Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 11, 2016

Liberation: Εκρηκτική η κατάσταση στα νησιά με τη λαθρομετανάστευση - Ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο κόσμος δεν πρόκειται να ξυπνήσει μόνος του. Οι εθνικιστές, όσοι μπορούν, οφείλουν να δράσουν στην κοινωνία, χωρίς να βασίζονται στα δημοσκοπικά ποσοστά.

Την πραγματική εικόνα που βιώνουν τα νησιά του Αιγαίου παρουσιάζει η εφημερίδα Liberation, επικαλούμενη μαρτυρίες κατοίκων.

Σας παρουσιάζουμε προ του οποιουδήποτε σχολιασμού επίμαχα αποσπάσματα από το δημοσίευμα:

«Όπως και άλλα ελληνικά νησιά, έτσι και η Χίος είδε...

Το Μητσοτακέικο μαζί με την ΜΚΟ τους στο πλευρό των λαθρομεταναστών

Το πόσο «διαφορετική» είναι η πολιτική της ΝΔ απ’ αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης φαίνεται ακόμη και από τις ενέργειες του ανθρώπου που έχει την πιο στενή σύνδεση με τον νυν αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλαδή την σύζυγό του. Στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» κάτω από τον τίτλο «Όλα τα κέρδη στους πρόσφυγες» αναγράφονται τα εξής:

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι στο πλευρό των προσφύγων. Η σύζυγος του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας,...

Εθνικιστική δράση ενάντια στα κέντρα λαθρομεταναστών στην Λάρισα - Φωτορεπορτάζ

Τους κατοίκους στην Μάνδρα και στο Κουτσόχερο στο Νομό Λάρισας επισκέφθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος με κλιμάκια των Τοπικών Οργανώσεων Φαρσάλων και Μαγνησίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Οι κάτοικοι των περιοχών στις οποίες ένας μεγάλος αριθμός αφγανών, ιρανών και πακιστανών έχει εγκατασταθεί, υποδέχθηκαν τους συναγωνιστές με έκδηλο ενθουσιασμό στις πλατείες και στα καφενεία των δύο χωριών στα οποία τις δύο τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί...

Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ: Δυναμικό παρόν στην παρέλαση για την Εθνική Παλιγγενεσία στο Μανχάταν - Φωτορεπορτάζ

Μέλη του Πυρήνα Νέας Υόρκης συμμετείχαν για άλλη μία φορά στις εκδηλώσεις για την Εθνεγερσία του 1821 στο κέντρο του Μανχάταν.
Η ελληνοαμερικανική κοινότητα αγκάλιασε την Χρυσή Αυγή, εξαντλώντας σε χρόνο ρεκόρ το απόθεμα των εφημερίδων «Χρυσή Αυγή». Άνδρες και γυναίκες όλων των κοινωνικών τάξεων και ηλικιών βρέθηκαν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής Εθνικής Αντίστασης ενάντια στα εθνοπροδοτικά κόμματα του «συνταγματικού τόξου».
Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ:

ΓΑΛΛΙΚΗ LIBERATION: ΘΕΡΙΕΥΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

pireas
Αυτό που κρύβουν επιμελώς τα ΜΜΕ και οι εταίρες δημοσκοπήσεων –που τελευταία έχουνε χαθεί από την πιάτσα- επιβεβαιώνει η (αριστερή) γαλλική  Liberation: ότι μετά το χάος που έχει προκληθεί στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, θεριεύει η Χρυσή Αυγή!
Γράφει σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα της Χίου, με τον παλλαϊκό ξεσηκωμό των Ελλήνων κατοίκων της, σε άρθρο με τον ενδεικτικό τίτλο: «Η ελληνική κυβέρνηση είναι απούσα στο προσφυγικό, η ακροδεξιά θεριεύει»:
«Όπως και άλλα ελληνικά νησιά, έτσι και η Χίος είδε να καταφθάνουν πάνω από 1.000 μετανάστες καθημερινά μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 και Μαρτίου 2016. Αλλά η βραδύτητα του συστήματος μεγεθύνει το πρόβλημα: στη Χίο, από τις 20 Μαρτίου, όταν άρχισε η εφαρμογή της συμφωνίας, μόνο ένας υπεύθυνος για το πολιτικό άσυλο ήταν εκεί για να καταγράψει τις πρώτες 833 αιτήσεις ασύλου. Ως την περασμένη Κυριακή είχε εξετάσει μόνο....

