Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2016

Κορνήλιος Ζελέα Κοντρεάνου...ΠΑΡΩΝ!

Σαν σήμερα περνά στο πάνθεον των Ηρώων του Εθνικισμού, ο Απόστολος της Εθνικιστικής Ιδέας που με το παράδειγμά του και τον Αγώνα του οδήγησε το Ρουμανικό λαό στη μεγαλειώδη Νίκη εναντίον του Σιωνιστικού κατεστημένου.

Ο μοναδικός "Capitanul" και ο ανυπέρβλητος άθλος του στοιχειώνει για πάντα τους υποτακτικούς στο Σιωνισμό και εμπνέει τους ζηλωτές του Εθνικισμού παγκοσμίως.

Garda Capitanul - Presente!

Διαβάστε το αφιέρωμά μας στη ζωή και το....

Bankingnews: Η Ευρώπη αλλάζει προς το καλύτερο - Στροφή από την αποτυχημένη αριστερά στον Εθνικισμό!

Παραθέτουμε την πολιτική ανάλυση του Bankingnews. gr για τον Εθνικιστικό άνεμο που πνέει στην Ευρώπη:

Η αριστερά και τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα κρίθηκαν, δοκιμάστηκαν και αποδείχθηκαν ανίκανα να διαχειριστούν την κρίση και να αντιμετωπίσουν την πολιτική ηγεμονία της Γερμανίας. Η Ευρώπη αλλάζει προς το καλύτερο.

Μια σημαντική ζύμωση και αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη στο πολιτικό τοπίο της Ευρώπης. Η αριστερά και τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα κρίθηκαν, δοκιμάστηκαν και αποδείχθηκαν ανίκανα να διαχειριστούν την κρίση και να αντιμετωπίσουν την πολιτική ηγεμονία της Γερμανίας.
Έρχεται η ώρα...

ΕΡΕΥΝΑ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η Τράπεζα Πειραιώς που είναι υποθηκευμένη ολόκληρη η χώρα περνάει στα χέρια του John Alfred Paulson ενός αλλου Εβραίου που εισβάλει στην χώρα μας και βολιδοσκόπει τις περιουσίες των Ελλήνων και των Ελλήνων αγροτών ειδηκότερα μέσω του...

Ράπισμα Τραμπ στους εθνομηδενιστές: Όποιος καίει την Σημαία θα χάνει την υπηκοότητα ή θα φυλακίζεται!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να εφαρμοστεί άμεσα και στην Ελλάδα.

Η Αμερική, η χώρα στην οποία γεννήθηκε ή «μεγαλούργησε» η «πολιτική ορθότητα, μεταφερόμενη μετά και στην ευρωπαϊκή ήπειρο, έδωσε ένα συμβολικό χαστούκι σ’ αυτήν την τεχνητή λαίλαπα. Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, φρόντισε με γραπτές δηλώσεις, να ταρακουνήσει τις εφησυχασμένες συνειδήσεις των ακόλουθων της «πολιτικής ορθότητας».

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ έγραψε στο twitter ότι «Κανείς δεν επιτρέπεται να καίει την αμερικανική σημαία – όποιοι το κάνουν...