνηση Σαμαρά, Σπύρο Λυκούδη, αποχωρήσαντα από τη ΔΗΜΑΡ. -

Στην εκδήλωση, υπό την αιγίδα του....αρχι-σημιτικού Καμίνη, που έγινε σε χώρο του Δήμου Αθηναίων, παρευρέθησαν όλα τα στελέχη του "εκσυγχρονιστικού μπλοκ". Από τον Β. Οικονόμου, και τον ΣΑ-Ραγκούση, μέχρι τον Ν. Μουζέλη και τον Π. Καψή (ΔΟΛ - Υπουργός Επικρατείας Παπαδήμου, Σαμαρά κτλ, - Υποψήφιος "Ελιάς" για ευρωβουλή".

Πέρα από τις γνωστές φανφάρες περί.....

Μια φωνή σταμάτησε την..."επανάσταση" του Τσίπρα και τον ξεφτίλισε..."Μέσα εδώ υπάρχουν απατέωνες και κλέφτες.." - ΒΙΝΤΕΟ

Ομιλία στην Κρήτη είχε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την προεκλογική περίοδο, από τον άνδρο του "πασοκισμού" - μιας και αυτοί είναι οι πραγματικοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο αγαπημένος πολιτικός της Γιάννας Αγγελοπούλου - κραταιά του πλούτου, πρώην υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ - έπνεε τα μένεα για τους "λίγους νταβατζήδες - εργολάβους που παίρνουν τα έργα και μαζί το δημόσιο χρήμα και δεν τα παραδίδουν ποτέ, κλέβοντας τα λεφτά του λαού και μοιράζοντάς τα μεταξύ...ημετέρων".

Και ενώ λοιπόν ο Mr. Tspiras σήκωνε την...παντιέρα της "σοσιαλιστικής επαναστάσεως" υπό το χειροκρότημα των προλετάριων, μια φωνή από το πλήθος ακούστηκε και ....

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΝΑ «ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ» ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ… ΚΑΘΑΡΣΗ!

papakonstantinou-parapompi
Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, το Ανώτατο δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, με ψήφους 4 προς 1, αποφάσισε την παραπομπή του πρώην υπουργού για τα κακουργήματα της νόθευσης εγγράφου και της απόπειρας απιστίας σε συνδυασμό μάλιστα με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/1950 περί καταχραστών του δημοσίου, στην υπόθεση της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ (όπου διέγραψε τα ονόματα τριών συγγενών του,  με καταθέσεις ύψους 1,2 εκατ. Ευρώ).
Επιπλέον, το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι....

ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

kas_evelpidin_12-12-14

Ούτε δεμένο με τις χειροπέδες δεν μπορούν να τον σταματήσουν τον Ηλία Κασιδιάρη. Δύο λεπτά τον εμφάνισαν στην Ευελπίδων, βρέχοντας, εν μέσω αστυνομικού… τάγματος με οπλοπολυβόλα και τους την είπε πάλι. Με τα χέρια δεμένα στις χειροπέδες τους έλεγε: «Αυτές τις χειροπέδες θα τις φορέσει ο Σαμαράς». 

 Και προς τους συστημικούς δημοσιογράφους που έκρυψαν τα στοιχεία για τα οποία είχε μιλήσει  ο Κασιδιάρης στη Βουλή: «Γιατί κρύψατε τα ντοκουμέντα; Για να μην πάει φυλακή ο Σαμαράς; Σταματήστε να τον καλύπτετε. Οι εγκληματίες που πρόδωσαν αυτή τη χώρα θα πάνε όλοι στη φυλακή». Τα ΜΜΕ της διαπλοκής λένε πάλι : «Προκλητικός ο Ηλίας Κασιδιάρης… κλπ αρλούμπες». Ναι είναι όντως προκλητικός ο Ηλίας Κασιδιάρης, γιατί προκαλεί ρίγη συγκινήσεως με το υψηλό φρόνημά του στους Έλληνες που θέλουν μια....

Έχουμε εκλογές... Παραιτούνται ένα, ένα τα στελέχη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με θέσεις στον κρατικό μηχανισμό προκείμενου να θέσουν υποψηφίοτητα για τις επερχόμενες ελογές!

Τα στελέχη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που κατέχουν θέσεις στον κρατικό μηχανισμό αρχίζουν να παραιτούνται τις τελευταίες ημέρες το ένα μετά το άλλο, προκειμένου να λάβουν μέρος στις εθνικές εκλογές που έρχονται.

Τελευταίο παράδειγμα η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου που υπέβαλε την παραίτησή της, από τη θέση της Γενικής Γραμματέως ΥΠΕΚΑ, καθώς προετοιμάζεται για την κάθοδό της στο νομό Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ.

Τα παραπάνω είναι ένα ακόμη δείγμα του ότι η.....

Τα "βρήκαν" ΣΥΡΙΖΑ - Κουβέλης και ρίχνουν και επίσημα τον Σαμαρά... Σε 1,5 μήνα έχουμε εκλογές!

Τελικώς τα ρεπορτάζ, που ξεκίνησαν εδώ και αρκετές ημέρες και εντάθηκαν κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, και αφορούσαν την σύμπραξη Τσίπρα - Κουβέλη είναι μάλλον κάτι παραπάνω από ευσταθή.

