Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 03, 2013

12χρονος Έλληνας σάρωσε τα πάντα στη μαθηματική ολυμπιάδα μέσα στην Τουρκία αλλά δεν καλέστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ή στο Υπουργείο Παιδείας καθώς είχε την "ατυχία" να είναι λευκός...

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εδώ που τα λέμε θα ήταν και λίγο οξύμωρο ή καλύτερα να πούμε παρα φύση ένας "μαύρος" να διαπρέψει στα Μαθηματικά...
 
Ενα δυνατό μυαλό στα 20 του χρόνια μπορεί να ασχολείται με τα μαθηματικά, στα 30 με τη φιλοσοφία και στα 40 με την πολιτική».
Για τους 12χρονους δεν είχε πει κάτι ο Βρετανός μαθηματικός και φιλόσοφος, Μπέρτραντ Ράσελ.

Κι όμως ο Δημήτρης Μελάς, ο νεαρότερος Ελληνας που διακρίθηκε ποτέ σε Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών, είναι μαθητής της Στ’ Δημοτικού.

«Πήγα εκεί για να γράψω το καλύτερο και τα κατάφερα» δηλώνει στην «Ε» ο νεαρός Δημήτρης, άρτι αφιχθείς από την Τουρκία. Μπορεί ο ίδιος να....

Χρήστος Παππάς προς ομογενείς: "Κρατήστε τις ελληνικές κοινότητες ζωντανές.."

Συγκλονιστική ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, προς τους ομογενείς στη Βουλή των Ελληνών, που σήμερα τους περιφρονεί και τους στερεί το δικαίωμα του "εκλέγειν" και "εκλέγεσθαι"...

"Οι ελληνικές κοινότητες του Εξωτερικού είναι διαμάντια"

Δείτε την ομίλια

ΑΙΣΧΟΣ...Η "κεφαλή" της ελλαδικής Εκκλησίας ζητά να χτυπούν λιγότερο οι καμπάνες για μην ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι και οι μπολσεβίκοι!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν μπορούμε βέβαια να περιμένουμε και πολλά από μια "ελληνόφωνη" ηγεσία της εκκλησίας που διενεργεί συνέδρια με την μαρξιστική-αθεϊστική Αριστερά και πριμοδοτεί τους λαθρομετανάστες σε βάρος των Ελλήνων.

Να αποφεύγουν την υπερβολική και άσκοπη χρήση των καμπανών στους Ναούς ζητά από τους ιερείς της η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Οι διαμαρτυρίες σε πολλές γειτονιές της Αθήνας ήταν έντονες αφού τις ώρες κοινής ησυχίας το μεσημέρι, ακόμη και τις νυχτερινές ώρες μερικοί ναοί το είχαν … παρακάνει με τις κωδωνοκρουσίες. Η παρέμβαση της Αρχιεπισκοπής με εγκύκλιο σημείωμά της κρίθηκε επιβεβλημένη.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Μάξιμος Παπαγιάννης υπογράφει την ....

Στο πλευρό των αλβανών δολοφόνων τα εγχώρια αναρχικά κοπρόσκυλα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κατσαπλιάδες και αναρχομπολσεβίκοι, όλα τα ανθελληνικά σκουπίδια μαζί. Με τη χορηγία του σιωνιστικά ελεγχόμενου κράτους φυσικά.

Στο μεταξύ, στα πλαίσια της αριστερο-αλβανικής αλληλεγγύης, επιστολή του αναρχικού, κατηγορούμενου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς» και στη ληστεία τράπεζας στο Βελβεντό Κοζάνης, Γιάννη Μιχαηλίδη, δημοσιεύτηκε σε γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα. Στην επιστολή του από τις φυλακές, ο γνωστός και ως «τοξοβόλος της πλατείας Συντάγματος», επιβεβαίωσε αυτό το οποίο η Χρυσή Αυγή έχει αποκαλύψει προ μακρού χρόνου και το οποίο τα μαρξιστικά ανδρείκελα των μέσων μαζικής εξαπάτησης, κρύβουν επιμελώς: τη διασύνδεση μεταξύ των θρασύδειλων αριστερών τρομοκρατών, με τους αλβανούς κατσαπλιάδες, που δολοφονούν Έλληνες πολίτες και αστυνομικούς.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του:...

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΟΛΛΑΝΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΡΙΡ – ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ!

c72141bcd3761caf_21
Ζοφερές μνήμες από το 2011, όταν η αμερικανίδα ανταποκρίτρια του CBS Λάρα Λόγκαν είχε πέσει θύμα βάναυσου ξυλοδαρμού και ομαδικού… πολυπολιτισμικού βιασμού από μαινόμενο όχλο 200 ατόμων (!!!), ξύπνησαν στην «ηρωική» Πλατεία Ταχρίρ (πρότυπο των Τσιπρο-Αλαβάνων), όταν μια νεαρή Ολλανδέζα δημοσιογράφος έπεσε θύμα… πολυπολιτισμικού βιασμού από 5 άνδρες, ενώ κάλυπτε δημοσιογραφικά τις οχλοκρατικές εκδηλώσεις.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αιγύπτου, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από...

