Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 20, 2014

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ: Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την επικράτεια

Σάββατο 19/07/2014. Στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά επικρατούσε το αδια χώρητο από ανθρώπους οι οποίοι έκαναν την επιλογή τους! Επέλεξαν να μην βρίσκονται στις παραλίες, αλλά να δίνουν τον ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ για την απελευθέρωση της Πατρίδας στεκούμενοι έμπρακτα στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή!


Ο κεντρικός ομιλητής της βραδιάς, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρης Δεβελέκος, ανέβηκε στο βήμα πραγματοποιώντ ας μία....

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Διαγράφουν τα χρέη των “νταβατζήδων” Μπόμπολα και Ψυχάρη!



Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός"
Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους που μπροστά του ωχριά η υπόθεση Κοσκωτά ακόμη και το πλιάτσικο του Χρηματιστηρίου, δημιουργώντας μονοπωλιακές καταστάσεις στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, θα αποτελέσει η διαφαινόμενη διαγραφή του συνόλου των δανειακών υποχρεώσεων προς τις τράπεζες των εκδοτικών εταιρειών ΔΟΛ και Πήγασος και της Τηλέτυπος Α.Ε. (Mega), συμφερόντων Σταύρου Ψυχάρη και Γιώργου και Φώτη Μπόμπολα.
Οι δύο μεγαλομιντιάρχες, σε συνεννόηση με το εγχώριο πολιτικό σύστημα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο δήθεν αντισυστημικός ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη και βουλευτές του οποίου φιλοξενούνται τακτικά στα......

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

529417_140693259428958_479382476_n__article
Όπως είναι γνωστό, οι περισσότεροι αναγνώστες του ίντερνετ, που συνήθως δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους, κάνουν την περιήγησή τους σε διάφορες ιστοσελίδες, διαβάζουν τους τίτλους και αν κάποια ανάρτηση τους κεντρίσει το ενδιαφέρον, την ανοίγουν και τη διαβάζουν. Ωστόσο, τους μένουν οι εντυπώσεις και από τους τίτλους, που έχουν δει «στα πεταχτά»…  
Προσέξτε, λοιπόν, πως τα κατεστημένα ΜΜΕ προσπαθούν να δημιουργήσουν στους (ατυχείς…) αναγνώστες τους την εντύπωση περί «ρατσιστικών επιθέσεων», διαστρέφοντας πλήρως την πραγματικότητα.
Ένα χθεσινό παράδειγμα. Προσέξτε τον τίτλο: «Μυτιλήνη: 3 άνδρες έδειραν κι έκλεψαν έναν 25χρονο αλλοδαπό». Τι συμπέρασμα βγάζετε, εκ πρώτης όψεως; Ότι.....

Μετά την κάλπη... ουδέν λάθος αναγνωρίζεται Έλληνα αφού τους ψήφισες ή απήχες... Νέοι φόροι δισεκατομμυρίων έρχονται μαζί με τα κατασχετήρια για όσους δεν μπορούν να τους πληρώσουν!!

images

Αυτό είναι ολοκληρωτικός πόλεμος … Ξεπουλούν αέρα, γη, θάλασσα, μειώνουν τις θέσεις εργασίας, καταργούν εργασιακά δικιαώματα, και βάζουν την εφορία να ολοκληρώσει τους επιζήσαντες….

«Όμηροι» της εφορίας χιλιάδες φορολογούμενοι…Εκδίδονται 4.000 κατασχετήρια την ημέρα…

Τον Μάρτιο έφτασαν τα 1.500, τον Απρίλιο τα 2.000, ενώ τον Ιούνιο τα ηλεκτρονικά κατασχετήρια έφτασαν ακόμη και τα 4.000 την ημέρα.Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος της Κυριακής», από την αρχή του έτους έχουν γίνει περισσότερες από 315.000 ηλεκτρονικές κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτών και επιχειρήσεων που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και σε.......

ΑΛΒΑΝΙΑ: ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ - ΒΙΝΤΕΟ

DSCN5356
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσο δεν ανατέλλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού τόσο οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη σκληρότητα των αλβανοκατσαπλιάδων και την αναισθησία - απάθεια (έως προδοσία) των Αθηνών, αγωνιζόμενοι μόνοι με ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ από τους Έλληνες Εθνικιστές.

