Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2012

Απίστευτο βίντεο!!! 1994 - Κανέλλη: "Αν γίνω βουλευτής χτυπήστε με!!!" 2012: Ο Κασιδιάρης έκανε αυτό που ζήτησε η ίδια!!! Ξεβράκωμα αριστεράς και ΜΜΕ...

Δείτε το βίντεο.....

Στην "Τεχνόπολη" του Καμίνη έκθεση φωτογραφίας με θέμα την Τουρκία...!!! Έχει χαθεί η μπάλα...

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Χρόνος/Στιγμές από την Τουρκία» φιλοξενεί μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Η έκθεση διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων, σε συνεργασία με το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης και τον εκδοτικό οργανισμό Zaman της Τουρκίας.

Η αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» (Κτίριο «Δ12») φιλοξενεί ένα ξεχωριστό οπτικό ταξίδι στην γειτονική μας χώρα, μέσα από τη ματιά διεθνών φωτογράφων που ταξίδεψαν στην πολυπολιτισμική Ανατολία.

Στην παρούσα έκθεση, που.....

Σοκ!! Τουρκοπράκτορες της Θράκης συναντούν τη Δραγώνα στο Παρίσι!!!

Διαβάστε: http://paspartoy.blogspot.com/2011/01/blog-post_6087.html

Νέα επίθεση εναντίον της Ελλάδας από τη γνωστή Περβίν Χαϊρουλλάχ, αυτή τη φορά στον τομέα της εκπαίδευσης, σε κοινή σύνοδο της Unesco και του OAΣΕ στο Παρίσι, όπου μετείχε μάλιστα και η (ακόμη πιο) γνωστή Θάλεια Δραγώνα..

Σας έχουμε ξαναμιλήσει αρκετές φορές στο «Προξενείο-Στοπ» για την ξεσαλωμένη πρακτοράντζα της Τουρκίας Περβίν Χαϊρουλλάχ και για τον λυσσασμένο της πόλεμο στα διεθνή φόρα εναντίον της χώρας μας, την οποία δεν χάνει ευκαιρία να κατασυκοφαντεί με τόνους λάσπης για αυταρχικές και αντιδημοκρατικές πολιτικές απέναντι στους…καταπιεσμένους «Τούρκους της Θράκης». Η λεγάμενη, που είναι......

Συρία: Πλησιάζει η επέμβαση... Υπερσυγκέντρωση πολεμικών στην Α.Μεσόγειο - Οι Ρώσοι απομακρύνουν τους μη μάχιμους...!!

Ένας τεράστιος πολυεθνικός στόλος από 24 πολεμικά πλοία, χωρίς να περιληφθούν σε αυτόν τα 6 τουρκικά σκάφη που ναυλοχούν σε λιμάνια της περιοχής, όπως αυτά των Κατεχομένων, έχει συγκεντρωθεί έξω από τις ακτές της Συρίας την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Στην περιοχή σπεύδουν και τα τρία αμερικανικά πλοία που ενώ βρισκόντουσαν στο ύψος της Μασσαλίας με κατεύθυνση τις ΗΠΑ έλαβαν εντολή να πλεύσουν άμεσα στην Α.Μεσόγειο.
Πρόκειται για....

Καθεστωτικοί δημοσιογράφοι απειλούν τους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής με ξυλοδαρμό...

Μια νέα απασχόληση έχουν βρει οι καθεστωτικοί κιτρινογράφοι, από τότε που εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή στο προσκήνιο: ξεψαχνίζουν όλες τις ομιλίες βουλευτών και στελεχών του κινήματος, στη βουλή και σε λαϊκές συγκεντρώσεις, καθώς και τα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας και της εφημερίδας μας, για να βρουν κάτι «επιλήψιμο» και να το κάνουν σημαία τους για να χτυπήσουν το κίνημα. Επειδή δε, δεν βρίσκουν αυτό που… ψάχνουν μανιωδώς, πιάνονται από μια λέξη, μια φράση, μια παράγραφο, απ’ οτιδήποτε τέλος πάντων για να κάνουν την τρίχα… τριχιά και να χύσουν χολή με την οκά.
Το τελευταίο τους «εύρημα» είναι......

