Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 02, 2014

Εκατοντάδες πελοποννήσιοι στην παρουσίαση του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής στην Πελοπόννησο... ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρώτες εικόνες από την παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου
Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο "Μέλαθρον" της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο". Εκατοντάδες Έλληνες έδωσαν το σύνθημα της νίκης ενάντια στην συνταγματική εκτροπή η προωθεί η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.

Ας καταλάβουν άπαντες που μεταχειρίζονται άθλιους τρόπους για....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΖΙΡΙΝΟΦΣΚΙ ΤΟ 2009: ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ!

tatares1_0
Ποιοι ήταν οι ένοπλοι, οι οποίοι δεν έφεραν διακριτικά και κατέλαβαν τις προηγούμενες ημέρες τα αεροδρόμια της Σεβαστούπολης και της Συμφερούπολης, στην Κριμαία; Σας αποκαλύπτουμε ότι επρόκειτο για εθελοντές, τους οποίους συντόνιζε ο Ρώσσος εθνικιστής ηγέτης Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι!
Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, ο Ζιρινόφσκι είχε ζητήσει από την ρωσσική κυβέρνηση να στείλει στρατεύματα, για να υπερασπίσει τους Ρώσσους της Κριμαίας, προσθέτοντας ότι «Σε διαφορετική περίπτωση θα πάνε εθελοντές να υπερασπίσουν την ασφάλεια στις ρωσσικές περιοχές».

Μάλιστα, την Κριμαία επισκέφθηκε προ τριών ημερών και ο ίδιος ο Ζιρινόφσκι, ο οποίος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Εμείς δεν.....

Παραδοχή Γ. Κύρτσου: " Οι δημοσκοπήσεις λένε ψέματα.. Η Χρυσή Αυγή έχει υψηλότερα ποσοστά.. Το βλέπω και το ακούω στην κοινωνία" - ΒΙΝΤΕΟ

Η πρόσφατη μετεγγραφή της ΝΔ, από τον ΛΑΟΣ Γ. Κύρτσος κληθείς να σχολιάσει την πρόσφατη δημοσκόπηση - μαϊμού της Metron Analysis ομολόγησε αρκετές... αλήθειες που τρέμει το καθεστώς σχετικά με τη Χρυσή Αυγή.

(Να έχετε στο μυαλό σας ότι ο Κύρτσος είναι πρώην κομμουνιστής, μεγαλοεκδότης ευνοούμενος του Μητσοτάκη)

"Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να εμπιστευόμαστε τις δημοσκοπήσεις. Άλλα μας έλεγαν για τη Χρυσή Αυγή και άλλα είδαμε τελικά στις κάλπες."

και συνέχισε ακόμη πιο αποκαλυπτικά:
"Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μοιάζουν τώρα κουτσουρεμένα αλλά εγώ στην πραγματικότητα άλλα βλέπω. Στην κοινωνία και στους ανθρώπους που μιλάω και ακούω η Χρυσή Αυγή έχει περισσότερους υποστηρικτές και μεγαλύτερα ποσοστά"

Κάπου εκεί λοιπόν ο Ευαγγελάτος "δημοκρατικά" διέκοψε τον ομιλητή για να πάει στο επόμενο θέμα μιας και θα ακούγονταν και άλλες αλήθειες που... πονάνες

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε... Έρχονται εκλογές σε 2 μήνες.. ΥΠΟΜΟΝΗ!

ΒΗΜΑ: "Καμμιά πιθανότητα νίκης της ΝΔ στο Δήμο της Αθήνας"

Διαβάζοντας λίγο πιο προσεχτικά τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας του καθεστώτος - Ψυχάρης/ΒΗΜΑ - διαπιστώνουμε την έμμεση αναφορά στις προσδοκίες των πολιτευτών της ΝΔ για το Δήμο της Αθήνας και τον υποψήφιό της.
Είναι τόσο βέβαιοι όλοι για την πανωλεθρία που έρχεται που μερικοί βιάζονται από τώρα να εξασφαλίσουν μια κάποια κρατική θέση καθώς δεν υπάρχει καμιά τύχη - απορρόφηση μέσω του Δήμου της Αθήνας.
Μεταφέρουμε λοιπόν από τον "ΒΗΜΑτοδοτη":

"Τόσο βέβαιος είναι άραγε ο κ. Ι. Παπαθανασίου ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί δήμαρχος ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος που δέχθηκε αμέσως τη......