Η "Εφημερίδα των Φωτομοντάζ", κατ' εξοχήν "ακρό - αριστερή", που απηχεί τις απόψεις και της θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σε σημερινό δημοσίευμά της αφήνει να εννοηθεί ότι Τσίπρας και Κουβέλης έχουν δώσει τα χέρια για "κοινή κάθοδο" στις εκλογές που έρχονται.

Μάλιστα η εφημερίδα φανερώνει, έχοντας εσωτερική πληροφόρηση, το είδος και το ύφος των διαπραγματεύσεων, με τον Κουβέλη να.....

Το eurogroup, οι "ανεξάρτητοι" και το σατανικό σχέδιο του Σαμαρά. - BINTEO

Γράφει ο Αινείας

Είναι πασιφανές ότι ο επίορκος Σαμαράς - μετά την αποκάλυψη ότι ενορχήστρωσε και έδωσε την εντολή της δίωξης της Χρυσής Αυγής - αδυνατεί να βρει τους βουλευτές για να ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον "εκλεκτό" του, Σταύρο Δήμα.

Το γεγονός αυτό περιγράφεται γλαφυρά από τους βουλευτές σε δημόσιες παρεμβάσεις τους μέχρι και από τα πιο πιστά σαμαρικά μέσα.
Ωστόσο δειλά, δειλά εδώ και δύο ημέρες κάνει την εμφάνισή του το "κίνημα του eurogroup". Τι εννοώ.
Στις 18 Δεκεμβρίου συνεδριάζει το eurogroup, όπου σύμφωνα με τις "διαρροές" των ΜΜΕ, θα αποφασίσουν οι "έτεροί" μας, αν θα πάρουμε τελικώς παράταση ή όχι για το Μνημόνιο ή...όλα θα αλλάζουν!!!

Πότε θα γίνουν όλα αυτά...;!
Μια ημέρα μετά την.....

Οι "εκβιασμοί" του Καμμένου, οι αποκαλύψεις του Κασιδιάρη και η.... Ιστορία που άλλαξε για πάντα.

Γράφει ο Αινείας

Όταν τελείωσε το συνέδριο των Αν.Ελ. - ούτε καν θυμάμαι πότε ακριβώς έγινε -, παρά την μεγάλη κινητοποίηση των ΜΜΕ για την προβολή του - δυσανάλογη με την πολιτική απήχηση του κόμματος- ο κόσμος αδιαφόρησε εντελώς.
Ούτε η "διαφοροποίηση" του Μελά, ούτε οι γραφικότητες του "σκαφάτου" Προέδρου με τη σημαία από πίσω να σηκώνεται ενώ μιλά, έπεισαν το εκλογικό σώμα να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στο "πατριωτικό κίνημα"!

Έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να "ακουστούν" ξανά οι Αν.Ελ.. Και εγένετο...."ανήθικη πρόταση" 2 εκατομμυρίων ευρώ για ψήφιση Προέδρου Δημοκρατίας από έναν...follower!!!
Κράχτες τότε από όλα τα ΜΜΕ διατυμπάνιζαν για τις μεγάλες αποκαλύψεις που έρχονται και κραύγαζαν μαζί με τον "σκαφάτο" Πρόεδρο για εκβιασμούς βουλευτών.
Και πάλι...0 στο πηλίκο καθώς η ....

Τι ζητούν οι βούλγαροι στη Μακεδονία μας;


Τι ζητούν οι βούλγαροι στη Μακεδονία μας;

Γράφει ο Αντίοχος

Πέρα από την οικονομική κρίση και τη δυστυχία ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού, η κατοχική συγκυβέρνηση των αθλίων έχει «καταφέρει» να απαξιώσει πλήρως την εικόνα της χώρας, σε εχθρούς και φίλους. Με αποτέλεσμα, να την εγκαταλείπουν οι φίλοι (βλέπε περίπτωση αγωγών) και να τη… λιγουρεύονται οι εχθροί.
Εκτός, λοιπόν, απ’ όλους τους άλλους που λυσσομανάνε (Τούρκους, Σκοπιανούς και Αλβανούς), τώρα πλακώνουν και οι Βούλγαροι! Οι απόγονοι των Κομιτατζήδων, που....

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος ανατέλλει ψυχρά στις ψυχές των Ελλήνων. Ανατέλλει μεταδίδοντας μας ένα κλίμα ξεχωριστό ένα κλίμα εορταστικό μα και στενάχωρο, απαισιόδοξο για το μέλλον αυτού του τόπου. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν και οι ευχές, μα πραγματικά η σκέψη χάνεται στο μακρινό παρελθόν προσπαθώντας να θυμηθεί πότε οι ευχές αυτές για ένα ευήμερο έτος, έλαβαν χαρακτήρα ρεαλιστικό.
Ουτοπικές ευχές…
 
Η ευχή είναι η προφορική έκφραση της επιθυμίας και της ελπίδας για κάτι που θέλουμε να συμβεί στο μέλλον. Έτσι τα Χριστούγεννα εκφράζουμε την επιθυμία μας μέσω των ευχών για ένα καλύτερο έτος. Δυστυχώς όμως τόσα χρόνια αυτές οι.....