Η ανησυχία της Ρεπούση για τους ομοφυλόφιλους...!!!

«Τελευταία πολλοί πολίτες γίνονται έρμαιο επιθέσεων βίας, ρατσιστικών και φασιστικών ομάδων. Πρώτα ήταν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, τώρα οι ομοφυλόφιλοι», επισημαίνει η Μαρία Ρεπούση σε επίκαιρη ερώτησή προς τον υπουργό Δημόσια Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, αναφορικά με τις αυξανόμενες επιθέσεις κατά των ομοφυλοφίλων.
«Σε έκθεση που......

Ο Γκαίτε για την Ελλάδα

"Ό,τι είναι η καρδιά και ο νους για το σώμα, είναι η ....

21 Νοεμβρίου: Γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας..

Ο μοναδικός θεσμός, μαζί με την Εκκλησία, που έχει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού, γιορτάζει...Και εμείς μαζί του.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ....

Από τα Ιδανικά στα.......δανεικά!

Αριθμός φ. 800...

Η εφημερίδα που δεν πρέπει να λείπει από κανένα χέρι, πατριώτη, εθνικιστή και ελληνόψυχου...
Διαβάστε, διαδώστε και στηρίξτε το κίνημα...Προς όφελος του Λαού και της πληροφόρησής του.

Συνέντευξη Χρήστου Παππά στα ""Νέα της Αιτωλοακαρνανίας": "Ο Αγώνας μας είναι Εθνικοαπελευθερωτικός"

Χρήστος Παππάς: «Ο Πρωθυπουργός έχει αποκαλυφθεί στα μάτια του λαού»
Συνέντευξη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στα "Νέα της Αιτωλοακαρνανίας"
Με αφορμή την τελετή, της περασμένης Κυριακής, των εγκαινίων των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο ο κ. Χρήστος Παππάς βουλευτής Επικρατείας & Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα "Νέα της Αιτωλοακαρνανίας" και στον δημοσιογράφο Β. Πανόπουλο. Στην συνέντευξη αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων στον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά, τονίζοντας πως «είναι ένας πολιτικός Πινόκιο… μιας διαλυμένης πια παράταξης». Επίσης, αναφέρεται στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Μάριο Σαλμά και «στη μέθοδο πλουτισμού των -ημετέρων- με τις απ’ ευθείας αναθέσεις έργων. Τέλος, μιλά για τους λαθρομετανάστες αλλά και για τις φυλετικές διακρίσεις με αφορμή και την υπόθεση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής κ. Μπαρμπαρούση. Να σημειωθεί ότι στα εγκαίνια της Χρυσής Αυγής παρευρέθηκαν εκτός από τον Χ. Παππά, ο βουλευτής Αττικής και εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος κ. Ηλίας Κασιδιάρης, ο βουλευτής Β' Αθηνών κ. Ηλίας Παναγιώταρος, ο βουλευτής Εύβοιας κ. Ν. Μίχος,  ο βουλευτής Αιτ/νίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο βουλευτής Αχαΐας, Μιχαήλ Αρβανίτης και άλλοι. Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα δίπλα ακριβώς από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης:

Βουλγαρία: Πράκτορες της KGB ήταν οι μητροπολίτες!!

Ένδεκα από τους 15 μητροπολίτες της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας υπήρξαν πράκτορες της κομμουνιστικής υπηρεσίας κρατικής ασφάλειας και της KGB, ανακοίνωσε η Βουλγαρική Επιτροπή επί των αρχείων.

Οι εμπειρογνώμονες της επιτροπής έλαβαν τον....

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Δίνουν 800 ευρώ υπέρ μαντίλας σε Ξάνθη-Κομοτηνή!

Δίνουν 800 ευρώ σε όποια οικογένεια υποχρεώνει το κορίτσι της να φοράει μαντίλα. Η Άγκυρα «ενισχύει» όσες οικογένειες σε Κομοτηνή και Ξάνθη φοράνε μαντίλα. Ειδική προσοχή δίνουν στις μαθήτριες των μειονοτικών σχολείων.

Το θέμα αυτό, που αποκάλυψε η «Π+13», δείχνει ότι....