Ορειβατική εξόρμηση Μετώπου Νεολαίας, πεζοπορία και καταρρίχηση - Φωτορεπορτάζ



Τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας, αλλά και πιο "παλιοί" συναγωνιστές, πραγματοποίησαν αυτή την Κυριακή μία ακόμα ορειβατική εξόρμηση στην Αττική.
Ορεινή πεζοπορία, αναρρίχηση και καταρρίχηση περιλάμβανε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας, που ήταν εξαιρετικά κοπιαστικό, αλλά ταυτόχρονα μας γέμισε ενέργεια και μας έδωσε ώθηση για....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΨΗ. «ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ» ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ… ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ

parastatidis
Ξινή βγήκε στον βολευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Παραστατίδη, η απόφαση να παραστεί στη  συνάντηση που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, με πρωτοβουλία κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, η οποία ξενοκρατείται – 14.000 «προσφυγάκια» είναι στο Ειδομενιστάν, 1.500 στο βενζινάδικο της ΕΚΟ, 3.500 στη Νέα Καβάλα και 3.000 στο Χέρσο, σύνολο 22.000 μόνο στον νομό Κιλκίς!
Έτσι, όταν επιχείρησε να πάρει το λόγο, για να πει το… ποίημά του, γιουχαρίστηκε εντόνως από τους παρευρισκομένους και αναγκάστηκε να πάρει δρόμο, πριν του συμβούν τα χειρότερα. Βγαίνοντας από την αίθουσα, δήλωσε στο ΑΠΕ, ότι τα άτομα που τον αποδοκίμασαν «προέρχονται από τον χώρο της Χρυσής Αυγής».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι...

Φιάσκο η εκκένωση του Πειραιά μέσω... φυλλαδίων: Μόνο 30 αποχώρησαν από το λιμάνι - Πάνω από 53.000 οι “πρόσφυγες” σε όλη την χώρα


Φιάσκο η εκκένωση του Πειραιά μέσω... φυλλαδίων: Μόνο 30 αποχώρησαν από το λιμάνι - Πάνω από 53.000 οι “πρόσφυγες” σε όλη την χώρα

Μόλις 30 άτομα πείστηκαν να φύγουν από το λιμάνι του Πειραιά - Έβαλαν τις γυναίκες του Λιμενικού να μοιράζουν τα ενημερωτικά φυλλάδια 
Σε κατάσταση ασφυξίας παραμένει το λιμάνι του Πειραιά καθώς μετά από όλες τις προσπάθειες που έγιναν σήμερα μόνο 30 αλλοδαποί αναχώρησαν για τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα.
Στο λιμάνι παραμένουν παραπάνω από  4.500 άνθρωποι, ενώ η κατάσταση με τις νέες αφίξεις έχει σχεδόν μηδενιστεί, αφού σήμερα το πρωί έφθασαν 2 από την Κω και άλλο 17 από την Ρόδο.
Η κυβέρνηση έχει ήδη...

ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

xios.6.4.4
Μια πολύ περίεργη ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής, χωρίς να υπάρχει κάποια αφορμή, εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ. Ιδού: «Η Τομεακή Οργάνωση Λέσβου του ΚΚΕ καλεί όλο το λεσβιακό λαό να γυρίσει την πλάτη στις ελάχιστες ρατσιστικές και ξενοφοβικές φωνές που ακούγονται στο νησί, να απομονώσει αποφασιστικά τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και τις εγκληματικές προθέσεις τους απέναντι σε αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους και να συνεχίσει απλόχερα να τους δείχνει με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη του».
Τι τρέχει, συντρόφια; Πως και μας θυμηθήκατε έτσι ξαφνικά; Μήπως βλέπετε την κατάσταση –που έχετε φτιάξει εσείς και οι....

