Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 18, 2012

Ποιά "ελληνίδα" βουλευτής αρνήθηκε να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τη Γενοκτονία των Ποντίων και αποχώρησε από την αίθουσα...;

Η "αγαπητή" "κυρία";.......

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής: "Αντισταθείτε στους εγχώριους και ξένους δυνάστες"

Η πρόταση Μέρκελ για δημοψήφισμα αποτελεί ωμή παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική ζωή της χώρας.

Προφανής της σκοπός η τρομοκράτηση του ελληνικού λαού και η κάμψη της θέλησής του να πολεμήσει το εθνοκτόνο μνημόνιο.

Παρά τις όποιες διαψεύσεις της γερμανικής κυβέρνησης, ο θόρυβος που ήδη δημιουργήθηκε, πέτυχε απόλυτα τον παραπάνω σκοπό. 

Ο «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» καλεί όλους τους Έλληνες να.....

ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ!!

Εκδικάστηκε σήμερα 18/5/2012 στο μονομελές πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας, η μήνυση της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου που υπηρετούσε στο Δέρειο, κατά δημάρχου του νομού Εβρου. Η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Φεβρουαρίου αλλά ο δήμαρχος... 

Οι "αγαπημένοι" του Alexis "Οικολόγοι Πράσινοι" κατά του Φράγκου Φραγκούλη..

Διαβάστε απλά την ανακοίνωσή τους...Εμείς δε χρειάζεται να κάνουμε κανένα παραπάνω σχόλιο

"Η τοποθέτηση του στρατηγού Φραγκούλη στη θέση του υπηρεσιακού Υπουργού Άμυνας απέχει πολύ από το να θεωρηθεί μια απλή υπηρεσιακή διεκπεραίωση. Ο στρατηγός Φραγκούλης έχει πάρει θέση σε.....

Τι λέει η προφητεία-επιγραφή στον τάφο του Μεγ.Κωνσταντίνου για όσα έγιναν, και θα γίνουν(;)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν γράφουμε κάτι για να υπάρξει ανάπαυση και εφησυχασμός αλλά για κατανοήσουν οι Έλληνες την Αξία της Ορθοδοξίας στη δημιουργία της Ελληνικής Συνείδησης. Ευχόμαστε ολόψυχα...
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
(φροντίστε με την ψήφο σας να δώσετε ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΩΜΑ στο Κοινοβούλιο)

Επιγραφή στον τάφο του Μεγ. Κωνσταντίνου στην Κωνσταντινούλη προφητεύει ότι οι Ελληνες θα επιστρέψουν εκεί.Ο τάφος αυτός είναι στον Ναό των Αγίων Αποστόλων της Βασιλεύουσας. Για πάνω από 1.000 χρόνια το κείμενό της παρέμενε ένα μεγάλο μυστήριο. Εκείνος που μπόρεσε να την αποκρυπτογραφήσει ήταν, 13 μόλις χρόνια πριν από την αποφράδα μέρα της Άλωσης της Πόλης, ο μετέπειτα Πατριάρχης και σοφός της Ορθοδοξίας, ο Γεννάδιος Σχολάριος.
Το κείμενο της επιγραφής-προφητείας, όπως ακριβώς βρέθηκε πάνω στην πλάκα του μνήματος, ήτανε αυτό:

Τι να ψήφισαν άραγε οι Ακρίτες μας στο Καστελόριζο;

 Μη βιαστείτε να απαντήσετε...

Η απάτη του "Πολυτεχνείου"...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1821 ΣΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ"!

Από Stoxos.gr
Μάχη των Δολιανών. Ο Έλληνας οπλαρχηγός Νικηταράς με 300 περίπου άντρες τρέπει σε φυγή 6.000 Τούρκους, τους οποίους και αποδεκατίζει. Από την μάχη αυτή ο γενναίος οπλαρχηγός έμεινε στην Ιστορία ως «Τουρκοφάγος». Μαρτυρίες αναφέρουν ότι μετά τη μάχη δεν μπορούσαν να τού ξεκολλήσουν το σπαθί από το χέρι.

Ο Νικήτας Σταματελόπουλος ή Νικηταράς ή Τουρκοφάγος (1782-1849) γεννήθηκε στη Νέδουσα, ένα μικρό χωριό που βρίσκεται στους πρόποδες του Ταϋγέτου, 25 χλμ από την πόλη της Καλαμάτας. Καταγόταν από το χωριό Τουρκολέκα, του δήμου Φαλαισίας της Μεγαλόπολης. Ήταν ανηψιός του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Ο Νικηταράς πήρε μέρος σε....

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε ακόμη συνέντευξη-ράπισμα στο καθεστώς και τη μαρξιστική λαίλαπα...

ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ!

Επειδή κάποιοι αναμασάνε πως "είναι δικαίωμά τους να μην σηκώνουν το χέρι τους και να μην ορκίζονται κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας" (τότε γιατί λέγεται έτσι, ρε "φωστήρες;), ας δούμε τι ακριβώς προβλέπει το Σύνταγμα για την περίπτωση:

Ἄρθρο 59 τοῦ Συντάγματος:
1. Οἱ βουλευτές πρίν ἀναλάβουν τά καθήκοντά τους δίνουν στό Βουλευτήριο καί σέ δημόσια συνεδρίαση τόν ἀκόλουθο ὅρκο:

Όρκος τιμής και πίστης στον αγώνα...!!!

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μπροστάρηδες στον αγώνα για την επανάκτηση της πατρίδας μας Ξεκίνησε σήμερα τις διεργασίες της η πιο βραχύβια Βουλή της μεταπολίτευσης με τον καθιερωμένο όρκο. Αύριο η Βουλή θα διαλυθεί και θα ξεκινήσει κι επίσημα η προεκλογική περίοδος, μια νέα μάχη για εμάς τους Χρυσαυγίτες στην προσπάθεια μας να αφυπνίσουμε την ελληνική κοινωνία και να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο, να παραδώσουμε την Ελλάδα στους Έλληνες. Η μάχη της 17ης Ιουνίου θα είναι πιο νικηφόρα από την τελευταία, καθώς όλο και περισσότεροι Έλληνες πυκνώνουν καθημερινά τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
 Οι Έλληνες Εθνικιστές έδωσαν σήμερα τα....

«Άγγελος πρωτοστάτης ουρανόθεν επέμφθη»

«Άγγελος πρωτοστάτης ουρανόθεν επέμφθη» (Κατά τάς Γραφάς) Οι δικτατορίες δεν έρχονται ουρανοκατέβατες. Το αντίθετο: αναδύονται μέσα από πολιτικά τέλματα ως κοινωνική επιταγή. Και δεν είναι απαραίτητο να επιβληθούν μέσα από ένα στρατιωτικό πραξικόπημα. Η σύναξη ενός «Γεροντικού» αρκεί για να παρθούν αποφάσεις, όταν η «αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι» του κάθε ερασιτέχνη της πολιτικής έχει αποκαλυφθεί στα μάτια του λαού, μέσα από τους τηλεοπτικούς σκυλοκαυγάδες στα διαβούλια και συμβούλια των πολιτικών αρχηγών και φυλάρχων («πλήν Λακεδαιμονίων» φυσικά, τους οποίους φρόντισαν να εξοβελίσουν οι «πλέριες δημοκρατικές διαδικασίες» του ετερόκλητου συναφιού τους).
 Ο σχηματισμός της σημερινής «υπηρεσιακής» κυβέρνησης αποτελεί....