Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 11, 2017

Αποθεώθηκε η Χρυσή Αυγή στην Λάρισα - Ανεπιθύμητα τα τσιράκια του Μνημονίου! Βίντεο, Φωτορεπορτάζ



Πάνω από 500 Εθνικιστές συνέρρευσαν στο ξενοδοχείο Imperial στην Λάρισα για να παρακολουθήσουν την δυναμική πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Η μαζική συμμετοχή των Θεσσαλών ήταν η καλύτερη απάντηση στα ανεπιθύμητα...

Παιδιά που υιοθετήθηκαν από... εναλλακτικές οικογένειες αποκαλύπτουν την τραγωδία που βίωσαν

Σε πρόσφατο άρθρο των Washington Times καταρρέει το παραμύθι της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, όπου παιδιά που μεγάλωσαν με γονείς του ίδιου φύλου αποκαλύπτουν την πικρή αλήθεια.
 
Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα άτομα, η ανατροφή τους δεν υπήρξε ούτε φυσιολογική, ούτε ευχάριστη.

Όπως ειδικότερα αναφέρει μια εκ των ατόμων που μεγάλωσαν σε οικογένεια αυτής της μορφής, καταπατήθηκε στην ουσία ένα από τα βασικά της δικαιώματα, αυτό της πατρικής και εξίσου της μητρικής σχέσης.

Επιπροσθέτως, μερικές από τις μαρτυρίες αυτών των ατόμων κάνουν λόγο για αποκλεισμό των παιδιών από...

Απίστευτο! Πέντε αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, επειδή ο ρομά που συνέλαβαν τους κατήγγειλε για δήθεν κακοποίηση

Το πόσο έχουν αποθρασυνθεί διάφοροι τύποι, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί ότι το περιεχόμενο της «πολιτικής ορθότητας» τους δίνει το δικαίωμα να «ξεσαλώσουν» τελείως, φαίνεται από το παρακάτω δημοσίευμα συστημικής εφημερίδας, όπου υπό τον τίτλο «Έκανε δύο διαρρήξεις μετά την καταγγελία για βασανισμό» και υπότιτλο «Ο ρομά που έστειλε 7 αστυνομικούς στο εδώλιο εισέβαλε σε κρεοπωλείο και δημαρχείο», διαβάζουμε τα εξής απίστευτα και όμως αληθινά:
“Απτόητος συνεχίζει τη δράση του ο 43χρονος Ρομά, ο οποίος κατάφερε να κάνει με τις καταγγελίες του στο Εσωτερικών Υποθέσεων… άνω κάτω την Αστυνομία.

Ο σεσημασμένος άνδρας, ο οποίος έστειλε στο εδώλιο του κατηγορουμένου εφτά αστυνομικούς, έχει καταφέρει μετά την καταγγελία του περασμένου Σαββάτου να συλληφθεί δύο φορές μέσα σε διάστημα λίγων ημερών για διαρρήξεις. Το βράδυ της Τετάρτης προσπάθησε να «ανοίξει»...

Άνθηση οικονομίας και φρενίτιδα προσλήψεων στις ΗΠΑ μετά την εκλογή Τραμπ

Η εκλογή Τραμπ και η πολιτική του «America First» ήδη αποδίδει καρπούς στον οικονομικό τομέα. Τον πρώτο μήνα της προεδρίας του οι θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα αυξήθηκαν κατά 298.000, ξεπερνώντας και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις. Η τεράστια αυτή αύξηση στις θέσεις εργασίας μέσα σε έναν μήνα είχε ως επακόλουθο την ίδια περίοδο την μείωση του εθνικού χρέους κατά 12 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτι πολύ σημαντικό αν αναλογιστούμε το τεράστιο χρέος της κεντρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Το οικονομικό πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει το επιτελείο του Τραμπ στηρίζεται στους εξής βασικούς άξονες: Σημαντική μείωση της φορολογίας, περισσότερες δαπάνες για έργα υποδομής, λιγότερο διεθνές εμπόριο και αυξημένοι δασμοί στις εισαγωγές, κατάργηση...