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όταν ο Βορίδης παρακολουθούσε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής...


Αναδημοσιεύουμε από την εθνική εφημερίδα "Εμπρός":

Βγήκε στο ραδιόφωνο του συγκροτήματος Λαμπράκη στο ΒΗΜΑ FM ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και δήλωσε γεμάτος στόμφο ότι και μόνος του να ήταν στον πλανήτη δεν θα έκανε παρέα με... «νεοναζί». Αναφερόμενος φυσικά στην Χρυσή Αυγή, την οποία συχνά - πυκνά συκοφαντεί.

Αρχίζουμε μία σειρά αποκαλύψεων για τον κάποτε εθνικιστή Μάκη Βορίδη:
Ιανουάριος 1997 και στην Πλατεία Κολοκοτρώνη γίνεται η ......

Αυτά θα γίνουν τις πρώτες 100 ημέρες δημαρχιας του Ηλία Κασιδιάρη στην Αθήνα... Συνέντευξη του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής...


Ηλίας Κασιδιάρης στην Εφημερίδα «Εμπρός» που κυκλοφορεί: Οι 100 πρώτες ημέρες, όταν αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου Αθηναίων

Απάντηση στις στημένες δημοσκοπήσεις των υπαλλήλων του μνημονίου θα δώσουν τον Μάιο οι Έλληνες πολίτες των Αθηνών

- Περιγράψτε μου τις 100 πρώτες μέρες του συνδυασμού σας στον Δήμο
- Από την πρώτη στιγμή ξεκινά ο λογιστικός έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου. Τίθεται σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης με την δημιουργία κοινωνικών παντοπωλείων και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα. Άμεσα παρέμβαση στις εστίες ανομίας – που έχουμε ήδη καταγράψει – και πίεση προς την κεντρική εξουσία να παρέμβει άμεσα για την πάταξή τους. Λειτουργία τετραψήφιου αριθμού για καταγγελίες δημοτών και άμεση παρέμβαση των δημοτικών υπηρεσιών, όπου υπάρχουνε καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, παραβίαση των.....

Πιο δουλοπρεπής και προδότης γίνεται....;!Γίνεται, γίνεται αν είσαι ο Άδωνις Γεωργιάδης


"Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης."

Ιωάννης Καποδίστριας

Τα λέει και ο (Κου)Κούλογλου... Διψήφια τη δύναμη της Χρυσής Αυγής, καταβαρθρώνεται η ΝΔ..

Την στιγμή που το "Μπομπολιστάν" παίζει τα ρέστα του στην παραπλάνηση και την δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, έρχεται η έρευνα της Palmos Analysis για το Tvxs του φανατικού πολέμιου της Χρυσής Αυγής Κούλογλου να δώσει μια διαφορετική εικόνα.
Τα ποσοστά της εν λόγω δημοσκόπησης βέβαια σε καμία περίπτωση δεν τα υιοθετούμε, επειδή γνωρίζουμε πως η Χρυσή Αυγή αυτήν την στιγμή αγγίζει ποσοστά πάνω από 20% και η ψοφοδεξιά βρίσκεται στην τρίτη θέση στα όρια του 10%.
Οφείλουμε όμως να παραδεχθούμε πως η εν λόγω δημοσκόπηση, καίτοι διενεργήθηκε για.....

Ατελείωτο γέλιο από Βενιζέλο: Νομίζει ότι το κλεπτοπασόκ είναι απαραίτητο για την χώρα


Ατελείωτο γέλιο από Βενιζέλο: Νομίζει ότι το κλεπτοπασόκ είναι απαραίτητο για την χώρα

Είναι σπάνιο το γεγονός κάποιος να μην εξοργίζεται με τον Βενιζέλο, αλλά τουναντίον να τον βλέπει να γίνεται ο «τρελός του χωριού», προκαλώντας ταυτόχρονα το γέλιο και την χαρμολύπη που αποπνέει η κατάσταση του. Συνήθως ο Βενιζέλος καταφέρνει να γίνεται σφόδρα αντιπαθής όταν από τα καθίσματα της 750.000€ υπερπολυτελούς λιμουζίνας του κουνάει το δάκτυλο, επιχειρώντας να κάνει μαθήματα στους δοκιμαζόμενους από το μνημόνιο Έλληνες.
Έδωσε συνέντευξη, λοιπόν, στο «Βήμα της Κυριακής», ο Βενιζέλος. Μία συνέντευξη στην οποία θα......