Ο Τσίπρας, ο Καμμένος, το ξεπούλημα του ΟΛΠ και η....συλλογική μνήμη

Το σημαντικότερο μειονέκτημα του μέσου Έλληνα - ψηφοφόρου, δεν είναι ούτε η ανεργία, ούτε η οικονομική ανέχεια, ούτε και οι...λαθρομετανάστες.
Είναι ότι πάσχει πάσχει από....αμνησία, επιβεβαιώνοντας γνωσείς ρήσεις προβεβλημένων πολιτικών και δημοσιολογούντων (Κ. Μητσοτάκης, Κ. Σημίτης), ότι η μνήμη του φθάνει μέχρι το τέλος των δελτίων του 6,7,8 και 9.

Κοινώς ο μέσος Έλληνας γίνεται φορέας της καθεστωτικής προπαγάνδας όχι από....μη κριτική σκέψη αλλά από....έλλειψη μνήμης.

Με ποιο κραυγαλέα τελευταία την περίπτωση του ψεκασμένου Προέδρου των Αν.Ελ. που σε μια εβδομάδα μετέτρεψε το..."Ή παραιτείται ο Μουζάλας ή...πέφτει Κυβέρνηση" σε..."λεκτική παράφραση", με αφορμή την περίφημη φράση - ευχή του Μουζάλα για "Μακεδονία στα σύνορα της Ελλάδος", χωρίς "να ανοίξει ρουφούνι" στις τοπικές - πολιτικές κοινωνίες.

Ήρθε βλέπετε το...."προσφυγικό", μετά οι "υποκλοπές" και ξεχάστηκε αμέσως η κωλοτούμπα Καμμένου, ως να μην έγινε ποτέ και σιγά, σιγά διαγράφεται από το συλλογικό θυμικό.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με....

Εξευτελισμός των ένστολων...Οι ΣΑΝΕΛ έβαλαν γυναίκες-στελέχη του Λιμενικού να μοιράσουν τα φυλλάδια ερωτικές-εξομολογήσεις στα "προσφυγάκια"

5068751
Ξεκίνησε η διανομή του γνωστού φυλλαδίου – ερωτικής εξομολόγησης της κυβέρνησης προς τα «προσφυγάκια» («εμείς σας αγαπάμε», κ.τ.λ.), για να πεισθούν να αποχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά. Διόλου τυχαία, τα συγκεκριμένα φυλλάδια μοιράστηκαν –κατόπιν διαταγής βεβαίως- από κορίτσια του Λιμενικού. Προφανώς, ο συριζομούρης που έδωσε τη διαταγή νόμιζε ότι τα «προσφυγάκια» είναι τίποτα… λιγούρια, για να ενδώσουν.
Αλλά, τα αποτελέσματα αυτής της ιδιότυπης «consommation», ήταν....

Η Διαθήκη


Η Διαθήκη

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι" 

Το «γιατί» είναι απαραίτητο. Το «τι» είναι η καίρια σκέψη. Το «πώς» είναι το νοητικό βήμα που χρειάζεται να κάνουμε οι Ελληνες για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Πώς έκαναν τα κουμάντα τους, αναρωτιόμουν, οι Ελληνες, στις στενωπούς της σύγχρονης Ιστορίας μας; Πώς έβγαιναν από το σκοτάδι που τους είχε επιβληθεί ή όπου είχαν στραβοπατήσει και πέσει μόνοι τους, καταπιασμένοι με τις έριδες και τις προδοσίες;
Μετά το χτύπημα του ΄22, πώς πήραν θάρρος, πώς αναδύθηκε η Γενιά του ΄30, πώς άνθισαν τα Κινήματα του Μεσοπολέμου που γέννησαν το έπος του ΄40; Σε αυτά τα ερωτήματα πήρα μιαν απάντηση αναπάντεχη, όταν πριν λίγο καιρό, φίλος και αναγνώστης του ΕΜΠΡΟΣ, με ειδοποίησε πως ανακάλυψε ένα....