 
Τη σκληρή αντίδραση των παραγόντων και φορέων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας προκάλεσε η τελική μορφή του χάρτη της νέας διοικητής διαίρεσης στην Αλβανία, που προτείνει η αρμόδια κοινοβουλευτική και κυβερνητική επιτροπή. 
Η αντίδραση αφορά το γεγονός ότι η τελική μορφή της διοικητικής διαίρεσης που προτείνεται αποσπά ελληνικές μειονοτικές κοινότητες από τις περιοχές με συμπαγή μειονοτικό πληθυσμό σε όφελος δήμων με αλβανικό πληθυσμό. Τέτοιες περιπτώσεις, κατά τον Έλληνα μειονοτικό βουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην κοινοβουλευτική επιτροπή για τη.......

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

kypros_-_attilas__article

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να ανοίξει τώρα ο φάκελος της Κύπρου. Παρά τα επίσημα και πιεστικά αιτήματα μας, η Βουλή κρατά κρυμμένα όλα τα στοιχεία για αυτή τη μείζονα εθνική υπόθεση.
Η προδοσία της Κύπρου παραμένει το πιο σκοτεινό μυστικό της μεταπολίτευσης και βαραίνει το καθεστώς που και σήμερα συνεχίζει να προδίδει τη χώρα.
Τιμή και Δόξα στους Ήρωες της ΕΛΔΥΚ, της Εθνικής Φρουράς, της Α’ Μοίρας Καταδρομών και σε όλους τους μαχητές που έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία και την Ένωση.
Θυμίζουμε το ξεμπρόστιασμα των εκπροσώπων της μνημονιακής ψοφοδεξιάς και υπερασπιστών του ψευτοεθνάρχη στη Βουλή πέρσι τέτοια εποχή. Η Χούντα Σαμαρά ένα χρόνο κρατά παράνομα προφυλακισμένους τον Αρχηγό και 7 βουλευτές της Χρυσής Αυγής με την.....

Και πού να σφίξουν οι ζέστες... ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑΛΙΑ – ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ –

images-1

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πιο γραφικός και από τον Λεβέντη και τους Οικολόγους θα καταντήσει ο Θεοδωράκης με τις δράσεις - επικοινωνιακά πυροτεχνήματά του!

Αλλού γι’ αλλού..

Η εξόρμηση του Σταύρου Θεοδωράκη στις παραλίες της Αττικής, ηταν και ολίγον… αλλού γι’ αλλού.
Οπως διαβάζουμe στο newpost.gr, ο ίδιος, “αποφάσισε να αναδείξει, όχι τα όσα προβλέπονται στο νομοσχέδιο για ιδιωτικοποιήσεις των παραλιών, αλλά την ευθύνη των λουομένων που τις… λερώνουμε με τα σκουπίδια τους.

«Ανιχνεύονται αποτσίγαρα ακόμη και.....

Λησμονημένοι ήρωες - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη


Λησμονημένοι ήρωες - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

του Ηλία Κασιδιάρη, Εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής και πολιτικού κρατούμενου του αντεθνικού καθεστώτος. Από το το 113ο τεύχος του περιοδικού "Χρυσή Αυγή"

H μάχη στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ 20-22 Ιουλίου, 14-16 Αυγούστου 1974
Το πρωί της 20ης Ιουλίου του 1974 είχε όλα εκείνα τα σκληρά χαρακτηριστικά του καυτού και άνυδρου καλοκαιριού της Κύπρου. Λίγο μετά την Ανατολή, οι 40 βαθμοί υπό σκιάν θα έκαναν το έδαφος να βράζει και την έκθεση στον ήλιο, που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι άνθρωποι της υπαίθρου, ανυπόφορο μαρτύριο.
Η 22α Ιουλίου του ’74 όμως, ήταν μια μέρα ξεχωριστή, ειδικά για την νέα σειρά των ελλαδιτών εφέδρων, που μόλις πριν λίγες ώρες έφτανε στη Λευκωσία για να στρατοπεδεύσει στις εγκαταστάσεις της ελληνικής δυνάμεως Κύπρου. Για τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά-19χρονοι οπλίτες επάνδρωναν κατά πλειοψηφία την ΕΛΔΥΚ- η ημέρα αυτή θα άλλαζε ριζικά την ζωή τους. Χαρίζοντάς τους, μαζί με το προνόμιο να λέγονται ήρωες και δεκάδες ελαφρά ή βαριά τραύματα στο σώμα, αλλά και την ψυχή…
Λίγο μετά την Ανατολή του.....