Μόνο άρμα μάχης δεν είχαν μαζί τους οι αλβανοί δολοφόνοι ΟΥΤσεκάδες...Διαβάστε τον οπλισμό που βρήθηκε πάνω τους!


Βραδινές ώρες χθες (02.07.2013), στην ορεινή περιοχή Κόνισκα Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, αστυνομικές δυνάμεις που συμμετέχουν στην επιχείρηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν δύο άτομα που έφεραν βαρύ οπλισμό, να κινούνται πεζή.

Άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας (Ε.Κ.Α.Μ.) τους προσέγγισαν και τους κάλεσαν να παραδοθούν, πλην όμως αυτοί δεν συμμορφώθηκαν και πυροβόλησαν επανειλημμένα κατά των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των ατόμων.

Όπως διαπιστώθηκε δακτυλοσκοπικά, πρόκειται για :

Ο Αντεκουτουμπο (και μάου - μάου να τον πούμε δεν αλλάζουν πολλά) και το επερχόμενο νομοσχέδιο διώξεων των Εθνικιστών

Όλο αυτό το επικονωνιακό show με τον μαύρο "έλληνα" δεν είναι τίποτα άλλο παρά πρωίμιο νέων εξελίξεων σχετικά με το "αντιρατσιστικό".

Το ΠΑΣΟΚ έχει θέσει ως προαπαιτούμενο της συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία την άμεση ψήφιση του τρομονόμου  και μάλιστα το κατέστησε σαφές ο ίδιος ο Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της νέας "χάρτας συννεόησης" των δύο ετέ(αί)ρων (διαλέξτε εσείς πώς θα γράψετε τη λέξη) .

Η συνεχής άλλωστε παρουσία είτε των διεθνών Σιωνιστών στην Ελλάδα (Soros), είτε μέσω....

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης δηλώνει: "Οι εβραίοι υποκινούν τα επεισόδια..." (Ρε παλιό-"αντισημίτη", συνωμοσιολόγε τι είναι αυτά που λες..;)

 Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάϊ ισχυρίζεται πως τα επεισόδια που ξέσπασαν τον Ιούνιο στην Τουρκία με αφορμή το πάρκο Γκεζί υποκινήθηκαν από «εξωτερικούς παράγοντες και την διασπορά των Εβραίων»!  

«Ο διεθνής Τύπος έδωσε κατεύθυνση στα επεισόδια του Γκεζί και οι εξωτερικοί παράγοντες όπως και η διασπορά των Εβραίων υποκίνησαν αυτά τα γεγονότα. Θα αποτύχουν όσοι......

Συνέντευξη - κεραυνός του Νίκου Μιχαλολιάκου στο Kontra..."Ερχόμαστε να διαλύσουμε το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο"

Δείτε το βίντεο...

ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

GRE11941399.limghandler
Ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατέθεσε εχθές επίκαιρη Ερώτηση με θέμα:
«Νέες προκλήσεις με μνημόσυνο για τη μνήμη Τούρκων σε μάχη κατά των Ελλήνων»
η οποία και θα συζητηθεί , εάν προσέλθει να απαντήσει ο κ. Βενιζέλος  ,την  Πέμπτη 4/7.
Ο τίτλος της ερώτησης προφανώς ενοχλεί κάποιους τουρκοπροσκυνημένους του ελληνικού Κοινοβουλίου και θεώρησαν σκόπιμο να τον διαφοροποιήσουν σε μία πιό liqhte εκδοχή παίρνοντας τον τίτλο απο την πρώτη πρόταση.
Θέμα:

Άνευ προηγουμένου συνωμοσία σιωπής - Νέα καταγγελία Χρυσής Αυγής στο ΕΣΡ


Άνευ προηγουμένου συνωμοσία σιωπής - Νέα καταγγελία Χρυσής Αυγής στο ΕΣΡ

Η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε στο ΕΣΡ τους τηλεοπτικούς σταθμούς Μέγκα, ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ για την απαράδεκτή φίμωση και τον αποκλεισμό του Λαϊκού Συνδέσμου
Εκείνοι οι οποίοι εξαπατούν επί δεκαετίες το Λαό μας, ταπεινώνοντάς τον, εξαθλιώνοντας και ξεπουλώντας τους κόπους και τον ιδρώτα του, ισχυρίζονται πως ζούμε στα πλαίσια ενός δημοκρατικού κράτους. Η θριαμβευτική είσοδος όμως, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο ελληνικό κοινοβούλιο, με τη θερμή συμπαράσταση 500.000 Ελληνίδων κι Ελλήνων και παρά την.....